Educație și formare al Ciobanescul German

Educație și formare al Ciobanescul German

Ciobanesc german – un caine foarte inteligent și inteligibil, care este un bun companion și apărător pentru întreaga familie. educație și formare competentă va ajuta să crească un prieten de încredere de la un animal de companie, care va înțelege proprietarul cu o jumătate de cățel de usturoi și demonstrează toate posibilitățile rasei sale.

Caracter și Intelectul de rasă

Astfel încât antrenamentul câinelui este corect, ar trebui să știți despre caracteristicile naturii rasei selectate. Fiecare animal are caracteristicile proprii de comportament care afectează dressura.

Shepherd german se referă la categoria de rase calme și echilibrate de câini care au inteligență ridicată. Un animal este inerent în astfel de trăsături de caracter ca curaj, abilitatea de a lua în mod independent decizii și de a se adapta la situații dificile.

„Germanii” au primit recunoaștere mondială ca tovarăși sensibili, care sunt fericiți să facă compania proprietarilor lor. Ei sunt, de asemenea, prieteni credincioși și se ocupă bine cu toate gospodăriile, se referă la copii, pot acționa ca un apărător sau un câine de ghid.

Această rasă este ușor de urmărit, deoarece animalul este strâns legat de oameni și cu plăcerea efectuează toate sarcinile. Datorită inteligenței sale, ei sunt capabili să înțeleagă imediat că acestea sunt necesare într-o anumită situație.

Ciobanesc german este un caine unic, care poate atinge perfecțiunea în aproape orice ramură de formare. Animalele sunt adesea folosite în următoarele domenii.

 • serviciul Karaul. În sângele rasei există neîncredere de outsider, astfel încât acestea să protejeze cu succes obiectele care le sunt încredințate.
 • Serviciul de căutare și salvare. Bine Nuh permite câini să găsească oameni în atribuțiile și în alte locuri.
 • serviciul Shepherd. „Germani“ efectua calitativ rolul de cioban asistent.
 • Gardă personală. Shepherd este capabil să-și apere proprietarul său și acționează ca un apărător sensibil.
 • Serviciu militar.
 • Caută droguri și explozivi. Aceasta rasa este adesea folosit în serviciile publice.
 • Serviciul Grăniceri.
 • Politie.

Versatilitatea câinilor este cauzată psihicul lor flexibil, împreună cu pregătire fizică indicativ. Ciobanescul german se distinge de liniște, un grad ridicat de rezistenta, nu se teme de frig sau de ploaie, precum și poate îndeplini sarcinile pentru o lungă perioadă de timp. Datorită tuturor acestor factori, rasa este mereu prezent pe orice platformă de formare, deoarece pentru intins pe canapea, nimeni nu este de gând să înceapă un astfel de câine.

De la ce vârstă puteți începe de învățare?

Tren ciobanesc german rezultă din prima zi imediat ce catelul a aparut in casa. Tânărul păstor trebuie să înceapă să se obișnuiască cu numele, site-ul său, echipe elementare și un loc de toaletă. Echipele complete includ „pentru mine“, „Fu“. Mai târziu, puteți trece la alte echipe mari, împreună cu comportamentul corect în situații diferite.

de formare mai grave ar trebui să fie efectuată atunci când câinele este de 6 luni.

Expertii recomanda utilizarea de ajutor instructor experimentat, care este angajat în formarea sau individul de grup.

Reguli fundamentale

Înainte de a avea un catelus, proprietarul trebuie să accepte faptul că formarea câinilor este un eveniment integrat care poate fi comparat cu o vizită la grădiniță sau școală. Formarea este importantă nu numai pentru PSA, ci și pentru o persoană, deoarece un câine necompatibil poate aduce multe probleme.

În ciuda faptului că păstorul german este inteligent de la natură de către un câine, nu poate fi în sine ca să devină ascultător și educat și va efectua acțiuni diferite datorită nevoilor de mediu. Proprietarul este obligat să-și învețe echipele cheie de companie, cu care poate interacționa cu prietenul său cu patru picioare.

Drând în mod corect animalul său, proprietarul oferă securitate nu numai pentru el însuși, ci și pentru alții.

Chiar și prin formare, în mod independent, proprietarul câinelui va fi capabil de a corecta comportamentul greșit al PSA, de lucru privind consolidarea abilităților dezvoltate. În timpul dresser, profesorul și elevul său de studiu reciproc pentru a încrederii, înțelege și anticipa comportamentul. După ceva timp, ambele părți vor învăța să se înțeleagă reciproc aproape la nivel telepatic.

Unii oameni cred eronat că dresser epuizează animalul. Nu este adevărat dacă se apropie de procesul de competență. Cu abordarea corectă, „germanii“ Bucurați-vă de noi cunoștințe, pentru că studiază, câinele realizează misiunea sa – sa fie util pentru o persoană. Este fericire pentru Ciobanescul German, care a fost derivat în scopul de a servi oamenilor.

În cazul în care proprietarul nu sa confruntat cu formarea de rase de câini, va fi necesar pentru a profita de ajutorul unui filmologist profesionist care va învăța corect la animalele mâner. Instructorul de formare cu experiență cunoaște toate caracteristicile rasei, va explica începătorul principiului formării și va ajuta la un animal de companie adus.

Înainte de formare, ar trebui să vă familiarizați cu astfel de concept ca un reflexe care sunt un răspuns al unui animal la stimuli.

Înțelegerea principiul unui astfel de termen a, puteți înțelege sensul formării. La urma urmei, întreaga dresser este construit pe reflexe.

Există două tipuri de reflexe: necondiționate și condiționate.

Prima opțiune este reacțiile congenitale la animale. Puteți plasa de securitate, instinctele de vânătoare, alimente, sex, reacții defensive. Atunci când predau noi competențe, formatorul va folosi reflexul alimentar, acordarea studentului său pentru sarcina corectă.

Dacă reflexele de securitate și de apărare sunt bine dezvoltate în animal, acesta este, de asemenea, luată în considerare. Astfel de reprezentanți se arată cu succes într-un serviciu de pază de protecție.

reflexelor conditionate sunt numite reacții, care au achiziționat câinele de-a lungul duratei sale de viață. În termeni simpli, aceasta este relația care este creat în mintea câinelui în timp ce lucrează cu un bărbat. În cazul în care proprietarul încurajează animalele de companie pentru executarea corectă a sarcinii, reflexul va fi după cum urmează: lucrarea – goodies – bucura. În reflexele sens invers, de asemenea, locul de muncă. pedeapsa Greseli care provoacă preia disconfortul animalelor.

Orice instruire, chiar inițială, este construit pe utilizarea de reflexe neconditionate pentru a produce convenționale. Cateii care au reflexe alimentare înnăscute, va încerca să obțină produse alimentare din mâinile proprietarului, urmând instrucțiunile. Formatorul învață, de asemenea, competențe specifice pentru animale de companie, folosind ca hrană motivație. Tratarea unui câine, el dezvolta raspunsurile ei conditionate.

Stabilindu-se în casa lui un pic catelus, trebuie să ne amintim că, în viitor, copilul trebuie să devină un câine ridicat. Pentru a obține rezultate bune, trebuie sa tineti minte cele trei reguli.

 • Disciplina. Mulți proprietari fac surning prietenilor lor mici și să le permită mai mult decât este. Nu face acest lucru, deoarece fiecare act de care aveți nevoie pentru a încerca pe un caine adult. Daca un catelus mic este dragut pe culcat canapea, atunci caine adult nu are o plăcere și lunizing. Ceea ce este imposibil de polițiști adulți nu ar trebui să li se permită să fie mici.
 • Promovare. Ai nevoie pentru a trata copilul cu grijă și dirijeze, lauda pentru acțiunile efectuate corect. Nu este nevoie pentru a arăta severitate. Cele mai bune echipe de învățare în formă de jocuri. Animal se simte ca un copil. Prin urmare, trebuie să laude prietenul tau cu patru picioare pentru a merge la toaletă în locul potrivit, în succesul echipei, dupa masa.
 • Programa. Hrănirea ar trebui să se facă în același timp, și numai din castron. Pentru mese, câinele trebuie să aibă locul ei. Modul se va face mai ușor pentru a facilita viața în viitor, deoarece nu va fi necesar să se colecteze reziduuri de alimente în întreaga casă.

creşterea puilor

Formarea la domiciliu ar trebui să aibă loc din prima zi după apariția unui catelus in casa. Trebuie să introduceți clase treptat, ca Ciobanestii germani sunt în creștere.

în vârstă de 1-2 luni

Prima echipa care catelul german trebuie să învețe – numele. Când predau porecla, trebuie să ne amintim că este imposibil să-l schimbe. Așa că animalul a reacționat la aceasta, aveți nevoie pentru a apela PSA este întotdeauna la fel.

Aceasta va necesita, de asemenea, o învățătură la guler și o lesă, botniță. Copilul ar trebui să se familiarizeze cu aceste accesorii, cât mai curând posibil, astfel încât există mai puține probleme în viitor. Atunci când întâlnirea guler, este important să nu se sperie un catelus. La început este pus pe cateva minute pe zi, după care durata de șosete crește. Acestea sunt implicate într-o lesă și botniță pe un sistem similar, mersul pe jos cu copilul pentru prima dată în apartament.

Deoarece câinii mici nu au fost încă vaccinate, nu poți merge cu ei.

Din acest motiv, toaleta în copilul va fi amplasat prea în casă. Ai nevoie de a preda un prieten mic pentru a disciplina imediat, referindu-o după hrănire sau de băut în locul desemnat. În cazul în care proprietarul a observat că puiul a început să se comporte cu nerabdare si adulmece, de asemenea, este un semn că el este în căutarea unui loc de toaletă. După finalizarea cu succes copilul, trebuie să laude.

Dacă Cute a făcut afacerea lui în locul greșit, poți băga nasul un pic și arată în cazul în care a trebuit să meargă la toaletă. Important regulă: manipulări similare pot fi efectuate imediat după îngropat. Cu ceva timp, câinele nu mai amintesc că ea a făcut și pentru care a fost certat acum.

3-4 luni

În această perioadă, este posibil de a preda PSA la principalele echipe. Fiecare proprietar trebuie să ne amintim următoarele reguli:

 • Nu poți mustra un prieten cu patru căi pentru a nu executa echipa+
 • Bun obicei – răbdare, cu ajutorul ei poti avea succes și încredere cuceri animale.

Puteți studia următoarea listă de comenzi.

 • „Mie”. Atunci când se iau animalul trebuie să snacks-uri de utilizare. După câinele își îndeplinește sarcina, acesta este tratat. Este strict interzis să folosească această comandă pentru a se ciocni afară animalului. „Pentru mine“ ar trebui să fie utilizat numai într-o cheie pozitivă. Deci, câinele va fi dispus să-și îndeplinească instrucțiunile proprietarului.
 • „Un loc”. Pentru a educa un catelus, acesta trebuie să fie obișnuiți cu o astfel de echipa o, indiferent de locul unde cainele va locui: în apartament sau într-o casă privată. Ea trebuie să aibă locul în care va părăsi unconectarea echipei. Puteți învăța cu bunătăți. În loc, trebuie să puneți un tratament și să trimiteți un câine acolo. După ceva timp, copilul însuși va fi trimis la locul potrivit. Vorbiți această echipă are nevoie de ori de câte ori proprietarul părăsește locuința.
 • „Ugh”. Aceasta este o echipă importantă care ar trebui să fie pronunțată de o voce mai strictă. Un animal trebuie să înțeleagă că proprietarul este nemulțumit de comportamentul său, astfel încât să puteți răsturna un catelus puțin. Nu poate bate câinele spunând această comandă. Păstorii sunt foarte inteligenți, astfel încât ei înțeleg rapid ceea ce este necesar pentru ei.

Testarea echipelor de bază cu un câine permite în viitor fără probleme să meargă pe stradă și să dezvolte noi echipe deja în prezența altor stimuli (câini, oameni).

5-6 luni

În această categorie de vârstă de pui, adolescenți care sunt deja luate în considerare, abilități ne învață că ajutor în dezvoltarea de rezistenta. Astfel de echipe pot fi curățate și în vârstă de 7-8 luni și până la un an. Ca de obicei, este folosit pentru încurajarea.

Ai nevoie de a instrui echipele de animale de companie „din apropiere“, „sit“, „minciună“, „stand“. Aceste expeditorii sunt executate până când proprietarul spune „Walk“. Clasele sunt efectuate mai întâi pentru câteva secunde, după care durata crește de antrenament.

Puteți începe, de asemenea, exerciții cu obstacole. În acest sens, este necesar să se respecte măsura, deoarece Coloana vertebrală a câinelui nu este încă pe deplin fix și-l poate face rău.

În forma de joc, atunci când mersul pe jos, puteți arunca un băț și cere câinele să o aducă. Deoarece dorințele „germane“ pentru a te proprietarului său, el va fi fericit să-l aducă. Atunci când se execută echipa, trebuie să te lauda animalele de companie.

Clasele ar trebui să aibă loc în fiecare zi.

În fiecare zi aveți nevoie pentru a sublinia timpul pentru formarea animalului tau. Început de formare nu ar trebui să amâne. Imediat ce ai nevoie pentru a începe educarea prieten mic, astfel încât el este mai rapid amintit și perceput.

Dog salon este un mod de viață și. Dacă nu utilizați un astfel de ritm imediat, animalul se va obisnui cu o alta, și pentru a muta un animal adult cu obiceiuri bine stabilite mult mai dificil.

Cât timp este pregătirea unui catelus „german”?

Procesul de formare continuă în perioada cuprinsă între 2-12 luni. În acest moment, câinele necesită o atenție marginală de la proprietarul său. Din răspunderea proprietarului depinde de modul în care animalul va fi adus. Natura câinele său depinde de rezistența și liniștea proprietarului.

Cum de a preda un caine adult?

Antrenează un caine adult un pic mai dificil decat un catelus, deoarece animalul a format deja în obiceiurile lor și este mai dificil să se mute. Dar Ciobanescul german apuca totul literalmente pe zbor și în prezența încrederii între proprietar și animale de companie, procesul de învățare va fi ușor.

Este important să se ia răbdare și liniște la tren.

Fiecare câine trebuie să treacă OKD. Acesta este un curs comun de formare, care include o listă obligatorie de echipe, care permite câinelui să fie adus în societate și în mod adecvat să se comporte la diferiți stimuli.

Lista echipelor pentru cursuri de formare generală.

 • „Din apropiere”. Câinele ar trebui să se mute de lângă proprietarului său, indiferent de situație. Este permis să se abată de o jumătate a carcasei animalelor. Cerințe similare sunt extinse și atunci când se deplasează fără lesă. La oprirea proprietarului, câinele ar trebui să stea în apropiere. mișcarea animalelor se face din partea stângă a persoanei.
 • demonstrație de vară și atitudine loial botul. Muscatura este necesară la expoziții, precum și în timpul vizitelor la medicul veterinar.
 • „Sit”, „minciună”, „stand”.
 • „Mie”.
 • „Un loc”.
 • „Aport”. Efectuarea această comandă se realizează cu echipa „Dai“.
 • „Guliai”. După trimiterea acestei instrucțiuni, animalul se poate deplasa liber prin teritoriul adiacent.
 • reacție alimentară împrăștiate pe sol. Câinele nu ar trebui să ridice de la podea.
 • Atitudinea de fotografii și sunete puternice.
 • „Ugh”.
 • Depășirea barierelor. Este efectuat în comun cu echipa „Forward“ și „Barieră“, în care animalul de sare peste un obstacol.

  Fiecare persoană se face o decizie care comenzile vor fi cerute de animalul lui. Cu toate acestea, trebuie amintit întotdeauna că Ciobanescul german trebuie să fie instruiți, așa cum a fost afișat ca o rasa de serviciu. Oficial, „germanii“ sunt recunoscute ca câini de serviciu în Rusia, Belarus, Ucraina și sunt potențial periculoase.

  Apariția indivizilor distructive în societate este inacceptabilă, deoarece poartă un pericol pentru societate.

  Cum echipele de formare ale adulților.

  • „Sta”. Realizarea cu un mic efort. Acesta va avea grijă să apăsați câinele la crupa, spunând că echipa „Sit“. În cazul în care animalul este așezat în jos, puteți trata delicatețe lui. Unii proprietari a pus o tratează pe deasupra câinelui și a respinge un pic înapoi. Câinele încearcă să urmărească în mod automat mâncarea stai jos. Nu trebuie să uitați să pronunțați echipa și asigurați-vă că pentru a lăuda animalele de companie după executarea.
  • „Minciună”. Produs de tehnică similară, trebuie doar să fie apăsat pe umerii animalului. Puteți utiliza o lesă care câinele este atras de sol, Manya tratează.
  • „Dă-i lap”. Mulți cred că acest lucru este cel mai simplu echipa, pe care majoritatea proprietarilor folosesc pentru a distra. Acesta este executat din poziția așezat. Câinele ar trebui să ia laba și să pronunțe echipa cu voce tare. După aceea, animalul de companie trebuie să laude și să trateze o gustare. După câteva proceduri, animalul va înțelege ceea ce este necesar și va fi cu bucurie fericit să dea bărbatului de labe.
  • Învățați echipa „Vocea” poate fi, de asemenea, utilizată prin tratare. Alimentele sunt fixate în mână, astfel încât animalul să-l vadă, dar nu a putut lua. Îl puteți apăsa cu degetul și aranjați o mână la nivelul umerilor sau al feței. Câinele nu va înțelege de ce este tachinat de tratament și nu dați și dați o voce. În același timp, este necesar să se pronunță echipa cu voce tare.
  • „Aport”. Formarea poate fi pornită în momentul în care animalul de companie este reglat să joace și își aduce un băț. Trebuie să aruncați o jucărie mai întâi pentru o distanță scurtă, după care animalul ar trebui să fie suspectat, apelându-l după nume și pronunțând echipa. Luând o jucărie din „germană”, este necesar să o lăudați și să repetați din nou procesul.
  • Reuniunea de la ridicarea de pe Pământ alimentar se face în primul rând, din motive de securitate. Un animal care mănâncă în aer liber împrăștiate alimentare poate fi otrăvit. Prin urmare, această echipă ar trebui să fie atent. Puteți pune piper în produsele alimentare, astfel încât câinele înțelege că selectat poate fi periculos. În același timp, ar trebui să utilizați cuvântul „arunca“.

  câini de serviciu trebuie să fie învățat să învețe de echipe profesioniste. Cea mai mare parte păstorului ridică de protecție. Pentru a efectua instrucțiunile, ei spun „Protecție“. După aceea, animalul nu ar trebui să permită nimănui să-l obstrucționată.

  „Trail“ este folosit pentru a căuta obiecte ascunse. Aplicate, de asemenea, în serviciul de reproducție de câine.

  „Ia“ sau „FAS“ este folosit pentru a ataca atacator. Cursul este numit SCS (protecție și serviciul de pază) și ar trebui să fie efectuată numai de către un profesionist cineologist. În paralel, abilitățile „Fu“, „da drumul“, „liniștit“.

  Dacă „german” este achiziționat ca un gardian de securitate sau alt obiect, va fi necesar să se facă referire la un film care va fi angajat în dezvoltarea principalelor echipe, verifică abilitățile și capacitatea lui Shepherd.

  Tipuri de echipe

  Există două tipuri de echipe: Voce și gesturi.

  În timpul comenzilor vocale, toate comenzile ar trebui să aibă o voce clară și clară. Este important să le pronunțați cu aceeași intonație și o singură dată. Dacă se lucrează „pentru mine”, puteți repeta câinele după nume, dar ordinea însăși este dată o singură dată.

  Câinii nu sunt capabili să dezasambleze cuvintele specifice, dar își pot aminti numărul de silabe împreună cu intonarea de pronunțare. Din acest motiv, crescătorii de câini sfătuiesc să vorbească cu aceeași intonație și să nu-și induc numele.

  Unii oameni fac cu animalele lor de companie în limba germană. Această metodă se aplică în timpul sporturile de formare ale sistemului internațional, precum și pentru câinele să fie capabil de a gestiona un outsider.

   Emiterea ordinelor gesturilor este faptul că proprietarul nu se pronunță echipa tare, dar arată doar un anumit gest. Din partea se pare destul de eficient și poartă utilitatea. De-a lungul timpului, cioban se va face și auzul ei nu va mai fi la fel. Utilizarea gesturilor, este posibil să se faciliteze procesul de înțelegere între animale de companie și proprietarul său.

   Cum se produce gestul.

   • „Mie”. Mână trebuie să fie paralelă cu pământul. Palm ar trebui să se uite în jos. La aplicarea comenzii, mâna ar trebui să reducă drastic la coapsă. Bumbac nu este permisă.
   • „Guliai”. Palm jos ar trebui să fie aruncată de la mine înainte.
   • „Sta”. Îndoit mână în cot trebuie să fie situat la nivelul pieptului. Palm în același timp, sa transformat pe animal.
   • „Minciună”. Mâna este situat la nivelul pieptului, palma ar trebui să se uite la sol.
   • „Stand”. Mână este la nivelul pieptului, de palmier arată la etaj.

   Toate gesturile trebuie să fie efectuate cu ajutorul mâinii drepte.

   Formarea folosind gesturi poate fi pornit numai după ciobănesc vor găsi toate exercițiile cu o voce.

   Erori frecvente

   Fiecare persoană care devine proprietarul unui catelus ciobănesc german, vise de a avea animalul lui, în viitor, să devină inteligente și indicative pentru un exemplu de un câine. Toata lumea vrea ca animal sa instruit în mod clar și distins printr-un grad ridicat de disciplină. În ciuda faptului că toată lumea visează despre asta, nu toate cheltuielile pe acest suficiente forțe și timp.

   Unii proprietari hrănesc animalele lor de companie, du-te cu el pentru o plimbare, dar de formare neglijare. Mizeria în disciplina de origine deteriora, de asemenea, procesul de reproducere un câine. În cazul în care patru picioare prieten este de a dormi, în cazul în care el va face, și să ia alimente în locuri diferite, el nu va fi capabil să se comporte decent pe stradă. Pentru a evita astfel de situații, ar trebui să vă familiarizați cu erori care apar frecvent.

   • pedeapsa fizică. Nu este permis să folosească pedepse aspre.
   • ocupație Rare. Dresser ar trebui să se facă pe o bază de zi cu zi. Numai cu ajutorul unei abordări serioase și responsabile poate atinge rezultatul dorit.
   • Neatentiei proprietarului. Pentru a creste un devot, trebuie să plătească o cantitate suficientă de timp, nu ignora prietenul tău. Acest lucru nu este valabil numai pentru copii, dar, de asemenea, persoane adulte.
   • Lipsa de efort mentale și fizice. Numai în cazul în care proprietarul va preda animalul lui, el va fi capabil de a obține educat și câini culturale.
   • Pastreza interdicții. Dacă cioban nu se poate sta pe canapea, această interdicție trebuie să fie permanentă. Excepțiile nu sunt permise. Dacă proprietarul nu poate arăta stabilitate, animalul poate efectua, de asemenea, instrucțiuni pentru starea de spirit.

   Despre ce să începeți antrenamentul unui catelus, uitați-vă în următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: