Este posibil să se plimbe în jurul valorii de apartament, cu o broască țestoasă roșiatică și cum să-l meargă?

Este posibil să se plimbe în jurul valorii de apartament, cu o broască țestoasă roșiatică și cum să-l meargă?

Turtle nu este animalul de companie care este în așteptare pentru proprietarul la ușă și este întotdeauna bucuros să mângâi pe partea lui. Acest lucru este valabil mai ales de broască țestoasă roșiatică – un animal cu caracter. Cu toate acestea, mulți proprietari de astfel de broaște țestoase încearcă să intre în posesia iubirii lor și din motive bune oferă plimbări în jurul valorii de apartament. Figura Să daca este necesar foarte broasca testoasa.

Am nevoie pentru a merge la broasca testoasa?

Răspunsul la această întrebare este da, este necesar, cu toate acestea, mult depinde de condițiile de conținut. O astfel de plimbare nu are nimic de-a face cu casa. De regulă, un atribut obligatoriu pentru viața unei broaște țestoase în captivitate – lampă cu ultraviolete, care trebuie să fie schimbat cel puțin o dată pe an. Acest dispozitiv înlocuiește soarele animal, care este vital pentru formarea corespunzătoare a carcasei (în special pentru indivizii tineri) și avertismentele lui Rahita.

Aceste lămpi nu caută, și copii chinezești la prețuri accesibile, în cazul în care considerați că teste speciale publicate pe rețea, practic, nu emit nivelul dorit de ultraviolete, care este, sunt simple, deserturi.

În cazul în care proprietarul nu este gata să cheltuiască bani pe echipamente scumpe, apoi, în acest caz, broasca testoasa nu se poate face fără mersul pe jos sub soare.

Este posibil să se elibereze în casă și de ce?

Broasca testoasa nu este o jucărie, ci o creație vie, și să aștepte ca ea se va grăbi în imbratisarile proprietarului, imediat ce acesta este eliberat din terariu, nu este în valoare de. Cel mai probabil, ea va primi doar într-un colț retras la distanță, de unde poate fi problematică.

Citește mai mult  Totul despre Foxhaound

Dacă broasca țestoasă este prevăzută cu condițiile de conținut adecvat, inclusiv prezența unui terrariu cu un volum de cel puțin 100 de litri pe parte, un filtru extern, lămpi cu incandescență pentru încălzire și lampă ultravioletă, apoi în apartamentul plimbări nu are nevoie.

Toate aceste condiții imită habitat natural și dacă adăugați îngrijire la nutriția potrivită și înlocuirea regulată a apei, se va simți destul de confortabil.

Dacă proprietarul vrea cu siguranță să elibereze o crawlere de broască țestoasă, atunci trebuie să o faceți sub control strict. În același timp, rețineți că există multe pericole la etajul de origine al animalului.

  • Povestiri despre broaștele de încetinire nu atingeți varietatea de roșeață. Aceste țestoase, mai ales la o vârstă fragedă, foarte agilă. Ei sunt capabili să intre în unghiul întunecat, unde se adaugă la întâmplare sau răniți de locuitorii apartamentului. Chiar și o mai îndrăzneț, senzație de încredere pe podea, poate fi accidental sub sneaker proprietarului gazos.
  • Broasca testoasa mica este o piesă grea pentru pisici și câini care nu țipa pentru a încerca armura gust.
  • țestoasele tinere nu sunt, în general, recomandă să se atingă mâinile lor, deoarece acestea au un înveliș care formează destul de slab. stoarcerea aleatorie poate duce la fisuri și alte deteriorări grave.
  • Aceste animale au un caracter destul de agresiv si falci foarte puternice. O încercare de a obține o broască țestoasă de terariu pentru o plimbare poate termina degetul cu un deget, cu o pendulare instinctivă-l pe perete, care este, de asemenea, plină de o amenințare pentru viața unui animal de companie.
  • trăsături suplimentare ale caracterului lor sunt curiozitatea și voraciousness. O broasca testoasa de mers pe jos pe podea poate mânca ceva foarte dăunătoare sau chiar periculoase, de exemplu, garoafe mici.
  • Mersul pe podea poate duce la frig. Aceste picioarele noastre sunt obișnuite la temperatura camerei de acoperire a podelei, iar broasca țestoasă este conținută sub lampa cu incandescență la o temperatură de 30-32 de grade și o astfel de tranziție ascuțită de la căldură la podea rece și într-adevăr pe aerul rece poate să fie dependent de sănătatea ei.
Citește mai mult  Apistograma Kakada: Soiuri și sfaturi privind conținutul

Potrivire dreapta

Dacă proprietarul animalelor de companie locuiește în oraș, atunci puteți lua o redushka într-un bazin din parc, dar în nici un caz nu lasă-l nesupravegheat. Puneți pelvisul sub soare, dar uitați de o parte, astfel încât animalul să se poată ascunde, dacă brusc razele soarelui se vor plictisi cu el.

Excelent opțiune – Plimbare în țară. Unii proprietari pentru sezonul de țară sunt echipați cu o piscină specială pentru țestoasele lor cu posibilitatea de a accesa terenuri. Dar această secțiune de apă ar trebui să fie strict îngrădit, iar pe teritoriul carcasei negru temporar, trebuie să existe o casă de încredere în cazul în care animalul nu numai că va dormi, dar, de asemenea, ascunde de animale sălbatice și păsări. Din păcate, o broasca tocător neobișnuită poate atrage atenția chiar și o cioară vorace simplu.

Apropo, tocmai cu acest scop, deasupra piscinei vă puteți construi un acoperiș de încredere din grila de lanț: se va proteja animalul de pradă și nu va închide Soare.

În cazul extrem, broasca testoasa poate fi încercat să meargă pe balcon deschis, dacă este bine luminat de soare. Dar nu uitați să asigure un astfel de control strict plimbare.

Nu poți merge cu acest animal în curte și să-l meargă pe iarba.

  • Turtle va fugi, pentru că este în valoare de proprietar pentru un al doilea să se întoarcă, ca și învelișul ei întunecat se va ascunde în accident vascular cerebral de frunze uscate.
  • In curte, ea va fi în stare să mănânce ceva periculos, și țigări – acest lucru nu este cel mai rău lucru, dar otrava împrăștiate, în scopul de a elimina rozătoare, sau iarba tratate cu un agent anti-anti-cauzarea va conduce în mod inevitabil la moartea unui animal.
Citește mai mult  Totul despre FEEDS PROFINE

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: