Koi Crapi: Tipuri și recomandări pentru conținut

Koi Crapi: Tipuri și recomandări pentru conținut

Conținutul de pește de acvariu este o activitate fascinantă și populară, care și-a găsit admiratori printre oamenii de orice varsta din intreaga lume. De aceea, în prezent, există un număr mare de rase și specii de pești, care pot fi breeded cu succes în acvarii. Printre galeria existente, Karp Koi este deosebit de popular, notabile pentru aspectul său.

Descriere

Dintre pestii decorative cultivate in acvariu, Karp Koi se bucură de cerere specială printre iubitorii și aquaries profesionale. crescătorii de japonezi au fost implicați în a aduce aceasta rasa, urmărind scopul de a crea persoane interesante pentru conținut în rezervoare artificiale. Cu toate acestea, rezultatele muncii lor sunt acvaristi interesate specializate în creșterea de pește la domiciliu, și crap brocart a început să fie utilizate în rezervoare închise. Diferenta dintre aceasta rasa este de la dimensiunea congeneri care variază în jos de la persoane care trăiesc în apă deschisă.

Deoarece rasa a fost crescut prin mijloace artificiale, în afara cerințelor koi speciale medii. proporții estimate de pește, precum și culoarea lor. In salbaticie, nu va fi în măsură să îndeplinească un astfel de pește. reprezentanții saturația culorilor familiei Carp iese în evidență nuanțe, de multe ori în iazuri închise și rezervoare pot fi găsite specimene de roșu. În plus față de pește roșu, popular ca crap albastru, galben și alb.

solzi de culoare de bază sunt, de obicei, completate de o destul de mari, pete care ies în evidență formele lor inegale și mărimi. Există specii care sunt unice pentru modelele lor de corp centrate pe părțile laterale și la cap.

Șeful de pește va fi încununat cu un nas bont, într-un koi mic observat dimorfism sexual, femelele, astfel turmei total alocat întotdeauna un volum de cap mai mare și obrajii. Peștii trunchiului pliați în așa fel încât grosimea maximă este concentrată în zona dorsală aripioarei. Mai mult, direcția de coada, acesta va fi redus. Această caracteristică structurală permite peștele chiar și cu o lungime mică aspect masiv.

Cel mai mic crap brocart va avea o lungime a corpului de aproximativ 20 de centimetri, exemplarele mari se poate ajunge la o lungime de 1 metru. Aripioarele koi se disting prin dimensiunile lor mari și la scară, permițând persoanelor fără probleme în mișcare chiar și atunci când există debit. în greutate de pește, precum și dimensiunea, are o gradație mai mare, vă puteți întâlni un crap pary într-un acvariu, cu o greutate de aproximativ 4 de kilograme, precum și rude, a cărui masă va fi aproape de 10 kg.

Speranța de viață medie a reprezentanților acestei familii este de 20-25 de ani, Cu toate acestea, în corpurile mari de apă artificiale, pește este capabil de a trăi mai mult.

Potrivit majorității factori de pește, se remarcă faptul că acestea au destul de bine dezvoltate abilitățile intelectuale, prin urmare, ei sunt capabili să distingă vocea proprietarului și cuvintele lui. Unii indivizi obișnuiți cu proprietarul lor, chiar înota la suprafață, astfel încât persoana poate accident vascular cerebral ei.

Soiuri

Astăzi, putem aloca mai multe specii de pești care aparțin acestei familii, toate acestea sunt împărțite în 14 grupe, în cazul în care există aproximativ 8 zeci de subspecie. Cele mai populare cele mai multe persoane sunt crapului privite din grupul Gosanke, acesta include astfel de subspecii:

 • Tanta – Carp, pentru care diverse culori este permisă, dar particularitatea va fi o pată roșiatică situată în apropierea capului+
 • Kohaku – Alb pește având pete roșii și portocalii de pe partea din spate+
 • Taiys Sansseku – subspecie populare a căror culoare ar trebui să fie de culoare albă, la fel ca în cazul precedent, dar petele vor fi negru și Almy+
 • Asagi – Pește cu solzi de solzi pe spate, aproape de albastru, laturile de culoare ei ar trebui să fie de culoare roșie-portocalie.
Citește mai mult  Ce cereale pot fi date câinilor?

De asemenea, nu mai puțină atenție este clasa Cravaro, în care există următoarele rase:

 • sumi Nagashi – persoane cu solzi negru, pe care există o frontieră luminos+
 • Hadzhiro – CRAP de negru, care, la capetele aripioarele vor fi stropilor de alb+
 • ki Matsuba – pește galben cu un întuneric tipic spot-grilă pe partea din spate+
 • Goshika – Crapi a cărui caracteristică este o culoare, care include 5 culori diferite+
 • Midoro-goo – o varietate rară de pești, derivată în mod artificial ca urmare a trecerii altor două specii, este evidențiată de cântare verzi+
 • Sumybachigur – spațiu cu o culoare interesantă asemănătoare compoziției de toamnă a frunzelor roșii galbene pe fundal gri.

Care conține reguli

Decorative Carps Koi, precum și oglindite, se dezvoltă bine în acvarii mari și iazuri, totuși, cerințele speciale în acest caz sunt prezentate purității apei și numărului său. Pentru a crea condițiile favorabile maxime pentru conținutul de pește în rezervoare de sticlă, este în valoare de știind că un centimetru de locuitor apă va fi nevoie de cel puțin 4-5 litri de lichid. Pentru persoane fizice individuale, este permisă utilizarea acvariilor de 500 de litri. De asemenea, următoarele nuanțe merită o atenție separată.

 • Filtrarea și aerare de lichid. Așa că crapi decorative acvariu simțit bine în recipiente închise, ar trebui să instalați cele mai puternice filtre. Va fi mai corect de a utiliza mai multe dispozitive, astfel încât să facă față cu purificarea gunoi mare de apă.
 • Ventilatie Aquarium. Un alt factor pe care speranța de viață și de sănătate koi va depinde de. Pește necesită mediu apos la un maxim saturat cu oxigen. Acesta este motivul pentru care, în plus față de filtru în rezervoare cu carpos, este în valoare de aerator introducerea.
 • Sterilizarea apei. Din moment ce un astfel de pește de acvariu conțin, de obicei, turme, ei vor avea nevoie de un dispozitiv pentru dezinfectarea apei. În mod similar, va fi posibil, pentru a evita riscul de distribuție în rândul persoanelor de diferite tipuri de boli virale.
 • Lumina de fundal. Pentru a menține un aspect atractiv de pește decorativ la nivelul adecvat, se recomandă utilizarea de înaltă calitate și de iluminare puternică pentru capacitatea. Pentru diluții la domiciliu, lămpile cu halogenură de metal sunt utilizate în mod obișnuit. În plus, acvariile cu pește sunt recomandate pentru a posta în apropierea surselor de iluminare naturală – ferestre, balcoane și t. D. Noaptea, iluminarea trebuie oprită.
 • Calitatea apei. Indicatoarele optime de temperatură pentru rasă vor fi + 15-30 s, cu rigiditate de cel mult 6, aciditate la nivelul de 7 pH. În plus, un acvariu zilnic va trebui să înlocuiască a treia din lichidul din acvariu din volumul total. Când temperatura este redusă la +10 koi poate fi într-o hibernare.
 • Vedere a solului. Partea inferioară din acvariu ar trebui să fie acoperită cu fracțiune de nisip superficială. Pentru rasă, se caracterizează un studiu activ al fundului, astfel încât toate componentele decorative suplimentare disponibile trebuie să fie bine fortificate.
 • Nutriție. În acvariu, peștele poate oferi diferite opțiuni de alimentare. Cu toate acestea, Carpții fără probleme pot mânca o vizualizare selectată. Pentru a determina numărul optim de alimente necesare pentru pești, este în valoare de cântărire l.
Citește mai mult  Boluri pe un stand de câine

După ce a calculat cantitatea de alimente, este necesar să se pornească de la faptul că aceasta nu va dura mai mult de 4% din hrana pentru animale pe propria sa greutate.

Dieta zilnică poate consta din 2-3 mese, Cu toate acestea, produsele alimentare trebuie administrate la intervale de timp și, astfel încât koi nu totul și imediat înghiți. Rămășițele recomandat pentru hrana animalelor pentru a șterge rapid din acvariu.

Este important să se monitorizeze regularitatea hrănire, precum și porțiuni utilizate. Erori legate de dieta anormala a koi poate distruge toată turma de pește în doar câteva zile.

Datorită acestor caracteristici ale sistemului digestiv de pește. Prin urmare, o astfel de rasa de reproducție de origine acvaristi, care are un minim de timp liber, nu este categoric potrivit. Ca un feed viu, utilizarea de larve, viermi, molii sunt permise. În rolul alternativei pentru hrana pentru hrănirea carpurilor de alimente echilibrate, poate fi luată în considerare Introducere în dieta legumelor, ouă fierte, precum și fructe și creveți.

Compatibilitate cu alte pești

Persoanele exotice sunt alocate nu numai unei culori atractive, ci și temperamentului calm și iubitor de pace în raport cu alți locuitori ai acvariului. Koi se întâlnesc perfect într-un rezervor sau rezervor cu restul reprezentanților familiei de crap, în plus, un crapar Foarte des întărită împreună cu capturile și alte mici pești decorativi.

dar Temperatura iubitoare de pace inerente în Koi Carpamam nu întotdeauna, în timpul perioadei de reproducere, bărbatul poate demonstra agresiune pronunțată în raport cu alți locuitori ai acvariului, De asemenea, un astfel de comportament se aplică persoanelor fizice ale acestei rase.

În ceea ce privește peștii mai mici, KOI în această perioadă poate le consideră ca potențială pradă prin aranjarea vânătoare pentru locuitorii de apă.

Creștere

Deoarece peștii din aceasta rasa apartine reprezentantilor decorative derivate din selecția naturală, creșterea cea mai mare parte este angajat în pepiniere specializate. Dificultățile acestui proces se datorează faptului că, până la o anumită vârstă, pentru a stabili sexualitatea de pește cu precizie, este extrem de dificil. Cu toate acestea, în general, pentru Koi nu este necesară crearea unor condiții specifice pentru depunerea icrelor. De regulă, acest proces are loc în lunile de primăvară, uneori întins până la vară. Datorită acestei temperatura apei creșterea în corpurile de apă. reprezentanții de sex masculin sunt considerate gata de reproducere, atunci când lungimea corpului lor va ajunge la 23-24 centimetri.

Citește mai mult  Cele mai puternice câini din lume: Sfaturi de revizuire și selecție

În rezervoarele închise pentru a stimula procesul de zidărie, caviarul este recomandat cu sosirea zilelor calde, crește ușor viteza zilnică de hrănire a Karpov, făcând focus în această perioadă pe o variantă de viață.

Unii crescători de reproducere experimentați selectează în mod special cei mai buni indivizi din toate efectivele, așezate de pe ele pentru o vreme într-un acvariu separat sau apă. O astfel de măsură crește șansele de a obține descendenți sănătoși, dar nu este obligatoriu pentru rasă. De obicei, după reproducerea bărbaților, au transplantat de la femele și caviar, pentru că există posibilitatea ca ei să-și limiteze Fry, ca mâncare. După ce femeia va amâna caviarul, Falls trebuie să eclozează în 4-7 zile, în această perioadă este în valoare acordând o atenție deosebită aerarea apei, astfel încât generația viitoare a dezvoltat în mod normal,.

Când puietul koi vor ecloza, ei atașați în mod independent la pereții rezervorului, persistent într-o astfel de stare, timp de 2-3 zile. Este nevoie de această perioadă de timp pentru a se adapta la noile condiții. Ca o regulă, în ziua a 4-ei vor fi deja în măsură să se deplaseze în mod independent și înot.

Alimentarea generației tinere se recomandă numai după ce se prăjește vor începe să înoate pe cont propriu. În acest scop, este în valoare de utilizarea produselor alimentare de pornire pentru pești de acvariu decorativ.

Despre crapi koi Vezi următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: