Descrierea tipurilor de papagali din plante și regulile de conținutul lor

Descrierea tipurilor de papagali din plante și regulile de conținutul lor

Dacă vă decide cu privire la relații complexe cu pasari ca animale de companie, și Canas obișnuite și papagali ondulate par plictisitoare pentru tine, să acorde o atenție la papagali din plante. temperament și luminos penajului prietenos va cuceri repede inimile casa ta.

Aceasta pasare cu o dimensiune mică – un individ adult, de obicei, abia ajunge la 25 cm, cu un penaj frumos foarte luminos. Cele mai multe păsări predominante verde cu diferite nuanțe. Patria este considerat a fi Australia și un adiacent la continent Tasmania Island. În condiții naturale, acești papagali preferă să se stabilească în pădurile de eucalipt cu dezintegrare. Se hrănesc cu semințe de ierburi, boabe mici și insecte.

Particularități

Spre deosebire de multe dintre rudele sale, papagali din plante muta cea mai mare parte pe teren, și zbura numai în cazuri excepționale. În natură, acestea sunt bine orientate în iarbă gros, preferând să decoleze numai pe înălțimea arbustul. Pentru conținutul lor permanentă la domiciliu, este de dorit să achiziționeze un Aviary spațios cu cel puțin 1 metru în lungime.

papagali din plante sunt destul de prietenos și ușor de îmblânzit. În ciuda faptului că pasărea este în mod constant în mișcare, nu produce zgomot excesiv. papagali din plante se multiplica in captivitate bine – pentru anul femela poate amâna ouăle de 1-2 ori. vârsta copiilor are aproximativ 8-9 luni, Dar expertii nu recomanda asocierea păsărilor înainte ca acestea să ajungă anul.

Așa că păsările se simt confortabil, nu este recomandat să se desfășoare în una mai mult de o pereche de voliere, deoarece masculii adulți incep sa început.

Cum să continui?

Din moment ce aceste păsări provin de la tropice, atunci ar trebui să fie abordate condițiile lor în captivitate naturale. Camera cu voliera pasăre ar trebui să fie cald, fără proiecte. Optimal este temperatura de +20 grade Celsius, iar umiditatea relativă a aerului – cel puțin 60%. Activitatea în papagali din plante are loc în după-amiaza. Pasărea este aproape nu se deplasează în după-amiaza, și mai aproape de apusul soarelui începe tril lui, retrăgându-le cu nu foarte tare, dar vocea ei, mai degrabă plăcut și melodios.

Prin urmare, în seara, ar trebui să aibă grijă de iluminare suplimentară. Pasărea este foarte buggy, astfel încât trecerea de la lumina zilei la iluminatul seara ar trebui să fie efectuate fără probleme. Sharp debut al întunericului poate provoca stres la pasărea. Se crede că a calma prăbușirea păsării poate un fluier moale, dar sunete puternice, dimpotrivă, sunt foarte entuziasmat și iritat. Cu dreptul de conținut de papagali din plante în captivitate trăiesc, în medie, în vârstă de 12-15 ani, în unele cazuri, au trăit până la 20 de ani.

Decât feedul?

Acasă, papagali hrănesc cu un amestec de cereale. Este destul de potrivit pentru hrănirea pentru cereale canare, ovaze și alte cereale, mei, semințe de floarea-soarelui. Principalul lucru nu este de a reconcilia pasărea. Pasărea adultă pe zi are nevoie de aproximativ una și jumătate de linguri. Papagalii cu plăcerea mănâncă tăiat fin tăiat sau fructe și fructe, diferite verdeață.

În primele luni de viață, puii trebuie să dea proteine ​​animale. Este conținut în diferite insecte: molie, viermi și altele.

Soiuri

Numărul total de 7 tipuri de papagali pe bază de plante, dintre care fiecare are propria sa culoare unică. Vom analiza mai mult decât fiecare dintre aceste specii.

Rosovochiy

Retoxochy papagal, de asemenea, cunoscut sub numele de Bark. NEOPHEMA BOURKII Denumire științifică. Dimensiunea păsărilor de aproximativ 23 cm, lungimea coastei de aproximativ 10 cm. Recunoașterea acestui individ cu o nuanță maro, abdomen pictat în culoarea roșie-roz. Pe obraji în pene feminine, iar bărbatul din frunte este un loc albastru. In natura papagalul jefui, cuiburilor în vaplah de copaci. Femela la un moment dat poate amâna 3-5 oua, ceea ce ridică 2-3 săptămâni.

Puii de o zi sunt întârziate în cuib părinte pentru aproximativ o lună, după care acestea sunt pe deplin pregătiți pentru viață independentă și să părăsească cuibul. În Europa, această specie a fost adusă în secolul al XIX-lea și atât de iubită că, până la începutul secolului al XX-lea, vederea era pe punctul de a dispune. Prin urmare, autoritățile din Australia au interzis exportul lor. În prezent, populația este restabilită.

Azur

Azure Parrot, Neophma Academic Pulchella. Dimensiunile de păsări sunt aceleași ca și speciile anterioare. Pictura de sex masculin este, de asemenea, destul de luminos. Partea din spate este vopsit într-o culoare verde-dens, și pene pe bastard – culoare galben pui. Pe cap o pălărie de blând-turcoaz puțin zăpadă. Aripile au o culoare dublă: mai aproape de baza penelor de culori roșii și pe vârfurile aripilor, ca și cum ar fi în tonul capacului, mănușile de culoare ale lazerelor cerului. Pe luminos roz labe de culoare, ciocul de asfalt gri. Papagalul de azur de sex feminin este ușor de distins pe o rochie mai modestă.

Culoarea principala a femelelor, la fel ca masculii, verde inchis, abdomenul este, de asemenea, galben, dar culoarea nu este la fel de saturate, cum ar fi persoane de sex masculin. Iar nuanțele roșii din indivizii de sex feminin nu sunt deloc. Pe aripile de pe partea interioară pete albe. Papagalii azurici cuiburi în dupe, amânate 5-8 ouă, zboară rapid și alerga.

În starea calmă a păsăriei în liniște Chirping. În cazul în care ea se confruntă cu stres sau ceva de nemulțumit, face sunete similare cu scârțâit sau pansament tare.

Goldenburian Parrot

În unele surse, această specie este numită și Orange- sau Zlabrechim. Neophma Chrysogaster. Locuiește Parrot pe Insulele Tasmania și pe rege. Se referă la tipul de dispariție, care este interzis. Golden papagal dimensiune nu mai mult de 20 cm. Culoarea principală a verde de sex masculin, pe frunte este un loc albastru cu o lovitură albastră, obrajii gălbui, sân și burtă – culori de protecție-mlaștină. În partea de jos a abdomenului există un loc strălucitor portocaliu, pentru care vederea și a primit numele său.

Pe aripi de îndoire a penei purpuriu întunecate și la femele din interior – o bandă albă, care nu este la bărbați. În natură, preferă să se stabilească pe coasta mării, în zona cu vegetație scăzută. Cuiburi în interiorul eucalipt la sfârșitul toamnei – iarna devreme. Într-o zidărie, se întâmplă de obicei de la 4 la 6 ouă. Cântând puii durează 3 săptămâni, iar după 5 săptămâni, puii părăsesc cuibul.

Sincral

În sursele științifice este indicat ca neofema chrysostoma. Un tip rar este dispărând inclusă în lista Convenției privind banner-ul de vânzare de specii rare de floră și faună, astfel încât în ​​magazinele de animale de companie, practic, nu se produce. Poti sa te uiti la ea doar în unele pepiniere. Corp dimensiuni standard Parrot standard, de culoare verde, de asemenea principal.

Pe abraziune și în zona cozii sunt mici stropi de galben, la fel pe obraji de păsări. Pe frunte există un căpăstru subțire, albastru, aceeași culoare și în mărunțire pene pe aripi. În afara aripile de maro inchis, coada in mijlocul galben deschis, lin care trece în gri-verde. În mod tradițional, culoarea de luare este mai puțin intensă decât un individ de sex masculin.

Decorat sau elegant

Decorat sau elegant, latină Neophema Splendida. Corp dimensiuni standard, de culoare dominanta in culoarea – verde, cu tentă de măsline. Insproving zonă și culori de aripi albastre saturate, coada in mijlocul albastru, cu o tentă gri, mai aproape de marginea galben deschis.

Bărbat din femei pot fi distinse prin prezența unui spubby pal portocaliu pe partea de jos a abdomenului. Se hrănește în principal alimente vegetale, construiește cuiburi pe ramuri sau cioturi. Femelele amână până la 5 oua o dată pe an, la începutul toamnei. În captivitate de păsări trăiesc mai mult de 10 de ani.

Skal

În unele surse, această specie se numește piatră. NEOPHEMA Petrophila denumirea științifică. La domiciliu este rar găsit, deoarece este un tip endungent și este protejat de legea privind patria istorică. Dimensiunea papagal stâncos este un pic mai mult de 20 cm, culoarea principală a palustre și verde, pieptul este galben, pe craci arma roșiatică abia vizibile. albastru zona de absorbție, cu tranziție lină în albastru. Coada de culoare sofisticate este de top-verde, galben, galben. Aripile de îndoire albastră, pe marginile albastre.

Femelele sunt îmbrăcați în mod tradițional mai puțin strălucitoare, dar au o dungă albă pe interiorul aripilor. Pene pe labe și cioc gri. În natură, trăiesc în imediata apropiere a corpurilor de apă, în teren stâncos, cu vegetație săracă. Ea zboară rău și numai pe distanțe scurte, preferând să se ascundă în iarbă gros. Cuiburile construi în șanțuri stâncoase.

Krasnogrudoy

Această specie este considerată cu greu cea mai frumoasă dintre toate papagali pe bază de plante. Datorită colorit special, este, de asemenea numit lucioasă. În literatura de specialitate, în care se numește Neophema Splendida. Cu dimensiuni standard corpului, Krasnogruda Parrot are o coada la fel de mult ca 17 cm! Bărbat are o pălărie albastru strălucitor elegant, o eșarfă violet luminos în jurul gâtului. Partea superioară a păsării este partea din spate si coada – verde, iar mai jos este întreaga dementary: abdomen și penele de jos ale cozii galben, galben luminos burta, iar pieptul-luminos alaty.

Aripi de la capetele negre cu un val albastru, acoperite cu pene albastre pe partea de sus. Paws au o culoare bej neutru, și cioc – iscin-negru. Ca și restul speciei, culoarea de luare este mult mai modestă decât masculul. Și are o dungă albă pe interiorul aripii. Papagalii de această selecție preferă teritoriile de câmpie, de multe ori se stabilească în ferme și în grădini de fructe. Preferați să se verse în efectivele de până la 20 de persoane, la sfârșitul verii începe să cuib.

În natură, specia este foarte rară, la sfârșitul secolului XX au existat doar aproximativ 200 de persoane. Protejate de lege.

Despre ce se poate și nu poate fi dat papagali pe bază de plante, a se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: