Katty Fillers Prezentare generală

Katty Fillers Prezentare generală

Decizia de a începe o pisică în apartament, ar trebui să vă gândiți imediat la locul în care va face față nevoilor sale, precum și despre umplutura de tavă felină. Filler ales corect vă permite să controlați nivelul optim de curățenie în apartament. Pentru aceasta, producătorii de produse de origine animală oferă clienților câteva din opțiunile sale.

Printre numărul mare de producători de umpluturi feline, un indicator de înaltă calitate este caracterizat de o marcă de tranzacționare Katty.

Particularități

Inițial, arborii vechiului ziar sau nisip au fost folosiți ca un material de umplutură. Cu toate acestea, ei nu au acționat atât de eficient în scopul lor, pe lângă faptul că utilizarea lor a fost periculoasă pentru oameni și animale. Prin urmare, au fost create granule speciale pentru o tavă felină, care va fi descrisă mai detaliat mai jos.

Ce ar trebui să fie un umplutură de toaletă felină? El nu ar trebui să aibă un miros puternic, deoarece poate împinge pisica să folosească o tavă, deoarece aceste animale sunt foarte sensibile la mirosuri. Dacă pisica îi place mirosul toaletei sale, el va găsi un loc mai potrivit pentru afacerile sale în orice parte a apartamentului.

Și el ar trebui să absoarbă bine mirosul neplăcut, astfel încât aroma unei tăvi murdar nu se opune în apartament.

Material de umplutură Katty combină toate cerințele necesare pentru produse de înaltă calitate pentru tavă. Marca comercială Katty produce mai multe tipuri de materiale de umplutură igienice pentru toalete de pisici. Luați în considerare ceea ce este avantajele produselor pentru firma Catty WC Katty.

  1. Produs fără miros, ceea ce este important, deoarece pisicile sunt destul de sensibile la mirosuri pronunțate.

  2. Perfect absorbi lichide tipuri și diferite de mirosuri.

  3. Lumina în curățare.

  4. Vândute într-un ambalaj convenabil pe care sunt prevăzute reduceri deget pentru a fi ușor de transferat. Ambalajul este durabil, nu apare pe site.

  5. În producție, sunt utilizate materiale sigure și ecologice.

  6. Valoare acceptabilă.

Citește mai mult  Caracteristici ale kitekat de alimente umede

Varietatea de produse

Catalogul Katty de brand conține trei tipuri de umpluturi de toaleta felin – gel lemnos, comercial, silice. Fiecare dintre ele are trăsături caracteristice, datorită cărora proprietarii de animale de companie domestice și să facă alegerea lor.

  • Comercial (mineral). Compoziție: particule granulare din argilă bentonită, fără aditivi chimici. Nici un miros. Perfect absoarbe lichidul si neutralizeaza mirosurile, formând un nod durabil, care este ușor de îndepărtat. După ce a vizitat tava, umplutura nu rămâne pe labele unui animal de companie. Cu toate acestea, ele nu sunt recomandate pentru a utiliza pentru pisici, deoarece acestea pot înghiți granule, ceea ce va duce la probleme cu digestia copil. Și ei nu pot fi eliminate de pe la toaletă, aceasta poate duce la un blocaj. Vândute într-un ambalaj confortabil cu o greutate de 5 kg.

  • Woody. Compozitie: presat lemn rumeguș, ecologic și în condiții de siguranță. Poate fi folosit pentru pisoi si pisici adulte. Perfect absoarbe lichid si miros, in timp ce distribuiri în rumeguș mici. Presat bastoane de umplere sunt destul de mari, au o structură densă, au o aroma de lemn ușoară. Nu se lipește de labe și nu împrăștie în jurul tăvii. Vândute cu un volum de 2,8 kg, ceea ce este foarte convenabil pentru depozitare. de umplere utilizat nu poate fi spălate în toaletă. Raportul optim de preț și calitate. Mai ieftin decât alte materiale de umplutură, cu toate acestea mai puțin economic, se recomanda schimbarea o dată la 5-7 zile.

  • Silichagelian. Compozitie: cristale de silicagel. Datorită structurii sale, umplutura absoarbe umezeala și neutralizează mirosurile neplăcute. Când înmuiate în tavă nu formează praf. Nu se lipește de labe și lână. Este considerat cel mai economic, deoarece nu are nevoie de o înlocuire completă, ar trebui să eliminați numai deșeurile solide și se adaugă numărul necesar de granule. Are aspectul estetic. Acesta poate fi spălate off în toaletă. Cea mai scumpă versiune a umpluturii. Vândut într-un ambalaj solid cântărind 1,6 kg.
Citește mai mult  Totul despre pisici pentru pisici și pisici purina unul

Ce fel de umplutură pentru a alege depinde de preferințele unui animal de companie intern. La urma urmei, dacă el nu va ca pisica, animalul de companie va merge la toaletă în orice alt loc în apartament. Prin urmare, ar trebui să fie referindu-se cu atenție la alegerea de umplere. În cazul în care animalele de companie nu este aditiv, apoi alege la discreție și bugetul.

La schimbarea tipului de umplutură, primele zile asigurați-vă că pentru a urmări reacția animalului, indiferent dacă obiceiurile sale schimbat despre vizita tava.

Examinați recenzii

Marca comercială Sprite Katty se bucură de cerere mare în rândul cumpărătorilor. Acest lucru se datorează combinației optime a prețului și calității umpluturi ale acestei companii. Review-uri lăsate de proprietarii de pisici care utilizează katty de umplere au un caracter dual.

Mulți care au încercat să folosească un umplutură de silicagel pentru o toaletă de pisică, au rămas nefericite, deoarece majoritatea avantajelor declarate că acest umplutură ar fi căzut, sa dovedit a fi fals. Cristale de silicagel nu face deloc scopul lor: nu absorb umezeala și nu elimină mirosul. În plus, multe animale de companie au refuzat pur și simplu să meargă la tavă. În plus, el se prăbușește în jurul tăvii. Mulți au considerat că costul ridicat al acestui produs nu este justificat de calitățile sale „magice”. Cu toate acestea, cei care au avut această opțiune pentru toaletă a venit la duș.

În opinia lor, se confruntă în mod eficient cu absorbția umidității și mirosului și este, de asemenea, cea mai economică de utilizat de la toate celelalte specii.

Cei care folosesc umplutura comercială sunt destul de mulțumiți de proprietățile pe care le posedă acest produs. Elimină mirosul neplăcut și are un bun indicator al conținutului de umiditate. Curățarea tavă este simplă și confortabilă. Singurul negativ, în timpul procesului de injectare, animalele adesea împrăștie granule mici în jurul tavă, deci este necesar să se ia în mod periodic în jurul toaletei pisicii.

Citește mai mult  Tot ce trebuie sa stii despre pisici Tonkin

Pe baza recenziilor revizuite, putem concluziona că Majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de umpluturile companiei Katty. Alegerea unui anumit tip depinde în mod direct de animale de companie în sine, și din moment ce acestea sunt toate diferite, ele au, de asemenea, diferite preferințe.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: