mâncare pentru câini Berkley

mâncare pentru câini Berkley

Proprietarii celor patru picioare urechi au avut întotdeauna grijă de favoritele lor, astfel încât să alegeți cu atenție alimentele. Piața oferă o gamă largă de produse pentru fiecare gust, dar trebuie remarcat marca comercială a lui Berkley, care produce hrană de înaltă calitate într-o mare varietate. Mărfurile au propriile caracteristici și avantaje cu care în detaliu.

Particularități

Berkley Dog hrana hrană este în mare cerere. Conservele conservate, care sunt produse sub acest brand aparțin categoriei Kholistatikov. În compoziția lor, ingrediente extrem de naturale având o valoare nutrițională ridicată. Produsele sunt oferite într-un sortiment bogat, astfel încât toată lumea poate găsi ceva potrivit pentru prietenul său cu patru direcții.

Aceasta este o companie germană care este implicată în producția de hrană naturală pentru animale de companie de mult timp. În timpul pregătirii, nu numai componentele de înaltă calitate sunt aplicate, dar și echipamente moderne de înaltă calitate, astfel încât produsele sunt procesate cu atenție, în timp ce toate substanțele utile sunt salvate. Trebuie remarcat faptul că majoritatea ingredientelor sunt achiziționate în ferme, iar componentele sunt bine auditate. Producția germană conservată aparține clasei premium, ele conțin aproape 70% din carne naturală. Reținerile animale de companie industriale pentru animale de companie, acestea au combinația perfectă de proteine, grăsimi și carbohidrați.

Compoziția este gândit de experți de conducere, astfel încât dvs. preferate vor primi toate micro și macroelemente necesare cu vitamine, împreună cu nutriție.

Trebuie remarcat faptul că În practică, se dovedește că utilizarea hranei Berkley ajută la îmbunătățirea activității sistemului digestiv al câinelui. În plus față de carne de înaltă calitate, există bulion în hrana umedă, precum și legume și cereale, minerale și ulei de măsline. Toate ingredientele sunt testate printr-o verificare serioasă, și numai după aceea, merg la producție. Acest produs are indicatori excelenți că proprietarii au observat în mod repetat. Nu există arome și conservanți artificiali ca parte a hranei pentru animale, nu există coloranți nocivi și aditivi de origine artificială. Un mare avantaj este o alegere bogată a alimentelor, luând în considerare caracteristicile de vârstă și fiziologice ale câinelui.

Citește mai mult  Caracteristici ale Alleva hranei pentru animale

Desigur, hrana este oferită la un preț ridicat, dar este destul de achitat de o calitate premium, așa că Berkley este în cerere de mult timp. Bird, carne de vită, miel și mâncăruri sunt folosite ca carne, ceea ce înseamnă că gustul este preferințele unui animal de companie care poate fi aleasă corect nutriția echilibrată. Pentru a achiziționa produse, trebuie să căutați, deoarece este oferit departe de fiecare magazin de animale de companie, dar există întotdeauna cumpărături online. Trebuie remarcat faptul că În sortiment puteți găsi o linie pentru câini care suferă de exces de greutate, deci nevoie de alimente dietetice, iar compania a avut grijă de ea.

Sortiment de hrană umedă

Conservele conservate sunt în mare cerere, în sortimentul lor despre o duzină, astfel încât să puteți alege pentru orice rasă, fie că este vorba de un cățeluș sau un câine adult. Alimentele umede constau din astfel de ingrediente, cum ar fi carne, legume, fructe, complexe de vitamine și chiar extracte de ierburi. Puteți găsi produse non-standard în care sunt folosite orez brun, fidea și chiar de vânzări. Cu toate acestea, în orice chestiune conservată, ingredientul obligatoriu este bulion. Dacă câinele are o tendință de alergii, este mai bine să alegeți mâncarea conservată cu legume și curcan, în plus, este o bună prevenire a diferitelor boli. Astfel de alimente sunt potrivite pentru obezitate, pentru digestie sensibilă și în timpul dermatitei.

Compania produce alimente conservate în băncile de staniu și pachete, care este foarte convenabil.

Conservele cu bucăți de carne, cerealele și felii de legume sunt oferite în toate seria Terine din carne. Acest hrană include iepure, mânzați și vânzări cu o pasăre, precum și în compoziția puteți găsi fructe de padure care îndeplinesc sarcina fibrei. Sursa naturală de grăsime este lenjeria și uleiul de măsline. Această serie este oferită într-un volum mic, deci poate fi luată la degustare. Trebuie remarcat faptul că în compoziția puteți găsi vitamine și aditivi minerali, ceea ce crește valoarea hranei pentru animale.

Citește mai mult  Ce poreclă de a alege pentru băieții germani-ciobăniți?

Mâncare uscată

O astfel de nutriție nu este mai puțin populară decât mâncarea conservată. Acest lucru se datorează faptului că compoziția utilizează, de asemenea, carne proaspătă și fără ingrediente deshidratate, astfel încât hrana este saturată cu elemente nutritive și are un gust uimitor care va atrage orice câine. Producătorul a dezvoltat o formulă monoproteină mesmeroasă, utilizează fructe de padure, fructe și spanac cu Spirulina, care oferă un organism de companie cu mineralele necesare.

Trebuie remarcat faptul că Datorită unor astfel de componente, alimentele sunt absorbite mult mai repede și mai bune. Astfel de alimente sunt potrivite pentru cățeluși și rase mici, granulele formei plane ale unui diametru mic sunt ușor rotunjite. Compoziția include 56% din carne naturală, totul este legumele și fructele proaspete. De exemplu, alimentele „Turcia cu un măr” este în mare cerere. Aceasta este o opțiune nutrițională ușoară, cu un gust excelent pentru câinii cu stomac sensibil. Compania utilizează o formulă mesmeroasă care reduce probabilitatea alergiei.

Dacă sunteți în căutarea pentru hărțuirea completă a catelusului, acordați atenție „mielului proaspăt cu legume”, care este potrivit pentru câinii superficiali sau pentru rasa medie. Printre ingredientele sunt cartofi dulci, leguminoase, ouă, semințe de in, precum și ulei de somon și diverse vitamine cu minerale. Furajul câinelui „rață proaspătă cu legume” include fructe cu fructe de padure care au un efect pozitiv asupra sănătății câinelui în creștere.

Puteți spune cu încredere că acest produs va plăcea cele mai multe animale de companie.

Examinați recenzii

Hrana pentru câini de producție germană Berkley a câștigat mai multă popularitate nu numai în străinătate, ci și în Rusia. Mulți consumatori sărbătoresc o calitate excelentă. Pentru a vă asigura că animalul dvs. merită să încercați astfel de alimente, este suficient să vă familiarizați cu recenziile celor care utilizează deja produsul acestui brand. Proprietarii de patru picioare au remarcat că au fost atrași de compoziția naturală și de prezența cărnii proaspete într-o cantitate atât de mare. Mulți oameni de genul asta în sortiment puteți găsi produse pentru alergici și câini cu un sistem digestiv slab. În practică, se dovedește că hrana lui Berkley contribuie la consolidarea imunității, au un efect benefic asupra stării pielii și a lânii de companie și, prin urmare, sunt adesea recomandate chiar veterinari, și acest lucru vorbește despre multe.

Citește mai mult  Hrana uscată pentru pisici du-te!

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: