Fasonarea și Perierea Terier

Fasonarea și Perierea Terier

Indiferent de tipul de lână, toate terrier de Jack Russell rasa au nevoie de tratament parul regulat, deoarece acestea sunt supuse constante și năpârlire sezoniere. Aceste proceduri sunt oarecum diferite, dar au o sarcină comună – pentru a menține starea de sănătate a animalului și aspectul frumos.

Terier: Caracteristici de lână

Animalele din aceasta rasa difera nu numai culoarea, dar, de asemenea, în funcție de tipul de lână.

crescătorii de câini le împart în trei tipuri principale.

 • terries buclate Smooth au părul strâns adiacente la piele, și undercoil gros. Conform standardului nu este permisă în cazul în care partea de jos nivel de lână este moale și subțire. Din moment ce acest tip de caini este destinat pentru o vânătoare norny, hairpro său ar trebui să protejeze animalele de companie, în diferite condiții meteorologice.

 • La câinii cu părul lung parul este caracterizat prin rigiditate, dar numai vizual. La atingere, acestea nu sunt suficient de dur și moale. Se pare astfel de animale cu lochmata, și ele sunt, de asemenea, numite riguroase, bazate pe aspectul exterior.

 • Rupt – Terrier cu lână de tip intermediar, foarte lungă și ruptă, totuși, se învecinează și la corp și nu se lipeste de laturi. Acest câine are în majoritatea cazurilor acolo nu există sprâncene și o barbă caracteristică.

Pe baza structurii capacului de lână de la diferiți teritoriul, rasa necesită o șlefuire completă, tundere și tunsoare, în conformitate cu particularitățile fiecărui tip.

De ce trebuie să renunți

Trimirea Jack Russell Terrier este o procedură de nurcă artificială, care este importantă pentru reprezentanții riguroși ai rasei. Spre deosebire de indivizii pereți netezi, al căror păr cade periodic, de „piepturile“ și mături rupte sunt mortale tije raman pe corp. Poate crea o mulțime de probleme. În cazul în care, în condiții naturale, absența molt poate cu ușurință scăpa de fire de par necrotice, atunci un om ar trebui să ajute animalele de rasa.

Nevoia de acest lucru este determinat de următoarele argumente:

 • Pentru un câine de elită, cu o calitate pedigree de lână și un aspect elegant – aceasta este o conformitate cu cerințele standardului și „cartea de vizită“, cu participarea la expoziții+
 • Părul rămas nevie este ponderarea capacul de păr de vânătoare PSA, care ar trebui să fie activ, lumină și energic+
 • firele de păr suplimentare interfera cu creșterea tinere de lână și de a crea o amenințare pentru sănătatea animalului, deoarece acestea interferează cu fluxul de aer la epidermă – datorită acestui fapt, pot apărea boli dermatologice și alergii.

Cu iritare constantă din cauza lipsei de îngrijire corespunzătoare, câinele poate obține boli infecțioase și bolnave. Prin urmare, canisele care sunt familiarizați cu astfel de probleme cu terrierii, recomanda îngrijire regulată, inclusiv toate tipurile de piele de tratament și proceduri de igienă suplimentare, asigurarea de sănătate și de vedere bine păstrate de Jack Russell.

Perierea: Proceduri de bază

Pentru proprietarul Terier, este important să se cunoască toate evenimentele care fac parte din Grumbel.

 • Aceasta este tundere – procedură ce implică smulgerea până lână vechi, cu ajutorul unui calcul special (tuns). Animalele care nu iau parte la spectacole este suficient pentru tunderea la fiecare 5-6 luni, pentru câini de expoziție se efectuează mult mai des, ca acoperirea unui animal de companie pierde speciile sale bine păstrate. Date calendaristice în orice caz, sunt individuale pentru fiecare terrier și depind de viteza de lână.

 • Timpul de spălare la fiecare 3 luni, Din moment ce cainele este extrem de curat și murdar rar la o plimbare, nu de numărare cazurile în care vânătoarea sa de instinctul de lucrări. Șampoanele pentru terrier trebuie să fie proiectate pentru câini, dar ar trebui, de asemenea, să aibă grijă să se potrivească cu animalul de companie. Puteți alege de la înmuiere, hipoalergenică și nutrienți. Pentru utilizare frecventă, este mai bine să cumpărați șampoane uscate.

 • Atunci când scăldat, nu este important să se lână tăiat și piele de animale, Prin urmare, sunt utilizate balsamuri speciale, care contribuie, în plus, la scurgeri și nu trebuie să se spele după aplicarea.

 • Uscarea unui uscător de păr Aceasta se realizează la o temperatură medie, după o parte din umiditatea absorbită când se transformă într-un prosop terrier.

  • Următorul pas este de a citi cu un FURminator și cauciuc perii. Apropo, primul instrument este permis să utilizeze zilnic, dar este necesar să o cumpărați în mod specific pentru câinii mici cu lână lungă sau scurtă.

   • La sfârșit, o tunsoare de Jack Russell Terrier este de obicei ținută: Părul este îndepărtat în apropierea organelor genitale, cu ochii pe gât și membre, ciucuri pe coadă. Ceea ce nu se poate face, așa că este tăiat animalul printr-o mașină obișnuită, care este capabilă să perturbe structura părului, ca urmare a căreia tipul natural de lână poate fi pierdut pentru totdeauna.

   De asemenea, în timpul ghearelor tăiate îngrijit și astfel de proceduri cum ar fi Curățarea urechilor și a dinților, trebuie să vă exercitați la fiecare 2 săptămâni.

   Cum să taie un catelus neted-walker

   Jack-Russells cu lână netedă nu oferă o mulțime de necazuri la maeștrii lor, mai ales dacă locuiesc într-o casă de țară, pentru că se întâmplă să se întâmple de 2 ori pe an, spre deosebire de terrii care trăiesc în apartament – ei conduc constant.

   Pentru reprezentanții cu pereți netezi ai rasei mai potrivite Stripping. Aceasta este o procedură ușoară, care permite Refresh Lână Cu FURminator – calcule, coping perfect cu îndepărtarea părului mort.

   Acest animal se potrivește marca S – păr mic sau scurt.

   Puppy în 4 luni, pot fi tăiate prin intermediul cu propriile lor mâini, în timpul primei prelucrare nu este necesar să se scalde, în scopul de a stres a evita. Dacă spălarea în planuri, este mai bine să se usuce un catelus cu un prosop, fără utilizarea unui uscător de păr.

   Pentru a lucra, veți avea nevoie de o masă și un cuțit pentru stripare și de ramură, precum și foarfece rotunjite. Vyching pornește de cap în această ordine: partea occipitală și gâtului, apoi zona greabănului, spate, coada si membrele. Pe picioare, lâna este îndepărtată în articulația de sărituri. În final, firele suplimentare sunt îndepărtate prin foarfece de frezat.

   În timpul tunsoarelor, ar trebui să se acorde o atenție deosebită:

   • gât – De la partea sa inferioară, anormală, lână agățat este eliminat+
   • Coadă – ciucurile și ochii în creștere sunt tăiate de la ea+
   • Paho – Lână cu grijă taie cu foarfeca cu sfaturi punctata.

   De asemenea, trebuie să încercați să șocheze buna. În general, procedura durează de la 3 până la 6 ore. O astfel de operațiune este efectuată o dată pe lună, în legătură cu câinii care se topesc pe tot parcursul anului, pentru animalele cu năpârlire de sezon – 1 dată în 2-3 luni.

   Procesarea de lână în terrier rupte și rigide

   Cu părul lung Jack Russell Terrier Lână este mai greu, cu toate acestea, ele sunt adesea legate. Prin urmare, singurul mod de tratare a părului – tundere. Învățați-i această procedură de care are nevoie un câine de la 3-4 luni, Și crescătorii de câini cu experiență sfătui prima tunsoare de marfă profesionale. Evenimentul se repetă la fiecare 3 luni, dar, în același timp, ele deduce în mod regulat capacul de lână de câine.

    Decuparea Caracteristici:

    • Evidențierea de păr în direcția de creștere a acestora, în scopul de a daunelor a evita pe corpul animalului – pentru aceasta ține pielea cu o singură mână+
    • Începe tunderea întotdeauna din partea din spate a capului, se deplasează pe corp de câine+
    • Nu captura fire prea mari+
    • O atenție deosebită trebuie acordată o uniformitate și o tranziție ușoară de la parul scurt la lung+
    • Un punct important este formarea mustata, barba și comună botul.

    Pentru a reflecta aspectul sparta, de asemenea, cu părul ishing nepoliticos și rigid, este posibil cu o procedură similară efectuată la fiecare 3 luni.

    Despre modul în care are loc manipularea psihologică și excizia Terier, uite următoare.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: