MacChin: Descrierea pisicilor, tipurilor și întreținerii

MacChin: Descrierea pisicilor, tipurilor și întreținerii

Pisicile de rasă MacChin au o diferență pronunțată de la rudele lor – labe scurte. În virtutea acestei caracteristici a animalelor, adesea comparate cu taxa. Pisicile pitice sunt considerate o rasă suficient de tânără de pisici, deci nu a fost încă răspândită în Rusia.

Istoria originii

Spre deosebire de multe rase ale familiei feline, ciupercile au fost dezactivate nu printr-un mod de selecție. Acestea nu sunt mult diferite de alte rase. Diferența caracteristică a animalelor este labe scurte. Acest tip de pisici a devenit cunoscut în Europa timp de acum 100 de ani. Animalele înconjurate cu un genom neobișnuit au provocat un interes deosebit pentru oameni. De multe ori a fost posibil să se întâlnească știri despre pisici cu picioare scurte pe primele pagini ale ziarelor.

Dar interesul pentru animale se estompează rapid, iar rasa nu a fost brevetată. Cauza a fost a doua război mondial. În această perioadă, a existat o reducere bruscă a numărului de pisici scurte.

Dar animalele cu o mutație similară au continuat să se nască, crescătorii nu puteau să acorde atenție acestui fenomen. Experții au început să traverseze pisicile pitice cu alte roci care aveau lungimea obișnuită a membrelor. Experimentele au avut rezultate uimitoare. După această trecere, majoritatea pisicilor s-au născut cu labele scurte.

În virtutea caracteristicilor îndepărtării manucucilor, au un aspect divers. Este adesea posibil să se observe că animalele sunt un analog pitic al unei anumite rase de pisici. Prin urmare, atunci când trecerea este suficientă că numai un singur părinte are această caracteristică. Cu probabilitatea ridicată de descendenți se va naște cu aceeași mutație.

Adesea proprietarii acestor animale de companie stau la o metodă similară de reproducere a animalelor.

Ca urmare a unei creșteri a numărului de reprezentanți ai pisicilor scurt invelite, rasa a primit recunoașterea acestora. Oficial Macchinov a prezentat publicului larg în America. Sa întâmplat la New York, datele eveniment din 1991. Asociația Internațională Cat a recunoscut-scurt cu picioare reprezentanții familiei felinelor câțiva ani mai târziu – în 1995. Aceste animale au fost livrate în Rusia doar la începutul secolului al XIX-lea, astfel încât acestea nu sunt suficient de populare pe piața internă.

Descriere

Aceste animale exotice cauzează adesea emoții pozitive la persoanele care le văd pentru prima oară. Labele lor scurte de a da o mulțime de originalitate la aspectul de pisici. Astfel de membrele de lungime nu interferează cu animalele în mod normal funcția. Astăzi nu există anumite standarde de piatră, dar au fost deja determinate principalele criterii ale aspectului Macchinov.

 • Capul de pisica scurt rola are o dimensiune medie, silueta ei seamănă cu o pană. În ciuda particularităților acestei rase, capul și trunchiul sunt proporționale între ele.
 • Mediul nasului animal în dimensiune, are o deflecție ușoară.
 • Urechile sunt situate destul de ridicate și pe scară largă, la sfaturi au o formă rotunjită. Lână pe ele pufoasă.
 • Ochii mari sunt situați pe scară largă la un anumit unghi la urechi. Culoarea este de obicei saturată și monotonă, nu depinde de umbra lânii.
 • Gâtul masiv al animalului are o lungime mijlocie.
 • Corpul mașinii proporționale, fără a număra membrele. Labele din față puțin mai scurte. Animalul scheletului nu poate fi numit ușor, dar și el nu este în mare măsură. Mușchii pisicilor sunt bine dezvoltați. Lungimea coada este egală cu lungimea corpului, în timpul mișcării, are întotdeauna o locație verticală.
 • Pipele pisicilor pitice sunt considerate cele mai importante caracteristici ale acestora. Ele sunt mai scurte decât restul pisicilor, dar sunt drepte. Unii reprezentanți au o mică curbură. Acesta se referă în principal, membrele anterioare.
 • Masculii greutate poate ajunge la 4 kg.
 • Greutatea femelelor este de obicei de 3 kg.
 • Anumite criterii pentru Pisici lână. reprezentanți lung oră se disting prin prezența unui guler gros si acoperire mătăsos. Datorită nivelului ridicat de densitate, lână strat poate proteja de diferite daune. mancuts scurt cai putere strat gros și lucios inerente.
 • pisici de culoare pot fi diverse: rosu, negru, alb.

Paleta de culori nu are restricții.

Caracteristicile caracteristicilor

La fel ca multe animale de companie, menchkins au caracteristici individuale în caracter. Este de remarcat faptul că, pentru conținutul de pe stradă aceste pisici nu sunt potrivite, ca membre scurte nu le dau posibilitatea de a vana. Restul pisoii nu sunt inferioare rudelor lor. Ei vă rugăm să proprietarii lor din primele minute stau în casă. Toate lucrurile de pe dealurile mici nu vor fi atinse de companie. Prin urmare, proprietarii nu ar trebui să vă faceți griji cu privire la integritatea elementelor interioare.

Citește mai mult  Ce și cum să hrăniți pisoiul Maine Kuna?

Cu toate acestea, această caracteristică nu împiedică să fie un animal energetic. Animalele de companie se rulează foarte bine, dar în același timp nu știu cum să sară ridicate. Adesea, pisicile sunt numite Kenguryats datorită caracteristicilor posesiei. Animalele sunt capabile să stea pe picioarele posterioare, coada este susținută de coadă. Forelgurile din acest proces nu sunt implicate și doar închideți.

Obiecte mici mai bine să se țină departe de Machcheckov. Animalele de companie iubesc să le tragă și să se ascundă de ochii gospodăriilor.

Aceste pisici sunt considerate foarte prietenoase, se obișnuiesc repede cu oamenii și nu se tem de oaspeți din casă. Pisica Dwarf va fi cel mai bun prieten al proprietarului său. Pentru toată activitatea sa, animalele de companie sunt considerate destul de calme și calme. Au o psihicul puternică și nu sunt predispuși la stres. mobilitate moderată comparativ cu multe longolates reprezentanți ai speciei. Macchins sunt animale foarte natură, le place să se joace cu copiii și nu prezintă agresivitate față de ei. Inteligenta de pisici sunt foarte bine dezvoltate, aceste animale de companie vor avea timp peste tot, ei trebuie să știe totul.

De obicei, aceste pisici sunt date pentru cei cărora le place exotice și original în aparență și natura lor de animale. Aceste animale de companie pot plictiseală cu ușurință risipi în casa ta.

Speranța de viață

Speranța de viață a manchecans depinde în mare măsură de îngrijire corectă pentru ei. În medie, ei trăiesc de la 12 la 16 ani. Acest indicator este mult mai mic decât alți reprezentanți ai speciei. Dar, cu întreținerea corespunzătoare a animalului de companie, există o oportunitate de a prelungi viața sa de până la 20 de ani.

Pentru a recunoaște bolile la timp și știu despre abateri genetice în cazul în care există, Machinchina trebuie înregistrate la recepția la medic veterinar. Astfel de campanii trebuie să fie aranjate de două ori pe an.

Dacă este necesar, apoi la recomandarea specialistului este recomandabil să se supună unei examinări aprofundate.

Gajul sănătății animale puternice – dreptul de dieta și stilul de viață activ. Pentru a face acest lucru, este recomandabil să se ofere un favorit interne la numărul necesar de jucării. Apoi, el va fi în cazul în care să-și petreacă energia. în aer liber de mers pe jos va fi, de asemenea, posibilitatea de a prelungi durata de viață a animalului tau de companie. Deși mancans și gospodăriile, nu mă deranjează să-și petreacă ceva timp cu proprietarul lor în aer curat. Apartamentul, de asemenea, are nevoie pentru a crea un microclimat plăcut. Pentru a face acest lucru, este necesar să se efectueze în mod regulat curățarea umedă și cameră de aer.

Dacă respectați regulile propuse, puteți extinde în mod semnificativ durata de viață a animalului tau de companie.

Vizualizări

În primele etape ale reprezentanților de reproducție scurt de profil de pisici, au fost încrucișate cu diferite roci. Prin urmare, apariția de animale este destul de variat.

Prin deviere de la standard, o specie separată se distinge – Ori Machcheck. Acesta se distinge prin structura urechilor. Apariția unui astfel de mancine este foarte similar cu rasa Scottish de pisici. Acest lucru se datorează devierii la nivel genetic, care este asociat cu structura urechilor și a scheletului. Ca un tip separat, pisicile nu pot exista, deoarece din cauza unei astfel de mutație a, puii pisicilor lopheh pot apărea cu probleme de sănătate.

Lungimea stratului de strat se distinge.

 • Mancin cu părul lung. Acești reprezentanți pufos de pisici pitice au blana densa semi-lung. mătăsos structura sa. Aceste mancins au un mic undercoat. Zona de guler este evidențiată sensibil. Culoarea lână poate fi diverse: de la zăpadă-alb la negru.
 • Shortheart Macchin. Lungimea de lână în aceste pisici medie. Capac Stresh are o structură de pluș. Animalul are un mic șoc. Culoarea poate fi, de asemenea, diferită.

  MacChins se disting, de asemenea, de dimensiunea picioarelor:

  • Dwarcs+
  • Ultra Atenție+
  • Standard.

  În ciuda structurii originale a pisicii pitic, aspectul său este practic diferit de alte rase ale acestei specii. MacChins au devenit preoții gemeni ai raselor noi, ele sunt adesea numite gnomi. Prin traversarea pisicilor scurte și a crescătorilor canadieni Sfinx au primit o varietate numită Bambino.

  Citește mai mult  Ce rase de câini sunt ca husky?

  O altă filială populară este considerată oprimarea.Ea a apărut după trecerea munchkin cu o pisică bengală.

  Condiții de detenție

  Înainte de a avea o pisică pitică, trebuie să alegeți un loc unde să dormiți animalele de companie. Poate fi un pat obișnuit sau o casă pentru o pisică. În plus, ar trebui să cumpărați toate obiectele necesare pentru a avea grijă de animale. Conținutul de MacChin nu reprezintă dificultăți extraordinare, doar aderarea la regulile de bază.

  • Baie. Ca și multe rase de pisici, animalele de companie pitic aparțin negativ procedurilor de apă. Prin urmare, ei nu au nevoie să le baieneze adesea și fără motive semnificative. Pe an, ziua băii este aranjată nu mai mult de 6 ori. Pentru a evita intrarea apei, ar trebui să introduceți tampoane de bumbac în ele. Pentru lână, trebuie să cumpărați un șampon special. Aplicați-o în direcția creșterii lânilor. Șampon de cap spălați nedorit. Cel mai bine este să-l umeziți cu apă. Se recomandă un prosop al unui animal de companie nu este recomandat. Este necesar pentru a intra în ea.

  Dacă se dorește, vă puteți usca lână uscător de păr la putere redusă. Capacul trebuie lăsat ușor nesapfinat, astfel încât părul va rămâne puternic și nu va pierde strălucirea naturală.

  • Grija de lână. Animalele complete nu ar trebui să fie mai puțin de o dată pe săptămână. În acest scop, pieptenele cu aproape unul de celălalt este potrivit unul pentru celălalt. Parul poate fi colectate de la suprafață cu mănuși de silicon. Astfel încât lâna rămâne strălucitoare, este necesar să o ștergeți cu o cârpă din piele de piele sau de mătase. Dacă animalul de companie are o lână lungă, atunci procedura ar trebui repetată mai des – o dată la două zile. Mai întâi trebuie să dezvăluiți lâna cu ajutorul scallopului, după care sub acoperirea inutilă este eliminată. Opriți haina este necesară utilizând o perie de masaj.

  • Prelucrarea ochilor și urechile. Pisicile de giulgiu rareori suferă de probleme legate de aceste corpuri. Dacă secțiunile apar în ochii ochiului, atunci ei ar trebui să le proceseze imediat. Pentru a face acest lucru, este suficient să utilizați un tampon umed pe bază de marlevision. În spatele urechilor trebuie să urmăriți cu atenție și să o curățați o dată pe săptămână. De la diferiți contaminanți, ele sunt purificate printr-un disc de bumbac, pre-tratate cu un agent cosmetic.

  • Îngrijirea labei. Unghiile de animale sunt destul de ascuțite, deci pentru a evita rănile, trebuie să le tăiați. Se recomandă pentru cumpărarea unei pisici vătăma. Aceasta va ajuta la realizarea stratului superior cornos al unghiilor. Procedura de tăiere a unghiilor trebuie efectuată cel puțin o dată pe lună. Toate neregulile sunt de dorit să se ocupe de ferăstrău.

  • Igiena cavitate orală. pisicile Dwarf au gingii foarte puternice, ele rareori au inflamație. Perie animalele de companie ar trebui să fie periat de două ori pe săptămână. Pentru a face acest lucru, trebuie să cumpărați o pastă de dinți și o perie pentru o pisică.

  • Toaletă. Proprietarii apar rareori probleme cu participarea lor la animalele de companie tava. Doar o dată pentru a împinge în mancuts noua lor toaleta, dupa care se vor face numai acolo. Anumite cerințe atunci când aleg toaleta observa opțional, lucrul cel mai important este că vin la pisica în dimensiune.

  • Mers pe jos. Aceste animale de companie sunt animale de companie, astfel încât acestea nu sunt necesare plimbare frecvente. Nu este recomandat pisicilor a produce în afara nesupravegheate. Mersul pe jos-le mai bine folosind un sondaj.

  Hrănire

  Numărul de recepții alimentare și volumul de porții depinde direct de vârsta mandrină. pisoi nou-nascuti trebuie sa fie de reproducție de cel puțin 5 ori pe zi. De la 4 luni, numărul de mese alimentare ar trebui să fie redusă la 3 ori pe zi. Dieta lor ar trebui să constea din carne, terci de cereale și produse lactate redus de grasimi. Într-un an, mâncarea mănâncă un animal de companie trebuie să fie efectuată de 2 ori pe zi. In dieta de pisica adult, aveți posibilitatea să adăugați pește curățat de oase și legume. Adesea, proprietarii de animale de companie sunt recurs la utilizarea hranei pentru animale, care conțin toate substanțele nutritive necesare. hrana premium De preferință cumparare.

  Citește mai mult  Totul despre Peckienes gnomilor

  Produsele care ar trebui să fie incluse în dieta de zi cu zi a Machcina:

  • Produse lactate naturale+
  • carne fără grăsime+
  • Pește (hering, păstrăv, somon)+
  • Legume (cu excepția cartofilor)+
  • gălbenuș de ou+
  • Subproduse (de preferință ficat).

  Înainte de a trimite alimente un animal de companie, se recomandă fierbeți legume, carne și pește și adăugați oricare dintre aceste produse la terci. MacChins nu sunt absorbite de originea legumelor alimentare.

  Ar trebui să se știe că alimentele din tabelul uman nu sunt potrivite pentru aceste animale de companie. Aducem atenția dvs. o listă de produse nedorite în dieta lui Machcheckov:

  • Produse conservate+
  • produse de patiserie+
  • Boby+
  • Produsele sărate și grase+
  • Paste.

    Rata zilnică poate fi calculată prin greutatea animalului.

    Pentru pisicile mici, norma este stabilită sub formă de 5% din greutatea corporală totală, pentru adulți – 10%.

    Sănătate

    Pisicile cu picioare scurte nu au predispoziții pentru boli grave. Chiar și bolile genetice nu sunt teribile la dornuri. Ei au o imunitate foarte puternică și cu o îngrijire adecvată practic nu sunt bolnavi.

    Boala caracteristică și numai genetice a pisicilor scurte valturi este reprezentat ca o lordoză a părții vertebrale a scheletului. Cu un astfel de defect, animalele de companie pot suferi la întinderea în toracică. Această patologie poate provoca, de asemenea, boli suplimentare. De obicei, acestea se referă la organele interne. Cele mai vulnerabile devine inima și plămânii.

    În zona de risc există animale cu diverse dizabilități genetice. De asemenea, Lordoz poate lovi o pisică cu obezitate. Din acest motiv, trebuie să urmați cu atenție dieta animalului. Este strict interzis să-l overporrow și se descompun de recomandările asociate cu alimente.

    Este interesant de știut că chatters de gunchkins ar trebui să fie mult mai mari pisici. mușchii lor sunt de obicei dezvoltat in mod semnificativ mai bune decât sexul opus. Dezavantajele rasei pot fi exprimate în pisici cu ochi prea mari și rotunde. Un cap foarte mare este, de asemenea, un defect al unei varietăți de pisici cu labe scurte. Difuzorul de san nu este, de asemenea, avantajul de a rasei. Mancinov ar trebui să aibă un nas scurt.

    Moneda este deja considerată o abatere, același lucru se poate spune despre nasul prea lung. O altă abatere de la standardul de rasă este considerată un corp local. Nu poate obține niciodată un titlu și o pisică cu lână currmă.

    Recenzii de proprietate

    Pe site-urile interne puteți găsi feedback despre animalele de companie ale machcinului. Toate pentru că aceste animale au fost livrate în Rusia cu doar 18 ani în urmă și nu au avut timp să obțină răspândirea. Proprietarii acestor pisici fac accentul pe faptul că cel mai bine este de a dobândi o cu părul scurt mancine. Toate pentru că îngrijirea pentru ei nu este mult dificilă. Cu lână lungă încă mai au un pic mai mic și petrec mult timp pe pieptănarea și descurajarea ei, precum și pe scălarea unui animal.

    Mulți proprietari își cumpără animalele de companie pentru a-și petrece mai puțin timp pentru a le îngriji. Dar totuși acolo, astfel încât placa lor de unghii să crească prea repede.

    În acest caz, se recomandă tăierea unghiilor de două ori pe lună.

     Așa cum am menționat mai devreme, este necesar să se monitorizeze cu atenție dieta animalului. În alegerea produselor, proprietarii au venit la opinia generală și, de obicei, cumpărați alimente uscate sau produse naturale de primă prospețime pentru animalele de companie.

     Trebuie să monitorizați îndeaproape volumul porțiunilor de animale și să oferiți pisicilor adulți pentru alimente nu mai mult de 2 ori pe zi. Unii proprietari s-au confruntat cu obezitatea animalelor de companie, ceea ce a fost provocat prin încălcarea modului de putere. Macchins au o sănătate foarte puternică și abateri ușoare de la norma pentru ei nu sunt periculoase, care nu se poate spune despre obezitate. Aceasta poate provoca Lordoz, care, la rândul său, poate afecta negativ mușchiul inimii.

     Cea mai mare parte pe internet puteți găsi un feedback câteva, dar pozitiv asupra rasa de pisici scurt strat de. În îngrijire, ele sunt suficient de non-dependent, este necesar doar să adere la recomandările de bază pentru conținutul lor.

     În plus, despre pisicile din rasa McChin, a se vedea următorul videoclip.

     Evaluează articolul
     ( Încă nu există evaluări )
     Adaugă comentarii

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: