Listă de japoneză Carlige pentru câini

Listă de japoneză Carlige pentru câini

gropi japoneze pentru animalele de companie preferate nu numai inițial și neobișnuit de sunet, dar, de asemenea, au o semnificație specială. Japonezii cred că numele ales corect poate afecta în mod pozitiv soarta și caracterul câinelui. pseudonimele japoneze sunt excelente pentru ambele rase mari și mici.

Caracteristicile de alegere

Dacă porecle japoneze anterioare au fost utilizate exclusiv pentru speciile individuale, astăzi numele originale pot fi alese pentru animalele de companie de orice rasa. Printre varietatea largă de porecle japoneze pentru animalele de companie sunt opțiuni nu numai pentru mici, dar, de asemenea, pentru câini de talie mare.

porecle japoneze sunet foarte neobișnuit, frumos și melodios. Prin urmare, majoritatea proprietarilor de câini fericiți aleg astfel de opțiuni exotice, refuzând bilele tradiționale și tufikov. Un alt plus al poreclelor japoneze este acela ele sunt sonice și scurte. Datorită acestui fapt, animalelor de companie și proprietarilor se reamintesc cu ușurință de numele selectat.

În plus, fiecare Nick are propriul său sens special, care este foarte favorabil reflectat asupra naturii animalului de companie. Crescătorii și kinologii converg că numele ales corect poate avea într-adevăr un efect pozitiv asupra temperamentului, comportamentului și chiar al soartei animalului de companie. Pentru câinii agresivi și hiperactivi alegeți nume calme și blânde. Pentru prea calme și puține animale de companie leneș, puteți alege o poreclă luminoasă și activă.

Prin urmare, înainte de a alege alegerea dvs. pe o anumită poreclă, asigurați-vă că ați aflat cum se traduce.

Alegeți o poreclă potrivită pentru cățelul dvs. drăguț nu este la fel de dificil ca și la prima vedere. Alegerea unei porecle, Asigurați-vă că luați în considerare caracteristicile rasei și dimensiunilor câinelui. De exemplu, dacă catelul crește și se transformă într-o mare parte, atunci numele care este tradus ca un copil, nu va funcționa.

De asemenea, atunci când alegeți un nume, ar trebui să luați în considerare culoarea animalului dvs. de companie, caracteristicile caracteristice, temperamentul său și chiar preferințele gustului. După oprirea la o versiune specifică, încercați să repetați în mod repetat cu voce tare în prezența unui catelus. Asigurați-vă că urmați reacția sa pentru a înțelege, cum ar fi numele ales sau nu.

Citește mai mult  Caracteristici și aplicarea lui Gammarus ca furaje

Sa nu uiti asta Pseudonimul de companie nu ar trebui să fie complex și lung. Dacă tu cu dificultate, vei pronunța numele câinelui, apoi în cele din urmă, animalul de companie nu-l va aminti și nu va răspunde.

Încercați să alegeți plămânii în nume de pronunții constând din două, maximum trei silabe. De asemenea, nu alege poreclele pe care un sunet agresiv și de aproximativ.

Denumiri populare pentru fete

Pentru fetele de diferite tipuri de care aveți nevoie pentru a alege nume frumoase, neobișnuite și blânde. Asigurați-vă că pentru a recunoaște valoarea porecla aleasă, deoarece nu este tradus întotdeauna, sună nobil și frumos. De regulă, poreclele pentru catei-fete de sunet mai ușor și melodios. De asemenea, pentru un catelus drăguț rasă mică puteți alege nu doar un răsunător, dar, de asemenea, un nume amuzant.

Dacă aveți de gând să alegeți un pseudonim, concentrându-se pe culoarea și trăsăturile caracteristice externe ale câinelui, atunci vă recomandăm luând în considerare următoarele opțiuni: fata de așa-numita umbra piersic pot fi numite Momo, Ceea ce este tradus în limba rusă ca „piersica“, și un câine alb sau bej – Jin, Yukiko sau TSU, Ce inseamna „argint“, „Zăpadă-copil“ și „Ros“.

Pentru favorit activ si energic, puteți alege un nume original și sonor, de exemplu: Cho sau Kioko. În limba rusă, ei suna ca un „fluture“ și „fericit“. Dacă doriți să alegeți un nume blând, cu o valoare deosebită, apoi să acorde o atenție la opțiuni cum ar fi Chibi, Yume și zeci. Tradus, ei suna ca „Baby“, „Visul“ și „înger“.

Pentru o fată mândru și ușor de orice rasa, puteți alege una dintre următoarele opțiuni: Leoko sau kami. Tradus, ei suna ca „arogant“ și „zeita“.

Citește mai mult  Reproducerea de papagali ondulate la domiciliu

În cazul în care doriți un câine favorit nu doar ascultători și prietenos, dar a existat o înțelegere completă între tine, atunci ar trebui să-l suni Vakari, Ce înseamnă „înțelegere reciprocă“ înseamnă.

Mulți proprietari aleg nume cu adevărat regale și neobișnuite pentru lovediers lor. În acest caz, fata poate fi numit Dike, Dzhedam, Yesay, Renry sau Hime. Dacă traduce numele din limba japoneză, ei vor suna după cum urmează: „Majestate“, „Beautiful“, „Fairy“, „Dragostea pentru viață“ și „Princess“.

Puteți apela fata orice rasa cu o frumoasă „floral“ nume, de exemplu: Ranga, Clasarea, care înseamnă „lotus“ și „Bud floare“, sau Oka, Tradus ca „Cherry Flower“. De asemenea, potrivit Sakura.

Puteți alege un pseudonim sonor, concentrându-se asupra dependențelor personale gastronomice, de exemplu: Coco, Teko, cacao sau Moka. Le puteți traduce ca „nuca de cocos“, „ciocolată“, „Cacao“ și „Mokco“. Puteți alege, de asemenea, numele de mâncăruri tradiționale japoneze pseudonimele originale pentru fete, de exemplu: Sushi, hedza, molii, Takaki, soba, yakitor sau odihnă. Sunete astfel de nume sunt foarte neobișnuit și original.

Puteți alege numele unuia dintre insulele țării de răsăritul soarelui, de exemplu: Tesima, Codisima, Hekura, Misima, Iki, Hasima și Mikura.

Clicuri pentru băieți

Luminoase, sonore și amuzante porecle alege mai bine pentru masculi de rasă mică. Iar pentru reprezentanții rasele de talie mare, este nevoie de nume de câine nobile și neobișnuite.

Încercați să nu alegeți porecle care constau în mai multe cuvinte, deoarece sunt foarte complexe pentru pronunție.

Dai, Rao și Ru – Aceste porecle sunt ideale pentru rasele mari. Ei inseamna: „Big”, „Leo” si „Dragon”. Pentru copil, care sa născut într-una din lunile de toamnă, numele sonor este perfect Aki, Ce înseamnă „copilul toamnei”. De asemenea, o astfel de opțiune ca o kayna, ceea ce înseamnă „foaie de arțar”. Și dacă copilul sa născut în timpul verii sau în primăvară, atunci poate fi numit Natsuko sau Haru, Ceea ce este tradus ca un „copil de vară” și „născut în primăvară”.

Citește mai mult  Compararea feed-uri pentru pisici uscate

Pentru câinii din culoarea întunecată, următoarele porecle sunt perfecte: Fum, churo sau tec, Adică „castan”, „negru” și „ciocolată”. Pentru animalele de companie cu lână ușoară puteți alege un astfel de nume ca China, Toshi sau Yuki. Puteți traduce numele ca „nord”, „reflecție” și „zăpadă”. De asemenea, perfect potrivite pentru numele de bărbați Aka sau mikan, care tradusă ca „roșu” și „portocaliu”.

Pentru rasele mici, puteți alege astfel de nume, cum ar fi drăguț Fuku, Tamaa, Machiko, Ricky sau Kadaň. Denumirile sunt traduse după cum urmează: „Fericirea“, „clopot“, „norocos“, „putere“ și „companion“.

Câine pseudonim poate avea un sens mai profund. Dacă doriți să alegeți ceva neobișnuit pentru un catelus, apoi ia în considerare următoarele opțiuni:

  • Pentru copii drăguț și naiv, porecla lui este potrivit Arata, care este tradus ca „naiv“+
  • Dacă aceasta este prima ta pentru animale de companie în casă, puteți apela Biso, care sună ca „mai întâi în familie“+
  • Pentru prezent și prieten credincios, astfel de nume, cum ar fi Vaticaru, Ditan, Sai sau taigua va fi potrivit, în traducere, ca „prietenos“, „Mobrel“, „Dar“ și „Principiul de bază“.

Destul ca un pseudonim sonor și original pentru dumneavoastră preferat, puteți alege numele unui oraș japonez, de exemplu: Seto, Kekanica, dracu ‘, Eisai, Fukutsu sau Nemuro.

Dacă sunteți un amator și un cunoscător al bucătăriei japoneze, puteți alege numele vasului dvs. preferat ca o poreclă neobișnuită. De exemplu, pentru ca băiatul este potrivit, cum ar fi Pan, Tonkatsu, Tencin, Odango, Udon sau chiar Spa.

Încă o dată am vrut să vă reamintesc că alegerea clicurilor pentru catelus este o etapă foarte importantă la care trebuie să fiți ghidați de caracteristicile câinelui în sine. Despre alte nuanțe importante ale alegerii numelui.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: