Macrogenatus: descriere, tipuri, conținut și îngrijire

Macrogenatus: descriere, tipuri, conținut și îngrijire

În plus față de animalele de companie cu patru picioare din locuință, precum și în spațiul public și de birouri, acvariile cu diferite rase de pești și locuitori de mare sunt destul de adesea plasați. Printre astfel de reprezentanți ai faunei marine, este în valoare de macrognatus highlighting, ale cărui caracteristici și aspectul determină cererea sa de la acvaristi.

Particularități

Locuitorul adâncimilor de apă cu un astfel de nume interesant se referă la acneea de pricepere, a cărui habitat sunt țările din Asia de Sud-Est. În ultimii ani, acest tip de pește este în cerere mare la om, deoarece este capabil de a deveni un decor real al acvariilor de acasă. Macrognatus provine din familia Mastatsobelid. Caracteristicile sale externe nu sunt mult diferite de un țipar hambar obișnuit, dar conținutul ca pește de acvariu este destul de posibil, va fi suficient pentru a studia principalele sale nuanțe.

Acvaristi considera macrognatus unuia dintre cele mai frumoase pește, care va fi în măsură să crească și să se propage în condițiile de rezervoare artificiale sau în acvarii.

Corpul lui lung și ușor alungit amintește un pic șarpe, la un capăt este un cap vizual vizibil. O caracteristică remarcabilă a peștilor este capacitatea de a crește într-un mediu natural pentru a marca o jumătate de metru, dar în condiții închise de locuințe umane, peștii de acest tip ajunge destul de rar dimensiunea de mai mult de 25 de centimetri lungime. Pentru a vă proteja de alți prădători care trăiesc în apă, Macroganatus are un număr mare de vârfuri din partea superioară a corpului.

Peștele este exprimat în mod luminos de dimorfismul sexual, totuși, spre deosebire de animale, este macrodognatus care are de obicei mai mulți reprezentanți ai bărbaților.

La ambele sexe din familie există aripioare dorsale și anale, prezența și localizarea cărora cauzează similitudinea coada. Culoarea speciilor de pește descrise variază de la mediul de conținut. Prin urmare, poate fi maro în diferite nuanțe, precum și roșu, roz, stacojiu. Aripile dorsale decorează în plus petele mari de culoare închisă, cu o jantă de aur, aripioarele de sân nu au pește. Abdomenul lui Macoganatus este de obicei pictat mai uniform, diferă de restul culorii cu tone mai ușoare de vârf de bază.

În general, anghilele de acest tip sunt alocate durabilității habitatului, în lumina cărora în sălbăticie se găsesc numai în anumite țări asiatice – Sumatra, Thailanda, Sri Lanka și T. D. Există un mic lac și un râu. În condiții continentale, ele sunt crescute doar artificial.

Acest tip se referă la indivizii care conduc stilul de viață de noapte – ziua acneei se ascunde de obicei în păduri, sub miezuri sau pur și simplu în pământ, dar nu este latent, dar ele sunt ținute vigilență, în aceste scopuri au un mic trialer, care este, în esență, un organ olfactiv.

Pe timp de noapte, MacroGanatus merge la căutarea de alimente. Se hrănesc cu plancton, caviar cu alte mici pești, creveți și crabi mici. Sa stabilit că acneea este capabilă să fie în afara rezervorului pe teren, de obicei acest decalaj este de maximum 1 oră. În acvariu, prima dată a peștilor poate demonstra un comportament gravitațional, totuși, deoarece acestea pot fi observate din ce în ce mai mult. macroganatus mici vechi pot fi păstrate într-un singur recipient cu grupuri mici, dar pe măsură ce cresc de multe ori, ele pot apărea conflicte frecvente, în special în rândul peștilor de un anumit sex.

Citește mai mult  acvarii pentru copii: soiuri, alegere, decontare

Soiuri

Printre macroganatus există mai multe specii care vor fi în măsură să conțină în captivitate.

Cafea MacroGnatus

  Acest reprezentant al familiei de pescuit va avea un corp maro, culoarea este aproape de nuanțe întunecate, în timp ce aripioarele sunt luminoase. Acneea va rămâne predominant la locuitorii de noapte, într-un număr mare de lumină puternică nu va avea nevoie.

  Singurul dezavantaj al acestei specii este de imunitate scăzută, prin urmare, în conținutul unui astfel de edem, va fi necesar să se acorde o atenție deosebită stării corespunzătoare a acvariului.

  siamez

  Peștii pot fi atât de mici și mari, în plus, culorile astfel de soi, o să iasă în evidență prin diversitatea lor. Corpul macrognaus este destul de dens, petele ar trebui să fie amplasate pe părțile laterale, culoarea lor va fi marmura. Cu alți pești, anghilă pot coexista cu calm, dar cu condiția ca acestea vor avea dimensiuni similare, în caz contrar vecinii mici vor fi considerate de locuitor ca minier.

  Perla

  Cel mai mic tip de macroganatus, de regulă, lungimea corpului unui pește adult va fi de 17 centimetri. Culoarea anghilă trebuie să fie maro cu stropi de argint. Un soi este perfect adaptat la condițiile de acvariu închise, peștele este, de asemenea, bine tolereaza cartier cu alți locuitori marine, râu sau lac.

  Macrognatus globul ocular

   Miniaturale reprezentant al familiei, care este alocat prin activitatea sa, precum și ochii convexe, ca nume a dus la numele. Peștii se simte bine in mare pe Cuiburi acvarii, o condiție preliminară este un sol sub formă de nisip cojit unei fracții mari.

   Compatibilitate

   Pentru a se conforma cu macroganatus de alți pești vor fi în măsură, în cazul în care nu sunt considerate de ele ca potențial minier. Restul anghilă poate coexista pașnic cu alți locuitori acvariu atractive.

   Cu toate acestea, acvarist trebuie să știe că, chiar și mici soiuri de astfel de anghilă au crampoane, contactul cu care, pentru alte specii de pesti poate termina destul de prost.

   Pentru a evita astfel de situații, ar trebui să adere la unele recomandări privind compatibilitatea.

   • Pentru selectarea locuitorilor în valoare de acvariu se apropie de îngrijire specială. Interzisă achiziționarea ca vecini reprezentanți mici prea activi la cazurile evita ca acestea să vor fi consumate de alimentație.
   • O opțiune bună va fi conținutul anghilor împreună cu soiurile de fund de pește. Datorită particularităților vieții lor – de regulă, ei nu vor fi prea activi și mari. De asemenea, alternativa poate fi locuitori de mare de dimensiuni mari.
   • Merită să se abține de la diluția în comun cu Margnatus cikhlid, deoarece acesta din urmă ies în evidență de hiperactivitatea lor.
   • Nu puteți păstra o mulțime de acnee într-un singur rezervor. Un astfel de cartier va duce la conflicte între bărbați, iar peștii pot avea o ceartă referitoare la teritoriu.
   Citește mai mult  Oranda de pește: Caracteristici, tipuri și Cuprins

   Condiții de creștere

   Pentru ca peștele să-i placă proprietarul și, de asemenea, a livrat un minim de hassle, este important să se asigure condiții adecvate de conținut. Există o serie de cerințe, respectarea căreia va oferi pescuitul sănătos și atractiv acvarist capabil de reproducere.

   • Rezervorul pentru anghilă trebuie să fie spațios, de asemenea o condiție prealabilă pentru prezența unui capac. Ca o regulă, pentru un reprezentant al acestei familii nu va fi suficient pentru acvariu de 100 de litri.
   • Prezența solului în container este o cerință obligatorie în ceea ce privește conținutul de acnee. Ca o opțiune potrivită, va apărea nisip cojit, care nu ar trebui să conțină constituenți ascuțite. Datorită caracteristicilor de acnee să sape în jos sau să-l exploreze de trunchi.
   • În ceea ce privește vegetația din acvariu, nu ar trebui să fie prea mult, în plus, este mai bine pentru a ridica specimene care nu au un sistem de rădăcină prea dezvoltat. Este permis să înrădăcinare-l într-un vas mic.
   • În plus față de vegetație, vor exista mai multe pietre pentru ușurința de condiție. Acestea sunt necesare de pește pentru a elimina mucusul naturale acumulează pe corp. Cu toate acestea, înainte de a găzdui într-un rezervor cu pește, acestea trebuie să fie șlefuite cu grijă pentru a elimina riscul de rănire prin muchii ascuțite.
   • In salbaticie, temporizări macroganatus în linia de coastă, în cazul în care sunt prezente diferite rădăcini sau snags. Astfel de componente pot fi, de asemenea, plasate în acvariu.
   • Este necesar să se monitorizeze starea de apă în acvariu, curățarea și înlocuirea acestuia ar trebui să fie efectuată cel puțin o dată pe săptămână, în funcție de situație, de îngrijire poate fi mai frecvente. lichide contaminate poate provoca dezvoltarea de boli de pește, atunci când ulcere începe pe corp. Numai un tratament în timp util va ajuta pentru a evita moartea anghilă. Este necesar să se controleze conținutul de sare în apă, dacă este necesar, adăugați-l.
   • Filtrarea și aerare – nu este mai puțin importante, pe care speranța de viață de acnee. Temperatura apei trebuie să fie permanentă, indicatorii optimi pentru pești vor fi valori în intervalul de la +21 la +26 grade. Indicatorii acrime ar trebui să fie la nivelul 7, în timp ce rigiditatea lichidului nu este mai mare de 15.
   • În timpul zilei, cel mai bine este de a oferi un iluminat locuitor macrognatus, cu sosirea nopții pentru a reduce sau opri la toate.
   Citește mai mult  Totul despre purtarea pisicilor

   Ce și cum să hrănești?

   În conținutul macroganatus, o atenție deosebită trebuie acordată nutrienții. Unii crescatori recomanda ajustarea dietei conform preferințelor individuale de pește specifice. Ca spectacole practice, Acneea poate demonstra diferite gusturi care se schimba in fiecare zi. De aceea, este recomandat să aibă mai multe opțiuni de alimentare în casă.

   Cu toate acestea, baza principală a macroganatus va consta din:

   • nevertebrate+
   • viermi de ploaie+
   • pește mic+
   • Mosari larve+
   • crustacee+
   • Cod file sau calmar carne.

   Crescătorilor de asemenea, recomanda utilizarea aditivilor de vitamine sub formă de hrană uscată, precum și produse congelate.

   Reproducere

   Ca o regulă, acnee va fi gata să continue genul nu mai devreme decât în ​​3 ani. Pentru a obține descendenți, un acvarist ar trebui să ofere condiții ideale pentru conținutul de pește, deoarece în captivitate nu este atât de des.

   În mod tipic, Macroganatus pentru a obține descendenți Conduceți injecții speciale, care vor avea un efect stimulativ asupra procesului de fertilizare.

   În această întrebare, puteți căuta ajutor de la specialiști care vor conduce prima vaccinare, precum și indică posibilele „capcane”.

   Pentru a obține urmași la domiciliu, va trebui să efectuați următorii pași:

   • Înainte de procedură, persoanele selectate trebuie transferate la acvariul de cel puțin 200-250 de litri+
   • Apoi, amelioratorul trebuie să ofere macrodognatus nutriție grea+
   • Singur sau doi masculi sunt permise pentru a satisface o femeie de sex feminin+
   • Injecția specială este introdusă de pește direct în mușchiul spinal+
   • După aceea, acvariu trebuie să fie izolat complet de surse de lumină naturală sau artificială.

    În cazul în care procesul de fertilizare a fost de succes, atunci femela de anghilă se va amâna cu cel puțin o mie de ouă în sol.

    Acestea cad în mod independent, pe partea de jos, în cazul în care va avea loc procesul de dezvoltare a acestora. Pentru cea mai mare parte, de aproximativ 3 zile va avea nevoie pentru aceste scopuri. După acest timp, puietul trebuie eclozat.

    Atunci când acestea apar, acvarist va avea nevoie pentru a crește temperatura apei la + 27-28 de grade, în plus, generarea tot mai mare de acnee va avea nevoie de alimente microscopice. În acest scop, se recomandă utilizarea plancton sau microkerway.

    Singur să crească și să se dezvolte acnee va fi capabil de a atinge dimensiunea de cel puțin o treime din părinții lor, dar este necesar să se ia în considerare diferențele dintre femei și bărbați în această chestiune.

    În cazul în care peștii cresc suficient, ele pot fi evidențiate în rezervorul de ansamblu cu restul de anghilă și reprezentanți ai faunei marine.

    În videoclipul următor, veți putea viziona macroganatus strîngînd în timpul perioadei de reproducere.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Narcisa Raescu

    Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: