Fife Rating-ul pentru bengaleza

Fife Rating-ul pentru bengaleza

pisicile Bengal sunt adesea alese ca animale de companie, deoarece acestea atrag atenția o culoare neobișnuită, precum și un caracter ludic. Așa că pisica a simțit bine, este în valoare de a răspunde la alegerea furaje pentru ea. Dacă respectați sfaturi de la hrănirea specialiștii de pisici Bengal, atunci ei vor trăi destul de mult timp, în timp ce nu durere. Este în valoare de vedere care sunt prezentate tipurile de furaje, caracteristicile alegerii, precum și să desemneze cei mai buni producători.

Vizualizări

pisicile Bengal pot fi alimentate atât cu alimente naturale și alimente gata făcute. Principalul lucru este să rămânem la direcția selectată în animale de companie. Destul de des, proprietarii aleg hrana gata-făcute în bănci sau pachete termice speciale pentru animalele de companie lor. Acesta poate fi de două tipuri – lichid sau uscat.

Caracteristica principală a feedului – include deja cantitatea potrivită de substanțe utile pentru pisica Bengal. Merită să ne amintim despre lipsa de hrană terminată.

Sănătatea animalului dvs. de companie depinde în mod direct de ceea ce îl hrăniți. Merită să înțelegeți că unele hrană uscate și umede sunt incluse acele componente care nu sunt recomandate pentru a utiliza pisici precisice Bengal. La numărul lor aparține aditivilor gustați, arome de producție non-proces, stoarce de la soia, precum și alte ingrediente de calitate scăzută. Aceste componente sunt în mod necesar conținute în hrană ieftină, astfel încât acestea să refuze imediat.

Furajele Bengale sunt alimente scumpe, deoarece acestea sunt fabricate cu precizie din produse de calitate excelente, iar compoziția lor include substanțe nutritive și vitamine, care sunt foarte necesare pentru pisici de activitate, îmbunătățind imunitatea. Desigur, astfel de alimente se caracterizează printr-un cost mai mare, dar nu este necesar să se salveze sănătatea pisicii dvs., deoarece, în viitor, tratamentul său va costa mult mai scump atât în ​​material cât și moral.

Prezentarea produsului

Producătorii moderni oferă să aleagă de la clienții lor hrană pentru pisicile bengale de patru clase. Pentru a selecta corect o opțiune pentru animalul dvs. de companie, este necesar să luați în considerare inițial mai multe clase de produse, și anume:

 • Clasa economica Include hrana pentru branduri whiskas, kitekat, MUU+

 • Clasa premium Prezentat cu mâncare ca Bozita, Mama Babycat Royal Canin, Royal Canin Bengal Adult, dealuri+

 • Clasa Superpremium Bucurați-vă de o cerere ridicată, aparțin celor mai bune mărci de alegere, Arden Grange, Cimiao, Chicopee Adult Cat+

 • Holistic Oferta supa de pui, Acana, Orijen.

Printre clasele de hrană descrise mai sus pentru pisici bengale Cel mai bun suport de clasă, Deoarece acestea sunt perfect echilibrate, furnizați pe deplin această rasă cu tot ce este necesar pentru dezvoltarea normală. Alimentele de la clasa Holistice sunt complet naturale, deci considerate cât mai mult posibil pentru pisică. Astfel de alimente sunt mai scumpe decât celelalte, dar calitatea trebuie să plătească întotdeauna.

Dacă nu există posibilitatea de a cumpăra produse de clasă de clasă, puteți rămâne și pe opțiunile care costă un pic mai mic, dar calitatea este, de asemenea, la înălțime. Pentru Bengaltsev se potrivesc hrana de clasă premium și de clasă superfină. Fiecare producător indică cât de mult este nevoie pisica pentru a da alimente în funcție de vârstă și greutate.

Dacă pisica este sterilizată sau așezată, atunci trebuie să găsiți produs cu conținut caloric scăzut, în timp ce acesta nu ar trebui să fie de la clasa economic. Este important să ne amintim prezența apei în stare proaspătă, astfel încât animalul poate bea în orice moment.

Important! Indiferent de alegerea hranei pentru animale, toate Bengalians au nevoie de vitamine obținerea suplimentare. Acestea trebuie să conțină o cantitate mare de magneziu și calciu. Dacă animalul dvs. de companie se simte bine, activitatea se manifestă pe tot parcursul zilei, apoi ați luat-o corect pentru el.

Este în valoare de vedere cea mai bună hrană uscată pentru pisici Bengal.

 • ORIJEN SIX FISH CAT. Aceasta este o abordare holistică, creată pe baza de pește. Acesta include toate elementele necesare pentru pisici activă. Acest produs include 42% proteină și 20% grăsimi. Proteinele sunt luate din diferite pește, cum ar fi somon și hering. Această compoziție este optimă pentru o pisica.

Particularitatea acestui produs este faptul că uleiul de rapiță este utilizat sub formă de grăsime, care se referă la calitatea slabă și grăsimi ieftine. De asemenea, pe langa toate componentele necesare, produsele alimentare include, de asemenea plante medicinale.

 • Wildcat Etosha. Acest produs se referă la opțiuni scumpe. El este german. Acesta include 46% proteine ​​și 23% grăsime. Este demn de remarcat faptul că proteina este luată atât făină de pui și carne de pui. Acest feed nu conține cereale, dar saturate cu prebiotice speciale.

Este permis să le asigure o digestie confortabila a alimentelor chiar de la pisici Bengal, avand destul de des probleme cu tractul gastro-intestinal.

 • Royal Canin Bengal Adult. Acest produs se referă la clasa premium. Acesta este fabricat din materii prime bune, costa relativ ieftin. Acest feed este proiectat exclusiv pentru pisici adulte sănătoase, l cumpere pentru pisici este interzisă – pentru ei există o altă opțiune de la compania producătorului. Acest produs franceză include 40% proteine ​​și 18% grăsimi, precum și toate vitaminele necesare.

Este necesar să fie curat atunci cand pisica este prima hrănire, deoarece în acest produs conține porumb, și este cunoscut poate provoca alergii. Este necesar să urmați comportamentul animalului: dacă nu îl dorește, nu ar trebui să insistați.

Cum de a alege?

Când selectați hrana optimă pentru pisicile Bengale care merită să acorde o atenție nu numai producătorului și clasei de produse, dar și la vârsta de companie de companie. Nutriția pisicilor și pisicilor Bengale vor fi semnificativ diferite.

Cat Bengal este o jumătate de prădător, deci În dieta sa trebuie să fie inclusă carnea. Stomacul său are o formă redusă, ceea ce indică imposibilitatea numai alimentelor de legume alimente. Furajele trebuie să fie reprezentate de bucăți mari, deoarece o astfel de mărime permite prevenirea diferitelor boli dinți.

Inițial, pisoiul depinde în întregime de mama, deoarece se hrănește cu lapte. Încetează să suge la lapte de la aproximativ două până la trei luni. Deja într-o lună, pisica nu este suficient pentru acele elemente care el devine cu lapte felină, deoarece în această perioadă începe să crească și să dezvolte suficient. De la 1-1,5 luni este în valoare de introducerea primelor momelilor ale pisoi. Ele trebuie să fie umed și moale, deoarece tractul gastro-intestinal nu a fost încă trecut la digestia alimentelor greu. De-a lungul timpului, dieta pisicuței ar trebui să dilueze alimente mai dur.

Este necesar să se facă totul treptat, atunci pisica va fi capabil de a trece de la laptele matern la alimente obișnuite.

Sfaturi de medic veterinar

Fiecare serie de Bengalz ar trebui să adere la următoarele sfaturi de la specialiști:

 • pisoi mici ar trebui să fie hrăniți de șase ori pe zi, în timp ce servesc ar trebui să fie foarte mici+
 • De-a lungul timpului, atunci când pisica incepe sa creasca, cantitatea alimentărilor de la șase scade până la de trei ori + o jumătate de an de pisica va fi suficient de mese de trei ori+
 • Pisica adultă, ca o pisică, ar trebui să mănânce 300-400 de grame de hrană la un moment dat+
 • Nu oferiți alimente la cererea unui animal de companie, trebuie să instalați modul de alimentare de la o lună și jumătate+
 • Atunci când alegeți alimente pentru animalul său de companie, este necesar să se acorde atenție calității compoziției, precum și duratei de valabilitate+
 • Dacă pisica a lăsat niște mâncare într-o farfurie, nu trebuie să o lăsați până la următoarea dată pe podea, deoarece se poate strica, ceea ce poate duce la diverse boli gastro-intestinale+
 • Dacă animalul dvs. de companie mănâncă alimente, apoi din alimente naturale merită să abandonă complet, deoarece combinația acestor două opțiuni poate afecta negativ funcționarea tractului digestiv+
 • Cel mai bine este să alegeți o clasă de clasă holistică, dar puteți lua în considerare și produsele din clase în jos, principalul lucru nu este de a cumpăra alimente economice+
 • 25% din compoziție trebuie să fie atribuite la carne și nu subproduse+
 • Produsul ar trebui să includă carbohidrați și elemente de grăsime, în timp ce grâul nu ar trebui să fie pentru a nu agrava funcționarea tractului gastro-intestinal+
 • Ar trebui să adere la un scaun de hrănire, Kitty ar trebui să știe unde se află castronul+
 • Alimentele sunt mai bine pentru a da un ceas, care va permite sistemului digestiv să se pregătească în avans pentru apariția alimentelor.

Despre pupa uscata pentru pisicile Bengale vezi in urmatorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: