Lista de nume pentru pisici Scottish

Lista de nume pentru pisici Scottish

Nu există reguli speciale atunci când aleg un pseudonim pentru animalele de companie. În multe feluri, totul depinde de imaginația și preferințele proprietarului individuale. Excepția sunt doar pisici de frecvente, litera inițială a cărei nume este determinată de așternut. Dar aici câmpul Fantasy este minunat.

Dacă, de exemplu, sa decis să cumpărați Fold Scottish sau Scoția dreaptă, va fi util să învățați o listă de nume pentru pisicile scoțiene. Poate că unul dintre ei va avea la gustul dvs. sau pe baza lor va veni cu numele dvs. unic.

Caracteristicile de alegere

Cu o varietate mare, este dificil să se decidă numele pentru favoritul tău. Există mai multe criterii atunci când alegeți. Pe baza lor sau veniți cu ceva neobișnuit – depinde de dvs.

 1. Caracter. Fetele din rasa scoțiană se disting printr-un temperament calm. Ele sunt moderat jucăuș și nu oferă hassle speciale. Dar nu uitați de caracteristicile individuale. Nu vă grăbiți cu alegerea de poreclă, aruncați o privire la un nou membru al familiei mai îndeaproape. Poate că comportamentul sau obiceiul său va deveni fundamental atunci când alegi.
 2. Culoare. Această rasă este permisă pentru mai mult de o sută de variații. Prin urmare, numele universal, aici nu poate fi. De exemplu, pisicile negre sunt potrivite pentru fumare, agate sau nura. Printre reprezentanții rasei are loc și culoarea fumului. În acest caz, animalul poate da numele lui Haze, gri, Chloe. Pentru culori pisici de ciocolată, Chanel va fi cea mai potrivită, shanel, Shanti, Darley. Pentru frumusețile de zăpadă, Bella, zăpadă, WECIS, alb, blondie, Merlin, Alba vor fi cele mai potrivite porecle. Dar pentru roșu-foc, cele mai multe bălți relevante Foxy, RIM, proteine.
 3. Fata draguta. Unele pisici, Natura a acordat aspect cu adevărat frumos. În acest caz, toate poreclele sunt potrivite, care reflectă această caracteristică. Acestea includ: Mila, Nyasha, Roată, Lapa, Musya, Shuya.
 4. La locul de origine al rasei. În cazul în care proprietarii doresc să recompenseze asistenta într-un nume cu adevărat scoțian, atunci puteți contacta lista de nume feminine populare în această țară. Alege ceva care pare să-ți cea mai potrivită: Leslie, Jesse, Islay, Mirron, Kenna, Davina.
 5. Combinând numele mamei și Tatăl. Crescătorilor și gazdele doar responsabile știu exact numele tatăl pisoii. Este posibil să aveți un nume foarte interesant și original, în cazul în care conectați o bucată de mama și tatăl lui porecla. De exemplu, în cazul în care pisica mamei este Martha, și părintele Sison, atunci copilul poate fi impusă de smart. Numele capătă o importanță deosebită, deoarece în traducere din limba engleză inteligent înseamnă inteligent. Puteți obține, de asemenea, opțiuni end foarte interesante.
 6. Asculta-ti intuitia. Dacă la prima vedere, la pisoi, aveți o anumită asociere, iar unele cuvânt sau nume este filare în capul meu, atunci este în valoare de gândire. Este posibil ca acesta este cel mai probabil pentru a se potrivi animalele de companie.

porecla Funny

Nu întotdeauna proprietarii doresc să dea porecle originale sau rafinate. De exemplu, dacă achiziționați un pisoi de la crescatori, atunci numele va fi deja precizate. Dar acest lucru nu înseamnă că trebuie să-l utilizați. Vino cu propria ta, întâlnirea ideile tale.

Se răcește porecla sfeterisi este capabil de a ridica starea de spirit nu numai pentru toți membrii familiei, dar, de asemenea, la prieteni care vin să viziteze. Printre acestea se numără, de asemenea, opțiuni destul de neobișnuite și amuzante. Imaginați-vă că ați numit pisoi ipotenuzei sau coc. Și în fiecare dimineață, suna întregul apartament cu voce tare: „Bull, Bulka, Eat“. Sau chiar și o opțiune de amuzant: „Arati, cratiță este din nou atacat pe coridorul“.

Numărul de opțiuni este non-limitată. Totul depinde de imaginația și simțul umorului dvs. Numai în valoare de înțelegere că porecla da un animal pentru viață. La urma urmei, este foarte posibil ca după câteva luni, o poreclă amuzantă, un Jamb nu va mai părea atât de cool, iar animalul de companie este deja obișnuit cu ea.

Dacă doriți încă o poreclă amuzantă, puteți lua în considerare următoarele opțiuni: Roți, Shapoklyak, Tusya, Fantry sau Couale.

Numele originale

nume frumoase și neobișnuite atrag întotdeauna atenția. Adevărat, poate fi dificil de reținut. Dar acest lucru nu este un motiv pentru a da preferință opțiunilor populare și bătute.

Dar fiți pregătiți pentru faptul că acei înconjurători vă vor întreba despre ceea ce se înțelege prin porecla preferatului tău. Gândindu-se în sus, poate fi în avans atunci când alegeți o porecla.

Vă prezentăm câteva opțiuni originale cu o valoare clară.

 • Iasomie. Caracterul de desene animate celebru din basmul „Alladin”.
 • Josephine. Femeie îndrăgostită cu Napoleon.
 • Indie. La prima vedere, referința la cultura indiană este evidentă, dar în traducere înseamnă „evrei Pământ”.
 • Calypso – Nymph, cunoscut pentru că deține Odyssey pe insula sa de până la 7 ani.
 • Michel. Numele francez, care se distinge prin originalitate și sofisticare.
 • Nikita. Accentul aici cade pe ultima silabă. Cei care au urmărit filmul cu același nume nu trebuie să explice că este mai potrivit pentru frământat și pisici militante.
 • Nellie. Literal sunete de traducere, cum ar fi „Sfânt“. Pisici calde calma calma.
 • Octavă. În familia de muzicieni, acest nume va părea relevant și natural.
 • Ophelia. Este demn de remarcat faptul că aproape toate numele zeilor grecești și pur și simplu numele antice sunt foarte originale. Același nume înseamnă „maiestuos”.
 • Meggy. Este o reducere de la Margaret. Tradus înseamnă „perle”, cel mai potrivit pentru pisici ușoare și albe.
 • Petru. În plus față de orașul de același nume din Egipt, acest nume este forma de sex masculină a binecunoscutului nume de sex masculin Peter. Dar, în această versiune suna foarte proaspete și originale.

Această listă nu se termină. Tu însuți ești în stare să vină cu catpits neobișnuite. Poate iti place orice personaj de film sau cântăreț.

Imaginați-vă doar că casa ta va rula Shakira, minte, Fiona, Bedonna sau Cher.

opţiuni de Elegant

Mai sus am condus deja exemple de nume originale. Dar, dacă doriți să fie chiar și elegant, atunci un anumit sens ar trebui să fie investigate. Și dacă cineva te întreabă, de ce te-a chemat animalele de companie la fel ca acest lucru, atunci puteți răspunde cu ușurință la această întrebare.

Aici sunt exemple de porecle, care nu sunt numai sunetul elegant, dar, de asemenea, au un anumit sens:

 • Numele pisoi cu un temperament vesel poate Allegra+
 • sublinia calitățile de lider capabil de astfel de crestare ca alfa+
 • În cazul în care Scottle de Zadirist, atunci poți să-i dea o porecla Athena (Zeita de război)+
 • Această rasă a venit la noi din străinătate, așa că subliniază acest lucru va ajuta traducerea literală a cuvântului Alien – Barabara+
 • Dacă pisoiul este achiziționat pentru un copil care îi place să joace păpuși, atunci este foarte posibil să recompensați preferatul de numele păpușului Barbie+
 • Culoarea exotică, specifică scoților, este reflectată perfect în cartea de recompensă (va fi asociată cu insulele exotice și paradisul)+
 • Doriți să subliniați că pisica este un adevărat favorit, atunci îl numiți – Vasilisa+
 • Numele lui Bohn este perfect pentru o pisică având un caracter echilibrat și un temperament calm+
 • Doriți să soluționați norocul în casă, denumiți lacurile de companie, care sunt traduse și vor însemna acest cuvânt+
 • Apariția scoților indică faptul că acestea sunt animale înțelepte și liniștite, atât de multe dintre ele sunt perfecte pentru porecla Sofia (blând poate fi numit Sophie sau Sonya)+
 • Numele zeiței Gera, patroana familiei, va fi, de asemenea porecla originală pentru animale de companie+
 • Toate pisicile, chiar și cele mai calm, nu mă deranjează să urce pe copaci sau dulapuri, astfel încât să puteți apela în condiții de siguranță unul dintre aceste cuceritori înălțimea fluture, care este, Vanessa+
 • Pentru numele afectuos o mică fată ascultătoare perfect adecvată a încărcăturii (diminutiv-mangaind din Agrippina)+
 • Pentru tineri vânătorul, numele corespunzător este potrivit, care a purtat zeița vânătorii, – Diana+
 • Donna – Nick pentru o femeie adevărată, care este întotdeauna într-o stare perfectă și lână și gheare, și urechi+
 • Linda (în „Snake“) – se va reflecta dragostea pisicuta ta pentru a porni altora și arată temperamentul său ireconciliabile+
 • Dacă ridica mai întâi pisoi, apoi numele acesta este numele prima femeie, Eva+
 • Mulți sunt înclinați să presupună că pisicile sunt înzestrate cu abilități magice, porecla Cassandrei va contribui la consolidarea acestui sentiment (numit prunerator vechi)+
 • Crescătorilor, mizând pe numeroase și sănătoase, este recomandabil să apelați Beauty-scoțian Maya (o zeita greaca veche a fertilității)+
 • Pisica se distinge prin temperamentul maiestuos și obiceiurile, atunci ea este perfect pentru porecle Ophelia+
 • Scoțiană de plus se aseamănă de multe ori pui mici, deci este destul de acceptabil pentru a apela iubitul Ursula.

Cum să nu sunați

Deși nimeni nu vă restricționează în alegerea unui nume, dar sunt verificate reguli, care urmează cele mai multe iubitorii de pisici.

 1. Nu suna un pisoi în onoarea animalului de companie decedat. Mai ales dacă a murit de boală sau accident.
 2. Nu alege prea complicat și porecla lung. Vei incomod de fiecare dată când spui astfel un pseudonim. Dificultăți în pronunția corectă poate să apară la copii. Dacă totuși doriți să se facă distincția între originalitatea, apoi ia în considerare versiunea prescurtată a porecla.
 3. Fiți atenți atunci când se utilizează numele feminine obișnuite. Relativă sau prietena poate înțelege greșit și ofensat când va afla că este forța pisica ta.
 4. Pentru pisici de expoziție, este mai bine pentru a ridica nume sonore frumoase. La urma urmei, judecătorii inconștient, la stabilirea câștigătorilor, să ia în considerare toți factorii, și au o anumită impresie. Prin urmare, evitați porecle obișnuite, cum ar fi bătut Marusi sau Murki.
 5. Alegeți un timp pseudonim și pentru totdeauna. Animal rapid se obisnuieste cu ea. Iar dacă dintr-o dată a decis că Baghir dvs. ar trebui să fie Chelsea, nu se știe dacă va răspunde la un nume nou.

Scottish rasa a devenit foarte frecvente în țara noastră. Dar pseudonimele obișnuite sunt greu potrivite pentru aceste frumuseti de pluș calm. Noi oferim opțiuni sunt doar o mică parte din diversitatea de porecle care pot fi alese pentru un nou membru al familiei.

Despre regulile pentru alegerea unui pseudonim.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: