Guinee Guineea Sine: caracteristici și caracteristici de îngrijire

Guinee Guineea Sine: caracteristici și caracteristici de îngrijire

Porcinele de la Guineea de sine sunt animale drăguțe cu lână netedă, adesea devin obiectul adorării copiilor și adulților. De asemenea, au numele oficial – sinele englez. Aceste porci de rasă au un personaj foarte duplicat, ei iubesc afecțiunea, atenția, precum și foarte prietenoși și fără pretențios în îngrijire.

Plus pentru mulți proprietari va fi asta ei pleacă ușor pentru antrenament, știu numele lor, nu agresiv, nu mușcă și în contact bine cu oamenii.

Originea și descrierea rasei

Această rasă este una dintre cele mai vechi. Țara de origine – Anglia. Informațiile despre apariția acestor animale au apărut în secolul al XIX-lea. Și au plăcut imediat multe, așa că au început să se angajeze activ în reproducerea lor. În 1929, un club de fani ai acestor porci a apărut pentru prima dată, a fost fondat în Marea Britanie. În zilele noastre, există și este angajat în reproducerea unor specii și expoziții noi.

Prima caracteristică a porcilor de la Guineea este lână netedă și scurtă. Este întotdeauna monofonic. Ele diferă, de asemenea, în ceea ce privește caracterul viguros, bun și minte bună. Porcii de la Guineea se remarcă prin fizicul lor. Au un corp mic, cap de cap și profil roman. Ei au ochi mari, vii și inteligenți, urechile sunt mari, sub formă de petale de trandafir.

Bărbații din această rasă dobândesc dimensiuni mari decât femelele. Masa lor poate fi de 1,8 kg. Dar femeia și 1 kg nu pot câștiga. În lungimea indivizilor poate ajunge la 30-32 cm. Această rasă crește puțin mai lentă decât altele. Și când indivizii ajung la doi ani, atunci sunt numiți adulți.

Achiziționați un porc de guinee într-un magazin de animale de companie sau pepinieră. Prețul depinde de vârstă, sex și culoare.

Cum se hrănesc?

Această rasă, și toți porcii, recomandă nutriție naturală: un număr mare de legume și fructe, iarbă proaspătă și boabe, fânul trebuie să fie, de asemenea, prezent, crengi mici de copaci și arbuști. În dietă ar trebui să fie alimente specializate, dar într-o cantitate mică, trebuie să fii îngrijit. Din cauza faptului că animalul dvs. de companie poate obține obezitate.

Citește mai mult  Collunas în câine: cauze și modalități de a rezolva problema

Pe tot parcursul anului, animalul ar trebui Bun și echilibrat să mănânce. În timpul verii puteți obține produsele necesare pentru iarnă și înghețați-le. Trebuie să uscați ramurile și iarba, astfel încât în ​​dietă. Pe lângă alimente, Apa curată ar trebui să fie întotdeauna prezentă. Unele gazde dau uneori sucul lor preferat de roșii. Și, de asemenea, să le facă compoturi din fructele de trandafir. Această opțiune de băutură nu este numai delicioasă, ci și utilă.

Cum să continui?

Aceste animale nu sunt extrem de solicitante privind condițiile de conținut. Principalul lucru este de a oferi animalelor o cușcă mare și spațioasă. Acesta ar trebui să aibă jucării și o casă în care s-ar putea ascunde de porc. Pentru confortul dvs. va fi mai bine dacă paletul este avansat. Deci, va fi mult mai ușor și mai convenabil pentru a curăța curățarea. Celula trebuie să fie instalat într-un loc întunecat, astfel încât directe nu Luminii Solare ajunge acolo, și nu au existat dispozitive de încălzire lângă. De asemenea, în acest loc ar trebui să existe nici o pastă.

Selfie nevoie doar de circulație. Ar trebui să fie eliberat pentru a rula în afara celulei o dată pe zi. Din aceasta se bucură, ca și de la comunicare cu tine. De asemenea, este necesar ca ele să mențină starea fizică. Pentru cei care au o astfel de plimbare, nu există probleme cu sistemul digestiv, organele respiratorii, problemele cu inima apar.

În vara cobailor, puteți merge pe jos și în aer liber. Veți avea nevoie de un shlek destinat pentru ei. Înainte de a ieși, lâna lor ar trebui să fie tratate cu parazit. Dar du-te pe stradă, atunci când vremea este bună și uscat.

Cu o îngrijire adecvată și nutriție adecvată, speranța de viață a cobailor de sine este de la 7 la 8 ani. Dar există cazuri în care animalele de companie au trăit până la 10 ani. Și dacă nu există nici o grijă, atunci animalul va trăi cu tine pentru o perioadă scurtă de timp.

Unicitatea de lână și culoare

Caracteristica cobailor auto este o scurtă și netedă lână de culoare monofonic și uniformă, care este o paletă uriașă de culori. Cele mai frecvente dintre ele:

 • de aur+
 • Alb (cu o astfel de culoare, de obicei, cu ochii roșii, dar sunt negre)+
 • galben murdar+
 • negru+
 • Maro+
 • maro inchis+
 • cremă+
 • Caramida rosie.
Citește mai mult  Totul despre pisici pentru pisici și pisici purina unul

Sugestie de lână ar trebui să fie netedă, fără incluziuni de orice altă culoare și fără luminoase maree galben și mică piersic. De asemenea, lâna nu ar trebui să fie foarte luminos și în mod necesar, fără a galbenului. Ochii la cobai auto este, de obicei, de culoare închisă, dar sunt de culoare rosie. Urechile și tampoane de pe picioare au o nuanță de aur roz sau. Lână într-un animal sănătos este foarte gros, neted și strălucitor. Lungimea sa este de aproximativ 30 cm.

În cazul în care animalul are un val sau priză de pe lână sau alte culori stropire, atunci acest lucru indică faptul că sunteți rasa necurate.

Cum să ai grijă?

Aceste animale drăguțe au calități aproape nici negativ. porci Marea autosusținere sunt foarte calm, prietenos, comunicativ și aparțin tuturor cu dragoste și interes. Prin urmare, ei pot juca și de îngrijire chiar și un copil mic. Și nu poți face griji că porcul va musca. Animalele vă va răspunde întotdeauna reciprocitate și bucurie vin la contactul.

În cadrul procedurii de îngrijire pentru porci marine, de sine este nimic complicat. Dar există reguli de bază care trebuie să urmeze strict animalul să fie confortabil. În fiecare zi trebuie să se spele un castron și smântână, se toarnă apă noi și de a elimina feed vechi. În cazul în care animalul se aplică o tavă pentru scopurile sale, acesta poate fi curățat acolo o dată pe săptămână sau un pic mai des – ca poluarea.

Aceasta rasa este destul de curat. Și dacă nu există nici un loc bine definit în cușcă la nevoile naturale proteja, atunci animalele sunt folosite extrem de un loc pentru aceasta.

În acest caz, de curățare ar trebui să fie curățate în fiecare zi. O dată pe lună necesită, de asemenea, curățarea și dezinfectarea generală a celulelor.

Citește mai mult  Băieți pentru câini: soiuri și sfaturi despre alegerea

Se spală animalul stă cât mai puțin posibil. Și tu trebuie să se scalde dacă vă simțiți miros urât. În timpul spălării, este necesar să se utilizeze un sampon special. Dacă nu există nici una, atunci acesta poate fi înlocuit cu un instrument pentru copii cu echilibru alcalin neutru. Alții pot provoca mâncărime, ca rezultat, poate obține lână. Când animalul meu este animalul meu, trebuie să urmați că apa nu intră în ochi, urechi și nas.

Ce nuanțe au această rasă?

Porci de mare Selliere sunt date fizice bine dezvoltate. Animalele sunt foarte rezistente, energice și iubire pentru a alerga. Prin urmare, pentru sănătatea și bunul aranjare a spiritului, este necesar să le eliberați pentru a fi eliberați. Cei care sunt eliberați să meargă, reduce ocazia de a obține orice boală. Dacă comparați cu alte rase, atunci acest lucru are o imunitate mai puternică. Principala problemă a acestor animale sunt infecții, dar nu par a fi atât de des.

Dacă nu respectați toate regulile de îngrijire, nu efectuați prevenirea și nu luați măsuri la timp, atunci vă puteți confrunta cu astfel de boli ca:

 • rece+
 • alergie+
 • Cauze+
 • Boli ale inimii+
 • Tumorile+
 • Diverse procese inflamatorii+
 • ochi și urechi+
 • Probleme cu cavitatea orală+
 • Probleme cu pielea.

Alte boli mai grave in aceasta rasa, de regulă, nu este găsit.

Video despre rasa autoportrete poate fi vazut mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: