Dog Limba: Cum fac cainii cu proprietarul si inteleg?

Dog Limba: Cum fac cainii cu proprietarul si inteleg?

Limba de câine se manifestă cu semnale verbale, precum și cu diverse plăcinte. Dacă o persoană își urmărește cu grijă animalul de companie, el va putea să înțeleagă cum câinii comunică cu proprietarul și îl înțeleg.

Particularități

De la strămoșii lor – lupii, câinii au primit o modalitate de a-și exprima sentimentele, ceea ce se manifestă cu mai multe opțiuni. Pentru a comunica cu alți câini sau oameni, animalele sunt exprimate cu diverse poziții, voci, schimbări ale durerii faciale.

Câinii nu tind să mintă, ei nu își vor ascunde sentimentele, deoarece pot face o persoană. Fiecare proprietar care dorește să învețe să înțeleagă limba de câine poate urmări animalul său de companie și poate observa că reacția la diferite situații variază: în anumite momente, câinele se culcă, în alte circumstanțe, roțile sau începe să vleze coada. Pentru a înțelege ce vrea câinele să spună, ar trebui să vă acordați atenție gesturilor, pozițiilor și mișcării.

După ce am studiat comportamentul animalului său de companie, puteți înțelege fără cuvinte pe care prietenul cu patru picioare vrea să spună ce gândește și care este starea lui de spirit. Deținerea unor astfel de cunoștințe, puteți prezice reacția PSA la anumite situații.

Limba de câine poate raporta, În cazul în care animalul este sub stres, iritare, atunci când animalul se bucură, este supărat sau frica este sentimentul.

Ce semnale verbale da un câine?

După citirea semnalelor verbale ale câinelui și decodificarea lor, puteți înțelege rapid ceea ce animalul vrea să spună în funcție de circumstanțele. Există următoarele semnale care hrănesc câinii.

urlător

Astfel de sunete poate fi o încercare de a găsi proprietarului sau un anumit câine. În cazul în care proprietarul merge la locul de muncă, animalul de companie începe să arunce afară, așa Încearcă să-l întoarcă acasă.

Atunci când un câine începe să arunce, împreună cu el, restul câinii încep să. Un astfel de comportament este numit ciudat de comunicare simultană între animale.

Ryk

Growl spune ca de animal ar trebui să fie mutat. De multe ori, proprietarul se confruntă cu un astfel de comportament atunci când cineva încearcă să meargă la animalul. De asemenea, câinele poate răspunde negativ la persoana altcuiva sau chiar pe proprietarul său, dacă el încearcă să ia lucru iubita lui.

In ultimul caz Ryk este considerată o metodă eficientă de comunicare, deoarece un astfel de sunet o sugereaza ca un animal de companie poate fi de acord și ridica-l. Dar când câinele ajunge într-o postură agresivă și nu face un sunet, acesta este considerat foarte periculos.

Este necesară prudență precauție, deoarece la astfel de momente cainele poate ataca o persoană.

Cârtire, mormăind

De regulă, acest semnal spune că animalul vrea să obțină ceva. Sunetul poate fi comparat cu manipularea, Deoarece animalul de companie este familiarizat cu faptul că el este aglomerat, iar pentru uruială de licitație, proprietarul va efectua un capriciu de patru prietenul său.

Citește mai mult  Caracteristici Pronat Holistic

Ca un exemplu, puteți lua în considerare situația în care câinele vrea să se bucure de ciocolata, iar proprietarul nu este în grabă să parts. sunete similare face un câine ca un salut de rude sau oaspeții lor.

Zovok cu fiul ei

Dacă aude de la un astfel de proprietar sound-ul sau patru prieten, acest lucru sugerează că câinele este nemulțumit de situația. Cu cât vine, cu atât mai mare nemulțumire exprimă animalul.

O astfel de fenomen se observă o în situațiile în care câinele este obligat să execute comanda, nu eliberați din camera sau nu oferă o gustare de la masa.

scâncet

stat alarmate sau un prejudiciu face câinele văita. Unele persoane le place să atragă atenția cu ajutorul. De exemplu, în cazul în care animalul este frică de tunete.

Plaintory

Semnalul vorbește despre dezamăgire a unui animal de companie și plângerile sale cu privire la orice.

Lătrat

Lai poate fi împărțit în mai multe soiuri:

 • Sunetul tonalitate ridicat vorbește de excitație și fericire+
 • Lay scăzut tonalitate vorbește despre setarea agresivă sau despre faptul că animalul amenință.

Câinele poate latre atunci când vrea să se întâlnească cu rudele sale, pentru a răspunde la o altă PS sau ca o demonstrație a stării sale norocos. Cu un animal de companie liaya poate semnala problema.

Nu este întotdeauna o persoană poate înțelege ce fel de problemă este vorba, deoarece câinele este capabil să audă alarma, care este distribuit pe o rază de câțiva kilometri. Omul nu este în măsură să auzi un astfel de sunet îndepărtat.

Studiind situațiile în care animalul de companie servește o voce, puteți înțelege comportamentul lui, pentru a comunica cu ea și pentru a minimiza neînțelegere.

Cum să înțeleagă limbajul corpului?

În plus față de comunicații de voce, câinele utilizează limba. Pentru a învăța limba animalului, trebuie să fiți atenți la următoarele semnale de animale.

Urechi

Poziția urechi vorbește despre multe. În cazul în care animalul le apasă, se vorbește despre frică.

 • Întoarse în sus sau înclinat înainte de raportare de mare pasiune într-un fel de proces. De exemplu, în cazul în care câinele vaneaza, joacă sau se confruntă cu curiozitate.
 • Schimbarea unghiului de rotație mai aproape de capul demonstrează agresiune.
 • Atunci când câinele atribuie parțial urechile spate, dar nu le apasă, înseamnă că se confruntă cu anxietate și incertitudine. În această stare, animale de companie demonstrează puzziness sau tulburări.

Standardul rasei unora prevede ameliorarea urechilor, astfel încât mobilitatea lor scade în mod semnificativ, ceea ce nu permite sentimente de transfer și emoțiile pe deplin.

Ochi

Ochii – oglinda sufletului, și un câine cu un aspect știe cum să comunice. Eu nu-mi place animalele când se uită la ei, astfel încât acestea să poată reacționa sau răspunde agresiv la astfel de acțiuni.

Citește mai mult  Totul despre clasa holistică hrana pentru catei

Cu ajutorul gesturilor vizuale, un animal de companie poate arăta următoarele emoții.

 • Demonstrarea superiorității. Câinele va privi în ochii adversarului său, fără a scoate opinii pe jurul.
 • Dorința de a juca. Proprietarul va observa că animalul său clipește de multe ori, ca și cum ar face cu ochiul. Aceasta indică faptul că câinele nu este împotriva joc și vrea o persoană să i se alăture.
 • Vigilenta împreună cu pregătire completă. O astfel de poziție este exprimată printr-o o vedere largă, în care concentrația maximă și pregătirea pentru acțiuni decisive vor fi video.
 • Trimiterile și respect. Când câinele ia ochii lui, el a ales, de asemenea, proprietarul unei persoane și acceptă primatul asupra lui însuși.
 • setare Agresiv. Aspectul va fi aproape la fel ca în situația cu demonstrarea superiorității. Diferența va fi numai în îngustarea ochiului.

Mimicia Mordes

Câine bot poate demonstra diferite emoții, care poate varia în funcție de starea de spirit a animalului.

 • În cazul în care animalul se confrunta cu stresul sau stângăcie (Acest lucru se poate întâmpla atunci când a întâlni alte animale sau oameni străini), el va căscat sau linge frenetic fata. yawls omului poate fi infectioase si pentru PSA.
 • avertisment Agresiv starea de spirit. În cazul în care animalul începe să se murdări feței și arată dinții, nu este mai bine să-l atingă la un asemenea moment o. Orice pas spre patru picioare prieten va fi privit sub forma unui atac, care poate aduce musca.
 • Bucurie. Toți câinii celebrul zâmbet nu poate fi confundat cu o altă credință. Ea simbolizează deliciul animalelor și atitudinea lui plină de bucurie.

Poza

Dorința de a juca este demonstrată prin apăsarea la sol și VaLY cozii. Câinele apasă piept și cap la pământ, trăgând labele din față în față. În cazul în care proprietarul vede o astfel de postură, puteți obține în condiții de siguranță o minge și să înceapă redarea.

În cazul în care animalul este excitat, nervos sau este doar plictisitor, ea merge în cercuri.

Vigilența și agresiunea va apărea sub forma unui lână ridicat de-a lungul coloanei vertebrale.

Atunci când câinele dorește să atragă atenția (în cazul în care dorește să obțină alimente, atrage o persoană la joc, pentru a realiza dezmierdare), el se referă la delicacically laba unui om.

Pe prezența preocupărilor este buza ridicată a animalului. Dacă un cap oblic, se adaugă la o asemenea postură a, atunci animalul de companie cu patru picioare este nedumerit.

În cazul în care câinele este plin de energie și ea vrea să joace, ea se va rupe cu o coadă accident vascular cerebral.

O jena cu puzzle-uri exprima scârțâitul îndelete coada.

Încrederea cu ușurința Câinele demonstrează cu ajutorul patch-urilor de șolduri și frecarea despre persoana cu o parte filleic.

Când câinele este înfricoșător, ea scade sau apăsați coada. În astfel de momente ar trebui să protejeze lor preferat și să îi furnizeze protecție.

În cazul în care câinele este într-o stare de calm, coada se află într-o poziție neutră, în acel moment, animalul se simte în siguranță.

Citește mai mult  Pisici și pisici purpurii britanice: descrierea și lista de porecle

Când câinele se calmează după o dispoziție agresivă, el începe să-și scuture brusc umerii cu capul. O astfel de acțiune sugerează că animalul a înțeles că amenințările nu există și încearcă să elimine tensiunea.

Demonstrație că câinele îi iubește pe proprietar, se manifestă în lins. Cu această metodă, câinele arată cum a ratat cum îi iubește pe proprietar. Aceeași acțiune vorbește despre atragerea atenției. Dacă animalul cade pe spate, are încredere în o persoană.

Reticența de a intra în conflict și supunere poate fi exprimată în așezarea pe spate, fie în așa fel încât adversarul să fi văzut burta. Dacă animalul este relaxat în acest moment, iar proprietarul său este situat, comportamentul simbolizează recunoașterea unei persoane de către un lider.

Cum vorbesc animalele unul cu celălalt?

Deoarece câinele este o ființă socială, este necesar să se comunice și să se atentie. Un câine vorbește unul cu celălalt cu o voce sau un limbaj de corp. Toate acțiunile sunt similare cu cele cu care comunică cu o persoană. Singura diferență este aceea Se înțeleg perfect reciproc și folosesc mirosurile.

Cu ajutorul etichetelor, ei vorbesc și cu rudele lor. Din acest motiv, în timpul întâlnirilor dvs., animalele se mirosesc reciproc. Un astfel de gest este capabil să arate mult mai mult decât sunete simple și posturi.

Howl este cea mai veche formă de a patra prieteni. Ea a primit un câine de la strămoșii îndepărtați. Astfel de semnale se aude pe distanțe lungi și animalele de companie cu mare plăcere s-au alăturat omologilor lor, trecând un mesaj pe un lanț.

Animalele de companie înțelege?

Câinele se referă la categoria creaturilor dezvoltate în mod intelectual. În ciuda faptului că nu știu cum să vorbească și să nu înțeleagă discursul uman, ele sunt caracteristice pentru a observa orice schimbare a comportamentului uman. Ei analizează intonația și volumul vocii proprietarului lor.

De asemenea, câinii sunt bine dezvoltate de memorie, din cauza căreia acestea au o mare capacitate de a studia noi competențe și echipe de memorare.

Cele patru picioare poate aminti un număr mare de echipe, gesturi și cuvinte, dar aceasta nu înseamnă că ei înțeleg vorbirea umană. Un animal pur și simplu își amintește combinația de sunete, împreună cu intonație, care este pronunțată într-una sau alta.

Pet înțelege imediat ce se cere de la ea în prezent. În cele mai multe cazuri, animalul se simte bine de uz casnic, cu care el trăiește sub un singur acoperiș.

Despre cum să înțeleagă câinele și comportamentul ei, uite în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: