Masina Bologun cu alte rase

Masina Bologun cu alte rase

Bologna rasa are mai multe subspecii, dar toate reprezintă câini de talie mică de casă, cu un aspect confortabil și un caracter bun. Dacă le traversează cu animale de companie de alte rase, puteți obține rezultatul cel mai neașteptat. Puii, astfel de sindicate sunt numite marchini. Ce sunt mestici și ce se întâmplă, spun în acest articol.

General Despre Metisah

Mets și docuri se referă la câini fără putere, dar aceste animale diferă semnificativ unul de celălalt. Linia generică a mongrelului nu poate fi urmărită, iar metodele au părinți cu părinte. Caracteristicile strămoșilor lor intitulați sunt ghicit în aspectul lor. Din păcate, ereditatea nu le da dreptul de a prezenta documente, efectuarea unui pedigree. Și, deși unele methuses sunt permise pentru expoziții, ele aproape niciodată câștiga premii.

Cercetătorii cred că, în cele mai multe cazuri, hibrizi moștenesc de la părinți toate cele bune în fiziologie și caracterul. Ei au imunitate puternice, ele rareori transmit boli genetice caracteristice oricărei rase. Psihicul în astfel de animale este mai stabil decât, de exemplu, la rasele agresive, acestea sunt mai ușor să se adapteze la noua setare, au un bun, sociabilitate.

Astăzi puteți auzi termenul de „rasa de designer“, care se referă la hibrizi, dar în cele mai multe cazuri, astfel de uniuni sunt obținute de la împerechere accidentală, în cazul în care proprietarul nu reușește să țină evidența de animale de companie.

Metis produse nu ar trebui să fie plătite, acestea sunt transmise „mâini bune“.

Important! Hibrizii sunt plătite în mod intenționat, de exemplu, proprietarul vrea să aibă un câine drăguț mic în formă de la Bologna, dar watchdog Doberman lui. Pericolul unei astfel de unire a este că genele pot fi imprevizibile, iar proprietarul va primi un câine pletos mare cu un Kindest caracter, care nu va mai gavknet atunci când apartamentul va apărea în apartament.

Citește mai mult  Caracteristici Caracteristici pentru câini Perfect Fit

Generale despre Bologun

Înainte de a continua cu descrierea animalelor de muls de diferite rase, pentru a afla cine sunt astfel bologna. Având în orice idei despre ei, vă puteți aștepta manifestarea unor astfel de gene de la hibrid. Bologna este un caine pufos dragut de dimensiuni mici. Dar rasa face o mulțime de soiuri care diferă în aspectul și caracterul său. Pentru lista generală de prezentare unele dintre ele.

 • Malteză (Malthza) – frumoase, creaturi neaditive cu lână albă. fire sensibilă, blând și afectuos. Un astfel de câine poate plânge dacă acestea sunt ofensat.

 • culoare rusă – dotat cu gri, bej sau de culoare maro. Topirea moale, compatibil, dar are calități de securitate care este necaracteristică pentru Bolon. Ea este în măsură să demonstreze caracterul și de a proteja proprietarul.

 • Franceză (Bishon Frise) – culoare Lână în alb rasa, caracterul este blajin și iscoditoare.

 • Italiană (Bolognese) – aristocratic mândru și de câine intens. Ea arata ca o minge albă. De fapt, are un corp subțire, care este rotunjit din cauza unei cantități mari de lână.

 • Havana (Habanese) – câine pitic plin de farmec cu blană de mătase ușoară. Animalele de companie de aceasta rasa de acest gen, sunt fuzionate, o atenție dragoste, bun devine bine cu copii.

 • Coton de Tulawar – Bologna cu mult timp la jumătate din lână, plus puternic și stare bună de sănătate.

 • Leul Mici (Levhegen) – persoane fizice două culori, cu o tunsoare caracteristică sub leu. Dar ele arata destul de integritate, înzestrat cu un caracter bun.

  Din descrierea diferitelor tipuri de bologna, putem concluziona că acestea sunt bune blajin, dragă, blând.

  Animalele de companie nu sunt vânători, pază sau gărzi. Pentru a le oferi proprietăți suplimentare, bologna încrucișată cu alte tipuri de câini.

  turna

  După ce a înțeles în rasa de la Bologna și de a afla cine astfel de metisors poate lua în considerare rezultatele mulgerea acestor animale frumoase, cu alti caini. Diferite tipuri de animale pot fi utilizate în crossbaths: Dachshund, Pinscher, Spitz, Spaniel, Scotch Terrier. Ideal în cazul în care colectarea de câini aproximativ coincid. Noi da exemple de anumite tipuri de metots obținute cu participarea lui Bolon.

  • Masina de Zvergshnauzer cu Bologna. Se pare animale foarte drăguț, cu dimensiuni de la Schnauzer și cu lână Bologna. Gazdele se taie de multe ori un animal de companie sub Schnauzer. De la Bologna, catelusul devine temperament prietenos și secvențiere, și loialitatea față de proprietar și puternic – de-al doilea părinte. În cazul în care câinele va simți o amenințare pentru orice membru al familiei, el se va transforma instantaneu într-un apărător. formare nevoile de câine. Proprietarul trebuie să aibă un ușor caracter pentru a deveni un animal de companie.
  Citește mai mult  Cum se distinge Guppy de sex feminin de sex masculin?

  • Papillon, amestecat cu Bologna. Nu cu mult timp în urmă, crescătorii au adus complet conștient Methis Mi. El a devenit rezultatul încrucișării maltez Bolonki, Papillon, Shih Tzu și japoneză Hina. Acesta este un caz rar, atunci când Metis achitat numele sau rasei de designer. Astfel de copii costa de la 60 la 150 de mii de ruble. Ei au o linie dreaptă, lungă, lână și urechile fluture care zboară superbe. Câinii sunt foarte frumos si cu o companie.

  • Chihuahua traversat cu Bologna. Chihuahua cruce cu diferite tipuri de bologna. Masina cu Havana Bishon se numește Cheenese, și cu limba franceză (friza) – apel chi-Chon. Astfel de methuses au o haină de blană frumoasă, cu o mulțime de blană, ei au un urechi stufoase confortabile (acestea sunt coborâte de friza, și Havana a ridicat).

  • Yorkshire Terrier Amestecat cu Bologna. Metisov York cu malteză Bologna (malteză) este numit morcovi sau yorcticia. Ele sunt rezistente, au o sănătate bună, caracterul prietenos, afectuos, devotati si fideli proprietarului lor. Hibrizii pot obține încăpățânarea de la York. Dacă aveți o răbdare și să aibă grijă de copilărie, puteți obține un calm și adus pentru animale de companie.

  • Se amestecă Terrier-ul și Bologna. Cățeluși unei astfel de uniuni au o lână lungă și arate mai mult ca York decât pe Toy terrieri. Metis devine bun, compatibil, credul și afectuos. El iubește societate a copiilor, dar în același timp, el este foarte emoționant, poate ascunde mult timp și nu răspunde la apelurile infractorilor.

  • Benez și Bologna Mix. Metisi sunt obținute încântătoare, sub formă de bulgări pufoase mici afectuos. Ei sunt ascultători și calm, ușor de studiu. Ei au suficientă energie și optimism pentru jocuri frecvente. Atitudinea față de copii într-o astfel de hibrid va depinde de modul în care genele. În cazul în care este nevoie de mai mult de la Bologna, voi fi fericit să se joace cu copiii. Genele de la Pekingese vor permite animalelor de companie să-și iubească numai pe sine și de gazdă.
  Citește mai mult  Umpluturi eco-premium

  • Mix Poodle cu Bologna. Malthipa – un amestec de bologun maltez cu un pudel. Metis arata cum ar fi jucăriile de pluș cu margele ochi. Lana poate obține orice – dreaptă, ondulată sau activă activă. Hibrid arată mai mult ca Bologna. Câine intelectual, jucăuș, vesel și curios, iubește societatea de copii.

  • Masina cu Cocker Spaniel. Un amestec de Bolon cu apel spaniel Silky Cocker. Se pare ca un cocker matasoasa, care este pus în titlu. METISI au personaje bune, distractive și de încredere.

  Despre ce caracteristici maltez Bolonka posedă, uita în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: