greutate pisoi Scottish de luni

greutate pisoi Scottish de luni

roci exotice de pisici și pisici fac proprietarii și crescătorii monitoriza cu atenție starea lor de sănătate. Dezinteresată sau bust în greutate – un semn de încălcări legate de sănătate: Ca rezultat, se poate reduce în mod semnificativ durata de viață a pisica sau pisica. În afară de ușor de estimat ce fel de rasa va avea ca rezultat un animal de companie.

General

pisicile Scottish nu sunt deosebit de mari dimensiuni, aceasta rasa arata mai gratios decat britanic. Nu contează, urechi directe de la el sau agățat – dispersie în greutate de luni din primul an de viață va fi aceeași.

pisica Scottish se distinge prin muschi dezvoltate: muschii corpului sunt bine dezvoltate, iar lungimea corpului și greutatea medie. pisica adult sau pisica cântărește 5-7 kg. Se întâmplă că greutatea este în mod evident mai mult – de la 8 kg, răspunsul la întrebarea cu privire la norma de greutate este ambiguă aici.

Cât de mult cantareste pisoi nou-născuți?

La naștere, nu numai standardele pentru un singur pisoi sunt importante, dar și numărul total de pisici atunci când există mai mult de unul. Dacă sa născut, de exemplu, 5 pisoi, greutatea fiecăruia va fi semnificativ mai mică decât dacă s-au născut doar 3. Pantofi de pisică, în care au fost formați înainte de apariția luminii, este limitată de-a lungul vieții. Spațiu liber pentru a nu avea niciun motiv – există o limită pentru fiecare femeie adultă. Natura a venit cu o cale de ieșire din poziție, reducând masa fiecăruia dintre puii, născută în acest special.

Ulterior, greutatea fiecărui pisictă se apropie de vârsta de vârstă a primului an de viață, dar merită să se ofere tuturor pisicilor o atracție suplimentară, când pisica unei pisici este produsă de micul de lapte. Greutatea tipică a pisicilor scoțian la naștere este de 60-140 g. Dacă pisica este prevăzută cu o masă adecvată, recreere și plimbări, atunci pisoii nu vor fi capacitatea critică în greutate.

Dinamica greutății pentru primele săptămâni de viață

Primele 2 săptămâni fiecare pisoi Scottish câștigă în medie cu 15 g pe zi. Este necesar să se asigure o nutritie cu drepturi depline al pisicii. De asemenea, este potrivit pentru amestecurile de lapte suplimentare, create pentru pisicuțe în caz, dacă această pisică, să presupunem, ar muri în timpul nașterii. Unii bust în hrana nu va afecta pisica: după aceea toate produsele alimentare in exces va da pisoi prin toate același lapte matern.

La sfârșitul „perioada de san“, pisoii ea se va ajusta greutatea sa normală. De-a lungul prima săptămână, greutatea fiecărui pisoi va crește, în medie, mai mare de 100 g. Greutatea totală a pisoi în 2 săptămâni, din momentul nașterii va ajunge la o medie de 270 g. pisici de talie mică mai ușoare decât citate de 1,5 ori.

Timp de 3 saptamani, puii pentru a accelera creșterea în greutate (dacă este necesar) da momeli suplimentare. A treia săptămână de viață a pisoiului va aduce greutatea pe medie, până la 400 g.

În cazul în care pisoi continuă să câștige în greutate în mod corespunzător, atunci vă puteți baza în continuare pe pisica-mama, dar nu cu mult timp. A doua zi vine atunci când pisica are încă nevoie să fie filtrate de produse feline de înaltă calitate, astfel încât acestea să crească ulterior pisica sau pisica nu a întâmpinat o serie de boli, inclusiv vârsta.

Pondere în primele luni de viață

Până la sfârșitul primei luni de viață, puii vor fi ridicate, în medie, 0,5 kg de greutate. După 2 luni, greutatea se apropie sau depășește un kilogram. Dupa a 3 luni, greutatea este instalat la 1,5 kg sau mai mult. 4 luni de la naștere, fiecare dintre cățeluși „smulgere“, în medie, la 2,8 kg.

Viteza setului de greutate este non-liniar – până la sfârșitul primului an de viață, de creștere încetinește până la oprit (mascul adult sau „Scoțiană“ de sex feminin). Din luna a 5, un set de greutate corporală începe să încetinească, iar pisoiul ajunge la 3.2 kg. Atunci când urmărirea dinamicii de greutate de aproximativ 20% din situația este predeterminată și datele genetice ale ambilor părinți. pisoi semi-anual cântărește o medie de aproximativ 2 kg.

Pornind de la șase luni, masa de greutate de pisica tot mai mare sau pisica se păstrează la următoarele medii: Până la sfârșitul lunii a 7 – 4,5 kg, în 8 – 4,8, în 9 – 5, în 10 – 5.2, în 11 – 5,3 kg. Până la începutul anului următor de viață, o pisică tineri sau o pisica trebuie să cântărească aproximativ 5.4 kg. Pisica Adult hanorac de aceeași pisica este de multe ori de 2 ori: ea poate cântări 6 kg, este de 3 kg. De la adulți acum pisica sau pisica este considerată.

o importanță crucială în categoria de greutate au cantitatea de hrană, condițiile meteorologice (dacă animalul vine la aer curat), absența bolilor și geneticii cronice dobândite. De multe ori sa dovedit atunci când pisica „darabana“, dându-i peste norma, motiv pentru care a câștigat greutatea maximă – până la 7,5 kg. forță brută suplimentară sau undecker – 100%, nu mai este norma.

Hrănirea în primul an de viață

La fel ca puii de alte rase, Scoția până la 3 săptămâni consuma lapte matern numai. Dacă a existat o nenorocire, de exemplu, pisica Scottish a murit în timpul nașterii, din cauza unor boli maligne, fie cu intoxicație aleatoare, sau a fugit în carosabil, a refuzat să pui hrană și alte accidente, atunci amestecurile de lapte sunt adecvate pentru compoziția extrem de aproape lapte feline.

Nu sunt produse proaste produc, de exemplu, firma Royal Canin, Specializată în principal pe câine și feline. Producătorii de astfel de produse sunt urmate, astfel încât ingrasarea nu depășește 10%, iar umplutura vitamina a compozițiilor a fost suficientă pentru organismul în creștere la câini și pisici.

Dacă nu există nici un magazin de specialitate sau magazin veterinar cu un mini-magazin, în care vă puteți ridica alimente pentru orice pii, acționează-te. Rustic (fermier) lapte pentru a reduce grăsime crescute în jumătate cu apă fiartă sau purifica din crema si da-l pentru a încerca pisoi nou-născut. Începe să dispară, De la o zi la alta, vom reduce treptat numărul de recepții alimentare pe zi, dar creșterea volumului fiecărui consumabile.

Ca bază, puteți lua nutritia orice mediu pisoi mobil permanent – toate pisoi consumă aproximativ aceeași cantitate de lapte. specifice rasei – toate aceleasi pisici Scottish – necesita volumul lor de alimente în primele zile și săptămâni de viață, dar păstrează viața episcopiei și dau să crească, aderarea la norma de „strada“ pisicuțe, puteti.

Principalul lucru nu este de a nu fi izolat, nu neexocați și nu uitați de regularitatea hrănirii, altfel pisoiul va intra în setul de greutate, nu se dezvoltă corect, ceea ce va duce la boli și la moarte prematură după aceea.

Ce să dea?

După aproximativ 20 de zile de viață, pisoiul este permis să introducă alte momente. Fie că este vorba de un hrană industrială sau carne de vită fiartă, încercați să rămâneți la o linie de pornire. Dacă nu aveți timp să gătiți o bucată de carne în fiecare zi, doriți să mergeți la alimente uscate, dar trebuie să o faceți treptat, astfel încât corpul pisoiului să fi reușit să se adapteze.

În primele luni de viață, pisica este formată preferințele gustului, pe care le va adera. După luna pisicilor, puteți să vă vedeți din consumul de lapte singur. Pe același lapte, o pisică adultă trăiește mult – are nevoie și alte produse.

Nu căuta în primele zile de praf care dau imediat, în afară de carne (sau hrana pentru animale), o serie de alte produse, într-un fel: gălbenuș de ou fiert, paine neagra, bulion. Aceasta nu este o pisica adult, iar pisoi poate fi indignată. O pisica nu este un om, un astfel de soi în prima zi el nu va sta, el va pleca pur și simplu, să acționeze treptat.

În cazul în care obiectivul este de a diversifica puterea scoțian Gotul, nu se amestecă într-o singură masă din mai multe produse. În cazul în care pisoi sub coada se formează erupții cutanate, atunci acest lucru este deja alergic. După ce a răspunde în timp util, excludeți produsul, care a cauzat-. În plus față de regulile generale ale dietei, fiecare animal are propriul său produs „neiubit“.

gălbenuș crud este dată de aceleași recomandări ca și lapte cu smântână. În ceea ce privește alimentarea industrială, pisoii apoi, la fel de suprapunere cu vârsta de o lună, trebuie să fie de descărcare de gestiune preliminară. 1.5 luni mai târziu, adică, deja la 2,5 luni vechi, ei vor învăța să-l mănânce într-o formă uscată, dar nu uita de scrisori regulate în „crema“ de apă dulce.

Înainte de a pisoi rândul său, 3 luni, nu le dau conserve alimentare și făină crudă tocată – procesele de digestie nu sunt imediat auto-reglabil pentru a absorbi astfel de produse. După trei luni, dieta pisicuței se apropie de meniul de pisica adult sau pisica. Pisica mamei ar trebui să fie protejate: hrănire prea târziu pisoi cu lapte felinelor naturale poate duce la epuizare și îmbătrânirea timpurie a corpului său. Totul este bine cu moderatie, iar crescătorii cu experiență realizeze în mod clar.

Ce amenință dieta aspră?

Pubridge poate duce la deprecierea prematură a organelor gastrointestinale, în special, la probleme cu ficatul si pancreasul. Același lucru este valabil și pentru utilizarea hrană ieftină, de calitate scăzută, deoarece pisica nu este un cocoș, el nu poate digera, de exemplu, cereale de calitate scăzută.

Încercarea de a transfera pisicile exotice, culturile, pe oase și alte produse din tabelul uman, va aduce doar un rezultat negativ. O astfel de aventură se termină adesea cu moartea acestor animale – sunt refuzate în mod constant să mănânce.

Sfaturi de crescători cu privire la modul de hrănire a pisicilor corect, prezentate în videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: