Masina Dock si Shepherd

Masina Dock si Shepherd

Expresia „câine – cel mai bun prieten al omului” a avut deja urrokom, dar pentru o lungă perioadă de timp, această frază poartă cereale adevărului. Câinii sunt capabili de loialitate sinceră și devotament. Și nu neapărat cel mai bun prieten ar trebui să fie un drăguț catelus pur, pentru că prietenii nu cumpără. METIS KANDS cu Shepherd poate deveni un excelent tovarăș și prieten pentru întreaga familie.

Avantaje și dezavantaje

Poate că, din toate soiurile de mongrele, este un amestec cu un câine de ciobanesc apare mai des decât altele. Acesti caini pot fi găsite pe site-ul câine în lesă cu proprietarul, și poate fi văzut într-un pachet de câine vagabond. În conformitate cu descrierea câine încă mai mult ca un părinte necunoscut decât un caine ciobanesc. Comparativ cu pursânge pentru animale de companie metis au propriile lor avantaje:

 • Shepherd catelus de rasa necunoscuta si sunt mai puternice și sănătoase+
 • mestizo rezistente la boli genetice+
 • în aceste pui o imunitate puternica+
 • ei mai devreme începe să se manifeste inteligenta+
 • costul este mult mai pui corcituri mai mici+
 • mestizo costisitoare de selecție de alimente speciale au nevoie foarte rar.

Înainte de catelus de start-corcitură, este important să vă familiarizați cu minusuri:

 • nu se știe ce dimensiune va crește pentru animale de companie+
 • animalele corcituri nu au documente si pedigree+
 • nu pot participa la expoziție+
 • este imposibil să se știe în avans cum să crească un caracter câine.

Diferență

În cazul în care proprietarul cu siguranță vrea să înceapă un catelus rasa pura, atunci el ar trebui să fie atenți atunci când aleg un crescător. Nu toate sunt decente, sub masca unui catelus de rasă pură, puteți vinde Methis Shepherds și Karany. Este posibil să se distingă păstorul de rasă de rasă de la Methis prin următoarele caracteristici.

 • Deja la 2 luni, un pui de păstori pură este mai mare decât colegul lor necurat. Are labe mai puternice și mai puternice cu articulații puternice și fără curbură.
 • Pe fruntea poraziunii puteți vedea o canelură distinctă, care nu este în păstor.
 • Câinele de reproducere are o mușcătură întotdeauna foarfece, iar curțile pot fi oricare.
 • Pe măsură ce creșteți la păstor, urechile devin solide și stau pe cap, câinii rasei mixte de urechi rămân agățate.
 • Amestecul pornografului cu un păstor este un piept în formă de butoi, iar pieptul de catelus de pâine este larg și masiv.

Caracter

Datorită comunicațiilor genetice cu ciobani, pui-Metis au o inteligență ridicată și, prin urmare, este bine să tren. Chiar și cele mai multe echipe dificile, un astfel de caine se va efectua cu ușurință. Acesta este legat rapid proprietarului, este caracterizat prin loialitate și claritate. Este perfect pentru un astfel de catelus pentru păstrarea într-o familie cu copii.

În general, acestea sunt câini activi și mobile care iubesc plimbări lungi, excursii pe natura, scăldat. Ei bine, astfel de piese au fost exprimate prin calități de securitate, ele nu diferă agresiune, dar proprietarul va fi capabil de a avertiza cu privire la abordarea de străini. methuses bine se inteleg cu alte animale, poate fi câini și pisici, și alte animale de companie.

De la docuri cioban a adoptat și devotament sincer proprietarului. Există o mulțime de cazuri când metats până când acesta a rămas fidel persoana lor și a rămas în așteptare pentru el într-un singur loc. Cu o educație adecvată de la Methis, prietenul cu patru picioare se poate dovedi, nu inferior rudelor de rasă în calitățile sale.

Conținut și îngrijire

După cum sa menționat deja, câinii de roci mixte se deosebesc de o sănătate puternică, așa că în îngrijire specială, astfel de cățeluși rareori au nevoie. Pentru conținutul lor este destul de potrivit pentru un aviar de stradă spațios. Astfel de câini trăiesc bine și pe cabine cu plimbare zilnică pe teritoriu. Amintiți-vă binele și regulile de comportament ale casei sau în apartament. Aceștia sunt câini care iubesc jocurile și jogii, așa că Cel mai bine este să conțină un animal de companie pe complot.

Dacă câinele este închiriat de pe stradă, atunci primul loc pe care trebuie să-l viziteze este o clinică veterinară. Specialistul ar trebui să inspecteze catelul, să efectueze analize, proces de la paraziți. Dacă există alte animale în casă, este recomandat ca perioada de carantină să părăsească găsirea în spital sau pe o supraeximare temporară. Nu uita despre vaccinările obligatorii anuale și de manipulare de la viermi.

În ciuda imunității puternice, câinele poate deveni o victimă a infecției, în cazul în care vaccinarea la timp nu este trecut.

Cu un apartament de câine, trebuie să furnizați locul. Să fie un Lena scos din proiecte și dispozitive de încălzire. Atributele obligatorii – boluri pentru hrană și apă, jucării, oase speciale pentru curățarea dinților, lesă și guler. Nu uita ca puii cresc rapid, mai ales metats de cioban, deci verificați periodic dacă gulerul nu da, și schimbați-l dacă este necesar, pentru o opțiune mai spațioasă.

Îmbăiere frecventă nu are nevoie de un câine, este suficient să-l spele o dată în sezonul, la o temperatură a apei de 25-35 de grade Celsius. În timpul spălării, un utilizări speciale șampon. Trotuare ar trebui să fie de cel puțin 2 ori pe zi, fiecare mers pe jos – cel puțin 30 de minute.

Nu uitați să poarte un câine botniță înainte de mers pe jos. Este necesar nu numai ca parte a normelor privind conținutul de animale mari, dar, de asemenea, în scopuri de securitate pentru PSA: Doghanthers sunt peste tot, și otravă pot fi găsite în orice curte.

Despre cum să aducă la un spărgător, a se vedea în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: