Franceză Bulldog Tiger Culoare: Cum arată și cum să aibă grijă de el?

Franceză Bulldog Tiger Culoare: Cum arată și cum să aibă grijă de el?

Cei mai multi crescatori de animale vis de o miniatură, dar în același timp curajos apărător. O descriere similare corespunde crescătorului populare franceză Bulldog. câini jucăuși cu un cap si picioare scurte masive sunt prieteni credincioși și Ward excelent. Cele mai frecvente sunt francezi Bulldogs de culoare Tiger.

Istoria rasei

Bunders „franceză“ sunt considerate engleză și spaniolă (deja aspect inexistent) Bulldogs. Litigiile dintre crescătorii sunt încă în curs de desfășurare. Britanicii sunt convinși că au adus câini de luptă în miniatură pe terenul lor. Francezii preferă să se gândească la originea rasei în propriul lor teritoriu. Inițial, animale de companie mici și puternice trăiau în familii muncitorești și efectuate în rolul de șobolani curajoși.

De-a lungul timpului, animalul de companie fermecător pătrunde cele mai înalte straturi ale societății. În Rusia, „franceză“, a apărut în 1913. animale în miniatură, cu aspect curajos a castigat instantaneu dragostea reprezentanți ai intelectualității și au devenit oaspeții frecvente ale părților boeme. Franceză Bulldog nu poate fi confundat cu limba engleză sau frații americani. Animalul se distinge prin dimensiuni miniaturale și se referă la pietre decorative. Trăsăturile caracteristice ale „francezul“ poate fi atribuit:

 • cap masiv mare (fructe de matuire)+
 • trunchi musculos, pieptul lat+
 • membrele puternice scurte+
 • Coada de lungime medie (de oprire nu este supus)+
 • urechi lipirea triunghiulara+
 • ochii inteligente Expresiv de culoare închisă karelo.

  Băieți mai mari de persoane de sex feminin. creștere maximă de sex masculin atinge 35 cm. Live franceză Bulldogs 10-12 ani. Natura animalului de companie „Eared” este destul de controversată. Pe de o parte, „francezul” este calm și duplicat, iar pe celălalt – jucăuș și wayward. Ridicarea animalelor de companie trebuie să fie angajată Din primele zile de apariție în casă. În caz contrar, buldogul miniatural ca adulți va deveni nuantaj.

  „Franceză” servește devotat proprietarului și tratați cu incredereu străinii. Psi protejează cu curaj locuința și dragostea de a juca cu copii mici. Cu toate acestea, activitatea lor sporită are proprietăți „distructive”. De exemplu, buldogii iubesc să nimici mobilier și pantofi.

  O altă caracteristică a „francezului” este după cum urmează: câinii nu tolerează singurătatea. Fiind mult timp fără proprietar, „Eashastics” începe să ridice. Alone Animalul Psyche poate fi scuturat.

  Murături

  Standardul de rasă implică următoarele culori ale lânii buldogilor francezi:

  • Tigru+
  • pestriţ+
  • galben pal.

   Cele mai frecvente este culoarea tigru, care are următoarele variante:

   • de bază negru decorate cu dungi roșii+
   • fundal roșu cu părul cu fire de păr negru.

   bulldog francez de culoare tigru sunt permise pete de lumină pe piept și gât, iar botul decorează o mască întunecată. Se poate spune că această culoare combină toate nuanțele de cafeniu, roșu, negru și bronz.

   De asemenea, găsite persoane fizice alb-tigru. animale de lână Decora pete negre alb imaculat, cu stropire de fire de păr roșu. Experții susțin că pui cu o astfel de culori de blană se disting prin sanatate puternice, caracterul ludic și modestia.

   Catelusi dragalasi se nasc cu netede, catifea și lână strălucitor. Culoarea începe să se manifeste la 3-4 luni, și pe deplin format numai pe an. căței de culoare standard stau destul de scump și foarte apreciate de câini cu experiență. Rețineți că culoarea Bulldogs miniaturale nu afectează în mod semnificativ natura și starea de sănătate a animalelor. dar Atunci când alegeți un animal de companie, este mai bine să facă o alegere în favoarea standardului care curge de blană. Defect „franceză“ pot suferi de boli genetice.

   Clasic de culoare tigru de bulldog francez arată pur și simplu uimitor.

   Caracteristici de îngrijire

   „Franceză“ de culoare tigru cere o inspecție atentă a lână după fiecare plimbare, în vara. Faptul este că, pe un fundal întunecat pentru a vedea capuse periculoase sau reduceri sunt destul de dificil. În plus, blana de culoare neagra atrage razele soarelui, astfel încât într-un câine gustare poate obține o lovitură de căldură. În caz contrar, conținutul de buldogi francezi nu este deosebit de diferită de grija altor rase de câini. Pet sănătate depinde de alimentația corectă și echilibrată. furaje naturale și industriale adecvate „franceză“. Dieta animalului este format din:

   • carne crudă scăzut de grăsime+
   • Porridge (hrișcă, orez, făină de ovăz)+
   • Fierte pește de mare, fără oase+
   • caș non-grăsime+
   • legume fierte.

   În virtutea caracteristici fiziologice buldogi francezi nu recomanda alimente lichide alimentare. Câinii vor inhala cu aerul ei, ceea ce va duce la formarea de colici si balonare. furaje industriale pentru „franceză“ trebuie să fie achiziționate numai de la producători dovedite. Sistemul digestiv al pieselor este destul de blând și nu acceptă produse de calitate slabă. Vas pentru reprezentanții acestei rase ar trebui să fie larg și superficial. Produse din metal sau plastic.

   Animalele de companie ar trebui să fie caldă și confortabilă. Animalele sunt contraindicate în Schițe și umiditate – câini sunt ușor de prins. În timpul iernii, animalele de companie sunt de mers pe jos în haine, deoarece acestea au funcția de termoreglare. În geruri aspre de franceză Bulldogs în interior în valoare de păstrare. Grija pentru lână de animale trebuie să fie regulată.

   Câinele este pieptănat folosind o perie specială de 1-2 ori pe săptămână. Șampoanele moi pentru impermeabile sunt potrivite pentru tratarea apei. Pielea animalului nu ar trebui să dispară, altfel apare mătreața.

    O atenție deosebită este plătită Urechi de igienă și buldog de ochi. Cojile de ureche sunt periat cu bastoane de bumbac, iar ochii lor sunt spălați cu picături speciale dobândite în magazinul de animale de companie. De asemenea, nu uitați de pliuri pe fața animalului. După plimbări cu stradă, praful și particulele pământului se acumulează în ele. Ștergerea contaminării vor reuși cu șervețele umede. O dată în 2 săptămâni, buldogii francezi tăiate gheare. Dacă crăpăturile au apărut pe picioare, iar câinele doare, atunci proprietarul este obligat să arate specialistului de companie.

    Uită-te la culoarea Tigerului Bulldog Francez Bulldog.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: