Fenek – Totul despre vulpi de acasă neobișnuite

Fenek - Totul despre vulpi de acasă neobișnuite

Fox phenke în ultimul timp foarte relevant pentru conținutul acasă. Acest lucru se datorează faptului că aceste animale sunt adaptate foarte repede la cazare la domiciliu, precum și acestea sunt perfect lansate cu oamenii. Achiziționarea Fox urmează crescătorii numai autorizate. Înainte de a avea un phenyek, este foarte important pentru a afla toate nuanțele de conținutul acestui animal, caracteristicile sale și comportamentul nutriție precum nu mai puțin important, în același timp, să ia în considerare sfaturi de la specialiști, deoarece phenk este un prădător.

Descriere

În natură, acestea sunt vulpi pitici care trăiesc în zonele deșert din Africa de Nord, foarte des pot fi găsite în Sahara. O caracteristică distinctivă a PHenka este urechile mari de 12-15 cm în dimensiune, cântărește adulții nu mai mult de 1,5 kg.

În captivitate, aceste animale trăiesc în medie până la 12-14 ani, dar există cazuri în care indivizii au trăit cu oameni 18-19. Înălțimea phenkei la greabăn variază de la 18 la 22 cm, lungimea corpului nu este de obicei nu mai mult de 40 cm.

Pheneturile sunt menționate la animalele de companie exotice, care au nevoie de îngrijire specială și o atenție deosebită. Ele sunt temperaturi reci foarte prost tolerate, motiv pentru care acestea ar trebui să fie ținute în căldură.

Sunt născuți de durere, aproape alb, puțin mai târziu, culoarea lor devine mârâie, lâna lor este destul de lungă și moale. Aceste animale sunt foarte agle, pot sări de aproximativ 60-70 cm înălțime și până la un metru.

Interesant, chiar dacă fenks și formează efective, sunt în cea mai mare parte vânătoare numai, este, de asemenea, cunoscut faptul că într-o singură noapte aceste vulpi mici pot rupe prin gaura de până la cinci metri.

Caracteristicile conținutului

Este foarte important să dobândiți deja copii de vulpe domestici, pentru că pentru a îmblânzi un animal adult foarte des oamenii nu sunt. Astfel de fiare necesită o mulțime de atenție și îngrijire, astfel încât ei să nu-și imagineze amenințări la adresa omului.

 • Este foarte important în locul de reședință al vulpei pentru a oferi o temperatură confortabilă pentru ea. Din cauza frigului, vulpea acestei specii poate începe probleme cu ochii.
 • Cel mai bine este să nu lăsați animalul casei una, plantați-l într-o organizație special organizată de aviar sau o cușcă spațioasă.
 • Aceste vulpi sunt perfect lipite cu alte animale de companie, cu condiția ca ei să crească împreună din copilărie.
 • Întrebare extrem de dificilă, este posibilă să conțină o astfel de vulpe în casă în care există copii. Mulți experți sunt de acord că, în timp ce copiii sunt mici, de la un astfel de animal, cel mai bine este să refuze.
 • Aceste animale sunt foarte negative în legătură cu sunetele prea puternice și lumina foarte puternică.
 • Din moment ce Foxul iubește să sapa găurile, este recomandabil să o păstrați într-un loc în care nisipul va fi, altfel, ea va săpa unde îi place, folosind tot ce vede el.

Dacă există o dorință de a începe Phenka eared, atunci Cel mai bine este să luați o mică vulpe, care este cea mai bună la educare și instruire. Pentru tavă, animalele sunt acceptate în moduri diferite, uneori aveți nevoie de o abordare specială.

În orice caz, instinctele animalelor de pradă vor fi prezente și, prin urmare, Mobilierul și obiectele nu sunt excluse în locuință Viața, deci este recomandat să redirecționați un loc separat pentru a păstra vulpea, este, de asemenea, foarte important să stocați jucăria.

Fenex în apartamente – o întrebare controversată, acest animal are nevoie de o mulțime de spațiu și propriu aviar pentru o viață cu drepturi depline. Preferabil o astfel de vulpe pentru a începe în case mari.

Aceste vulpi, deși se referă la familia de animale, tratați-le ca câini și vaccinați prea mult.

Înainte de a dobândi, se recomandă găsirea medicului veterinar în avans, ceea ce nu numai că poate da sfaturi utile, ci, dacă este necesar, tratați animalul.

Este important să mergeți cu funec, chiar dacă animalul este obișnuit să meargă la toaletă, în locul alocat pentru el. Dar acest lucru este posibil numai în sezonul cald. În plus, mersul pe jos este posibil numai pe formator, deoarece într-un mediu nefamiliar, animalul poate fi frică și scapă.

Totul despre Nutrition

Fenek este un animal omnivor pradat, hrana de la o masă comună cu alimente umane este imposibil, Ca orice alt animal conținut acasă.

Pentru Fox, este foarte important să faceți un loc separat pentru mese. Boluri după mese ar trebui să fie întotdeauna înmuiate cu atenție. În care Apa potabilă curată ar trebui să stea întotdeauna, Deși vulpi și rar beau-o, obținând principala umiditate din legume și fructe.

Fenek nu va refuza șoarecii și insectele, dar la domiciliu puteți hrăni vulpea și terci cu carne. Pe lângă dietă, sunt permise următoarele produse:

 • Ouă, poți da și pui, și prepeliță+
 • Soiurile non-grăsime de carne, inclusiv pui, curcan, mâncăr, iepure, miel tânăr și carne de vită, uneori ca înlocuitor de carne completă pot fi administrate de subproduse+
 • Fructe de plante, o varietate de legume (fierte mai bine) și fructe, în special figuri și date, care sunt considerate delicatețea lor preferată+
 • Pește, când depuneți, este foarte important să eliminați toate oasele din ea+
 • carne crudă+
 • Produsele de egalitate pot fi date nu mai mult de o dată pe săptămână.

Când achiziționați vulpi Este foarte important să se consulte cu privire la dieta de crescători, care nu pot da nici o recomandare mai puțin valoroase pentru acest lucru.

Fox poate fi hrănit, de asemenea, cu alimente speciale premium, dar ele nu sunt un substitut pentru carnea naturală, legumele și fructele care trebuie să fie prezente în dieta prădătorului pentru o existență completă.

Comportament și socializare

Mai multe vulpi de agresiune domesticitate nu arată, dar nu au nevoie să facă zgomot foarte mult și să facă mișcări ascuțite, aceste animale sunt foarte bugle de lângă persoana respectivă.

Fenek este un animal foarte prietenos care arată întotdeauna curiozitate. De multe ori puteți auzi cum a lovit, urlă și, uneori, sculit. Lisamentele de casă pot fi atașate de persoana că este adesea posibil să vezi cum stau pe mâini fără prea mult.

Foxele nu sunt cele mai purebred, motiv pentru care uneori există întrebări cu o învățătură la tavă. Trebuie să fie pregătiți pentru faptul că va trebui să curățați în spatele animalelor chiar și în acele locuri în care joacă.

Lisa poate mușca dacă are ceva de selectat. Este extrem de atent. De asemenea, nu se recomandă distragerea animalelor din alimente.

Multe vulpi în esența lor Foarte capricios, ei iubesc atenția. Dacă proprietarul nu este acasă de mult timp, există posibilitatea de a pierde contactul și o atitudine neutră din partea animalului. Unele vulpi iubesc cunoștințe cu oameni noi, dar majoritatea dintre ele se referă la ei cu precauție extremă.

Este foarte important să păstrați vulpea departe de firele pe care le poate observa. Dacă vulpea rămâne una la domiciliu, este extrem de important să închideți toate ferestrele, deoarece dacă animalul funcționează, șansele de a găsi că vor fi extrem de mici.

Proprietarii pe o notă

Recenzii despre conținutul fhenit-urilor decorative ale casei sunt foarte diverse, așa că înainte de a avea acest animal, trebuie să cântăriți totul în și împotriva, și cel mai important – propriile lor oportunități. Conținutul de animale exotice, nu este sarcina plămânilor, nu toți medicii veterinari știu cum să facă cu astfel de vulpi și cum să le trateze în mod corect, în plus, conținutul de vulpi pe o masă bună.

În general, putem spune că Conține o astfel de vulpe într-adevăr, dar veți avea nevoie de o masă de răbdare în predarea unui astfel de animal la comanda și tava, este posibil ca acesta să nu fie la fel de simplu ca și cu o pisică sau un câine.

Nu există nici o garanție sută la sută că phenke va iubi toți membrii familiei, Chiar și cu timp pentru unele dintre ele, el poate arăta agresiune sau opace. Acest moment trebuie luat în considerare înainte de achiziționarea animalului.

Desigur, aceasta este în valoare spune despre eticheta de preț. Vulpile sunt acasă scumpe exotice, în medie, prețul de la crescători bune și de la grădiniță este dovedit 150-200 de mii de ruble cu documente.

Un astfel de cost ridicat se datorează cultivarea complex de vulpi și conținutul acestora.

Fapte interesante despre Fenka vedea videoclipul următor.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: