Este posibil să se păstreze o broască țestoasă roșiatică fără apă și cât timp?

Este posibil să se păstreze o broască țestoasă roșiatică fără apă și cât timp?

Broasca testoasa roșiatică este o reptilă, care este la apă cele mai multe ori, dar din când în când este selectată pe teren pentru a sta la soare. Acesta trebuie să fie la fel de puternic ca apa. Fără testare solară broasca țestoasă nu poate duce o viață activă, adică, ea pur și simplu nu supraviețuiesc. În cazul în care temperatura aerului din apartament este prea mic, broaștele țestoase cu părul roșu intră în hibernare, astfel încât să nu urcare.

Cât de mult poți trăi pe pământ un pic broasca testoasa?

Turtle tânără poate face de la 1 la 12 ore fără acvariu. Inițial, se pare întotdeauna că ele sunt lente și abia își părăsesc locul pentru a explora apartamentul, dar această opinie este confundată. Dacă mediul permite (de exemplu, o suprafață de lemn), țestoasele pot urca destul de mari și chiar încearcă să scape. Dar luând în considerare faptul că acvariile sunt cele mai des făcute din sticlă, iar pereții ei au o înălțime mai mare, scăpa este practic imposibilă.

Să nu uităm de copii. Uneori iau țestoase cu ei să joace și apoi să uite de ei. Când se întâmplă acest lucru, bug-urile se confruntă cu un număr de pericole, inclusiv cu o lipsă de apă și o ședere lungă în condiții incomoduri datorită scăderii temperaturii.

Cât timp poate fi fără individ individual?

Adulții pot sta fără apă de la 1 la 3 zile. În condiții favorabile, țestoasele Krashnouchi trăiesc mai mult de 20 de ani. Mediul slab și stresul pot reduce în mod semnificativ viața lor.

Cel mai periculos fenomen este lipsa de apă. Fără reptile, poate trăi doar câteva ore fără probleme de sănătate. La ceva sa întâmplat cu animalul dvs. de companie, trebuie să vă asigurați că nu este expus la condiții extreme.

Creând condiții optime

Să ne dăm seama cum la domiciliu să dotați sushi și acvariu, astfel încât reptile dvs. să nu părăsească apa fără a fi nevoie, punctul de fotografiere mai târziu din diverse motive pe teren.

Aranjamentul de acvariu

Specialiștii recomandă evidențierea a cel puțin 140 de litri pentru un individ. Chiar dacă păstrați o broască țestoasă redle, veți avea în curând să achiziționați un rezervor mare. După ceva timp, broasca țestoasă va crește, va fi incomod într-un mic acvariu. În acest caz, va trebui să cheltuiți bani pentru înlocuirea rezervorului și achiziționarea de accesorii suplimentare. Conținutul reptilei roșii ruginite într-un acvariu mic va duce la faptul că cochilia este foarte strălucitoare.

Experții remarcă faptul că temperatura apei din acvariu trebuie să fie în intervalul de la 25 la 27 ° C. La temperaturi scăzute, țestoasele devin din ce în ce mai încet, mănâncă mai puțin. Ei, pe lângă aceasta, se pot îmbolnăvi sau pot cădea în hibernare.

Adâncimea acvariului ar trebui să fie de cel puțin 40 cm. Acesta este un nivel recomandat care permite unui individ adult să se întoarcă de pe spate pe stomac, fără a atinge fundul rezervorului.

Nu uitați să schimbați periodic apa. Cauza mirosului de plasturează în multe cazuri este apă murdară. Turtles sunt de obicei mănâncă și îndreptarea spre dreapta în apă. Dacă apa este foarte murdară, animalul dvs. de companie va lăsa din ce în ce mai mult și mai des, care va afecta negativ sănătatea sa. Pentru a conține mai mult pentru a conține acvariu curat, proprietarii trebuie să învețe broasca testoasa să mănânce numai pe teren.

Aranjament de sushi

Sushha ar trebui să fie de cel puțin 30% din totalul rezervorului. Puteți construi un sushi în două niveluri: primul va rămâne parțial sub apă, iar al doilea – de mai sus,.

Aveți grijă, astfel încât broasca testoasa este confortabil să se scufunde și să iasă din apă. Broasca testoasa trebuie să urce ușor pe insulă, astfel încât să nu înghețe, și este liber să se întoarcă la apa.

Că dacă broasca țestoasă a scăpat din acvariu?

Vom analiza ce măsuri trebuie să fie luate în cazul în care nu ați găsit o broască țestoasă în apă:

 1. În primul rând, a pus vasele cu apă, și lângă ea un castron cu mâncarea preferată. Sunt toate șansele ca apa curată, fără mirosuri străine vor fi în măsură să intereseze broasca testoasa, și chiar mai mult, astfel ca alimentele ei iubit. Reptilele au o vedere excelentă, astfel încât acestea să poată găsi delicatese la o distanță.
 2. Dacă broasca testoasa a fost încă nu a fost încă găsit, și din momentul în care dispariția a trecut mai mult de 2 ore, apoi se umple câteva capacități de mică adâncime cu apă și puneți-le în locuri diferite, de exemplu, într-un colț întunecat, sub scaun, în temeiul joncțiune sau sub masa, astfel încât broasca țestoasă ar putea găsi cele mai apropiate feluri de mâncare cu apă și ședere în ea.
 3. Dacă broasca țestoasă nu apare pentru o lungă perioadă de timp, este recomandat să caute toate locurile periculoase. Acesta trebuie să fie făcut în mod necesar, pentru ca animalele de companie pot obține pur și simplu în „capcana“, chiar dacă acesta se mișcă în mod activ și depășește obstacolele.
 4. Reptile poate ascunde doar într-un colț liniștit. Cu o căutare activă, s-ar putea-o întâlni, dar nu observă. Dacă broasca țestoasă vede persoana care se apropie, ea începe să publice fluierat sau bifând sunete.

Primul ajutor

În cazul în care broasca testoasa matura eșuează și cade pe carapace, este foarte dificil pentru ea să se ridice, în special în cazul în care există obstacole în apropiere. Luați în considerare ce să facă în cazul în care Reptila a rămas pentru o lungă perioadă de timp pe teren.

 1. inspecta cu atenție broasca testoasa. Ia-l în mână și citiți cu atenție prezența tăieturi sau leziuni.
 2. Îndepărtați murdăria, praful și părul cu animale de companie. Broasca testoasa poate ascunde in spatele mobilei sau în altele – nu prea curat – locuri, ceea ce va afecta cu siguranță coajă și labele.
 3. Loc animale de companie în apă, după curățare de murdărie.
 4. Conectați lampa încălzită. La temperatura aerului sub 22? Țestoasele încetează să mai desfășoare activitatea activă, poate fi botheted și intră în hibernare. Apartamentul poate fi mult mai rece decât în ​​interiorul acvariu.
 5. Dă alimente pentru animale de companie. Găsirea fără umiditate pentru o lungă perioadă de timp poate fi stresant pentru țestoase. Ei au nevoie să le hrănească pentru a ajuta la întărirea și a face față stresului transferat.

Consecințele de lungă ședere pe teren

Când găsiți o broască țestoasă de apă, aceasta trebuie să fie bine de control. Fără umiditate există riscul de probleme de piele (devine uscat și începe să evacueze).

Când lipsa de apă durează câteva ore, afectează atât coaja cât și pielea, care are efecte negative asupra sănătății. În aceste condiții, coaja va începe să claseze, dăunătoare piele blândă, provocând crăpături microscopice pe ea. Vindecarea de mult timp va dura mult timp.

În funcție de cât timp broasca țestoasă a fost localizată de apă, crăpăturile pot apărea imediat sau după un anumit timp. De aceea ar trebui să se desfășoare inspecțiile periodice ale reptilelor.

in afara de asta, Boala pancarului poate apărea: o lipsă lungă de apă duce adesea la relaxarea sa. Și acesta poate fi un mediu favorabil pentru mucegai sau infecții. Infecția poate provoca inflamații și boli periculoase.

Sfat util

Iată câteva sfaturi pentru proprietarii acelor țestoase care se străduiesc să se desfășoare:

 1. Nu plasați un acvariu sub razele drepte ale soarelui sau la proiectul de.
 2. Stabilizează apă și temperatura aerului.
 3. După hrănire, îndepărtați resturile de alimente, astfel încât apa nu dobândește un miros neplăcut.
 4. Dacă nu aveți un filtru special, apă schimbare în vasul la fiecare 2-3 zile.
 5. Se spală broasca testoasa în apă caldă folosind o perie moale pentru aceasta, cu care este mai ușor pentru a îndepărta murdăria și algele de coajă.

Așa că broasca este sănătos, nu-l lăsați fără apă pentru o lungă perioadă de timp. Dacă ea încă scăpat, găsiți cât mai curând posibil și returnați-l habitatul familiar.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: