Nume listă pentru pisicile gri britanice

Nume listă pentru pisicile gri britanice

Alegerea unei porecle pentru un pisoi este o sarcină dificilă, deoarece majoritatea proprietarilor doresc să fie nu numai un sonor și original, ci și un animal mic potrivit. Selectarea porecla pentru Kitten britanic Gray Boy, puteți lua în considerare umbra de lână sale și rasa. Unii proprietari uita-te la natura și cablajul animalului înainte de a da un nume. Luați în considerare opțiunile pentru porecle originale și neobișnuite pentru britanici.

Cele mai populare opțiuni

colorat Animal este unul dintre reperele luminoase, care, de obicei, să ia în considerare atunci când aleg un nume potrivit pentru animale de companie. Culorile gri de lână – un argument destul de obiectiv pentru a da pisica o astfel de porecla, cum ar fi:

 • Gri, Grieg sau Gri+
 • Smokey (tradus din engleză – „fum”)+
 • Piatră („piatră”)+
 • Stil ( „Oțel”)+
 • Argint+
 • Sylvester+
 • britanic+
 • Cenușă (tradusă din engleză – „cenușă”)+
 • Tin (tradus din engleză – „TIN”).

Dacă proprietarul pisicii gri britanice dorește să-și legleze porecla viitorul cu culoarea, puteți lua în considerare astfel de opțiuni originale ca:

 • Grafit+
 • Amurg+
 • Frasin+
 • Marmură+
 • Cristal+
 • Dodo+
 • Stealth+
 • Boeing.

  Popularitatea cuvintelor străine în poreclele pisicilor britanice nu este un accident. O astfel de tendință este luată pentru a comunica cu țara de origine a acestei rase – Marea Britanie.

  Alte clinici străine comune de băieți pisici britanice – Piper (tradus din limba engleză – „Pepper“) și Piper (în limba engleză înseamnă „șobolani“).

  Numele umane străine sunt, de asemenea, adesea folosite pentru selectarea Cotu-Briton. Cel mai adesea proprietarii numesc animalele lor nume , cum ar fi: Tom, Chucky, Stewart, Charles, Matei, Ștefan, Angel, Nightl, William (Willy), Bill (Billy), Douglas, James, Richard, Michael, Mark, Martin, Oscar, Justin, Benedict (Benya).

  Dacă nu apare idei de succes în alegerea porecla inițial pentru un animal de companie, Puteți apela pisoiul în onoarea unei persoane celebre. Cele mai populare opțiuni în acest caz sunt: ​​Tyson, Lincoln, Churchill, Shakespeare, Bayron, Bono, Darwin, Lennon, Williams, șofer.

   O altă modalitate simplă de a alege o poreclă neobișnuită cu o pisică gri-britanică – să-i atribuie numele unui personaj fabulos sau eroul filmului senzațional. Exemple destul de amuzante aici sunt astfel de nobilități cum ar fi: Ivango, Argo, Frodo, Guy Fox, Lecter, Tarzan, Zorro, Maximus, Indiana, Batman, Vader, Sherlock.

   Numele personajelor de desene animate sunt, de asemenea, capabile să devină o sursă de inspirație în căutarea unei porecle adecvate pentru o pisică. În acest caz, pot fi date astfel de exemple comune:

   • Timon+
   • Pumba+
   • Simba+
   • Sinbad+
   • Alladin+
   • Shrek+
   • Donald

   Alte optiuni

   Foarte mulți proprietari de pisici britanice preferă să dea animalele lor nume pe numele de titluri populare, statut, titluri. Aici sunt destul de comune, sunt luate în considerare aceste opțiuni: Duke, Marquis, Baron, Graph, Doamne, Sir, Prince, Faraon, Monarch, Prince, Par. Versiunile mai puțin populare – general, rege, lider, Khan, Cardinalul.

   Caracter Animal – Un alt reper important capabil să ia determinat un nume mare pentru numele animalului de companie. După cum știți, cele mai multe pisici din rasa British diferă în temperament dificil și imprevizibil.

   Ele sunt mobile, curios, neliniștite și destul de activ. Dacă pisica se caracterizează prin astfel de trăsături de caracter, atunci acesta poate fi potrivit pentru el unul dintre aceste nume ca: Instrumentul, Șalun, Butus, Burun, Buran, vulcan, Typhoon, Hurricane, pirat, fantoma, Shadow. La rândul său, pisoi, calm distins și temperament înțepător, sunt potrivite pentru: Tihon (Tisch), Miron, Dobrynya.

   Indicați spre un pseudonim potrivit pentru un pisoi britanic și fizicul său. Ca exemple de cele mai populare nume de aici, cum ar fi: Kid, copii, Dwarf, Gogoașă, suslik, sol, Behemoth, Tank, Titan, Baton.

   Nu se poate obține în jurul valorii de atenția și cele mai simple porecle care sunt adesea atribuite pisici. Cele mai multe opțiuni populare – Vasya, Yasha, Phil, Stepa, Timofei, Grisha, Trifon, Kesha (Innokenty), Barsik. De asemenea, există, de asemenea, adesea întâlnite cu astfel de romane ca Leopold, Alisher, Asher, Lavrentini (Lavrik), Afonya, Nafanya, Platechean, Archi (Archibald).

   Cum de a alege un pseudonim neobișnuit?

   Foarte des, proprietarii de animale de companie ridica nume pentru animalele lor de a recurge la tema astronomiei. Cele mai multe exemple de astfel de populare porecle: Jupiter, Neptun, Saturn, Pluto, Altair, Phobos, Dimimos, Cefi, Phoenix, Mercur, Tarvos, Marte.

   Puteți alege porecla pisoi britanic original, cu ajutorul mitologiei antice. Cel mai frapant exemplu aici este porecle Zeus, care este cel mai adesea atribuit animalelor de companie de casă. Cu toate acestea, alte nume, de exemplu, Hercules, Prometheus, Perseus, Hepheston, Amur, Hermes, Poseidon, Apollo, sunt cunoscuți în panteonul zeităților antice.

   Recomandări utile

   Creditorii experimentați de pisici și pisici nu recomandă apelarea unui animal de companie prea lungă, dificilă și complicată și complicată. În primul rând, va complica foarte mult procesul de adăugare a pisicilor la porecla și, în al doilea rând, proprietarul în sine va fi problematic pentru a se întoarce în mod constant la animalul numit. Excelent dacă vor exista una sau două silabe în porecla.

   După căutarea unui nume adecvat pentru un animal de companie mic va fi finalizată, trebuie să treceți la formarea pisoiului.

   Pentru ca bebelușul să-și poată aminti mai repede porecla, este necesar să se limpezească în mod regulat și să fie cu voce tare în timpul hrănirii animalului și în timpul jocurilor.

    Fiecare răspuns pisicuței în numele său trebuie să fie încurajat de delicat.

    În procesul de învățare un animal, este imposibil de a reduce și, în orice mod de a modifica numele acestuia (de exemplu, să-l pronunță într-o scădere a doamnelor). Comunicarea cu pisica ar trebui să apară într-o atmosferă relaxată, fără străini și factori deranjante. Apel animale după nume este nevoie clară, netedă și voce nu foarte tare. În timpul instruirii pisicuței nu este permis să strige și să crească vocea.

    Check out cele mai multe porecle frumoase pentru pisici și pisici în următorul videoclip.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: