Gulere pentru pisici: specii, alegere și caracteristici de utilizare

Gulere pentru pisici: specii, alegere și caracteristici de utilizare

Planificarea pentru a începe un animal de companie la domiciliu, trebuie să se gândească în cazul în care va trăi, ce să mănânce și cum să-și petreacă timpul liber. Cei care începe pisici în apartament, de obicei, nu le elibereze în afara pentru a proteja împotriva animalelor de stradă, murdărie și boli. Dar sunt proprietarii care preferă să meargă cu animalele lor sau pentru a da-le să se rupă singur. Așa că aceste plimbări pentru pisica au fost în condiții de siguranță, cel mai bine să poarte un guler. Confortul de animale de companie depinde în mare măsură, în multe feluri.

Scop

Gulerul pentru pisici este necesară, cât și pentru câini, mai ales în cazul în care animalul se va mișca liber pe stradă. Acum puteți achiziționa orice versiune a unui produs cu diverse funcții, dimensiuni și flori, pentru că nu există nici o problemă de alegere. Pentru a înțelege mai precis, dacă este nevoie de animale de companie, este necesar să se analizeze ce numirea sa.

 1. El ajută la a face o pisică mai calmă, o face clar cine este proprietarul în casă. Prezența gulerului contribuie la un proces de instruire mai rapid și mai reușit.
 2. Oferă un anumit beneficiu al animalului de companie: protejează împotriva dăunătorilor, ajută la găsirea rapidă a animalelor de companie numite, oferă informații despre pisică și proprietarii săi, dacă sa pierdut. Pentru mersul pe jos pe o stradă pisică, acest accesoriu este necesar.
 3. Comoditatea unui animal de companie se plimba cu o lesa daca este folosita un guler auto-dezinstalat.
 4. Face posibilă decorarea unui animal de companie, o face elegantă și irezistibilă datorită straturii, paietelor și oricăror alte trupuri.

O să cumpere o pisică guler, nu trebuie să te oprești în produse pentru câini, deoarece nu se potrivesc pentru feline. În crearea unor astfel de bunuri, nu numai mărimea și designul, ci și siguranța animalelor. Datorită faptului că pisicile sunt adesea prinse de copaci, garduri și alte locuri, ele pot sansa de a se agăța de guler ceva. Așa că animalul în sine nu sa sugrume într-un mod similar, pe gulere există un castel de auto dezinstalat sau inserții elastice, care face posibilă pentru a ieși din guler.

Pentru a cumpăra un guler adecvat, ar trebui să-l examineze cu atenție. Nu ar trebui să aibă un miros, materialul nu trebuie să lase urme de vopsea pe piele, pentru siguranță trebuie să fie furnizate pentru anumite măsuri. curea Buttage pe gât de pisica, aveți nevoie pentru a alege mărimea potrivită, lăsând diferența dintre gâtul animalului și gulerul de nu mai centimetru.

Dacă strângeți produsul în bine, atunci acesta va provoca o asistentă medicală la diskcomport și freca gât, și, dacă face în mod liber, atunci favoritul va repede scapa de excesul de obiect.

Cel mai adesea, gulerele sunt fabricate din piele naturală sau artificială, dar acum vă puteți întâlni cu produsele de țesut, opțiunile pentru materialele din cauciuc și plastic. Principala calitate pe care acest accesoriu trebuie să aibă o elasticitate ar trebui să fie elasticizati. Așa că pisica are probleme de sănătate cu experiență, cureaua nu ar trebui să trezească alergii. Deoarece varietatea de rase de pisici este în creștere destul de intens, atunci gulerul face obiectul prezentei. Pentru soiuri dulci care merită să aleagă opțiuni specializate din material mai moale și mai blând, pentru a nu deteriora pielea delicată a animalului de companie.

Un alt criteriu de alegere este vârsta și dimensiunile de animale de companie. Pentru pisoii care merită să cumpere produse speciale cu dimensiuni mai mici și producție de înaltă calitate. Mica si pisici skinny poate fi cumparat un guler subțire, strâns și mai mare se va potrivi o curea largă. Pentru o pisică după castrare, aceasta este în valoare de cumpărare un astfel de guler, astfel încât este posibil să se atașeze un guler de protecție care nu da contactul cu zona operat.

Vizualizări

Deoarece funcționalitatea guler poate fi diferit, este în valoare de a invata despre ea ca poti mai mult pentru a alege corect un guler pană.

 • antiparazitar – Aceasta este o curea pisica care vă permite să purici și căpușe în mod eficient contracara, care sunt adesea de reproducție la animale care efectuează o mulțime de timp pe stradă. Cu o șosetă de zi cu zi, nu numai că puteți scăpa de, dar, de asemenea, protejează animalul de paraziți. Sock unei astfel de curea a este posibilă numai de către persoane adulte, pisoi si pisici gestante nu ar trebui să-l poarte. Acest tip are un miros specific care sperie purici, care nu poate fi ca o pisică în sine sau chiar proprietarii lui. Pisica are riscul de alergii, la fel ca în sensibile la componentele gulerul de oameni. Este mai bine să nu cumpere un astfel de guler pentru animale de companie în cazul în care există copii mici la domiciliu. O alternativă poate fi opțiuni de ultrasunete care constau dintr-un mic dispozitiv care emite impulsuri speciale care afectează în mod negativ paraziți și forțându-le să părăsească animalul.

 • Decorativ – Necesitatea pentru acele cazuri în care aveți nevoie să se îmbrace și decora animalul de companie. pune guler frumos pe expoziții sau fotografie impusca. Acest accesoriu este mai bine să se utilizeze numai cu ocazia, după care va trage, deoarece va livra un disconfort pentru animale de companie. Aspectul este diferit datorită materialului utilizat, lățimea produsului și decoratiuni. guler decorativ poate fi cu pietre, gravura, clopot.

Alegerea produsului depinde de podeaua animalului și gustul gazdei sale.

 • Auto-unionable – opțiunea cea mai potrivită pentru o plimbare cu pisica și dacă iubirile pentru animale de companie pentru o lungă perioadă de timp pentru o lungă perioadă de timp. Design-ul produsului implică o fundație flexibilă care se întinde, dacă este necesar și va preveni sufocarea animalelor dacă el are grijă de ceva. Există opțiuni cu un element de fixare sau de tăiere, care va elibera pisica de timid obiectului său.

 • Dispozitiv electronic – Acesta este un guler cu senzor de urmărire, care vă permite să știi exact unde pisica este la un anumit punct. Cureaua cu navigatorul este foarte mult în valoare, dar dă încredere deplină proprietarului și pisica, pe care ei nu vor pierde reciproc. Design-ul unui astfel de accesoriu poate fi un rulment cu sau cu un cip. Cu un tracker GPS, pisica va fi protejat nu numai oriunde, dar, de asemenea, în orice vreme, deoarece producătorii făcut de proiectare în așa fel încât de umiditate și căldură severă pentru ei nu sunt teribil.

 • Personal – Aceasta este o variantă mai ieftină de guler, în cazul în care în loc de senzori de urmărire au alte ajutoare. De multe ori este curele cu un verbel, cu un medalion, cu un număr de telefon sau un accesoriu personal cu numele animalului de companie. Pe astfel de produse, porecla animale și adresa pentru care trăiește. telefon proprietarului pentru comunicare de urgență poate fi, de asemenea, în scris.

 • Luminos – guler, care este acoperit parțial sau complet cu vopsea reflectorizantă, care vă permite să vedeți o pisică bună în întuneric. Această opțiune este foarte convenabil pentru acei proprietari care merg cu pisica seara târziu și nu doresc să o pierd. Mai multe produse moderne au un senzor care include un guler cu debutul timpului întunecat.

 • Sunet – Acesta oferă posibilitatea de a nu vedea, dar auzi animalul care umblă pe stradă. O modificare mai simplu este echipat cu un clopot, și modernă are un sistem de alertă electronică. Această opțiune este perfect pentru proprietarii nevăzători sau cu deficiențe de vedere care au o valoare cu lor preferat.

 • Calmant – Acesta este un produs care are o impregnare de feromoni speciale, care au un efect calmant, cu el chiar si cel mai pisica sturring devine calm și adecvată.

 • Magnetic – Poate magneții două specii – cu proprietăți terapeutice și fără a le. Un magnet obișnuit poate fi utilă în cazul în care o ușă specială este făcută pentru o pisica, deschide gulerul poate deschide. contribuie la îmbunătățirea produselor terapeutice pentru animalele de companie de bine, ajutând cu boli de rinichi, stomac, intestine și articulațiilor.

După analiza toate opțiunile, puteți găsi tipul dorit de guler pentru o pisică și să învețe treptat animalul la purtarea lui.

Cum de a alege?

Pentru a alege corect un guler pentru o pisica, merită atenție la astfel de Parametri cum ar fi:

 • marimea corecta+
 • formă adecvată+
 • culoare optimă+
 • Material confortabil+
 • opțiune de proiectare Castle.

Dimensiunea Guler pot fi selectate, ghidat de o plasă dimensională sau determinarea lungimii deja pe animal.

Pentru a cunoaște valoarea dorită, este necesar să se măsoare lățimea gâtului și să adăugați la această valoare încă 3-4 cm – aceasta va fi dimensiunea gulerului dorit pentru o pisică. În cazul în care cureaua de la paraziți este cumpărat, atunci de obicei, nu are o rețea tridimensională, acesta va trebui să fie personalizate pentru animale de companie sub tine însuți. Puneți pe bună dreptate și fixați cureaua, trebuie să verificați dacă el a fost strâns și nu a îndepărtat pisica singură și dacă totul se face corect, atunci partea suplimentară este pur și simplu tăiată.

Forma gulerului este importantă, deoarece părțile interne proeminente ale acestui produs pot înțelege pielea gâtului animalului, care nu numai că va provoca disconfort, ci poate provoca, de asemenea, o varietate de probleme de sănătate.

Forma optimă va fi o secțiune transversală rotundă, care nu freacă pielea și nu depășește lâna în șosete. Alegerea culorii poate fi orice, în acest moment rezolvă proprietarul însuși, fără nici un fel de recomandări speciale. Puteți selecta o gamă în funcție de podeaua animalului – femele luminoase și luminoase, bărbați – mai întunecați. Pentru a îmbunătăți siguranța unui animal de companie, este mai bine să achiziționați inițial un guler cu un reflector ușor, ceea ce va permite protejarea pisicii de pe roțile vehiculului sau va fi capabilă să o găsească mai repede pe stradă.

La pisica de acasă se evidențiază printre restul, este mai bine să alegi culori strălucitoare ale curei: roșu, portocaliu, salată, albastru, roz.

Calitatea produsului este importantă, și anume materialele utilizate pentru fabricarea acesteia. De obicei, producătorii selectează componente care nu provoacă alergii, senzații neplăcute, mirosuri de pisici, deoarece animalele de companie se obișnuiesc cu calm. Uneori puteți cumpăra un produs de calitate scăzută, care este realizat din materiale necorespunzătoare și poate dăuna pisicii. Pentru a distinge un guler bun de la cel rău, merită o privire la produsul în ansamblul său, pe fitingurile sale, calitatea fabricării și citiți, de asemenea, recenziile despre producător.

Designul blocării ar trebui să fie în siguranță și să nu dea animalului undeva să se blocheze sau să stea, să se dezbrace sau să se întindă.

Alegerea unui guler, merită să acordăm atenție castelului în sine, ar trebui să fie în siguranță, convenabil de utilizat și să nu interferați cu pisica, mai ales dacă vorbim despre roci cu părul lung. Versiunea optimă a gulerului pisică va fi un produs îngust cu un interior neted, produs din materiale de înaltă calitate și destinat pisicilor. Atenție specială ar trebui să fie exercitată în cazul pisoiilor – pentru ele un guler adult nu este potrivit, deoarece merită alegerea cu atenție a unui accesoriu. Pentru animalele mici, puteți achiziționa produse antiparazitare care pot fi utilizate de la vârsta de trei luni. O caracteristică importantă care distinge această opțiune de la un adult va fi cantitatea de substanță activă care este pe guler.

Orice alte opțiuni pentru gulere aleg același lucru ca și pentru pisicile adulte.

Merită să ne amintim că copiii cresc rapid și gulerul va trebui să se schimbe sau să reconstruiască din când în când și este de dorit să nu ratați acel moment în care produsul începe să se apropie.

Cum să-l purtați corect?

Vârsta optimă când merită să începem să aveți grijă de cureaua, este considerată 6 luni când un animal de companie este un pic mai puternic și gata de învățare. Pisicile foarte mici au oase de spinării prea fragile și pot face rău dacă există un accesoriu suplimentar. Adulții cu mare dificultate se obișnuiesc cu inovațiile, deci nu merită înăsprire cu începutul învățăturilor la accesoriu.

Pentru a pune în mod corespunzător o pisică guler, este important să se respecte o serie de recomandări.

 • După cum ați cumpărat un guler, trebuie să-i arătați pisica, să vă frământați, să jucați cu el și să studiați bine. Dacă purtați un lucru necunoscut pe animal, se va sapa instinctiv.
 • Primele încercări de a pune pe curea trebuie să fie de scurtă durată, deoarece pisica nu-i va plăcea noul accesoriu și o va împușca.
 • Pentru a crește durata uzurii gulerului, îl puteți purta înainte de a mânca și da mâncare, lăudând o pisică pentru ascultare și cureaua de șosete. O experiență pozitivă care va fi repetată de mai multe ori va începe să stimuleze animalul de companie tratați calm noul produs pe gât și să vă obișnuiți cu ea.
 • În fiecare zi trebuie să vă străduiți să măriți timpul de a rămâne în guler de la câteva minute până la o oră. Când pisica este obișnuită și nu acordă atenție cureaua, nu o puteți elimina.

De îndată ce animalul a bombardat ideea noului accesoriu, merită să o învățați la utilizarea corectă, adică, merge pe o lesa.

Doar practicând la domiciliu, puteți merge în această versiune pe stradă, altfel plimbarea se poate dovedi foarte tare atât pentru pisică cât și pentru proprietar. În cazul în care învățătura merge greu și pisica nu vrea să încerce deloc gulerul, nu trebuie să insistă asupra ei, să-l cer pe un animal de companie și să-l pedepsi. Astfel de acțiuni pot fi atinse doar efectul opus și pot merge la credința credinței că nu va fi cu siguranță. Este mai bine să o lăsați singură timp de o săptămână, iar apoi timp de o lună și încercați să repetați din nou procedura, apreciați rezultatele.

Pentru acei proprietari care intenționează să producă o pisică pe stradă sau să meargă împreună cu el, este necesară procedura de predare a gulerului, deoarece, în plus față de controlul unui animal, el îi dă protecție împotriva paraziților, o face vizibilă în ziua întunecată și contribuie la un comportament mai corect. Numai alegerea produsului și în timp util și, treptat, ca urmare a unui animal de companie, puteți obține rezultatul dorit.

Despre ce colierele de purici și căpușe sunt cele mai eficiente, a se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: