Feed pentru Terrier Toy: Ce sunt tu și cum de a alege?

Feed pentru Terrier Toy: Ce sunt tu și cum de a alege?

Toy Terrier este o rasă de câini mici pentru conținut exclusiv acasă. După cum știți, animalele miniaturale au nevoie de o atenție specială din partea proprietarului, si mai ales – în alimentația corectă. Acesta este cheia pentru sănătatea și longevitatea lor. O astfel de caracteristică este legată de o predispoziție de câini, care de-a lungul puii lor arata viata, la diferite boli ale tractului gastro-intestinal. Deci, ca animalul tau este mereu vesel și sănătos, iar lâna îl aruncă o privire, dieta ar trebui să fie completă și echilibrată.

Vizualizări

Alimente pentru câini de roci mici, este împărțit în două astfel de specii ca:

 • Natural – independent de produse proaspete fierte+
 • Uscat – Amestecuri echilibrate speciale de fabricație Factory.

Ce opțiunea preferată, fiecare proprietar catelus sau adult caine decide pe cont propriu. Este important să ne amintim că medicii veterinari recomandă să nu folosească o dietă mixtă – alimentare și produse naturale, și hrană uscată, în același timp,. Mai bine ședere pe ceva unul. În plus, dieta pentru cățeluș poate consta din ingrediente naturale și, pe măsură ce îl pot traduce treptat pe amestecuri uscate.

Dry tip Nuts nuanțe

Alegerea unui brand și a unui producător de alimente uscate pentru animalul dvs., asigurați-vă că acordați atenție pentru a fi destinată câinilor pentru rasele mici. De asemenea, trebuie să alegeți pupa de calitate superioară, care include extrem de utilă componentele „copilului”: carne, cereale, vitamine, legume și fructe în formă uscată. În nici un caz în compoziția furajului nu trebuie să conțină coloranți, soia, porumb, precum și amplificatoare de gust capabile să facă un efect dăunător asupra stomacului câinelui. Mulți producători produc alimente pentru diferite grupe de vârstă: de la un catelus nou-născut la câinii vârstnici.

Principala caracteristică distinctivă a produsului este aceea Fiecare categorie conține exact setul de ingrediente utile în care animalul are nevoie de o anumită perioadă de viață. În consecință, nu numai că este important să alegeți alimentarea corectă, dar și să controlați corespondența vârstei de animale de companie.

Toate fluxurile disponibile în rețeaua de tranzacționare, veterinari sunt împărțiți în mai multe categorii.

 • Clasa economica. De exemplu, pedigree, Chappy. Ele se bazează pe porumb, care este cel mai puternic alergen. Și am menționat deja că stomacul prietenilor noștri „mici” este foarte sensibil și predispus la alergii. Astfel, această linie de alimente uscate este contraindicată categoric la utilizarea teritorilor.
 • Clasa premium. Planul PRO, Royal Canine, Hill’s – Acest hrană de la producătorii dovediți în care lipsesc aditivii nocivi, iar dieta este pe deplin echilibrată.
 • Super Premium Class. Eagle Pack Holistik, Acana, Orijen este produse de primă clasă de la producătorii de elită. Ca parte a acesteia, nu numai că nu veți găsi nimic contraindicat de câini, ci și uimirea celui mai larg sortiment al componentelor sale: mai multe soiuri de carne, fructe de padure, fructe, ierburi, vitamine și minerale. Cu o astfel de masă, prietenul tău cu patru picioare va fi întotdeauna sănătos și vesel.
Citește mai mult  Alegeți haine pentru Chihuahua

Merită să acordăm atenție faptului că este imposibil să depășiți indivizii. Acest lucru duce la o obezitate rapidă, la pierderea mobilității și la reducerea speranței de viață. Ambalajul indică rata zilnică de alimentare în funcție de masa terorului și trebuie urmată.

Când vă mențineți un animal de companie pe o dietă uscată, asigurați-vă cu atenție că în castron există întotdeauna apă proaspătă. Acest lucru va elimina dezvoltarea urolitiazei.

Hrănirea de produse naturale

Dacă vă decideți să vă pregătiți alimente pentru cei patru prieteni, luați în considerare echilibrul dietei pentru o perioadă de vârstă de catelus. În acest moment, este pusă la dispoziție sănătatea și educația. sa nu uiti asta Este foarte important să hrăniți câinele chiar de la vârsta fragedă, oferindu-i doar hrană utilă, și nu dezavantajați de la masa de masterat. Cel mai bine este să gătiți separat și zilnic alimentele jucăriilor.

În ciuda miniaturării Toychov, acestea se referă la prădători. Produsele din carne trebuie să prevaleze în dieta lor. Carnea poate fi administrată câinilor adulți și în forma brută, după ce a terminat-o la porție și se ține în congelator timp de câteva ore. Acest lucru se face pentru a neutraliza produsul – temperatura scăzută va scăpa efectiv de paraziți, dacă este disponibilă în bucăți de carne.

Delicatesa de la carne după procedura de îngheț trebuie să fie expirată și să o aducă la temperatura camerei. Terrierii de jucărie nu pot fi hrăniți prea rece sau alimente fierbinți – ar trebui să fie ușor cald sau temperatura camerei.

Merită să luați în considerare că puteți da câinilor acestei rase. Predominant Meniul ar trebui să fie carne de pui și carne de vită, care pot fi administrate atât în ​​brânză, cât și în formă fiartă. Și, de asemenea, în dietă ar trebui să fie următoarele produse:

 • CROES: Orez, Grech, Hercule – ar trebui să fie rezervate+
 • Legume: Dovlecel, morcovi, sfecla, rosii – de preferință strânse+
 • Gălbenuș de gălbenuș, fierte tari+
 • Pește de mare: Somon, mintai sau heck – dau doar fierte+
 • Sub-produse: Inima, ficat, cicatrice – nu poti fierbe, dar asiguraþi-te cu apa clocotita+
 • brânză de vacă sau kefir+
 • verdeaţă: Dill sau patrunjel+
 • fructe: Mai bine da mere și banane în cantități mici.
Citește mai mult  Opțiuni de culoare Ciobănesc german

În plus, uneori puteți răsfăța animalele de companie, cum ar fi produsele ca:

 • Iaurtul natural, care nu conține în compoziția lor de coloranți și zahăr+
 • picătură de miere+
 • Mai multe picături de ulei de legume sau de măsline: de obicei 1-2 picături nu mai mult de două ori în timpul săptămânii+
 • Bucată de miel în brânză sau formă terminată+
 • Amplasat brânză de grăsime scăzută.

În ceea ce privește sarea, se poate adăuga la alimente extrem de rar la vârful cuțitului, în timp ce se utilizează exclusiv sare de mare. Pentru echilibrul nutriției, cerealele și legumele sunt necesare de câini mici. Dar dacă animalele refuză să le mănânce în forma sa pură, atunci Puteți încerca să le amestecați cu carne, astfel încât ingredientele de carne să prevaleze.

Este strict interzis să se dea la terrierii următoarele produse:

 • Grăsimi, alimente prăjite și afumate+
 • Orice dulciuri care conțin zahăr+
 • Produsele sărate: legume, pește și așa mai departe+
 • Produse Făinoase: Biscuiti, Paine, Macaroane+
 • Pește, ouă, produse Sub-+
 • Cartofi și leguminoase+
 • sosuri diverse, maioneza, margarine și unt.

Important! Un caine este contraindicat de orice aliment din tabelul proprietarilor, pentru că este în mod necesar prezent sare, condimente și alte nocive pentru corpul componentei animale.

feedings de frecvență

Daca hrana catelul artificial de la naștere, apoi cu examinarea, frecvența de mese trebuie să fie redusă, iar golurile dintre producerea hranei crește treptat. Deci, nou-născuți pe parcursul primelor două săptămâni ar trebui să fie hrăniți la fiecare două lapte ora sau un amestec special. În continuare, timpul dintre nevoile de alimentare să fie crescută în așa fel încât atunci când ajunge la un catelus o luna a fost deja 4 ore.

Citește mai mult  Wet Hrană pentru pisici: Componente, Brands, Choice, Feeding Mod

De-a lungul a doua lună de viață, copiii sunt hrănite la fiecare 4 ore, adică, de 6 ori pe zi. Pentru a treia lună, cantitatea de hrănire este redusă la 5 ori, la al patrulea – până la 4 ori, iar începând cu a cincea lună, mergeți la trei mese. Când câinele ajunge la vârsta adultă – 10 luni – poate fi hrănit de 2 ori pe zi, dar în același timp.Cel mai bun – imediat după o plimbare.

Important! Înainte de mers pe jos, medicii veterinari nu sunt recomandați din cauza faptului că acest lucru este foarte mobil și acest lucru poate duce la o pauză de intestine.

Mai bine furajele?

Cu o dietă propusă și echilibrată, orice tip de hrană: natural, uscat sau umed va fi la fel de util pentru animalele de companie cu patru picioare. Principalul lucru este de a respecta rata și frecvența hrănirii. Dar, în continuare, alimentarea cu compoziții preparate uscate au mai multe avantaje față de dieta naturală, și anume:

 • Meniul complet echilibrat care nu necesită hrănire suplimentară+
 • Prevenirea formării pietrei dentare și îndepărtarea plăcii dentare în procesul de mestecat granule crocante+
 • Convenabil, nu ia timp de la gazdă pentru gătit+
 • Montion și același conținut caloric în porțiuni are un efect pozitiv asupra activității organelor digestive+
 • Ușor de respecte regulile de igienă: alimente uscate nu ambalaj lână câinelui și patul ei, și, de asemenea, nu strica+
 • capacitatea de a alege produsele alimentare, pe deplin corespunzătoare vârstei și nevoilor câinelui.

Mai multe detalii despre îngrijirea terrier veți învăța din următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: