MACROPOD: Peste Descriere, de conținut și de îngrijire

MACROPOD: Peste Descriere, de conținut și de îngrijire

Macrocomenele sunt creaturi foarte frumoase, la prima vedere, atrăgând atenția celor care înconjoară pictura lor albastră clasică. Cu toate acestea, natura lor agresivă poate contribui la apariția dificultăților la acvariștii novici.

Particularități

McoSpod este un pește de acvariu destul de comun din detașarea labirintului. Patria ei – Coreea, Taiwan, Vietnam și China. Arată strălucitoare și interesantă, ceea ce explică popularitatea creaturilor de la acvaristici. Corpul unui animal de companie este vopsit într-o culoare albastră frumoasă și acoperită cu dungi roșiatice, al căror umbră coincide cu nuanța de aripioare. Forma unui astfel de pește este destul de alungită, cu laturi plate, dar aripioarele sunt deja îndreptate, cu excepția abdomenului, care este un fir. Dimensiunea fritului divizat al coada ajunge la decalajul de la 3 la 5 cm.

Macrocomenzile au capacitatea de a absorbi oxigenul de la suprafața apei, cu ajutorul unor organe speciale, a cărei prezență este caracteristică întregii familii de labirint.

O astfel de abilitate permite acestor pești să supraviețuiască chiar și în rezervoarele permanente cu conținut scăzut de oxigen. Lungimea masculilor este de aproximativ 10 cm, iar femelele – aproximativ 8 cm. Peștele trăiesc cu aproximativ 6 ani, dar dacă le pasă de ei, puteți prelungi această perioadă de până la 8 ani.

Natura macro este destul de complicată. Agresiunea Acest tip de pește prezintă nu numai în legătură cu alte specii, ci și la bărbații lor. Femelele din această chestiune sunt mai multă toleranță.

Soiuri

Experții atribuie anumite tipuri de macrocomenzi, dintre care principala diferență este de culoare. Condițiile de detenție și punerea în aplicare a îngrijirii diferitelor macropode nu sunt diferite.

Clasic sau obișnuit Macopod Rode din China. Puteți să-l identificați prin pete albastre cu benzi de culori din cărămidă situate lângă cap și pe burtă. Culoarea are mai multe opțiuni – poate fi albastră, în zona de schimbare a spatelui pe violet sau un corp combinat (corp maro, cap albastru și aripi roșii).

În plus, macro-ul clasic poate fi albino. În acest caz, apelantul său va fi alb cu dungi galbene, aripioarele vor fi pictate într-o umbră roz, iar ochii sunt roșii. Separat, un astfel de macropod, ca un mon-pin. El își surprinde frumoasa nuanță de argint, aripioare roșii și spate de aceeași culoare. Coada și spatele aripii în același timp rămân albastru.

Black Macro Rod din Vietnam. Culoarea sa ezită de la gri închis la maro. Coada are o culoare bogată-zmeură. Caracterul acestei specii este mult mai cald decât rudele sale.

Citește mai mult  Prezentare generală a produselor alimentare uscate pentru pisici și pisici Whiskas

Chineză Macoopod este destul de frecvent numită rundă. Îngrijirea pentru el are propriile sale specifice. De exemplu, în timpul iernii este necesar pentru a reduce temperaturile de până la 10 grade. În plus, adesea suferă de microbacterioză, care necesită măsuri adecvate.

Compatibilitate

Macrocomenii se înțeleg în acvariu departe de toți reprezentanții lumii subacvatice. Cel mai adesea cu alte pești arată agresiune, astfel încât alegerea vecinilor ar trebui să fie deosebit de atentă. Preferința în acest caz, este mai bine să se ofere creaturilor active de aceeași dimensiune și forță.

Este imposibil să se stabilească Mcouropod cu creaturi slabe și pașnice, deoarece acest lucru va crea un pericol fără ambiguitate pentru acesta din urmă.

În plus, sub interzicerea obligatorie este o familie de aur, precum și guppy și ca lor.

Cel mai bine este să rezolvați macropodul în perechi sau să combinați un bărbat și câteva femei. Le puteți rezolva cu alti pesti daca acvariu este mare și echipate cu privire la interesele tuturor locuitorilor săi, iar vecinii se disting prin viteza și lipsa de agresivitate. Acestea pot fi bombuses pașnice, Guri, lialys sau tetra.

Condiții de creștere

Conținutul de McOurodes la domiciliu nu reprezintă dificultăți speciale. Temperatura apei trebuie menținută la 18-25 grade de căldură, iar pH-ul ar trebui să varieze în intervalul 6,0-7,5. rigiditate optimă a apei – 5-19 DGH. Toate pentru animale de companie de îngrijire minciuni interne în echipamentul potrivit de acvariu, menține în continuare în condiții optime și de hrănire. Aquarium pot fi alese mici la capacitatea. Un pește ar trebui să aibă aproximativ 20 de litri de apă, iar pentru perechea deja fi siguri de 40 de litri.

Acvariul trebuie să fie echipat cu un capac, așa cum Macoopod este înclinat să sări din ea. Astfel încât separarea teritoriului a trecut calm, pentru fiecare individ este recomandat să creeze o descoperire destul de majoră. Aranjați-le importante din partea diferită a rezervorului.

Este necesar ca mișcarea apei în acvariu să fie complet absentă, fie a fost minimă. Pentru a asigura o creștere stabilă și dezvoltarea creaturilor, cel puțin o dată pe săptămână va fi actualizată o parte a apei (de la 20% la 25%). Lichidul trebuie utilizat întotdeauna și are compoziția hidrochimică necesară.

Se recomandă echiparea recipientului cu plante plutitoare, precum și plante cu un sistem rădăcină puternic și ramificat. Vorbim despre astfel de culturi ca un rând, scris și Salvinia. Verzii trebuie să reducă în mod regulat, deoarece, în caz contrar, unele copii vor începe să se suprapună cu alte acces la oxigen.

Solul ar trebui să aleagă întuneric, deoarece nu provoacă stres la pește și, în același timp, este fundalul câștigător pentru locuitorii lumini.

Înainte de a completa acvariu, un amestec de sol trebuie să se fierbe, apoi curățate zilnic cu un sifon.

Citește mai mult  Totul despre Felix hrana pentru pisici

Selectarea decorul pentru rezervorul de locuitori pe piața internă, ar trebui acordată preferință subiecților din materiale naturale. in afara de asta, Pentru a evita dispozitive care vopsite cu coloranți – Ele pot fi toxice si provoca o boala, precum si moartea animalelor de companie domestice. Filtrul utilizat este de dorit pentru a alege un consum redus de energie, deoarece este important ca Macoopodes de a evita consumul de apă puternice. De la încălzire și compresorul este mai bine să refuze în cazul în care peștii trăiesc fără vecini. Ei se simt minunat la temperatura apei de 18 grade și nu necesită o aerisire suplimentară de apă.

Lighting este în valoare de alegere în funcție de cerințele plantelor cultivate. zi de lumină nu trebuie să depășească 12 ore, iar lumina – să nu fie prea luminos. Pe de iluminat de noapte ar trebui să fie oprit. În zilele însorite vor trebui să se asigure că iluminarea naturală nu se încadrează pe pereții acvariului, iar apa nu sa supraîncălzit.

Peștele de labirint au imunitate congenitală a bolilor comune, prin urmare, cauza sănătății lor proaste este doar o îngrijire sau condiții incorecte de detenție. Tuberculoza are loc în absența unei curățări regulate de rezervoare. Din păcate, această boală este practic tratată. Paraziții apar din cauza hranei, a plantelor sau a solului slab tratat. În acest caz, cheia de crap sau nematodele se încadrează în acvariu, care afectează negativ locuitorii casnici. Pentru a elimina boala parazitară, va trebui să utilizați medicamente speciale sau mangan, puteți adăuga, de asemenea, piperazina la mâncarea de animale de companie.

Putregaiul finlandez din pește este vindecat numai cu antibiotice. Dacă nu luați măsurile corespunzătoare, atunci aripioarele lor în sensul literal al cuvântului vor distruge. Ichtioftioza este ușor de calculat pe apariția de puncte albe de pe suprafața de pește Taur. Pentru tratamentul bolii, va fi necesar să se mărească temperatura în acvariu, precum și să profite de medicamentele speciale.

Ce și cum să hrănești?

Feed Animale domestice este destul de simplu. În natură, peștele se hrănește pe aproape toată lumea, dar preferința oferă hrană pentru animale: Felts și alți locuitori acvatici. Uneori creatura este gata să sară din apă pentru a prinde fluxul potențial. La domiciliu, Mcourod poate oferi fulgi speciale, granule sau alimente specializate pentru cocoși. Mâncăruri înghețate sau vii ca o molie, tub, artemia, larve de țânțari neagră. Furajul congelat înainte de servire va trebui să dezghețați.

Citește mai mult  Pedigree hrana uscata opinie pentru câini

Opțiunile de viață trebuie dezinfectate într-o soluție de mangan. Selectarea furajului finit, este necesar să se preferă compozițiile care conțin caroten. Această substanță are un efect benefic asupra culorii scalelor și aripii, fără a le oferi să transpire. Din când în când pot fi filtrate cu homemade tocată.

În orice caz, este important ca dieta de pește să fie diversă și echilibrată.

Pentru a alimenta macropodul de două ori pe zi, dar în cantități mici, deoarece animalul este înclinat să crească.

Surplusul alimentar trebuie imediat să curețe.

Sexualitate și reproducere

Diluarea macrocomenzilor la domiciliu este caracterizată de simplitate. Din activitățile pregătitoare vor necesita numai organizarea de reproducere. Chiar în acvariu, temperatura ar trebui să crească treptat la decalajul de 26-28 de grade. Folosind turbă, marmură de marmură sau preparate speciale de preparate chimice în acest caz se modifică la 6.

În plus, nivelul de fluid crește la 20 cm, iar adăposturile suplimentare ar trebui să fie amplasate în interiorul acvariului: fie grotele sau plantele plutitoare. Înainte de reproducere, dieta de macrocomenzi este înlocuită de carne.

Pentru a distinge bărbatul de la femeie, va trebui să examinați cu atenție. Corpul reprezentanților masculi arată mai subțire timp de mai multe centimetri. Diferențele sunt disponibile în pictura – bărbații sunt mult mai luminați. În plus, aripioarele de bărbați arată mai mult și mai clare, în timp ce femelele sunt ușor rotunjite și scurte. În timpul reproducerii, bărbatul construiește un cuib de fragmente de plante și bule de aer aproape pe suprafață.

Pentru această perioadă, este necesar să se selecteze femelele într-un alt rezervor, deoarece bărbații agresivi se pot strecura. De îndată ce cuibul este finalizat, femelele pot fi returnate pentru a începe să arunce caviarul. Icoanele primite vor fi angajate în bărbat – le vor purta în cuib și apoi vor avea grijă și de gardă până la apariția descendenților. Femeile în acest moment mai bune les.

Ca o regulă, o persoană de sex feminin dă aproximativ 500 de ouă, care se coc de la 3 până la 5 zile. Este important să vă amintiți: de îndată ce va apărea prăjit, bărbatul va înceta să le considere ca niște descendenți și să le poată mânca cu ușurință. Din acest motiv, persoanele fizice Fry și adulte ar trebui păstrate în diferite tancuri. Fingering Fry este adoptat de infuzori, micro-uri și ouă de gălbenuș fiert.

Sfaturi pentru îngrijire, Stern și Macro de reproducere la video de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: