Mănuși de lână pieptănare pentru animale de companie: Ce se întâmplă și modul de a alege?

Mănuși de lână pieptănare pentru animale de companie: Ce se întâmplă și modul de a alege?

Fiecare companie cere să aveți de îngrijire. Aceasta include o întreagă gamă de evenimente, importante, printre care este derivat. Pentru a facilita procedura, producătorii au dezvoltat o mănușă specială, care vă permite nu numai să aibă grijă de lână de un animal de companie, dar, de asemenea, ușor masaje corpul său. Despre nevoia de accesorii și utilizarea acesteia Talk articolul nostru.

Avantaje și dezavantaje

Trebuie remarcat faptul că unele animale de companie lăsa o mulțime de lână în jurul valorii de apartament. Acest lucru este nu numai nonhygienic, dar în unele cazuri poate provoca alergii. Veniturile vine mănuși de deducere.

Potrivit recenziilor consumatorilor, Dezavantajele acestui dispozitiv practic nu sunt respectate. Faptul este că animalele de companie domestice în mod constant trebuie să aibă grijă de lână. Cu toate acestea, procedura de deducere poate fi suficient de lung, iar animalele nu sunt întotdeauna pacient. Mai mult decât atât, unii nu tolerează acest proces, așa cum poate fi perii frică sau durere, uneori, întâlnite atunci când o agăța pieptene tine lână încurcat.

Specialiștii notă că Îngrijirea corectă a animalelor de companie poate crește speranța lor de viață. Glove pentru pieptănare lână le salvează de la stres, deoarece animalele nu se tem de a urmări numai pentru mâna gazdă. Printre alte avantaje de adaptare pot fi observate confort și comoditate, posibilitatea de a elimina o cantitate mare de lână. duza de silicon situat în imediata apropiere a palmei și pentru a ajuta obține mai cu atenție scapă de incurcaturile.

blana animalelor incepe sa arate mult mai bine, nu rănească pielea. Atunci când pieptănare contaminarea Îndepărtează. Această procedură, de asemenea, ajută la îmbunătățirea circulației sângelui.

Care este procedura

Igiena este importantă, nu numai pentru oameni, ci și pentru animalele de companie. Este necesar să se monitorizeze lâna, la timp, curățându-l de la murdărie și gunoi. Unii indivizi nu vor face rău cu uleiuri speciale. Complexul de proceduri va contribui la excluderea formării chatuninelor și a reacțiilor alergice la un animal.

Citește mai mult  alimente umede pentru pisici sterilizate: caracteristici, branduri, selecție și modul de putere

Pentru un număr de animale, înotul frecvent este binevenit. Într-o astfel de situație, îndepărtarea va veni la salvare. Acesta va ajuta nu numai să curățați lâna, ci și să observați problemele cum ar fi apariția puricilor și iritații pe piele. Folosind mănușa, procedura trece cu ușurință, animalul se simte mângâierea moale, respectiv, cu plăcerea este lângă proprietar.

Dacă animalul este nepermanent, nu poate fi într-un singur loc pentru o lungă perioadă de timp, se recomandă remedierea acestuia înainte de efectuarea procedurii. De exemplu, câinele trebuie să lege pe o lecție scurtă.

Stoarcerea animalelor între picioare nu au nevoie, le poate livra disconfort sau chiar durere.

Cât de des faceți lâna

Petholders uneori întreb: cât de des trebuie lână să fie curățate cu animalele lor de companie? Trebuie remarcat faptul că De hairflows cad inegale. Timpul de năpârlire este influențată, starea de sănătate a animalului, vârsta lui, precum și timpul anului.

Cel mai adesea animalele de companie sunt câștigă în greutate în perioada de toamnă. lână lor înainte de debutul iernii devine gros. În cazul în care animalul locuieste in casa, care apare în aer curat numai în timpul plimbări, puteți conta pe un proces aluniță mai uniformă. În cazul în care proprietarul observă o deteriorare a calității lânii unui animal de companie, bârfe și pierderea mai puternică, este necesar să se arate urgent medicul veterinar.

Experții recomandă să deducă animalul în fiecare zi. În acest caz, procedura nu ia o lungă perioadă de timp, iar efectul va fi vizibil imediat. Acest lucru nu va ajuta doar îmbunătățirea aspectului unui animal de companie, dar va oferi în apartament curățenia. Puteți folosi un spray special.

Citește mai mult  Cum de a alege un șampon de câine uscat?

În ceea ce privește durata procedurii, aceasta depinde în întregime de lungimea și plămânii de lână. Un rol important este jucat și rigiditate. În plus, o influență considerabilă a animalului de companie are un impact semnificativ asupra îngrijirii de blană.

Animalele cu scurt si neted nevoie de lână să fie șterse, ușor presate astfel încât piroane de silicon atinge pielea. Pentru a adăuga strălucire, puteți șterge segmentul de blana naturala piele de căprioară. Mai dense, dar în același timp, lână scurtă este dedusă o dată pe săptămână. Lână lungă este recomandată pentru a calcula zilnic.

Termeni de utilizare

Utilizarea mănușilor de calcul nu cauzează dificultăți de la proprietarii de animale. Animale de companie vin cel mai des la această plăcere a procedurii. Sfaturi de silicon Masajul pielii delicate, iar procesul de îndepărtare a lânii este ușor și fără durere.

Ea pune mâna pe ea ca o mănușă comună. Fixat cu Velcro, este necesar pentru confortul proprietarului. După aceea, este necesar să cheltuiți ușor pe corpul unui animal de companie de sus în jos în mișcări de stroking. Trebuie să începi de la capul meu.

De obicei animale ca astfel de manipulări și stau inteligent. Anxietatea poate apărea atunci când proprietarul începe să proceseze șoldul interior al suprafeței. Dacă animalul de companie a început să fie supărat, calcinarea trebuie oprită și distrage atenția, repetând încercarea mai târziu.

După terminarea calcinței, lâna trebuie îndepărtată cu grijă din mănuși. Nu este deloc dificil – este suficient să o ridicați pe de o parte, și se va separa cu ușurință de suprafață. După aceea, trebuie să spălați dispozitivul în apă caldă, cu adăugarea de săpun și cum să clătiți.

Citește mai mult  Cum de a apela o pisica si pisica Scottish Fold rasa?

Efect de masaj

Pernele de silicon au un efect util asupra corpului animalului. Faptul este că Efectul poate fi comparat cu masajul. Blana devine mai matasoasă, deoarece fluxul de sânge la piele este îmbunătățit, respectiv, nutriția rădăcinilor devine mai activă. Lana începe să crească mai repede.

De asemenea, trebuie remarcat faptul că procedura este absolut sigură și nu poate fi rănită.

Reguli de alegere

Când cumpărați mănuși pentru curățarea lână, acordați atenție următoarelor puncte.

  • Formă de produs. Se întâmplă sub formă de mănuși și mănuși. Alegeți una care este mai convenabilă pentru dvs.
  • Fixarea pe mâna. Accesorii trebuie să fie bine atașat la peria cu o velcro sau curea.
  • Funcții. Cele mai multe dintre aceste produse sunt destinate nu numai pentru arderea de lână, dar, de asemenea, pentru masaj piele pentru animale de companie, stimulând circulația sângelui și exfolierea particulelor moarte ale epidermei.
  • Material de fabricație. Suprafața de lucru a mănușilor cel mai adesea cauciuc sau cauciuc, produsul în sine textile. Capacele sunt rotunjite pentru a obține un efect de masaj mai bun și îmbunătățirea senzațiilor de animale tact.

Recenzii

Utilizatorii au remarcat că mănușile de deducere sunt o adaptare excelentă. Există modele cum ar fi Pet Perie Glove și Adevărat Touch. Aceasta este produsele originale, care sunt de înaltă calitate, în contrast cu analogi chinezi. Când vă cumpărați, trebuie să vă acordați atenție.

Ei au un efect benefic nu numai pe starea lânii, ci și pe piele. Procesul nu produce munca, merge mai ușor și relaxat, iar animalul devine o oportunitate în plus de a petrece timp alături de proprietar iubit. Mânuși poate fi folosit chiar și atunci când animalul este găsit pe stradă.

Privire de ansamblu pentru combaterea lânii de animale de companie Aspect în videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: