Furaj pentru câini pedigree

Furaj pentru câini pedigree

Produs numit pedigree – unul dintre cele mai recunoscute petroduri alimentare. În Rusia, a fost vândut de aproape 30 de ani, iar cererea de produse este fără îndoială. Povestea brandului a inceput in 1957, iar compania Chappi este considerat creatorul.

Anterior, livrarea produsului în Rusia a plecat din Germania, astăzi hrana este produsă în fabrici rusești. Cei care sunt în căutarea pentru produsele alimentare nu doar bun pentru câine, dar, de asemenea, un brand cu o reputație excelentă, Pedigree va dori: compania plătește o mulțime de atenție la organizarea de expoziții de câini și proiecte caritabile.

Avantaje și dezavantaje

Avantajul principal al produsului este un cost relativ scăzut. Acesta este un aliment dintr-un segment de la prețuri accesibile, care este cauzată de compoziția sa. Aproximativ vorbind, producătorul nu crește prețul dincolo de corelație rezonabilă cu baza compoziției, care este declarată în formula. Acest lucru înseamnă că popular petrootor nu funcționează atât de mult pe marketing, dar la reputația pozitivă deja stabilită, ușor de înțeles pentru compoziția cumpărătorului și accesibilitatea.

Alte plusuri de furaje:

 • Este ușor de găsit în magazine, este într-adevăr accesibil, prezent pe rafturile petrootters de aproape toate supermarket-uri (mai multe dintre ele)+
 • aditiv Complex mineral în hrana – o soluție de mare, deoarece compoziția standard, este îmbogățită semnificativ+
 • Rigla larg comercial este conserve, și păianjeni, și chiar produsele pentru curățarea câinii de câine.

În principiu, această listă este suficient pentru cumpărător să ia produsul acestui brand de pe rafturi. Dar dacă te uiți următor, dezavantajele sunt de asemenea evidente.

Contra:

 • Ponderea ingredientelor din carne este mic+
 • procentul ingredientelor de pe ambalaj nu este găsit+
 • sub-produse într-o mulțime de, dar exact ceea ce este folosit nu este specificat pe ambalaj+
 • Există revendicări și calitatea cerealelor+
 • nu cel mai bogat.

Și aici trebuie să faci o alegere. Sau căutați-vă PUG sau Shepherd ceva nutritiv cu o compoziție mai transparentă sau sunteți de acord cu o opțiune ieftină ieftină, care a fost deja pe piață (și, prin urmare, găsiți recenzii, luați recomandări din medicul veterinarului nu este dificil).

Caracteristicile compoziției

Această linie de produse pedigree, care este utilizată în Rusia, nu corespunde produselor europene și americane de marcă. Și ar trebui să se facă un mare accent pe categoria bunurilor: aceasta nu este o mâncare de lux, ci o economie de produs. Pentru cineva, aceasta este o restricție dificilă, pentru cineva un motiv să se amestece hrana ieftină cu alta sau să folosească ca o adăugare la baza dietei reprezentată de produsele naturale. Luați în considerare compoziția pe exemplul unei fraze populare a alimentelor pentru câinii adulți.

 • Proteină. Este reprezentată de făină de pui și carne. Carnea de vită în pupa este de 4%. Adevărat, producătorul nu indică procentajul ingredientului din produs și greutatea sa. De aceea, fără a pregăti să înțeleagă cât de mult de carne în furaje sau fibre, de exemplu, este imposibil.
 • Carbohidrați. Orez, grâu și porumb – aceasta este ceea ce a ales producătorii. Dar, orez, din păcate, nu cel mai popular, în cazul în care mai sunt puse în grâu pentru hrana animalelor și porumb. Dar orezul este mai util și mai valoros pentru câine.
 • Celuloză. Postat de o sfeclă de cel mai rapid. Acesta este un ingredient bun pentru reglarea nivelului de zahăr din sânge, pentru digestie optimiza.
 • Gras. grăsime animală și ulei de floarea-soarelui, aici totul este standard.
 • Minerale și vitamine. Acestea sunt drojdie de bere, compoziții complexe. În acest sens, hrana pentru animale, într-adevăr, nu-i rău, chiar dacă includ critica maximă a compoziției.
Citește mai mult  Cum și ce să se hrănească Terier?

Foarte des în furaje cal de rasă sunt organe. E rău că specificul pe această temă de la producător încă nu. Pentru economistul rasa este destul de normal, previzibil, populare, cu așteptări ușor de înțeles. Dar, în vârfurile cele mai bune, în cazul în care se întâlnește, este cu siguranta nu lider.

Comparație cu alte marci

Există branduri bunuri care sunt mai des în comparație cu Pedigree. Probabil pentru ca segmentul de preț este aproximativ egal. Să luăm, de exemplu, Darling de alimentare (Purina). Acesta este un produs francez, baza care reprezintă cereale. Producătorul, de altfel, de asemenea, nu indică ce fel de cereale în compoziție. Proteinele sunt carne și organe, din nou, fără indicație clară. În acest sens, Darling pierde Pedigree: descrierea lui este chiar mai fonduous, este dificil să dezasambleze compoziția, iar prețurile pentru hrana animalelor sunt destul de comparabile. Se adaugă coloranți, care, exact, nu este specificat.

Concurența Pedigree este și Dilly hranei pentru animale, produsul intern în uscat granulelor produse în Teritoriul Altai. În compoziția sa, o mulțime de proteine, dar este o proteină vegetală din soia Șrot, gluten de porumb și germeni de grâu. Mulți cumpărători aleg 22% – indicatorul de proteine ​​pe ambalaj, dar proteina vegetală a sistemului de digestie al câinelui este absorbit mult mai rău. Alergia index este de asemenea mare.

In cele din urma, de multe ori compara pedigree și Chappi, chiar dacă acestea nu sunt concurenți direcți, deoarece acestea sunt produse de o singură companie. Și compoziția Chappi are nevoie de detaliu nu mai puțin. Se spune că, în pupa sunt cereale, dar ceea ce – nu este indicat. Dar câinele poate fi alergic la un anumit cereale, deoarece pentru a cumpăra alimente fără detalii periculoase. Că carne în acest Stern nu este desemnat, de asemenea, sau de pui sau de vită, în numele alimentării există un semn, dar în compoziție – nici un cuvânt. Și Chappi implică utilizarea ingredientelor proteice vegetale în compoziție, din nou, fără a preciza.

Se pare că atât Chappi, și „Dilly“, și Darling – hrana pentru animale, care nu este mai bună decât Pedigree. Dar aceasta este o comparație ca un întreg, nu este întotdeauna corectă, deoarece linia de produse este reprezentată de nume diferite.

Sortiment de hrană pentru câinii adulți

Mâncarea de câine astăzi fac diversă – de la patele umede până la granule uscate. Produce diferite deserturi pe care câinii nu le pot mânca permanent, dar din când în când să le permită o astfel de iubită.

Citește mai mult  Condiții de conținut și reguli pentru Chihuahua

Pentru toate rasele

Exemple de astfel de produse – hrană cu lungime întreagă cu carne de vită pentru câinii adulți de toate rasele. Producătorul prevede că produsul este pregătit ținând cont de nevoile fiziologice ale animalelor și că cercetarea inițiată de companie a arătat că câinii care primesc în mod regulat pedigree au stabilit probleme cu digestia. Și, de asemenea, compania avertizează că sănătatea câinelui trebuie să combine alimentele umede și uscate. Pe ambalaj există o instrucțiune, cum să intre alimente în dieta unui animal de companie, astfel încât se adaptează la un aliment nou pentru el însuși.

Printre alimentări umede pot fi observate Pedigree pentru câini adulți (cu vițel și ficat, jeleu). Ca parte din carne, sub-produse, cereale, sfeclă de zahăr, vitamine. Producătorul asigură că acest flux va da PSU de vitalitate, el îmbunătățește lână și pielea lui, va pune digestia. În secțiunea „Drumuri“, oasele chiflele sunt considerate un produs popular care din carne de pui utilizarea, miei, carne de vită.

Și, de asemenea, în acest produs adăugat în mod specific de calciu de sprijin sanatatea oaselor, si Omega-3. Acesta este un sac de 200 de grame, care pot fi tratate cu un labrador adult, de exemplu,.

pentru miniatură

Și această categorie de animale de companie este prezentat de alimentare plin cu carne de vită. Granulele sunt utilizate mai mici, iar densitatea altor lor, fără dificultăți la cîini mici mai convenabil să mănânce alimente. Ca parte făină de pasăre, orez, porumb, grâu, făină de carne, grăsimi animale și altele. Produsul este bine vitamined, din cauza pe care fabricantul asigură, vă puteți spori imunitatea pentru animale de companie.

Din produse umede (lichide) populare Furajele cu carne de vită și legume în sos. În plus față de ingrediente standard, există zinc și acid linoleic, care sunt importante pentru pielea PSA și lână sale. Compoziția hranei este reprezentată de componente cu absorbție excelentă, în hrana pentru animale o mulțime de fibre pentru digestie confortabil. Ca „yummy“ pentru rasele mici, un produs este utilizat Pedigree jumbone mini lac os – bețișoare de mestecat, care sunt bine curățate dinti PSA, masaj cu atenție gingia. Există carne de vită și de pui de ficat, ierburi și extracte vegetale.

Piese pentru catei

Despre dieta de copii producător, de asemenea, îngrijorat. Probabil că nu există astfel de crescători care nu realizează importanța separării unui câine adult și a unui catel. De exemplu, pentru puii tuturor raselor pedigree, este o mâncare cu pui complet cu pui. În perioada în care copiii cresc foarte repede, au nevoie de nutriție specială cu minerale și vitamine, compoziție specială, cu drepturi depline. Puteți cumpăra un pachet de 0,6 kg, 2,2 kg, precum și 13 kg.

Citește mai mult  Van Cat umpluturi prezentare generală

Acest produs, apropo, este marcat de marca Rosk. Acesta garantează protecția imunității PSA, sănătatea dinților, din piele, lână, digestie confortabilă, precum și sănătatea comună. Puppurile umede de la 1 lună pot fi cu un miel sau carne de vită. Produsul este adăugat cereale, unt, un sfeclă fixat, vitamine și minerale. Vândut hrană în saci de 85 g.

Dacă doriți să pupish un catel, puteți cumpăra pedigree gustoase minis cu adăugarea de pui. Pentru instruire și încurajare copilul, această opțiune este foarte bună. Ca parte a multor calciu pentru a consolida oasele și catelul dinților. Ambalarea cu o încuietoare, care vă permite să nu vă faceți griji cu privire la produsul împrăștiat accidental. Un astfel de produs poate fi hrănit puii 4-18 luni.

PEDIGREE „Primul prcinar” este foarte în cerere, ambalaje mari (nu 15 kg, dar 4.3, de asemenea din punct de vedere economic). Copilul de trei săptămâni nu este suficient de mamă, deci este timpul să intrați în lore. Granulele sunt amestecate cu apă caldă, se umflă, iar copiii sunt confortabili. O astfel de cățeluș de nutriție trebuie să ofere lapte de lapte mamei, astfel încât să simtă diferența și că saturația a căzut mai repede. Atunci el va abandona fără durere laptele matern.

Examinați recenzii

Care sunt proprietarii de câini despre brand spun, ceea ce explică alegerea lor – atunci când căutați o hrănire optimă unul dintre cele mai semnificative argumente. Aceste comentarii pot fi observate cel mai adesea în comentarii (dacă le aduceți împreună):

 • a hrani ieftin (și uscat, umed și resturi), compoziția este departe de cea perfectă, dar ca o opțiune de a susține dieta principală destul de potrivită+
 • rigla Produse Interesant, Puteți găsi Doggy „Yummy” care are chiar și un efect de vindecare+
 • Medicii veterinari nu se plâng în mod special acest feed (Ca, cu toate acestea, și cele mai multe dintre camioanele economiei)+
 • Vânzări, stocuri pe alimente foarte mult, În mod economic, beneficiul său este aproape indiscutabil+
 • Pentru copii nu este o opțiune, Pot exista probleme cu digestia – cu excepția include în rația epizodically, sa nu faca nutritie principala+
 • Instrumentul este potrivit pentru adăposturi, Pentru că pentru câinii selectați, câinii pe supraexpunere, cel mai bun element de calitate este o versiune aproape ireală+
 • Există produse care sunt deja într-un alt segment, Dar, de asemenea, cu o jumătate de compoziție clasificată, folosind coloranți, care arată relativitatea numeroaselor categorii de estimări și clase (prima și economia nu sunt neapărat diferite una de cealaltă).

Pedigree – hrana populară, datorită disponibilității și prețurilor sale, va fi previzibilă să fie în cerere. Puteți căuta soluții de compromis: aderarea la modul de dietă naturală (folosind produse în formă pură), adăugați produse pedigree ca „deserturi” care nu vor fi baza nutriției câinelui, dar va fi completată cu succes.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: