Muzzle pentru câini: specii și alegere

Muzzle pentru câini: specii și alegere

Când primiți un câine, trebuie să cumpărați toată muniția necesară pentru aceasta. Această persoană cu patru picioare nu trebuie doar de leșie și guler. Oricare ar fi bun, sociabil și calm este un câine, este necesar să alegeți un bot. Acest lucru ar trebui să fie ales foarte atent, astfel încât ea sa apropiat perfect de companie, nu la făcut rău și nu a provocat disconfort.

De ce ai nevoie de muzzles?

Botul – Acesta este produsul dorit care este utilizat în scopuri diferite.

 • Pentru antrenament. Primul lucru în care învață patru moduri să poarte un bot. În acest caz, animalul este învățat să nu reziste la purtarea acestui lucru. Câinele ar trebui să poarte un baston calm, fără iritare. Acest articol este unul dintre principalele cursuri de formare.
 • Scopul formal. Să-și petreacă calm și cel mai sigur un animal de companie prin mulțimea de oameni, pentru că mergeți pe străzi mari și pline de viață sau călătoriți în transportul public, un bot este pur și simplu necesar. Conform regulilor de conținut, câinii din setările enumerate fără produsul descris pot fi efectuate. Dimensiunile și vârsta animalului aici nu joacă nici un rol.
 • Pentru a preveni Ukuusov. Dacă animalul de companie așteaptă orice operații / proceduri neplăcute sau dureroase sau PSA mari, agresivi care așteaptă o tunsoare, atunci un astfel de accesoriu va avertiza posibilele mușcături de animale. Dacă preferatul este nervos sau mizerabil și trebuie să mergeți la o plimbare, nu puteți face fără un bot.
 • Pentru a preveni consumul de obiecte de la sol. De multe ori câinii încep să „aspiră”, întorcându-se pe stradă. Ele iau orice rămășițe de produse, obiecte nedorite și chiar periculoase. Acest comportament este câini infecțioși și căței, și pentru adulți, mai ales în cazul în care mai devreme au fost fără stăpân.
 • Pentru mersul pe jos zilnic. Acestea sunt produse universale, care nu permit câine să muște o persoană sau un animal de companie străin pe stradă. În același timp, într-un bot, nimic nu deranjează patru picioare respira.

Vizualizări

Astăzi, sortimentul de botnițe pentru câini este mare. Este dificil de a alege soluția ideală datorită selecției imens, înainte de cumpărători. Luați în considerare principalele soiuri ale acestor produse și proprietățile lor.

piele surd

Acesta este un fel de „cutie“ din piele, există găuri în ea, prin care curge aer. O astfel de bot nu va da un câine sau să deschidă gura. Într-un model de piele surd, animalul va fi capabil să liniște „văicări“ numai. Materialul principal este utilizat în mod obișnuit de înaltă rezistență și dens din piele de înaltă calitate. Acesta nu va fi capabil să mănânce doar cu gheare ascuțite și puternice câine. Aceste produse sunt adesea folosite nu numai pentru a preveni agresiunea animalelor, dar și pentru câini de talie mare vizite la medic veterinar, mire sau alt specialist. Printr-o mulțime mare de oameni de animale de companie agresiv si severa, de asemenea, este mai bine să-și petreacă într-o astfel de muniție.

Botnițe de acest tip sunt permise a fi utilizate pe parcursul intervalului de timp limitat. Toată ziua într-un astfel de model a, animalul nu poate fi păstrată, deoarece în ea frunzele de admisie a aerului de dorit. Câini permis să poarte o piele botniță surd nu mai mult de câteva zeci de minute. Pentru mersul pe jos, aceste lucruri nu sunt adecvate – un animal de companie nu poate respira normal în ele, suferă din cauza lipsei de oxigen, se poate obține o lovitură de căldură, deoarece nu fie în măsură să dezvăluie gura. Animalele cu botnițe scurtate Aceste modele nu ar trebui să fie achiziționate, deoarece chiar și în condiții de vreme rece se pot obține hipoxie sau o lovitură termică, deoarece nu va fi o respirație.

Important! Un model similar de pe „scurt-ușă“ este permis să poarte numai în cazul în care arată animale de companie agresiune deschisă, și el trebuie să viziteze medicul veterinar.

ochiurilor de plasă din piele

Aceste modele sunt un design cu ochiuri constând din curele din piele puternice. Într-un astfel de produs a, animalul va fi capabil să deschidă gura, transforma limba, ușor și congela să respire, bea apă. Mesh botnițe sunt chiar potrivite pentru cazurile în care are nevoie de companie, care urmează să fie încurajate. Aceste botnițe sunt destinate pentru mersul pe jos zilnic, transportul și trenuri de animale. Din păcate, multe modele de acest tip nu interferează cu câinele de preluare de la sol de diferite reziduuri de gunoi și alimentare. Pentru a preveni animalele de companie „aspirarea” pe stradă, va trebui să alegeți opțiuni cu un surd sau de jos și un decalaj mare între curelele laterale. Aceste modele pot fi selectate pentru reprezentanți ai oricărei rase.

Metal „coș”

Într-o astfel de botă, animalul poate bea cu ușurință, primește delicatese, respira nelegiuită cu o gură deschisă și chiar linge. Dar astfel de structuri sunt grele. Puteți purta doar pe animalele de companie maturate, din care a fost format până la capăt. Câinele agresiv într-un astfel de botul va fi capabil să muște dacă reușește cât mai mult posibil omului sau al unui alt animal. Modelele realizate sub formă de coșuri interferează cu preluarea diferitelor elemente de la sol, precum și lingerea lor.

Când sezonul rece de iarnă se află pe curte, un astfel de boț nu ar trebui să poarte pe animal de companie – Poate provoca degerătura botului animalului, a dus la degetul general al corpului său. Din moment ce coșurile de metal cântăresc foarte mult, li se permite să poarte doar roci mari și puternice. Shepherds, Bulldogi, Terrieri de dimensiuni mari, Molturi medii și mari – Aceste tipuri de câini care vor fi confortabile în coșurile metalice.

Plastic

Plasticul de plastic este o alternativă la opțiunile metalice, dar cântărește mult mai puțin. În ea, animalul poate fi respirator și chiar linge, dar el nu va primi ceva de a alege de la sol sau nu va face o mușcătură. Acest efect se realizează datorită faptului că „coșurile” plasticului sunt mai frecvente decât analogii metalici. Dacă este fierbinte pe stradă, un câine într-un bot de plastic nu va fi foarte confortabil să meargă, iar în plasticul rece ieftine și de calitate scăzută și poate merge la crack. În ciuda minelor, astfel de muzzle sunt încă considerate o alegere foarte bună. Cumpărătorii au posibilitatea de a alege cea mai reușită și adecvată opțiune pentru un animal de companie din orice rasă și orice dimensiune. Poate fi ca un vârf foarte mare, sănătos și miniatural.

Structura nasului nu este, de asemenea, o restricție în selectarea unui astfel de botul.

Nailon

Woven bot este cel mai simplu design realizat sub forma unui dressing pe o față câinelui. Un astfel de produs nu o va împiedica captarii lucruri inutile de pe Pământ. Câinele poate respira fără interferențe, linge, deschide gura și chiar musca. Funcția principală a botului țesute este de a se conforma cu formalness. În acest lucru cu animalele, puteți merge pentru plimbări în setarea unei străzi pline de viață, transportați un animal de companie în transport. De multe ori nylon muzzles sunt folosite pentru a învăța animalul la astfel de accesori.

Dacă luăm în considerare, în general, un bot de nylon moale, este un lucru ieftin și util. Acesta poate fi pus pe căței de orice rase în vederea predării lor la astfel de obiecte de muniție. Animal poate fi un longordy (Dachshund, ogarilor, copoi, multe tipuri de păstori), dar la scurt timp boturi de nailon nu sunt adecvate. Brachicefalanes cumpăra aceste opțiuni nu ar trebui.

Frâu

În prezent, astfel de produse au devenit foarte populare. Căpăstrul este un design special responsabil pentru funcțiile și botul, și guler sau sondaje. Este foarte strâns și fiabil atașat lesa. Căpăstrul cu greu protejează animalul la consumul de alimente de la podea sau mușcăturile, dar pentru ajustări mecanice ale comportamentului rău în timpul antrenamentului acest lucru va fi foarte util.

Formal acest model este permisă utilizarea pentru plimbări cu animale de companie sau de transport sa.

Opțiuni de proiectare

În sortimentul curent bogat de botnițe pentru câini, nu numai că reținut modele monofonice de proiectare stricte sunt oferite, dar, de asemenea, mai original, amuzant și amuzant specimene. În cazul în care proprietarul dorește apariția iubitei sale animale de companie să fie un neobișnuit și interesant, el poate ridica un bot de designer pentru el un anumit subiect. Puteți găsi următoarele produse de design de vânzare:

 • „Angry“ botul închis cu filare dinți mari, estompate în sânge (de multe ori astfel de modele de groaza sunt cumpărate pentru animale de companie de luptă roci, astfel încât oamenii străini au chiar mai puțin dorința de a le abordeze cu dorința obsesivă de a atinge+
 • răcească modele țesute cu modele diferite, de exemplu, cu o scădere a limbii pe latura+
 • Modelele realizate sub formă de cioc de rață (cel mai adesea sunt botnițe silicon destinate animalelor mici sau medii)+
 • opțiuni Sky sub forma unui craniu+
 • sub forma botului de dragon sau dinozaur.

În magazinele vă puteți întâlni un mare număr de opțiuni de design diferite pentru botnițe pentru câini.

Dar atunci când aleg un design interesant de astfel de lucruri, nu se poate uita că acestea nu ar trebui să încânte doar proprietarul, dar, de asemenea, pentru a aranja un animal, care nu i le aduc disconfort.

Cum de a alege?

Indiferent că alegeți un puppic bun sau polițiști adulți. În orice caz, trebuie să luăm în considerare cât de confortabil pentru animal poartă o muniție achiziționată. Botul dvs. nu ar trebui să interfereze cu animalul de companie sau să ofere un sentiment neplăcut. Pentru a nu întâmpina astfel de probleme, toate măsurătorile necesare, ar trebui să fie eliminate înainte de cumpărare. Acesta va dura pentru a învăța astfel de indicatori importanți ca:

 • Măsurați ușor și corect fața unui animal de companie în lungime (înseamnă distanța de la ochi la nas și din partea occipitală la ochi)+
 • Determinați circumferința botului de câine (când măsurați acest parametru, banda va trebui să se schimbe ușor sub linia ochiului câinelui)+
 • Aflați lățimea botului.

Important! Grilele dimensionale ale diferiților producători pot fi foarte diferiți unul de celălalt. Din acest motiv, eliminarea tuturor măsurii necesare este de multe ori o garanție că nu cumperi un model nepotrivit pentru cainele tau.

Cum de a preda un câine?

Împreună cu un bot pentru un câine, trebuie să cumperi un astfel de lucru ca un clicker. Acesta din urmă este un keychain plastic având o limbă metalică specială. La momentul compresiei, apare sunetul de clic. El este cel care va servi pentru un animal de companie un semnal al acurateței acțiunii necesare. În primul rând, va trebui să învățați animalul pentru a captura acest clic pe primirea delicateselor.

Pentru a învăța un animal de companie la clique, trebuie să o conectați mai întâi pe o lesă și un altul pentru a atașa sfârșitul oricărui subiect fix. În continuare, va trebui să ia clicker, stoarce o delicatesă pentru câini în palma ta. De îndată ce animalul se oprește toate încercările de a primi tratează din mâinile tale, va trebui să faceți clic pe clicker o dată și deschide palma în care sunt delicatese. După aceea, aveți nevoie de o altă bucată de tratează pentru a prinde deja în mâna a doua și a trece la casa ta. În același timp, ar trebui să fie ignorate de toate încercările de a atrage atenția asupra câine. De obicei, este nevoie de aproximativ 5 minute.

După aceea trebuie să faceți clic clicker și oferta de câine delicatețe. Adesea Breeders în loc de un clic caracteristic altor tehnici. Acestea pot fi anumite cuvinte pronunțate în cursul procesului de învățământ în intonația corespunzătoare. Când te familiariza un prieten cu patru picioare, cu un bot, ar trebui să păstreze o muniție într-o mână, iar în altul – Clicker și delicatețe. În aceste momente, animalul trebuie să se așeze sau să stea calm vizavi de proprietar.

În continuare, va trebui să se întindă botul spre patru picioare si da-l să adulmece lucru. De îndată ce animalul sniffs botul oferit să-l, ar trebui să învețe un clicker și să dea un câine la câine. În cazul în care animalul sniffing un bot nu vrea să adulmece, atunci acesta poate fi marcat printr-un tratament pregătit, și apoi re-aduce animalul de companie la nas. Repetarea acestor acțiuni se face până în momentul până când acestea urmând să fie câinele aduce nas pentru muniție cu încredere.

Apoi, ar trebui să învețe un animal de companie pentru nas arc într-un bot. Atunci când animalul atinge fața prezentat de el, accesoriul este în valoare de expansiune, astfel încât nasul parțial cufundat în interiorul produsului. Pentru a asigura rezultatul, întotdeauna faceți clic pe declic și să un animal de companie. Numărul de repetări și dezvoltarea absolută a acestei abilități, de obicei, nu durează un timp mare. Mult de aici depinde de vârsta de companie de companie, precum și de tendința sa de a învăța și de a stăpâni noi echipe.

În condițiile de executare a activităților de formare ulterioare, proprietarul trebuie să facă clicuri clocker la momentul detenției cureaua de botul din spatele urechilor câinelui și mai târziu – la fixarea muniției. De îndată ce curelele de accesoriu de protecție sunt fixate, este corect să învățați corect. Puteți ascunde centurile și permiteți animalului să scoată fața designului astfel încât să poată mânca o delicatețe gătite. Specialiștii susțin că dependența rapidă a botului poate fi asigurată, dacă recurgeți la jocuri frecvente și plimbări, în timpul căreia animalul va fi distras de noul accesoriu pentru el.

Trebuie avut în vedere faptul că câinii adulți de orice rase sunt obișnuiți cu botnițe mult mai greu și mai mult decât căței mici.

Sfaturi și recomandări utile

Botul este accesorii importante pentru caini de orice rasa. Este important de a alege în mod corect, și apoi preda competent un animal de companie la un lucru nou. Este în valoare de vedere câteva sfaturi utile și recomandări cu privire la aceste aspecte.

 • În ciuda moliciunea și ușurința de botnițe nailon, care sunt foarte populare astăzi și sunt disponibile, nu ar trebui să le cumpere în cazul în care animalul tau este prea agresiv, nervos și prost ascultă. modele țesute astfel de câini rupe într-o secundă, dacă au nevoie de ele.
 • Ar trebui să fie luate în considerare cât de multe elemente de fixare au un bot ales. În cazul în care câinele este calm, cu un psihic echilibrat, atunci el va fi suficient de un element de fixare în spatele urechilor. În cazul în care animalul de companie este o problemă și Îndepărtează cu ușurință țesute sau din piele „măști“, atunci este mai bine pentru a alege o soluție mai fiabilă și mai puternică, cu un număr suficient de corpuri.
 • La momentele de teachments de câine la un bot, nu poți uita de laudă în formă de delicatețe. Dacă accesoriul are o laturi laterale deschise, tratează poate fi servit un animal de companie prin intermediul lor, fără a scoate botul.
 • Pentru un câine tânăr, boturi va trebui să cumpere periodic, în funcție de viteza de creștere și modificări fizice. Measses în astfel de cazuri trebuie să fie eliminate de multe ori.
 • Cei surzi, în special țevile realizate din piele densa, sunt echipamente de protecție fiabile și durabile, dar în nici un caz să nu-i pun pe câine pentru o lungă perioadă de timp. În plus, Pugs, Staffordshire Terrieri, Boxerii și Bulldogs nu sunt potrivite deloc.
 • Încercați să învețe un animal de companie la bot în timp ce el este încă mic. Cu cât animalul mai în vârstă, cu atât mai greu va fi să-l adaptați la acest accesoriu.
 • Atunci când alegeți un bot, este necesar să se uite la calitatea executării sale. Ar trebui să fie făcută „la conștiință” – nici fire proeminente, nu există părți fixe în ea.
 • Dacă nu puteți ridica un bot potrivit pentru animalul dvs. de companie pentru animalul dvs., este mai bine să contactați specialiștii care vor spune ce model să ia și din ce mai bine să refuzi.
 • Cu o șosete de baston nu ar trebui să aibă o presiune excesivă asupra nasului câinelui și a zonei din jurul ochiului ei. Trasați acest lucru.
 • Este important să aveți grijă ca animalul de companie să poată respira într-un bot fără interferențe. Acest lucru este deosebit de important dacă plimbări de animale sunt efectuate în condiții meteorologice la cald.
 • Prin prinderea unui câine la o astfel de muniție, nu trebuie să strigați la ea și să recurgeți la metode fizice de pedeapsă dacă animalul de companie nu vă înțelege imediat. Fi terepima.

Ce fel de botnițe pentru câini există, a se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: