MOE popsa și chineză Crested

MOE popsa și chineză Crested

În prezent, a devenit relevant pentru creșterea proiectarea de câini. Chiar și la începutul secolului trecut, puii care au venit la întâmplare din diferite rase de câini au fost considerate căsătorie. Acum, dimpotrivă, methuses sunt populare în rândul populației, deoarece caracteristicile ambilor părinți par. Totul a început cu traversarea pudeli cu reprezentanții altor rase pentru a elimina o varietate de lână cu hipoalergenic. Pentru prima dată, a apărut Labrodudel, dar el a fost „moștenire“ a primit boli genetice de la pudelul și Labradorului.

metis Mopsov

Crescătorilor place să Pug utilizare, deoarece acestea au aspect neobișnuit luminos și caracterul calm. La trecerea rase diferite, multe calități pozitive sunt dobândite:

 • rezistente la boli, atat genetice si sezoniere+
 • Lăsând cu ușurință antrenamentul+
 • mai deștept decât părinții lor+
 • Ei au un aspect neobișnuit.

Dar există și dezavantaje de trecere:

 • este imposibil de prezis dimensiunea, aspectul+
 • mestizo caracter necunoscut+
 • posibila agresiune.

O încrucișare între un pug și un chinez Crested

Amestecul acestor două rase pare neobișnuită, unii cred distracție animale și diferit de ceilalți, iar în altele este dezgustător. Metis este ca un Gremlin zână, care are un fel de Mohawk pe cap și un corp grăsuț cu picioare curbate. Smoc de păr de pe cap greu și lipit în toate direcțiile. Pielea se simte comparabil cu șmirghel, dar nu pe tot corpul. Acest lucru este reprezentativ pentru proiectul rasei, este rar pentru a găsi pe străzi.

Genetica nu poate fi păcălit. Nu întotdeauna de trecere a conduce la rezultate bune.

Unele dintre mestizo pot moșteni doar calitățile rele de pe ambele părți sau doar bine, și, probabil, un număr egal. Acest lucru este nici o modalitate de a anticipa uita la un catelus, acestea sunt hibrizi periculoase. În orice caz, excursii la medicul veterinar ar trebui să fie regulat, deoarece prevenirea pe termen lung a bolilor.

Muzzle mestizo arata mai mult ca un pug, dar nu atât de aplatizat. Maxilarul inferior este mai mare decât cea superioară, datorită fălcile disproporționate nas turtit și respirația lor stertorous și salivație excesivă. Ochi mici, aproape fără sprâncene.

La prima vedere poate părea că nu există nici un gât, dar ea este doar o dimensiune mică. Deoarece micile picioare și curbe, mișcările lor stângace și șovăitor.

Caracter

Reprezentanții acestei rase sunt prietenos, afectuos, în ciuda aspectului său. Este ușor să intre în contact cu oamenii și alte animale. Dragostea pentru a rula în spatele pisici, păsări, degetele de la picioare, dragoste pentru a fi mîngîie și zgâriat. Dar dacă ei sunt bine crescuți, nu vor permite un astfel de comportament. Aceste ace au dezvoltat inteligenta. Ușor de echipe de studiu, dragoste pentru a juca. „Panca“ chiar efectua la expoziții de câini și ocupă premii.

Ele nu pot sta singuri pentru o lungă perioadă de timp, pentru că ei încep să fie trist și mustra, atunci ei nu sunt de până la jocurile.

Acești pini sunt foarte sensibile. Când aud critici sau ridiculizarea la adresa lor, atunci ei încep să plâng aproape, ei pot lăsa chiar și o lacrimă și să înceapă un bici. În ochii lor, tristețe reflectat, care se transmite la oricine care este aproape. Prin urmare, este în valoare Să se abțină de ridiculizare la adresa lor cu privire la aspectul. Ei capta cu ușurință de intonație de benzi desenate și cad în depresie. Prin urmare, cel mai bine este să vorbesc cu ei, cu un ton calm, afectuos, nu fi trist și nu spun că sunt urât.

După ce martorii cum a fost plâns câinele, inima chiar și cel mai rău om nepoliticos și topit într-o a doua.

Îngrijire

grijă de acest animal de companie nu este prea dificil, acestea sunt modest. Avantaj în achiziționarea metiși va fi lipsa de păr, acestea nu necesită tăiere constantă și zgâriere, dar creasta, care, opțional, pot fi stivuite, tăiate și pieptene. Există un sampon special pentru scăldat cu care să se scalde un catelus este recomandată o dată pe lună. După baie, trebuie să-l înveliți într-un prosop cald și cald: lână nu este, astfel încât câinele repede ingheata.

aveți posibilitatea să-l învețe, dacă doriți să utilizați o tavă, dar încă mai trebuie să meargă cel puțin o dată pe zi. În mod ideal, au nevoie de plimbari frecvente, de până la trei ori pe zi.

Există o serie de proceduri de igienă care ar trebui să fie efectuate încă din copilărie.

 • Curățarea urechi – foloseste un lichid special și un tampon de bumbac cu un tampon de bumbac.
 • curatare a dintilor – Este necesar să achiziționați o pastă de dinți cu o pensulă, uneori potriviți wanduri pentru mușcături. Este necesar să se păstreze dinții, deoarece în bătrânețe se prăbușesc adesea.
 • Elimina Ghearele.
 • Pieptene Chelka.
 • O vizită planificată Medic veterinar.
 • Dacă ochii sunt udați, trebuie să le ștergeți și să picurați picăturile.

Pinii sunt în mod constant într-un vis. Au fost moșteniți de la Pug. Din cauza structurii speciale de pășunat, este imposibil să concurezi cu acest lucru, doar umil.

Deci, dacă nu vă potrivește, este mai bine să alegeți o altă rasă.

Animalele nu au lână, dar au o mulțime de pliuri. Microbii și murdăria se pot acumula între faldurile, care pot contribui la dezvoltarea inflamației. Prin urmare, este necesar să ștergeți discul de bumbac între ele cu clorhexidină. Cele mai periculoase locuri – în zona feței, în cazul în care se acumulează resturile de alimente și gunoi, zona nasului și pasul. O astfel de procedură de trebuie efectuată cel puțin o dată pe lună, iar în timpul cald – la fiecare două săptămâni.

Poreclă

„Cum numele navei, așa că salvează …“. Același lucru cu porecla. Pentru un astfel de aspect neobișnuit, nu ar trebui să ridice nume patetice și sonore, pentru că se pare ciudat. Pentru Methis de pug și chineză crestate, scurt, poreclele sonore sunt potrivite, ceva de genul Zizi. Funny Iroquis poate „arunca ideea“ pentru a da de companie numele uneia dintre vedetele rock: LED-uri, Paul, Ozzy. Dacă considerați că eroii din filme și basme, apoi bune opțiuni – Hercules, Cyrcing, Smith.

Nu suna numele de benzi desenate PSA. În primul rând va fi ridicol și distractiv, dar forajul si masculii se va naște într-o lună.

Nume adecvate Rocky, Jesse, Bran, Matilda, Tika, Nelson, Johnny, Tyrion. Neobișnuit și interesant pentru a apela animale de companie de numele eroilor de mituri sau în onoarea planetelor. De exemplu, foarte neobișnuit și curajos suna animalul Zeus sau Gera, precum și Tor, Loki, Hulk, Jupiter, Lada, Saturn, Pluto, Marte.

Preț

Una dintre cele mai importante probleme. Costul depinde de sănătatea catelului, apariția, vârsta și chiar dacă apariția sa a fost aleatorie sau a fost „mișcarea designerului”. În primul caz da gratuit sau pentru cel mai mic preț.

METIS sunt acum la modă, cererea pentru ei a crescut în ultimii ani, prețul variază de la 5.000 la 20.000 de ruble.

Achiziționând o astfel de spațiu, spre deosebire de restul câinilor din PSA, gândiți-vă la asta și dacă are nevoie de tine. Dacă o astfel de cumpărare este programată din cauza urmăririi de modă, este mai bine să nu merită. Aceasta este o creatură vie, care încearcă să se simtă și să vă faceți griji. Pentru dragostea ta, Pensik vă va răsplăti cu devotamentul și mângâierea.

Despre modul în care amestecul de PUG și chinezii creste, uite în continuare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: