Hammak pentru Chinchilla: Cum de a alege și de a face singur?

Hammak pentru Chinchilla: Cum de a alege și de a face singur?

Hammock pentru Chinchilla … Lucru amuzant, nu este adevărat?

Aparent, dacă încearcă să facă și chiar să dea sfaturi despre fabricarea sa, cineva are nevoie de ea. Vom da seama.

Dacă există o dorință (sau necesitate) de a avea un astfel de rozătoare, cum ar fi chinchilla, astfel încât ea a fost drăguță, aprovizionați-o cu un mic hammachk. Va fi pentru el și plăcut și util și dați zonei habitatului ei. Și dacă hamacul este făcut de către persoană, rozătoarele va deveni pe deplin membru al familiei, pe cât posibil.

Pentru ce este necesar

Desigur, la prima vedere, Chinchilla este o creatură moale, pufoasă, leneșă și nu foarte în mișcare (în timpul somnului). Dar, de îndată ce ea dă libertate, va fi extrem de mobilă, activă, bouncing și plecarea, chiar dacă este în interiorul aviarului.

Pe de altă parte, pentru a vă relaxa acest rodent, de asemenea, iubește foarte mult și foarte, este necesar să se facă un efort maxim de a organiza o locuință convenabilă și spațioasă.

În ea ar trebui să fie suficient spațiu și să se joace și să se odihnească.

lui Chinchilla jucării iubirile, și acestea ar trebui să fie diferite (minge, suspensie roata filare), dar, de asemenea, în repaus animalul de companie nu mai puțin iubește, Prin urmare, este necesar să se prevadă un concediu pasiv, de exemplu, într-un hamac. Într-un astfel de adăpost, rozătoare poate minți și să nu dormi timp de ore, și, uneori, încă clătinat, ca un leagăn.

Ciudat? Ciudat. Dar numai la prima vedere.

Zoologi a aflat un fapt neașteptat – se pare, un mini-hamac multe animale de companie animale de companie place foarte mult. Legănatul de măsurare a hamac oferă o stare liniștită într-un vis pe care pentru animale care pentru oameni. Și chinchilla sunt, de asemenea, în căutarea de protecție în adăpost suspendat – deoarece este mai dificil de a obține înainte de prădători. Într-un astfel de adăpost, puteți trage o mulțime de material izolant și nu vă fie teamă că există o însămânțare, ca și în cazul în care a fost pe suprafața Pământului, iar adăpostul nu subtopit, în cazul în care ploile merg brusc. Toate aceste motive pot găzdui gazda pentru aranjarea hamacului în cușca Chinchilla.

Citește mai mult  Câini de rasă Husky

Cerințe pentru produs

Se pune întrebarea – de a face acest lucru proprii sau cumpărați-l?

În designul unui hamac uman și un hamac pentru chinchilla nu există diferențe mari. Ambele sunt alcătuite din elemente care sunt atașate în mod fiabil la cele patru puncte ale suportului și abonează la o anumită distanță de nivelul solului.

În cazul în care hamacul este fabricat din țesătură, acesta ar trebui:

 • să fie suficient de densă și să nu cedezi dinților rozătoarelor+
 • fixat fiabil pe acoperișul / pereții celulei folosind Karabinov sau să fie atașat cu astfel de materiale, astfel încât acestea nu au putut da vina chinchilla capturat+
 • Având o bază ecologică, sigură și durabilă a materialului – nu trebuie să se rupă sau întindere, atunci când animalele sare pe ea (lână, denim, tesatura de bumbac).

Desigur, atașamentele nu ar trebui să aibă margini ascuțite, astfel încât rozătoarele să nu fie rănite.

Opțiuni de producție

Hammachk poate fi singur și bunk. Chinchilla poate fie să se relaxeze doar în ea sau să se ascundă între niveluri. Înălțimea lor este determinată de înălțimea plafonului celulei.

Dacă vorbim despre personalul hamacului, principalele opțiuni sunt 3 opțiuni:

 • un singur nivel+
 • Bunk izolat+
 • Cilindrică (de la pantaloni de blugi).

Un singur nivel

Pentru un hamac într-un singur nivel, va fi necesar să se folosească o piesă de chestiune selectată (materialul de fleece pentru a alege optim, deoarece este elastic, moale și confortabil pentru spălare / curățare) 1500/300 mm, fir, ace, foarfece, foarfece.

Procesul de cusut:

 • o bucată de întindere a țesăturii, apoi trecând din nou+
 • Suprafața intermitentă de 30 × 30 mm celule pentru a elimina întinderea sau deformarea+
 • marginile de montare în locuri unde vor fi elemente de fixare+
 • Puneți buclele în avans și tăiate simetric+
 • Când este folosit pentru a atașa guma obișnuită, coaseți-l zigzag la margine (în avans pentru a pregăti o gumă, un sfert de metru de la fiecare margine)+
 • Marginile trebuie să fie într-un fel întărite (cusute, protejate de material durabil, astfel încât firele să nu intre în stomacul animalelor de companie).
Citește mai mult  Totul despre pisicile de marmură Bengal

Bunk

Pentru a coase un pat izolat la pat, va trebui să vă forțați pentru cumpărare:

 • Din nou, o bucată de fleece 1500/600 mm+
 • Pentru „podea” va avea nevoie de sinteturi subțiri de 1500 × 300 mm+
 • Oblique Bey să se ocupe și să consolideze secțiunile+
 • Fire și ace, foarfece.

Procesul de cusut nu este foarte diferit de schema anterioară, cu excepția faptului că hamacul va fi bun, pentru care înălțimea nivelului superior trebuie redusă.

Cilindric

Blugi care vor merge la fabricarea adăpostului pentru chinchilla pot avea aceleași dimensiuni ca și în primul caz: 1500/300 mm (pantalon obișnuit)

Procesul de cusut se distinge numai prin faptul că materialul este destul de nepoliticos, nu foarte elastic și durabil, este mai greu de a coase. Problema modului în care pot obține un hamac afara, se aplică numai la gradul și capacitățile proprietarului chinchilla. Doar nu trebuie să uităm că este necesar să se evite mirosurile intense evapore chimice.

Recomandări utile

Construirea unui hamac, nu ar trebui să se relaxeze. Va trebui să meargă până la capăt și să asigure îngrijire pentru ea, deoarece chinchilla în sine nu fie în măsură să facă acest lucru. Da, și va servi un astfel de hamac va fi mult mai.

 • hamac de spălat nu ar trebui să se facă mai des decât o dată la fiecare 50-60 de zile (pufositatea chinchila este bine cunoscut, respectiv, ea linii).
 • În plus față de lână, materialul hamacului este acoperit cu un strat de alimente (Chinchilla nu-i pasa, există din tavă și de multe ori trage alimente într-un hamac).
 • spălare nedorite cu utilizarea substanțelor fragile (chinchila poate ignora locul său preferat, din cauza unui miros ascuțit), acesta va fi potrivit pentru cumpărături săpun obișnuit.
 • În cazul în care un hamac este absent de ceva timp, chinchilla va fi dezorientat, așa că pentru perioada de spălare / uscare, este recomandabil să se facă un cuplu de hammachkov. Aceasta va contribui nu numai la faptul că chinchilla se va odihni, dar, de asemenea, faptul că hamacele nu va fi foarte purtat și va servi un timp mai lung.
Citește mai mult  Blue Sharpes: Descrierea și caracteristicile conținutului

Fiecare margine a hamac chinchilla trebuie să fie prelucrate cu atenție:

 • Pentru motivul că aceasta este o rozătoare (nu uitați că ei au o dantura vitale, ei pot muri pur și simplu, fără ca), respectiv, acestea sunt active pentru elementul de „mestecare – pentru a hrăni“, iar chinchilla favorit va înțelege orice pânză și praguri ea+
 • Probabil că se agață de un fir de de Coeziune separat, cu mișcările lor rapide în joc.

Un alt punct important – nu alegeți materiale sintetice alunecoase în fabricarea hammachtilor.

Ele vor fi electrificate și vor bate chinchilla (nu uitați că lâna este subțire) ușoară, dar descărcări electrice destul de sensibile. Nu va putea să-i afecteze pozitiv temperamentul.

O țesătură subțire nu va fi sub presiune a pisicilor de companie (Chinchilla nu se află niciodată în poziție când este treaz) și nu va trăi foarte mult timp.

Recenzii de proprietate

Mulți proprietari de Chinshill mărturisesc – adesea preferă să doarmă într-un hamac și nu în nurca lor. Astfel de experimente au fost, de asemenea, efectuate în grădinile zoologice, ceea ce a confirmat angajamentul de a rămâne și a unui ședere felieră în vacanță în hamac de ore întregi. În hamacuri fotografiate și prădători și erbivore și primate. Aparent, Hamamak le dă încredere în anumite securități, cum, de exemplu, Tushkanchik este frică de Boa, și Chinchilla – alți dușmani.

În general, un hamac pentru chinchilla preferată (desigur, dacă el este luptat cu propriile sale mâini și în deplină conformitate cu recomandările acestui articol), va fi ușor să serviți proprietarului de 4-5 ani.

Despre cum să coaseți independent un hamac pentru chinchillas, uitați-vă în videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: