Farmina hrănesc pentru cîini mici

Farmina hrănesc pentru cîini mici

Feedul de la compania italiană Farmina sunt în mare cerere în rândul proprietarilor de animale de companie. În prezent, producătorul produce diverse feed-uri pentru câini de diferite vârste și dimensiuni. Astăzi vom vorbi despre caracteristicile de date destinate hranei pentru animale cîini mici.

descriere generala

Principala sursă de proteine ​​în aceste rații sunt Carne și produse din pește naturale, care sunt de selecție și de prelucrare atentă.

Ca parte în mod necesar sunt suplimente de vitamine și minerale utile, antioxidanți speciali.

Compania produce atat uscata si hrana umeda, holistică. Toate acestea sunt vândute în ambalaje confortabil de diverse volume. Este demn de remarcat faptul că acest produs are un preț semnificativ, dar în același timp, mulți cumpărători rețineți că costul corespunde pe deplin calitatea de nutriție.

Sortimentul de produse alimentare uscate

Vom analiza caracteristicile principale și compozițiile de dieta uscată pentru rasele mici de la acest producător.

 • Alimente cu carne de miel și afine. Această hrană conține carnea procesată de miel, felii de miel, ovăz, ouă, hering, sfecla, afine uscate, portocale, turmeric, pătlagină, spanac, rodie (în pulbere), coacăze și extractul de gălbenele, care este o sursă de luteină util. Dieta este potrivit pentru animale cu vârsta cuprinsă între 1 și 6 ani. Acesta se distinge printr-o valoare relativ mare de energie, oferă un sentiment de saturație destul de repede.

 • Alimentele cu un miel și dovleac. Această compoziție este un mesager, produsul conține carne proaspătă de miel fără oase, grăsimi, portocale, dovleac, afine, coacaze negre (în pulbere), calendula, drojdie uscată, turmeric, hering, patlagina și felii de mere uscate. Adesea, o astfel de alimente este servit cu legume. Ea este bogat în proteine ​​(28%), grăsimi (18%). Durata de depozitare pe o astfel de alimente este de 540 de zile, este necesar să se păstrează într-un loc întunecat și uscat.

 • Carne de mistreț. Această dietă de câine uscată conține bucăți de carne de mistreț proaspăt, cartofi, spanac, rodie, portocaliu, calendula, turmeric, plantain, afine, coacăze, ulei de pește, fibre de mazare, inulină, morcovi, ouă solide, clorură de sodiu. Compoziția are o valoare nutrițională destul de ridicată, este potrivită pentru câinii activi, se poate administra animale de rase mici cu vârsta cuprinsă între 1 și 6 ani.
Citește mai mult  pantofi de câine: specii și recomandări pentru alegerea

 • Alimente cu piese de pui. Acest hrană echilibrată mesager constă din carne proaspătă de pui fără oase, calendula, rodie, mere, alfalfa, coacăze, pui de grăsime, cartofi, fibre de mazăre, plantain, spanac și drojdie uscată. Acest aliment poate fi servit cu un animal împreună cu bucăți de legume.

 • Dovleac și grenadă. Dieta include în compoziția sa file proaspătă de pui, amidon de mazăre, clorură de sodiu, glucozamina, spanac, mere uscate, dovleac, grenade în pulbere, portocale dulci, turmeric (rădăcină), hering proaspăt, morcov prelucrate și inulină. Hrana este bogat în proteine ​​(conținut de 30%), grăsimi (18%). Hrana este potrivit pentru câini adulți din rasele mici.

 • Farmina Ecopet hrănesc cu carne de pui. Aceasta dieta caine este produs impreuna cu porumb, carne proaspătă de pui, făină de grâu, pui de grăsime, lap orez, drojdie de bere, radacina de cicoare, sfeclă și clorură de sodiu. Conținutul proteic din acest furaj ajunge la 24%, și grăsime – 12%. Hrana este potrivit pentru animalele de companie pentru adulți.

 • Alimentare cu cod. Aceasta dieta uscată pentru câini este făcută din file de cod, cu sfeclă roșie, alfaling, felii de mere uscate, gălbenele, glucozamina, afine, rodie pulbere, portocale dulci, fibre de mazăre, spanac și plantain. Hrana este potrivit pentru câini adulți de la 1 la 6 ani. Conținutul de proteine ​​într-o astfel de dietă ajunge la 30%.

 • Alimente cu pește. Principalele componente ale acestui nutriție sunt bucăți de hering, lucernă, calendula, glucozamina, drojdie de bere, spanac praf, morcovi uscați, ouă solide, fibre de mazăre, turmeric (rădăcină), clorură de sodiu, afine și clorură de coacaze. Aceasta nutriție cu un conținut ridicat de proteine ​​(37%) oferă un sentiment rapid de saturație la animalele domestice.

 • Nutriție Vet Life cu pui. Aceasta dieta este proiectat pentru sterilizat și pentru câini castrați. Acesta poate fi, de asemenea, utilizat pentru animalele de companie, care suferă de excesul de greutate. Include bucăți de carne de pui proaspătă, ovăz, sfeclă, ouă, uleiuri utile, drojdie de bere, glucozamina, bucăți de pește prelucrat, porumb, semințe de in, clorura de potasiu. Conținutul de proteine ​​din hrană ajunge la 33%, și grăsime – 10%. El este, de asemenea, bogat în cenușă crudă și fibre.
Citește mai mult  Hrană premium uscată pentru pisoi

Varietate de produse umede

Apoi, vom analiza compoziția și caracteristicile nutriției umede de la acest producător.

 • Nutriție cu miel. Aceste alimente conservate includ bucăți de miel, cartofi, oua de pui, glucozamina, vitamine și minerale supliment, afine, clorură de colină. Hrana este messlord. Acesta va putea să se apropie de animalele adulte de rase mici.

 • Alimente umede cu afine și felii de miel. Datele de alimente conservate nutritiv conține miel, ouă de pui, afine (2%), glucozamină, ovăz și felii de hering. În fabricarea și aditivii suplimentari cu minerale sunt utilizate. Vândute de astfel de alimente într-o cutie de metal solid, care poate fi ușor deschisă.

 • Dieta umedă cu somon și cod. Această nutriție include în compoziția sa de file de pește proaspăt, cartofi dulci, clorură de colină, creveți, suplimente de glucozamină și vitamine. Conținutul total de proteine ​​este de 12%, și grăsime – 5,6%. Hrana este potrivit pentru animalele de companie pentru adulți.

 • Alimente umede cu grenadă și pui. Aceasta dieta este creat cu bucăți de carne de pui proaspete (40%), bucăți de hering, carne de pui ouă fierte, granat, aditiv mineral și ovăz. Astfel de alimente conservate pentru a vă dilua dieta animalului.

 • Nutriție cu cerb. Acest furaj include următoarele ingrediente: cerb carne, pui, hering, bucăți de dovleac, cartofi, mere, ouă de pui fierte, clorură de colină, glucozamina și minerale supliment. Dacă doriți, puteți amesteca astfel de alimente conservate cu granule uscate.

 • Alimente cu somon și păstrăv. Dieta contine file de pește proaspăt, felii de cartofi dulci, creveți, glucozamina. Conținutul de proteine ​​este de 11%, grăsimi – 5,4%. Compoziția este utilizată pentru adulți de pietre mici.
Citește mai mult  Ce și cum să se hrănească Bulldog-ul francez?

 • Alimente cu un film. Această nutriție este potrivită pentru câini cu digestie problematică. Acesta este creat din următoarele ingrediente: carne de miel, cinema (5%), drojdie de bere, clorură de colină, glucozamină, fenicul, anghinarea. Adesea, aceste alimente înainte de alimentare este amestecat cu bucăți de fructe de pădure și fructe pentru a face chiar mai hranitoare.

 • Alimentare cu piese de dovleac și cod. Această compoziție este creat cu file de pește proaspăt, felii de cartofi dulci, clorură de colină, creveți, dovleac și aditivi minerali. Hrana este proteine ​​din bogate, cenușă brută și fibre. Alimentele pot fi pre-amestecat cu bucăți de legume.

 • dieta umedă cu carne de rață și de dovleac. Acest mâncare pentru câini constă din carne de pui, rațe, file de cod, cartofi, ouă fierte de pui, suplimente de vitamine. Aceste alimente conservate sunt potrivite pentru a diversifica un pic dieta de zi cu zi a câinelui.

 • produse alimentare din carne de mistreț. Acest produs câine nutritiv este format din carne mistreț, hering, cartofi dulci, ouă de pui, bucăți de mere și suplimente minerale speciale. Conserve de alimente potrivite pentru adulți. Acestea sunt furnizate în recipiente mici de metal confortabile.

 • alimente umed cu nucă de cocos. Datele de cablu vor permite menținerea sănătății pielii și a lânii de câine. Acestea includ fileul de pește (hering și pește alb), nucă de cocos, glucozamină, cinema. Alimentele pot fi servite cu bucăți de fructe si boabe. Este, de asemenea, vândut în recipiente mici de metal.

Examinați recenzii

Produsele acestui brand au adunat o mulțime de recenzii bune, inclusiv sa spus că toate furajele constau din granule mici confortabile care sunt potrivite pentru câinii miniaturali.

În plus, toți compușii provoacă un sentiment puternic poftei de mâncare în animale domestice, au o lumină și miros plăcut, caracteristici de bun gust.

Feedul acestei companii vă permite să mențineți sănătatea animalelor de companie, aveți un efect pozitiv asupra lânii și a pielii. Dar sa constatat că multe diete au un cost prea mare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: