Hrana uscată pentru pisici du-te!

Hrana uscată pentru pisici du-te!

Felin du-te de alimente! unul considerate ca având cea mai înaltă calitate pe piață. Producătorul mită conceptul său de producție. Principalul avantaj este faptul că toate produsele se referă la clasa holistică și este format din produse naturale și carne proaspătă extrem. In articol, ia în considerare caracteristicile de furaje uscate.

Particularități

Hrana uscată pentru pisici du-te! Este considerat nutriție perfectă echilibrată pentru animale. Toate produsele pentru că aparțin clasei de holistică. Și, după cum știți, hrana pentru animale pe componente naturale este util nu numai pentru animale sănătoase, dar, de asemenea, pentru a avea diferite boli. mese regulate hrăni GO! Ajută la restabilirea sănătății pentru animale de companie.

Este demn de remarcat faptul că producătorul nu aspiră la liniile de producție sub un anumit grup de vârstă. Sunt puse companiei transmite teoria că în mediul natural, produsele alimentare ar trebui să fie aceeași pentru toate grupele de vârstă.

Produsul include componente din carne proaspătă, producătorul monitorizează cu atenție calitatea acestuia. Și alimentare conține aminoacizi, cum ar fi Omega-3 și Omega-6. Setul include toate vitaminele si nutrientii necesari necesari pentru dezvoltarea normală a animalului. Foarte important, producătorul nu adaugă coloranți alimentari și hormoni. Singurul negativ este faptul că granulele din furaj, de dimensiuni mici, nu toate animalele de companie le place.

Gamă

Uscate pentru animale GO! au multe serii, considerat unul dintre cele mai populare linia de holistică naturală.

Merge! Holistică naturală «4 tipuri de carne“

Compoziția acestor furaje include urmatoarele tipuri de produse din carne:

  • rață+
  • somon+
  • găină+
  • curcan.
  • păstrăv+
  • hering.

Toate componentele constau din produse proaspete. Într-un astfel de pupa nu sunt soia și diferite culturi de cereale. Prin urmare, produsul are un conținut ridicat de proteine.

Se recomandă să se adauge la dieta ca aditiv. Adecvat numai pentru animalele adulte.

Merge! Duck holistică naturală Wagonless Cu proaspete

Potrivit pentru ambele pisoi si pisici adulte cu digestie sensibilă. Culture cereale în compoziția. Aceasta este o trăsătură caracteristică a întregii linii de holistică naturală.

Prin urmare, animalele de companie cu alergii și boli ale esofagului sunt perfect adaptate la un astfel de produs o. Acesta este adesea folosit tocmai acest flux, în cazul unor diete speciale și în tratamentul pentru animale de companie. Componenta principală – carne de rață. Compoziția este echilibrat, nu conține aditivi alimentari.

Există alte linii de furaje uscate, care nu pot fi ignorate

Sensibilitate + Shine Grain gratuit de apă dulce Trout & Somon Pisica Reteta Messenger cu păstrăv și somon

De asemenea, potrivit pentru animale cu digestie sensibilă. Compoziția principală este conținută de fructe de mare proaspete, file de păstrăv, somon și hering. Sursa de vitamina E servește grăsime de pui. Compoziția include, de asemenea, fructe, de exemplu, banană și ananas.

Astfel de hrană este considerată echilibrată și excelentă pentru pisoii mici și pisicile adulte.

Piele + Îngrijirea piesei de pui cu pui solid, fructe si legume

Un astfel de produs conține în compoziția cărnii sa proaspătă de pui și organe, precum și orez brun solid. Se remarcă faptul că această opțiune este mai bună decât orezul albă. Din moment ce un astfel de produs nu ar trebui să fie în centrul dietei de animale de companie, iar puterea nu va fi echilibrat. De asemenea, produsul conține cereale, care sunt responsabile pentru creșterea activității de animale de companie. Potrivit pentru pisici de orice vârstă.

Examinați recenzii

Proprietarii de animale de companie în feedback-ul lor notează că alimentele uscate merg! face dieta de animalele lor utile și echilibrat. recomandat în mod special pentru a oferi un astfel de alimente, în caz de boală sau de epuizare. Un astfel de produs este un un conținut caloric și rapid pus pe picioare de un prieten pufos.

Subcading merge! De asemenea, este important în momentul creșterii animalelor de companie, deoarece organismul are nevoie de elemente suplimentare, se referă, de asemenea, la animale active. Ele sunt pur și simplu necesare pentru ca acestea să mențină energia de viață.

Dintre avantajele au remarcat compoziția naturală, care nu poate decât să mită iubitorii de animale de companie. Dimensiunea mică a granulelor uscate face posibilă mâncarea acestora în pisici de alimente. Dozarea în mod clar pictate pe ambalaj.

De la defecte, utilizatorii au remarcat un miros ascuțit și un preț ridicat. Cu toate acestea, este imposibil să nu spunem că calitatea respectă politica de prețuri.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: