Feed pentru câini & Zoomen

Feed pentru câini Zoomen

„Zoomen” este o marcă internă angajată în lansarea fluxurilor naturale de înaltă calitate pentru câini. Ea a apărut pe piață relativ recent, dar a reușit deja să câștige o mare popularitate în rândul proprietarilor de pe piața internă.

Avantaje și dezavantaje

Alimente pentru câini „Zoomen“ este fabricat din carne proaspătă de înaltă calitate. De-a lungul muncă crearea lor adevărați profesioniști care iau în considerare toate caracteristicile corpului și stilul de viață al animalelor de companie. Ca parte a alimentării acestui brand există doar elemente utile.

 1. proteine. Sursa de proteine ​​animale este din carne sau pește componente. Datorită acestui fapt, hrana este absorbit foarte repede de către organismul de câini.
 2. Carbohidrați. Ca parte a hranei pentru pui si adult caini nu există nici grâu, porumb sau soia. La urma urmei, aceste produse cauzează adesea alergii la animale. Sursa de carbohidrați servește orez. Acesta poate fi atât maro și alb. În feed-urile nebune pe care o înlocuiește mazăre sau cartofi. Toate aceste produse sunt utile pentru sănătatea animală și ușor de absorbit.
 3. Gras. Pentru a menține imunitatea animalelor, de înaltă calitate, carne de vită grăsime adăuga la produs. O sursă suplimentară de elemente nutritive este uleiul de somon.

În plus față de compoziția bună, producția brandului Zoomi are mai multe alte avantaje.

 1. Ambalaj confortabil. Granulele uscate sunt vândute în pachete de ambarcațiuni confortabile. Din interior acestea sunt decorate cu folie. Partea superioară a fiecărui pachet este cusut linie de ambalare. Deci, se deschide foarte ușor și rapid. Magazin de mâncare pentru câini în astfel de pachete este, de asemenea, foarte convenabil.
 2. Universalitate. Există produse de vânzare pentru catei mici și câini adulți. Pentru animalele cu nevoi speciale sunt produse hipoalergenice si nebuni.
 3. Gamă largă de. Există mai multe feed-uri cu diferite gusturi de vânzare. Deci, puteți alege un aliment potrivit pentru orice animal.
 4. gust și miros frumos. Atât uscat și umed alimente a acestui brand atrage imediat câini. Ei miros destul de frumos și saturate. Prin urmare, aspectul lor nu produce nici asociații neplăcute în oameni.
 5. Echilibrat. În producția „Zoomen“ este tot ce ai nevoie de un catelus si un animal adult pentru dezvoltare completă. Dacă nu overproof animalul de companie, și, de asemenea, nu să-l toarne cu gustări prea des, el nu va avea probleme de excesul de greutate.

Prin contra unor astfel de feed-uri includ costul lor ridicat. În plus, nu este posibil să cumpere aceste produse în toate magazinele de animale de companie, deoarece nu este deosebit de comună.

Prin urmare, cel mai adesea proprietarii de câini trebuie să fie comandate la o dată câteva pachete cu alimente sau conserve conserve.

Varietate de furaje

Alegerea rații pentru câini și căței din „Zoomen“ este destul de mare. Acest lucru se aplică și produselor uscate și conserve.

Uscat

Există mai multe linii principale de Sterns granulare de înaltă calitate „Zoomen“, care diferă în diferite gusturi.

 • „Carne de vită și Scar“. Proteine ​​feed de vândute în pachete de diferite dimensiuni. În prezent, există mai mult de 10 tipuri de rații, printre care le puteți alege ceva potrivit pentru rasele mici și mari. Aceasta este una dintre cele mai populare gusturi. Deci, producătorii au făcut totul pentru ca toți câinii ar putea mânca astfel de alimente delicioase.

 • „Duck și somon“. Produsul se distinge printr-un aspect plăcut și un miros plăcut. Deci, animalele mânca cu mare plăcere. Există 11 de specii de astfel de furaj.

 • „Asortat”. Această linie, de asemenea, se bucură deosebit de popular printre iubitorii de câini. Acesta este reprezentat de 6 opțiuni diferite pentru dieta. Fiecare dintre ele este format din mai multe tipuri de carne.

 • „Vițel și orez“. Alimentare de la această linie este ideală pentru câinii cu lână albă. Există 4 opțiuni rațiilor în vânzare. Prin urmare, introduceți o astfel de alimente din meniul de câine de vârstă foarte timpurie.

 • „Duck și de miel“. Produsele dietetice din această linie sunt create pentru câini, care au probleme de excesul de greutate. După utilizarea unui astfel de hrană, câinele devine mai sănătos și activ.

 • „Miel”. Alimentele cu miel de carne delicat sunt hipoalergenice. Ele sunt potrivite pentru câini care au probleme digestive.

 • „Proaspăt”. În această linie, există 17 de opțiuni diferite pentru rații. Ridicați-vă pentru animalul dvs. de companie poate fi alimente cu carne și pește. Pentru adulți sau cei înclinați să alergii, animalele sunt potrivite pentru zidărie sau minoră de alimente pe baza de cartofi.

 • Câine premium. Aceste alimente ecologice pot fi baza dietei. Ele sunt potrivite pentru toți câinii. Produsele premium fac posibilă pentru a face lână animalelor netedă și strălucitoare, și oase – puternic.

Toate aceste feed-uri sunt vândute atât în ​​pachete mici, cât și în mare. Dacă produsele sunt potrivite pentru un animal, este mai convenabil să îl cumpărați cu ridicata. Este mult mai profitabil.

Conservat

În gama de produse „Zoomen“ există alimente de înaltă calitate conserve. Ele sunt, de asemenea, cu diferite gusturi. Mare plus de astfel de produse este că există o mulțime de carne. Deci, ei satura mai repede câini. Wet alimente conservate „Zoomen“, vândut în bănci mari și confortabile.

Din când în când, animalele de companie pot fi mulțumit cu carne Pateu. Acesta este vândut în pachete mici de 100 de grame. Calitate premium Pate are un gust plăcut și parfum. Câinii sunt consumate cu mare placere. Cele mai populare sunt hrănesc cu carne de miel, curcan și iepure.

Pentru ca animalul nu au existat probleme de sănătate, este mai bine să se hrănească produsele de un producător. Aceasta se referă atât alimente uscate și conserve. Prin urmare, în cazul în care baza regimului alimentar al animalului este produsele granulare ale brandului Zoomi, tratează umede pentru că sunt în valoare de cumpărare aceeași marcă. Se calculează rata de alimente utilizate pot fi concentrate pe numerele indicate pe Ambalare. Câinele ar trebui să aibă, de asemenea, în mod constant acces liber la apă. În acest caz, se va smallery mai puțin.

Examinați recenzii

Proprietarii de animale de companie să rețineți că alimentarea brandului „Zoomen“ câini chiar că în viață sunt arogant. Cord brandului Zoomi poate fi introdus în dieta atât pui mici și câini adulți. Animalele se obisnuiasca cu noi alimente foarte repede. Utilizarea constantă a conduce de alimentare de înaltă calitate la faptul că câinii devin mai activi și bine îngrijit.

Produse Marca „Zoometi“ nu este recomandat să se amestece cu alimente naturale. Toate produsele care se afla in vanzare sunt perfect echilibrate. Prin urmare, hrana obișnuită a animalelor cumpărate ar trebui să fie suficient. În cazul în care animalul refuză alimente sau alte delicatese definește, este alegerea hranei pentru animale în valoare cu un alt gust.

Produsul intern se distinge de înaltă calitate și ca mulți cumpărători mai importați feed. Dar unii proprietari de animale de companie sunt alarmați faptul că producătorul nu specifică conservantul utilizat. Dar fără ea, produsele ar fi stricate prea repede.

În general, comentarii despre produse marca „Zoomen“ pentru cea mai mare parte pozitivă. Prin urmare, ridicarea unui nou hrană pentru animalul dvs. de companie, nu trebuie să ignorați produsele acestui brand.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: