O varietate de culori ale pisicilor realității scoțiane

O varietate de culori ale pisicilor realității scoțiane

Numele oficial al rasei:Scottish-strâmtoare (scoțiană dreaptă)

Tara de origine:Scoţia

Greutatea:Femei – până la 4,5 kg, bărbați – până la 7 kg

Speranța de viață:Până la 15-20 de ani cu îngrijire adecvată

O varietate de culori impresionante ale pisicilor de realitate scoțian, permite fiecărui proprietar să găsească un animal de companie pentru el însuși. Animalele acestei rase au un caracter echilibrat, un nivel ridicat de inteligență și lâna lor nu necesită îngrijire specială. Pisicile drepte și roșii, gri și albe au un șase destul de scurte, fără a livra hassle speciale în timpul moliției. Iar pentru iubitorii de exotice, marmura si fum, albastru și greve scoțieni cu dungi va fi interesant.

Culori clasice

Dotat cu un scurt clasic sau alungit (highland) capac de lână pisica aspect scoțian-strâmtoarea plus, datorită unui undercoat bine dezvoltate. Pentru rasă, prezența a 2 culori de bază este caracterizată: alb-negru, în amestecarea de combinații cele mai neașteptate. Și, de multe ori există opțiuni pentru nuanțe monotone (solid).

 • Negru. Bright Black Coat Cat Scottish-Stratet este caracterizat de sclipici matasos. Standardul este permis să aibă mai multe fire de par alb, dar prezența fell roșu sau brun este considerată a fi o căsătorie tribale.

 • alb. O frumoasă frumoasă pisică scoțiană albă în copilărie poate avea o specii de o altă culoare, dar animalele adulte trebuie să aibă un costum curat fără incinte străine. Cu un strat de blană de zăpadă armonizează ochii culorii cuprului sau a chihlimbarului. Nuanță diferită a irisului. În acest caz, un ochi poate fi portocaliu, iar al doilea este albastru.

 • Ciocolată. Această culoare nu este prea tipică pentru Strâmtoarea Scottish, este rară. Un strat de blană de culoare maro adâncă trebuie să fie în mod necesar monofonic fără a cădea și alte tranziții de culoare caracteristice. Tonul mai întunecat de ciocolată, nobilul este luat în considerare. Culoarea maro moștenită genetică presupune prezența în biccolori de pedigree sau în culori cu o predominanță de cafea saturată de culoare sau scorțișoară.

 • Lilovy. Și, de asemenea, această colorare la pisicile reală scoțiane se numește lavandă. Această culoare culoarea este obținută dacă există puncte de lilak de puncte sau strămoși cu un ton solid similar al stratului de blană. Adesea, puteți auzi că culoarea lavandă se numește „cafea cu lapte”. Este destul de blând, prevede umbra galben-portocalie, chihlimbar sau cupru. Nasul este permis numai de o nuanță brună ușoară.

 • Albastru. Cel mai adesea pisica directă scoțiană sau pisica are o nuanță de vată albastră anunțată. O astfel de culoare este adesea menționată în numele său englezesc: albastru. Nuanța poate varia de la albastru saturat, gri până la albastru fără probleme. Pe suprafața capacului de lână în pisoi mici, prezența modelelor, modelele care dispar ca animale cresc. Primele 3 luni de la naștere este permisă. Prezența culorii ochiului de cupru.

 • gri De asemenea, pisica scoțiană, cea mai adesea aparțin tipului de culori albastru. Intensitatea culorii cenușii a coat acesteia poate varia. Dar tonul trebuie să fie uniformă, pronunțată, fără incluziuni străine.

 • Ghimbir. Roșu și culorile roșu sunt incredibil de rar la pisici din aceasta rasa. peach Gentle lână fundal cel mai adesea combinate cu mai luminoase aude. Defectul cozii, exprimată în distribuția inegală a nuanțe de roșu și roșu, este caracteristică atât pisoi și animale adulte. Obligatoriu fundal monofonic exprimat cu intensitate diferită de culoare.

Pe frunte, fata si picioarele din spate pot fi observate modele, dar în lista obligatorie a semnelor moștenite în care nu intră.

 • Cremă. Acesta se distinge prin dezactivat, înot schema principală de culoare roșu-roșu. Culoarea este destul de aproape de nisip, este permis să păstreze ornamente desenate neclare pe labe și în partea coadă. Căsătoria este considerată a fi pete similare cu acele piei de acoperire leopard.

 • Scorţişoară. O variantă de ciocolata maro, aproape de ciocolata cu lapte sau Iris. ton blând Lumina arata foarte prezentabil. culoare Colonamon implică prezența nas bej sau roz-maro, pernitele. Alte nuanțe nu sunt permise.

 • Faun. Culoare, care este adesea confundat cu un liliac. La fel cum este numit cerb. indiciu bej-roz din blana este similar cu culoarea nasului și perna, se pare foarte neobișnuit și atractiv. Culoare ochi – portocaliu, cupru, chihlimbar, bogat și strălucitor.

culori bicolor

Culorile bicolore implică prezența obligatorie a tonului alb. Ea se manifestă în obligatorie în următoarele părți ale corpului:

 • piept+
 • stomac+
 • Picioarele+
 • Mord și bărbie+
 • gât.

Printre cele mai multe opțiuni comune, atât combinații clasice și destul de exotice pot fi distinse.

 • Arlechin. Aproape un strat întreg alb de pisici realitate scoțian. Culoarea Harlequin are spraces negre neobișnuite în zona cozii, urechi, partea de sus a capului. nas roz, în combinație cu o astfel de neobișnuit arata „outfit“ foarte frumos.

 • Van. În acest caz, pisica Scottish Stray are o culoare albă predominantă cu culori contrastante în zona cozii. Și există pete pe cap. Nedorit pentru culorile Wang, prezența la concentrare pete pe spate si labe este considerat.

 • Bifat. Culoarea care amintește de culorile de pisici etiopiene. Acesta este caracterizat prin alternanță de mai multe întunecate și luminoase dungi pe același păr. Astfel, se creează efectul inițial alterată. În acest caz, tonul principal al lână rămâne alb sau auriu.

colorat scurgeau este considerat un fenomen incredibil de rar, iar prezența sa crește în mod semnificativ costul de pisoi.

 • Umbrite. Aceasta implică faptul că doar vârful părului este vopsit. Culoarea poate fi de aur, argint. Bloodstock la animale lumină. Dar cel mai neobișnuit saturat roșu cu un aspect supradepunere alb. Dimming de păr durează până la 1/4 din lungimea sa.

 • Tabinet. Striped Colorarea Scottish Pisici Right Wears Tabby Numele sau Tabby. Un desen pronunțat poate fi prezent sub forma literei „M“ pe frunte. Apare cel mai adesea o versiune cu dungi-tigru cu localizat vertical, pe laturile de linii de contrast. Mai rar apare tabby spotted sau marmura.

Culori neobișnuite

Crescătorilor de realitate pisicilor Scottish recomandăm să acordați o atenție la alte opțiuni pentru culori. Chiar și numele lor de sunet, uneori destul de exotice.

 • Chinchilla. Culoarea tradițională a britanicilor, manifestată prin pisicile Scottish realitate. Cele mai populare chinchilla de aur. Dar poate avea și alte opțiuni de colorare. chinchilla de argint și de aur albastru arata foarte impresionant. Inheritated o astfel de culoare o numai direct de la ambii părinți.

 • Tebby. combinații de culori neobișnuite face pisici Tabby foarte popular. Este suficient pentru a vedea un animal cu o culoare de marmură pe argint sau Kameo, iar problema cu achiziționarea unui animal de companie va fi rezolvată. În plus, Golden Tabby sunt populare. O pisică marmură neagră are un aspect incredibil de nobil.

 • Fumuriu. Neobișnuit apare colorat cu fum de la Scottish Straits datorită prezenței genelor de argint în purtători de pedigree. Cel mai adesea un astfel de ton de lână se referă la „negru de fum“. Dar crescătorii moderne sunt destul de sceptici cu privire la eliberarea de culoare de fum într-o categorie separată.

În lista oficială, nu există nici o culoare, iar animalele cu o astfel de haină de blană nu sunt permise.

 • Color Point. Culoarea presupune o repetare completă a culorilor pisica siamez – purtătorul principal al acestei combinații rare de tonuri. culoare alba sau crem de bază se îmbină armonios cu contrastante labe, coadă, urechi și fructe. În versiunea clasica sunt maro ciocolatiu. Dar există, de asemenea, o culoare ascuțit culori ale unei tonuri de violet și albastru.

 • Particolor sau Kalico. Aceasta culoare neobișnuită combină o broască țestoasă sau Tobby pătat cu alb. Se pare ca o combinatie incredibil de eficient.

 • Turtle Classic. haină de blană Turtle au doar pisici. De obicei, culoarea include 3 sau mai multe culori. Shades poate fi orice, dar trebuie să fie distribuite în mod egal. gradație clară de flori, fără tranziții line este foarte apreciat de către crescătorii. Lâna tricolor Turtle arată inteligent și atrage atenția atât cunoscători și noi fani de rasa.

Cum de a alege?

Alegerea rasei Cat de culori optime Scottish Stratet poate fi o anumită dificultate pentru un crescator novice. Este important să ne amintim că animalul primește întotdeauna colorarea de la persoanele părintești. În special, pisicile moștenesc în mod necesar culoarea maternă. Pisicile primesc o culoare care combină nuanțele stratului de blană a ambelor părinți.

Culoarea dominantă (predominantă) este întotdeauna moștenită în fiecare generație. Acestea includ bicolor, alb, tabby, argint, broască țestoasă, negru, roșu. Părinții unei creme sau albastre – o nuanță nu pot apărea descendenți, având un ton negru sau roșu saturat de capac de lână.

Când alegeți un pisoi este de mare importanță pentru o astfel de moment, ca o culoare de raritate. Cele mai valoroase dintre ele cresc semnificativ costul copiilor. Dacă nu sunteți de planificare pentru a participa la activități expoziționale, vă puteți abandona cele mai multe opțiuni scumpe și alege un animal de companie, cu o comună solidă – monofonic – culoarea blanitei de blană, culoare albastru, alb. În cazul în care un animal este selectat pentru a participa la activități expoziționale, trebuie amintit faptul că CFA nu recunoaște culori, cum ar fi culoarea-punct și stropi de alb, lila și nuanțe de ciocolată.

Este mai bine să prefere un tabby sau broasca testoasa pisici, să ia un animal de companie vehicul.

Categorii pentru pisici PET Curat semne rasa nu sunt prea importante. Acestea sunt puse în aplicare ca animale de companie și nu intenționează să participe la activități de expoziție sau pentru reproducere. Dacă doriți să primiți în continuare urmași pentru selecția ulterioară, este mai bine să aleagă imediat categorii de rasa de animale sau Indica.

Rasa standard

Culoare:Coada este lungime lungă și medie proporțională cu corpul (până la mijlocul lamei), mobil în toate articulațiile. Coada lungă este preferabilă.

Cap:Rotund, cu craniul convex și fruntea, obrajii rotunzi și față. Tranziția la o spate largă a nasului a strălucit ușor fără oprire și consiliu. Linia de profil superioară netedă, lungime moderată înapoi.Cheekbone rotunde, obrajii plini. Obrajii compleți sunt deosebit de vizibili la pisici. Bărbia este bine decorată. Rotund, puternic, dar nu proeminent. Lățimea și rotunjimea feței sunt accentuate de tampoane rotunde și pline sub Vibrisa-Viskpard. Capul coboară la un gât scurt.

Lână:dens, pluș, textura subțire, dublu, nu adiacentă, lungime medie, închide corpul strâns. Textura de lână depinde de culoarea și sezonul.

Corp:Dimensiunea mijlocie, lungimea moderată cu circuite rotunjite, o lățime de la umeri la cereale. Dense, musculare, medii osoase, pe o leagăn închise de fixare. Labe cu degete ferm comprimate. Mișcările sunt libere și elastice în toate articulațiile. Pisicile sunt pisici oarecum mai mici.

Urechile:Dimensiuni mici și mijlocii, deschise, bazându-se cu sfaturi ușor ascuțite, dar larg la bază, larg și foarte furnizate. Sfaturile sunt ușor divorțate. Suprafețele exterioare ale urechilor sunt pude. În interiorul perii dense și luxuriante.

Ochi:O rundă mare, împărțită de un nas larg, larg deschis cu o expresie drăguță. Culoarea ochilor corespunde culorii din lână.

Nasul nasului:Nas scurt cu deformare moale. Oprirea ușoară admisibilă. Profilul liniilor moderate.

Linka

Moderat

(Evaluare 3 din 5)

Sănătate

Bun

(Evaluare 4 din 5)

Inteligență

Inteligent

(Evaluare 4 din 5)

Activitate

Scăzut

(Evaluare 2 din 5)

Aveți nevoie de îngrijire

In medie

(Evaluare 3 din 5)

Afectuos

Afectuos

(Evaluare 4 din 5)

Joc

In medie

(Evaluare 3 din 5)

Prietenie

Foarte prietenos

(Evaluare 5 din 5)

Sociabilitate

Înalt

(Evaluare 4 din 5)

* Caracteristica rasei „Scottish drept” Pe baza evaluării experților site-ului și a feedback-ului proprietarilor pisicii.

Despre caracteristicile rasei vezi mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: