Îngrijirea de lână

Conținutul articolului
  1. Combing
  2. Spalatul
  3. O tunsoare

Îngrijirea de lână

Principala decorare a pudelului este capacul său de lână. Pentru ca Poodle să aibă întotdeauna o privire perfectă, trebuie să-i pasă cu grijă pentru el. Rețineți că lâna acestui câine are propriile sale caracteristici.

Combing

Majoritatea câinilor au drobă părul în timpul moaletelor, dar polițele sunt diferite: sunt confundate în bucle și rămân acolo. De aceea câinele ar trebui să calculeze în mod regulat cel puțin de două ori pe săptămână. Cel mai bine este să utilizați un pieptene mari cu dinți frecvenți sau o perie de masaj.

Tragerea se face prin mișcări alternante și împotriva lânii, înainte de procedură, ar trebui să vedeți cu siguranță corpul animalului de companie pentru zgârieturi, abraziune, deteriorare și purici și căpușe și căpușe.

Nu este necesar să se calculeze lână uscată – este recomandabil să se utilizeze un ulei special sau prin pulverizare cu aer condiționat. Răcirea este realizată variind de la sfaturi spre rădăcini, astfel încât să nu lase o singură zonă de prime. Dacă există koltuns în lână, acestea sunt dezasamblate de mâinile lor și numai după aceea pasta. Pentru a facilita acțiunea, puteți utiliza un anti-coltual speciale.

Tinerii pudeli trebuie să plece de zi cu zi, pentru că lâna lor este mai subtire si mai rar decât animalele de companie adulte.

Spalatul

Padel iubește toate procedurile zgomotoase, este important să se înțeleagă că lână murdar nu crește – aceasta este regula de bază a câinilor în creștere cu o hairproof sanatoasa. Puteți spăla animalele de companie de la vârsta de trei luni.

Expoziție Câinii Aluatul la fiecare 10-14 zile, de obicei – o dată la fiecare 1-2 luni.

Șampoanele acestor specii sunt utilizate pentru spălare: pentru purificare profunda, albire, lână vopsită, și există mijloace speciale pentru a da volum și structurare fire, și este permisă utilizarea mai multor detergenți dintr-o dată în termen de o spălare.

Șampoane sunt crescute cu apă și aplicate într-o formă lichidă, este necesar pentru a curăța animalele de companie bine și pentru a atinge aspectul de spumă. În cazul în care lână este puternic ventilator, puteți clăti de două ori.

După înot, acestea trebuie să fie aplicate balsam, este, de asemenea pre-crescute pentru comoditate. Țineți balsamurilor pe lână în acuratețe conform instrucțiunilor din timpul procedurii, după care este răcit cu apă.

După aceea, câinele este plasat în baie și apăsați firele de păr cu mâinile lor – nu este nevoie să ștergeți lână cu un prosop, va fi suficient doar pentru a încheia un animal de companie, astfel încât materialul absorbi restul de umiditate.

IMPORTANT: Capul trebuie să fie spălate cu mare grijă – urechi atunci când efectuarea procedurii, este necesar să se închidă cu tampoane de bumbac, și după spălare ștergeți ușor tifon lor moale.

Uscarea unui câine este permis cu ajutorul unui uscător de păr – pentru aceasta, firele individuale sunt trase de o perie și trimite un jet de aer cald pentru a le. uscare pornește din cap, apoi du-te la partea din spate și părțile laterale, termina tratamentul cozii și labei.

Spălarea Pudelul este cel mai bine să-și petreacă seara, astfel că, după spălare câinele rămâne cald și până la plimbarea de dimineață a reușit să se usuce complet. Și într-o regulă mai important – indiferent de timp pe care il face animalele de companie, după procedura, lâna trebuie să fie cu siguranță calculată cu atenție.

O tunsoare

Pudel – un caine cu lână unic, așa că ar trebui să fie în mod regulat tăiate. De obicei, se întorc la dogmalachera pentru acest lucru, pentru a menține ecranul curat, ar trebui să se adapteze tunsoarea o dată la fiecare 1,5-2 luni.

Cele mai populare tunsori pudel includ următoarele.

  • Modern este una dintre cele mai comune coafuri. În acest caz, lână pe cap se face sub forma unei coroane, astfel încât ochii sunt vizibile în mod clar. În același timp, o linie dreaptă cu gât este formată pe părțile laterale, pe fața lâna este împărțit în colțurile interioare ale ochilor, precum și sub ochi, după care maxilarului inferior și gât „tăiat“. Sanii sunt tăiate spre coate la coate, astfel încât o tranziție lină este creat de la talie. Pe spate, stomacul și cereale lăsați firele de păr cu o lungime de aproximativ 1 cm, pe picioare sunt formate din „pantaloni“, înșiși labele lângă degete efectua complet. Coada atașată o formă sferică.

  • un leu – În acest caz, capul este, de asemenea, presărat sub forma de coroana, astfel încât ochii sunt vizibile. Pe buze, de obicei, părăsiți mustața, iar lâna de pe urechi este ușor ridicată. Păr pe piept, gât și trunchi până când ultimele coaste pleacă, iar crupa, șoldurile, spatele inferior și genunchii sunt foarte scurți. Pompele pufoase sunt formate pe articulațiile de afine și cu crani.

  • Saddle engleză – această coafură diferă de „leu” de faptul că pe laturile lânii mașina este tăiată de semi-raze și este lăsată lângă vertebra de 3-4 cm lungime. Pe picioarele posterioare, lână aliniază astfel încât să obțină „pantaloni”.

  • Puppy – după cum rezultă din nume, această tunsoare este optimă pentru câinii tineri. În mod obișnuit, în primele luni, numai pudelul atașamentului, cel mai dulce este lăsat peste tot pe corp în lungimea maximă, ușor de alinierea cu foarfece. După 8-10 luni, când lână schimbă complet, pui se taie un pic diferit – capul se scufunda la fel ca înainte, iar restul de luptător este scurtat la 3-4 cm, fără a pierde talie. Marca Coada cu pompon.

o atenție separată merită îngrijire pentru grosier pe cap. În perioada dintre expoziții, secțiuni lungi sunt, de obicei strânse în fascicule mici și fixate cu banda de cauciuc: sau silicon, sau ale țesuturilor moi. Unii crescatori folosesc papillos.

Lână lângă besses înveliți într-un material plastic confortabil sau în lucrări speciale, acestea de obicei le derula de mai multe ori și fixați banda elastică, nu încearcă să strângeți ureche în sine – aceasta poate provoca necroza tesutului.

Există destul de o mulțime de alte opțiuni de tunsoare, în cazul în care pudelul nu este o expoziție, modelul este limitat exclusiv la fantezia amelioratorului.

Alte sfaturi privind îngrijirea poodle de lână pot fi găsite în clipul video de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: