Golden Rottweiler: Descriere și îngrijire

Golden Rottweiler: Descriere și îngrijire

Rottweiler este una din acele rase de câini care întruchipează perfect funcțiile de protecție și protecție a spațiilor și a unei persoane.

Agresivitate

Moderat

(Evaluare 3 din 5)

Linka

Scăzut

(Evaluare 2 din 5)

Sănătate

Media

(Evaluare 3 din 5)

Inteligență

Foarte isteț

(Evaluare 5 din 5)

Activitate

Înalt

(Evaluare 4 din 5)

Aveți nevoie de îngrijire

Scăzut

(Evaluare 2 din 5)

Costul conținutului

Deasupra mediei

(Evaluare 4 din 5)

Zgomot

In medie

(Evaluare 3 din 5)

Instruire

Foarte usor

(Evaluare 5 din 5)

Prietenie

In medie

(Evaluare 3 din 5)

Atitudine față de singurătate

Timp moderat

(Evaluare 3 din 5)

Calități de securitate

Gardă excelentă de securitate

(Evaluare 5 din 5)

* Caracteristica rasei „Rottweiler” Fondată pe evaluarea experților site-ului și a feedback-ului de la proprietarii câinelui.

Nu este nici un secret faptul că acest caine este de obicei în aparență negru, dar, ocazional, puteți vedea anunțuri pentru vânzarea de pui de aur. Este demn de înțelegere dacă există o astfel de culoare o, și ce motivele pentru aspectul său.

Particularități

O astfel de rasa Rottweiler ca are o istorie lungă. Din zilele Evului Mediu, câinii au fost utilizate în diferite domenii: pășunatul animalelor, de securitate acasă, asistență pentru soldați în război. Abia în secolul al 20-lea rasa a câștigat standard, iar câinii au început să aducă la poliție, precum și asistenți în timpul operațiunilor de salvare. O astfel de popularitate a fost păstrat în această zi.

Dacă vorbim despre culoarea Rottweiler, doar unul, un standard poate fi notat aici. Aceasta este o culoare neagră cu podpoals roșu. Toate celelalte culori, inclusiv de aur, sunt rezultatul rasei de amestecare, și nu recunosc standardul. Rottweileri de aur rasă pură găsi extrem de dificil, aproape întotdeauna aceste metis. Cu toate acestea, un astfel de câine nu este mai rău decât restul, caracteristicile personajului ei sunt aceleași ca și rottweilerele negre. Un animal poate fi folosit pentru a proteja sau doar a fi altul pentru proprietarul său. Dar participarea la expoziția pentru interzicerea metotului, cum ar fi creșterea tribală.

Luați în considerare unele avantaje ale conținutului de Rottweilers de aur:

  • Acestea sunt câini inteligenți și tare+
  • Culoarea neobișnuită va atrage atenția cu siguranță și va provoca admirația altor persoane+
  • Animalele sunt făcute la proprietari, le va apăra ultima dată+
  • nu necesită îngrijire specială+
  • Copii foarte iubiți.

Cons, de asemenea, au:

  • Proprietarul câinelui ar trebui să fie activ, corp puternic și om spiritual+
  • Animalele sunt boospens, sunt greu de antrenat+
  • Aceștia sunt câini mari, păstrați-vă în apartamentul problematic+
  • necesită plimbări frecvente și în mișcare.

Trăsături specifice

Golden Rottweiler este un animal puternic și mare. Greutatea băieților ajunge la 52 kg, fetele de obicei nu cântăresc nu mai mult de 42 kg. Creșterea unui fluctuează de sex masculin în termen de 60-70 cm, femele – până la 63. PSA cap puternic, mare, dar prea masiv nu arata. Nasul este lat, negru, buzele sunt închise ermetic, de asemenea, asigurați-vă că la negru. Mediu ochi Dimensiune, Culoare – Maro. Tuburile și fălcile puternice, puternice observate muscatura in foarfeca. Urechile Trucolous agățat.

trunchiul de câine musculare lui, toracice. Gatul este gros, are o lungime medie. Spatele drept, stomacul nu salvează. Labele sunt bine dezvoltate, muschi. Membrele anterioare diferă în directness, partea din spate este un pic răsucite. Coada poate fi atât cumpărat și nu, în acest caz, va avea o lungime medie. Lână pe touch este rigid, dar subparul va fi mai moale.

În plus, trebuie amintit faptul că acest standard poate fluctua, deoarece Rottweiler de aur (în cazul în care este o Methis) este complet capabil să moștenească și unele trăsături externe de la mamă a unei alte rase.

Conţinut

În general, reprezentanții rasei Rottweiler trăiesc o viață destul de lungă – cel puțin 10 ani. Dar pentru aceasta, animalele trebuie să ofere condiții bune pentru a rămâne.

Rottweiler este de preferință păstrat într-o casă privată. În sezoanele calde, câinele se va simți minunat în curte, unde există o cabină confortabilă sau aviar. În timpul iernii, animalul trebuie să se ridice în casă. Locul pentru relaxare este încă echipat înainte de a cumpăra un catelus. Nu ar trebui să fie pe un loc grijuliu sau în apropierea bateriilor, precum și unde merg în mod constant. În plus, va trebui să cumpărați boluri, jucării, leashes și botul.

Walking Gold Rottweares Minim De 2 ori pe zi, Mersul pe ei înșiși ar trebui să dureze Nu mai puțin de o jumătate de oră, Durata mare a câinelui va fi percepută cu un bang. Plimbarea ar trebui să fie combinată cu joguri active, jocuri.

Acest lucru, apropo, nu-i place nu toți câinii – în cea mai mare parte Rottweilers iubesc să rătăcească calm. În acest caz, câinii trebuie să fie implicate în oferte.

de îngrijire a animalelor este complet deșurubare. Rottweilerii de Aur de două ori pe săptămână pieptănăm, înot va fi nevoie doar de două ori pe an. Cu toate acestea, labele trebuie să fie spălate după fiecare plimbare. Ghearele sunt tăiate numai atunci când este nevoie. Dar, în general, câinii se musca ei înșiși, fie de ștergere despre sol solid. Urechile și ochii verifica săptămânal, Purificată prin preparate speciale, care pot fi utilizate în retipetec. Simultan perie dinți, Pentru a face acest lucru, este aplicat un tampon, stropite cu suc.

Rottweilerii de aur sunt hrănite de două ori pe zi, pentru aceasta puteți utiliza atât magazin și furaje naturale. De asemenea, trebuie remarcat faptul că câinii sunt incredibil de predispuse la o creștere în greutate, le place să mânca prea mult, astfel încât cantitatea de nevoile de alimentare care urmează să fie ajustate. În cazul în care animalul a început să recupereze, rata de zi cu zi este tăiat cu o treime. O dată pe săptămână PSAM a recomandat o zi de descărcare pe produse zilnice fermentate. Apa ar trebui să fie întotdeauna în cantitate nelimitată.

Dacă se preferă preferința „Booth Natural”, Rottweiles dau doar carne cu conținut scăzut de grăsimi, file de pește marin fiert, terci.

De câteva ori pe săptămână, ouăle de pui sunt introduse în dietă, iar laptele, legumele și uleiul de floarea-soarelui sunt necesare. În ceea ce privește produsele interzise, ​​este demn de remarcat carne de grăsime, pește de râu, dulciuri, citrice, oase tubulare. Toți câinii alimentari sunt serviți calzi și într-un timp strict alocat. După 15 minute, castronul este îndepărtat, chiar dacă animalul i-a ignorat conținutul.

Îmbunătățirea

La Puppy Golden Rottweiler a crescut loial și ascultător, procesul de educație ar trebui să fie pornit de la prima zi. Este demn de remarcat faptul că pentru această rasă este de dorit să găsești un antrenor profesionist care își cunoaște bine lucrarea. Acest lucru este relevant dacă catelul acestei rase este primul tău câine, și înainte de a nu avea un caz cu securitatea și lupta cu PS. sa nu uiti asta Situația este zdrobită pe un Samonek, o lovitură constantă, banda gazdei în sine poate duce la faptul că creația obraznică, agresivă va crește dintr-o bucată mică, care va fi foarte dificilă.

Dacă sunteți deja un crescător de câini cu experiență și simțiți puterea de a ridica animalul singur, atunci ar trebui să începeți cu echipe simple și durata clasei pentru a determina ca 10-15 minute. La două luni, copilul ar trebui să-și cunoască porecla și, de asemenea, să înțeleagă când ordonă să meargă la locul sau numele să mănânce. La trei – câinele ar trebui să practice plimbări pe o lesă, precum și echipele „fu” și „nu”.

În plus, câinele ar trebui să fie deja în măsură să dea o laba. În 5 luni, Golden Rottweiler învață faptul că elementele neautorizate de pe pământ nu pot fi luate, capacitatea de a merge aproape de proprietar.

Câștigul de șase luni cunoaște deja echipa „Voice”, „aduce” și alții. De la această vârstă, câinii învățați căutarea mirosului. În anul, animalul învață recepțiile detenției criminalilor, câinele trebuie să stăpânească echipa „FAS”, să poată proteja proprietarul de orice atac. Apropo, În 6 luni, animalele arată cea mai mare rezistență la lecții. Puii „dovedesc” proprietarul pe puncte slabe, încearcă să-și stabilească autoritatea, poate mârâi. Pentru astfel de acțiuni, este necesar să se pedepsească: Ridicați-vă pentru un agitare, ușor de a bate pe nas, ia un tratament.

Socializarea Rottweilerului de aur ar trebui să aibă loc în paralel cu educația sa. Cu un catelus trebuie să mergeți, să-l familiarizați cu alți câini și oameni. Astfel, câinele va memora noi mirosuri și sunete, ceea ce va contribui la formarea unei psihice sănătoase.

În timpul plimbări, proprietarul trebuie să-și amintească că sarcina lui este un comportament calm. Dacă începeți să jură cu alte persoane, să vă ridicați vocea, atunci animalul îl va considera ca o amenințare și va ataca infractorul proprietarului său. Și acest lucru este plin de amenzi uriașe.

Cum de a alege un catelus?

Cei care au decis să achiziționeze Golden Rottweiler, nu trebuie să uităm că sub masca unui astfel de cățeluș neobișnuit de multe ori vinde metode. Astfel de câini pot fi de asemenea cumpărați și educați, cu bună îngrijire se manifestă perfect. Dar ar trebui să ia în considerare momentul în care nimeni nu poartă caracterul Methis de responsabilitate. Prin urmare, experții nu recomandă cum să cumpărați Rottwelles din mână, este mai bine să contactați grădinița.

În grădinița de pe Rottweilers de aur există anumite documente în care este clar indicată faptul că aceasta este o culoare de căsătorie. Găsirea indivizilor reali de aur este extrem de dificilă, dar este încă într-adevăr dacă aveți nevoie de exact un astfel de câine.

Aspectul copilului nu trebuie să fie diferit de tipul celorlalți căpuși din așternut. Nu ar trebui să existe semne de bunăstare rea, slăbiciune, letargie. Animalul nu poate mârâi, grăbindu-se pentru cumpărător, înfundat în unghi.

În mod ideal, catelul achiziționat ar trebui să fie de aproximativ 2-3 luni, iar mama sa – până la 8 ani. Cresterul trebuie, de asemenea, sa necesita rapoarte despre catelusi si raze X ale părinților părinților. Este necesar să se elimine bolile genetice ale viitorului animal de companie. De asemenea, nu uitați să verificați Toddling. Pentru a face acest lucru, stați cu voce tare în mâinile voastre sau scăpați lângă cățeluși. Crucicii care promite să devină păzduiți îndrăzneți, alerga repede pe sursa de sunet, puii grave sunt plictisiți și alergați în direcții diferite.

Despre caracteristicile rasei vezi mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: