Îngrijire și întreținere

Îngrijire și întreținere

În natură, fisoare în rezervoarele din Brazilia, Paraguay, Argentina. Dimensiunea naturală a acestor creaturi interesante este de 6 cm, dar in conditii de acvariu acestea ajung la numai 5 cm. Diferența de Terenation este prezența unui mare fin anal, care poate fi comparat cu fusta. Precum și trăsăturile caracteristice ale acestui pește sunt fâșii transversale, situate mai aproape de capul.

Cum de a alege acvariul?

Cu grijă competentă și respectarea tuturor condițiilor de detenție în acvariu, terenation nu mai mult de 4 ani trăiește. Volumul acvariu este ales la rata de 10 litri per parte. Recipientul de 10 litri este permis să plaseze 2 persoane, dar spinii sunt luate de grupuri, deoarece acestea sunt pești artă. Deci, ei sunt mai bine să crească în acvariu de 35 de litri. Opțiunea Perfect pentru Fish – Casa de sticlă de 60 L. În formă ar trebui să fie un lung, dar rezervor superficial de aproximativ 50-60 cm.

creaturi Yury au o caracteristică sari din acvariu, astfel încât acesta se acoperă cu un capac.

Cerințe pentru apa

Pregătește-te pentru soluționarea unor noi animale de companie o apă curată de așteptare. Limitele temperaturii optime pentru o viață confortabilă de spini – 22-28 °. Aciditatea apei este permisă în interiorul 6,5-8,5 pH, iar rigiditatea nu trebuie să fie mai mult de 20 DGH. Acvariul nu ar trebui să aibă un curent puternic, o mișcare suficient de moderată de apă. Sărurile în apă nu ar trebui să fie păstrate.

Peisajul necesar

Se crede că grotele și adăposturile nu sunt necesare pentru acești pești, astfel încât să nu se pot cheltui bani pe un număr mare de diferite peisaje. Suficient pentru a pune în peșteră, a pus un obstacol sau țeavă, arunca o pereche de pietre mari sau de a face cu un singur vas de ceramica. Pentru estetica, cumpara un teren de culoare de lumină, să fie nisip râu de o configurație majoră sau pietricele mici. Pe fundal luminos de pește negru va arata destul de impresionant.

Citește mai mult  Descrierea pisicilor britanice albastre și subtilitățile conținutului lor

In loc de abundenta de grote, este mai bine să folosească vegetația vie ca un peisaj. De exemplu, o ambulie verde strălucitoare va arăta în fundal. Frumos cresc în acvariu în acvariile lui Eldinei, iar această plantă va servi ca un filtru suplimentar pentru apă.

Alegeți astfel de plante care iubesc abundența luminii, deoarece spinii vor trebui să ofere iluminare bună. Frumusețea verdeaței iluminate va evidenția culoarea interesantă a acestor pești.

Ce altceva este necesar pentru conținut?

Condiția obligatorie pentru conținutul oricărui locuitor de acvariu – Filtru de cumpărare. Pentru spini, echipamentul de energie mică va fi potrivit, ceea ce nu va crea un curent puternic. Și, de asemenea, nu uitați să obțineți un încălzitor, care va susține temperatura la nivelul dorit în cazul deconectării încălzirii în apartament. Condiții confortabile pentru pești creează și prezența unui compresor care asigură fluxul de oxigen.

Nu uitați de dispozitivele de iluminat. Cele mai multe acvarii cu capace sunt deja echipate cu plafoons sau locuri pentru instalarea lor. De exemplu, un efect foarte frumos va crea o lampă cu LED-uri tubulare. Cu lumina naturala, este important să nu exagerați, deoarece supraoferta de lumina soarelui poate provoca o creștere a crescut în plante de acvariu.

Cum să vă îngrijiți?

Inainte de a cumpara un spinoasă, ar trebui să știți că există mai multe dintre speciile lor. Deci, un soi vouchela este popular pentru care aripioare mari ondulate sunt caracterizate. Un alt punct de vedere comun – Golden Ternation. diferența ei este lipsa de dungi și culoare aurie de lumină.

O atenție specială trebuie acordată peștilor gennometric, care diferă în culori fluorescente. Ele sunt albastru, verde, galben, roșu, roz, portocaliu, violet, albastru. Aceste persoane sunt aprinși, pictura din care aceasta devine, de asemenea, mai luminos sub influența radiațiilor ultraviolete.

Pentru speciile fluorescente, se recomandă organizarea de iluminat cu albastru, deoarece este în conformitate cu o astfel de lumină încât acestea să arate mai estetic.

De asemenea, pește colorate sunt vopsite prin injecții speciale, și, deși specii multicolore uita in acvariu foarte eficient, dar au un minus substanțial – speranța lor de viață este semnificativ mai mică decât cele ale persoanelor cu culoarea naturală obișnuită.

Citește mai mult  Tava de pisică: tipuri, dimensiuni și reguli de alegere

Teans nu se disting prin provocare, și chiar și un acvarist novice va face față cu conținutul lor.

 • Un cuplu de ori pe săptămână, este necesar să se schimbe apa din acvariu, sau mai degrabă, să înlocuiască 1/4 din volumul său. Nu abuza frecvent de înlocuire completă, deoarece toate bacteriile utile care formează un microclimat în acvariu sunt deja populate în apă vechi. Aceste microorganisme mor cu o înlocuire completă a apei, și pește trebuie să se adapteze la condițiile modificate din nou. Se toarnă în acvariu doar apa pura ponderată în timpul zilei.
 • Nu uitați să curățați filtrul. Frecvența procedurii depinde de puterea și tipul său. În cazul în care acest lucru este un filtru intern, apoi curățați-o dată sau de două pe săptămână, frecvența de compensare a unității externe este determinată de puterea sa. Uneori este suficient pentru a curăța de câteva ori pe an.
 • Furnizarea de gânduri de cel puțin o zi de 10 de ore pe zi. Lămpile fluorescente nu ar trebui să fie de mare putere, în caz contrar ele vor provoca o arsură termică pe corpul locuitorilor acvariu.
 • Ferește-te pentru creșterea algelor. Dacă acestea sunt prea scotoci (de exemplu, este tipic), apoi du-te prin ele, altfel peștele va fi incomod să înoate într-un astfel de verdeață gros. Se clătește plantele, ca particulele de murdărie se acumulează pe ele, precum și organizarea de insule între ele pentru topirea liberă de spini.
 • Rețineți că atunci când reproducerea peștilor ar trebui plasată în reproducere și imediat după aruncarea caviarului pentru a reveni la acvariul general, altfel toate ouăle vor fi consumate. Numărul de caviar pentru o reproducere este de aproximativ 1000 de bucăți.

Cum și ce să se hrănească?

În ceea ce privește termenul de ternecție, nemaipomenit, iar regulile principale de hrănire includ respectarea dozei. Faptul este că prin astaEste caracteristică supraalimentării, ceea ce duce nu numai la deteriorarea statului, ci și la moartea unor indivizi.

O altă problemă este că spinii, spre deosebire de celelalte alte pești de acvariu, din cauza particularităților cavității orale, au căzut din partea de jos și au mâncat-o numai la suprafață sau în procesul de așezare pe fund.

Prin urmare, pentru a evita poluarea rapidă a acvariului, este important să se hrănească dozajul animalelor de companie.

Terenarea reproducerii recomandată a fost modificată. Meniul poate include hrana pentru animale achiziționate speciale, animale și componente vegetale. Dacă hrănirea peștilor este monoton, aceasta va conduce la o încălcare a metabolismului, o scădere a supraviețuirii și reproducerii pasive. hrana pentru animale vii pot fi oferite atât în ​​natură și congelate.

Citește mai mult  Koi Crapi: Tipuri și recomandări pentru conținut

În natură, aceste dragoste pește să fie atins în insecte și larvele lor, căzut pe suprafața apei. Este recomandat pentru a îmbogăți dieta si vitamine aditivi care intaresc sistemul imunitar al peștilor, asigură dezvoltarea unui schelet puternic, crește luminozitatea culorii.

Probleme posibile

Dificultăți în conținutul peștilor de acvariu la domiciliu, pot să apară în cazul în care nu compatibilitatea compact de diferite tipuri. De exemplu, vecini buni pentru spini sunt considerate a fi un bovine sau guoirs, și specii mai mici de tipul de guppie sau de neon poate deveni o victimă de spini curioși. Și, de asemenea, nu este recomandat să crească spini cu cichlasomii și astronomul care pot răni peștii mici. Problemele apar în cazul în care este conținută spinoase singur: ea devine agresiv. Acestea sunt pesti de arta care se simt confortabil doar în grup.

Pentru a evita problemele de sănătate, fiecare parte nou este plasat în mantaua de 3 săptămâni de carantină. Peștele căzut devine pasiv sau, dimpotrivă, agresiv, adesea plutește la suprafață datorită foametei de oxigen, nu răspunde la stimulii înconjurători. Bolile pot duce la apa scăzută de aciditate sau la o cantitate mare de amoniac în ea.

Pentru a rezolva problema, acvaristii sfătuiesc să crească temperatura apei până la 30 ° și să facă băi de sare.

  Contaminarea animalelor de companie și a bolilor bacteriene. Prezența unei astfel de colorări inegale a branhilor, formarea de mucus, fecale filetate, semne albe pe aripioare. Bolnavul ar trebui să fie respins timp de 25 de minute într-o soluție de 2% a sarei de bucătar și repetă manipularea după 2-3 zile. Apoi, „pacientul” este plasat în acvariul fluxului.

  Poveste despre forma de pești în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: