Ogarul: Descrierea rase, istorie, caracteristici de conținut și educație

Ogarul: Descrierea rase, istorie, caracteristici de conținut și educație

Câini – una dintre primele animale care au fost domesticit de om. Până în prezent, sunt cunoscute aproximativ 400 de tipuri diferite de aceste animale de companie. Un loc special pentru a face ajutor de pază și securitate persoanelor ocupă câini-Wolfes.

Istoria originii

Wolfhound – General condițională Numele mari rase de caini aldine și rezistente. Se determină perioada exactă de originea lor dificilă. În cele mai vechi timpuri, merge off cu turme mari de animale pentru pajiști de lungă durată, păstorii au luat cu ei patru picioare prieteni de dimensiuni impresionante, care ar putea repulse Predators.

În plus față de dimensiunile externe, câinii au avut suficientă putere și curaj pentru a supraviețui și de a câștiga victoria nu numai peste un lup, dar, de asemenea, un pachet întreg.

Evaluarea abilităților și semnificația lor, oamenii au început să ia animalele la vânătoare, utilizarea în rolul străjerilor și câini de conducere. Necesitatea unor astfel de asistenți au apărut în oameni de pretutindeni, iar în cursul selecției în diferite părți ale lumii, diferite rase au fost înlocuite, care a răspuns la aceste cerințe.

Acum, acest grup include mai mult de 10 rase de câini.

Descriere

Wolfeds sunt specifice frumusețe și har, fiecare mișcare a acestora este umplut cu o forță și energie, dar ele arata îngrijorare și înfricoșătoare. Toți reprezentanții au similarități în aparență. Acestea sunt caracteristice:

 • Dimensiuni mari, construi muscular+
 • Dezvoltarea calităților fizice+
 • Membrele masive alungite+
 • Cap de dimensiuni medii+
 • centrifugare lungă+
 • Rude Loch.

Educația pieselor apare încet, sunt considerate pui de până la 2 ani. Rasele de vânătoare nu sfătuiesc să ia vânătoare. Animalele sunt adaptate la cazare în diferite condiții, purtați perfect căldură, rece și ploaie. Se recomandă să conțină o casă privată în curte.

Cu o îngrijire adecvată, speranța de viață este de 10-15 ani.

Descrierea caracterului

Wolfhounds sunt împărțite în diferite tipuri, de la apartenența la care depinde natura indivizilor, Dar puteți observa în continuare anumite caracteristici caracteristice tuturor tipurilor:

 • Devotament și atașament față de proprietari+
 • Transport, inteligență și minte+
 • Rabdarea si rezistenta+
 • Încercând pentru conducere+
 • Stimă de sine+
 • nevoie de un spațiu personal mare+
 • Ele sunt relativ ușor de învățat și de a se antrena+
 • Nu-i plac încălcările frontierelor lor, avertizează laminul și mârâul+
 • nevoie de educație strictă.

În ciuda severității externe, câinii sunt foarte iubiți de membrii familiei în care trăiesc și demonstrează manifestările iubirii lor. Străinii sunt atenți, deoarece sarcina principală a animalelor – Asigurarea protecției și siguranței gospodăriilor, pe care le îndeplinesc calitativ.

Vizualizări

Oamenii care doresc să facă un lup în scopuri personale, ar trebui înțelese Caracteristicile sale sunt inerente fiecărui tip.

Irlandez wolfhound

Rasă retras cu multe secole în urmă în Irlanda. Se referă la tipul de câini de vânătoare Borz. REACH creșterea la 79 cm, creșterea în greutate până la 55 kg. Există culori diferite: negru, tigru, grâu, fawn. Posedă un caracter calm echilibrat. Foarte iubitoare în raport cu proprietarii, adorați copiii. Simțiți bucuria de mers pe jos cu întreaga familie.

Iubiți multe de a alerga și de a juca, chiar și în starea adultă.

Inteligent, ascultător, ușor de predat și de a educa și, prin urmare, sunt potrivite pentru proprietarii neexperimentați. Prima agresiune nu arată, dar atacatorii vor da întotdeauna un foc îndrăzneț. Ei bine, fără furie și gelozie, aparțin altor animale de companie. Irlandezul nu este recomandat să înceapă ca câine de protecție, Deoarece sunt Prietenos personalizat altora.

Câinele ciobănesc caucazian

Pentru prima dată, rasa a apărut cu mai mult de 2000 de ani în urmă în Caucaz, strămoșii ei sunt câini tibetani. Posedă calități bune ale unui câine de păstor, securitate și pază. Shepherds cresc până la 75 cm, cântăresc o medie de 70 kg, cei mai mari reprezentanți ai masei sunt de 110 kg. Lana se întâmplă de obicei gri, fawn, motley, roșu și maro.

Citește mai mult  Revizuirea guppy speciilor

În spatele dimensiunii impresionante este caracterul complex ascuns, inima iubitoare și devotamentul. Diferite curaj și perseverență. Legat de proprietari. Pentru copiii familiei arată simpatia, dragostea de a juca cu ei. Dar este imposibil să lași copiii cu ei fără prezența adulților, deoarece în jocurile ei nu pot calcula puterea și puterea lor și aruncați accidental copilul. Fondatorii sunt extrem de incredibili. Împreună cu alte animale de companie, deși se străduiesc să domine.

Nevoie de o educație strictă și o pregătire constantă.

Buryat Mongol Wolfhound

Are o origine veche, dar nu este larg răspândită. Cel mai adesea, câinii acestei rase pot fi găsiți în Buryatia, Mongolia și regiunea Siberiană. Alte nume sunt cunoscute: Hotosho, Shepherd Mongolian, Banghar, Hun Dog. „Hotosho” în limba Baryat indică „câinele curții” și „banghar” tradus din mongolă – „mare, gras”.

Înălțimea variază de la 62 la 78 cm, greutate 50-72 kg. Culori principale: maro, gri, negru și tangibil, roșcată. Lână neomogenă, pe sân și labe sunt de obicei prezente pete de culoare albă sau bej.

Câini devotați acasă și familie. Echipe inteligente, inteligente, rapid de studiu. Le-a încredințat teritoriul este protejat în mod responsabil. Pentru a ataca primul pentru ei nu este caracteristic, dar în amenințarea proprietarilor se ridică mereu la apărare.

Obțineți alte animale de companie. Ei au un temperament vesel, iubesc să-și petreacă timpul cu copiii. Particularitățile estetice ale nasului fierbinte nu posedă și, prin urmare, nu se potrivesc oamenilor care doresc să participe la expoziții. Dar câinii sunt Firma fiabilă, prieteni buni și tovarăși.

Alabai

Alte nume sunt comune: Turkmen Wolfhound și Shepherd Central Asiatic. Rasa a apărut ca rezultat al selecției și selecției naturale în Asia Centrală. Progenitorii săi sunt mari mastifuri asiatice și tibetane.

Înălțimea în greabă variază în decurs de 62-65 cm, greutate – 40-75 kg. Culoarea lânii poate fi albă, gri, maro, negru, roșcată, tigru, fawn, cârlige sau crawled. Alabai este foarte puternic și îndrăzneț, poate ataca și câștiga peste orice fiară prădătoare.

În antichitate au fost folosite nu numai pentru vânătoarea de lupi, ci și pe urși.

Diferite cu independența, nepretenția, temperamentul calm și capacitatea de a se adapta la diferite situații. Prietenos cu proprietarii, și mai ales cu copiii lor. Obtinerea cu alte animale de companie, Dar dacă aveți un alt câine în casă, atunci agresiunea este afișată, denotă astfel rolul principal. Comportamentul trebuie monitorizat și pentru plimbări pentru a împiedica posibilele atacuri agresive în domeniul de vedere în domeniul de vedere al animalelor de companie ale altor triburi.

Avem nevoie de educație timpurie, de preferință primele antrenamente sub îndrumarea unui antrenor experimentat. Câinii necesită eforturi fizice frecvente și plimbări lungi. Posedă abilități watchdog potrivite pentru caracteristici de securitate.

La pariu

Pedigree rasa are originea în 1121 î.Hr. Ns.. Câinii au fost răspândite din Europa de Est către Orientul Îndepărtat. Scopul principal este de a proteja locuința și protecția pășunilor. Are un alt nume: kazahă Shepherd. În traducere înseamnă tobe „câine așezat pe munte“. Astăzi, acest tip de Wolfer este considerată rară. În 2014, Banca Națională a Kazahstanului a lansat o monedă de demnitate 500 tenge cu imaginea Tobet.

Pe plan extern similar cu Alaba. Creșterea este 66-76 cm, greutate – 55 kg. Conform standardului, există cuie sau de culoare pestriță, de multe ori cu pete mari de pe trunchi. Spatele punctului de vedere formidabil, calm piei naturale inteligente și nobile.

Acesti caini sunt lideri înnăscute și neînfricat, din copilărie, sesiuni de formare de formare sunt necesare cu implicarea unui antrenor profesionist. Cu educație organizate în mod corespunzător și de învățare, nu apar probleme de animale. Ei recunosc autoritatea proprietarului și nu prezintă agresiune aleatorie.

PSA sunt specifice mobilității și energiei, sunt necesare plimbări frecvente și activitatea fizică.

GAMPR (armeana Wolfhound)

În 2011, Uniunea Cynologică Internațională a însărcinat acest tip statutul de rasă națională a Armeniei. Acum, la fel ca în vremuri îndepărtate, acești câini sunt în serviciul oamenilor: locuințe de pază și alte obiecte, mânia cireadă, însoțit la vânătoare. REACH creșterea la 67 cm, iar greutatea poate fi de aproximativ 60 kg.

Citește mai mult  Toate facilitățile rasa despre

Culorile sunt diferite, nedorite pentru rasă este considerată maro.

independență combină caracterul și moliciunea. Câinii sunt calmă, simt unitatea cu familia în care trăiesc și se apără. Gampra are nevoie de confirmare a semnificației lor, de multe ori un atașament mai mare în familie se confruntă cu femeile care sunt mai des deschise în planul emoțional și le reușește și de îngrijire. Iubiți copiii, obțineți o prietenie cu alte animale care trăiesc în casă. Oaspeții de familie se întâlnesc calm, fără a minți și mârâi.

Ei au un control de sine, agresiunea este arătată numai în cazurile de o necesitate foarte extremă.

Turcă Kangal

Câinii acestei rase sunt recunoscuți de turismul național. Li se interzice să exporte din țară pentru a evita amestecarea cu alte rase. Dar, în unele moduri, în anii 1980, reprezentanții au reușit să părăsească limitele patriei și au început distribuția lor în lume, au apărut în America și în Europa.

Creșteți până la 65-78 cm, cântăresc 40-70 kg. Lână maro, bej, gri-galben, gri maro tonuri. Pentru rasă este invalidă, este luată în considerare culoarea albă. Pe fața cel mai adesea există un fel de mască neagră.

Câinii au abilități excelente de supraveghere, cu gardieni de diligență pe teritoriul de încredere. Kangals place proprietarului lor și încearcă să fie aproape de fiecare ocazie. Atunci când o persoană străină apare în prezența proprietarului, urmați cu atenție reacția lui. În cazul în care fondul comercial se vedea, apoi se comporta calm și se lasă la accident vascular cerebral. Condescetently se referă la copii, pot rezista la teskalia lor și alte farse. AEste prezentat progresie numai în caz de pericol.

Educația trebuie să fie plin de tact, rigoarea ar trebui să fie cu moderație, dar în același timp, trebuie notat de către comandantul proprietarului. Nu poți terci un câine de serviciu.

PSOVAYA rusă

Rasa a fost eliminat in secolul al XIX-lea în Rusia. Creștere a adulților – 75- 85 cm, greutate – 37-47 kg. Canalizare diferite: alb, gri, Chublar, Murugia, Sex, Big, de aur, negru. Câinii au un aspect aristocratic sofisticat. corp îngust, lână lung ondulat, botul alungit și bunătate dau un farmec aparte.

Abilități de vânătoare perfect dezvoltate. Natura este calm, dar în condițiile de vânătoare la forma de minerit devin agresive. Datorită labe lungi elegante, este capabil de a rula foarte rapidă, dezvoltarea de viteză de până la 90 kilometri pe oră. Vânătoare de la ambuscadă, poate rula de la un salt de 3 metri.

Viziunea și auzul sunt excelente: Observați că iepurile se mișcă în câmp de la o distanță de 800 m.

A anunțat atașamentul proprietarului, sunt oarecum rustici despre copii, ei văd concurenții lor pentru a atrage atenția, dar ei nu vor fi niciodată ofensați. Doar transferarea singurătății. Oamenii noi sunt neutri, fără manifestare a agresiunii. Greyhound rus inteligent și ușor de a părăsi. Spre deosebire de alte lupte Această rasă este potrivită pentru conținut nu numai într-o casă privată, ci și în apartament.

Plimbările ar trebui să fie de aproximativ 3 ore pe zi și însoțite de instruire.

Tagger (Kyrgyz Borzaya)

Rasa aparține clasei din Asia Centrală. Locul de origine – Kârgâzstan. Înălțimea greabănului – 60-75 cm, greutate – 25-33 kg. lână extinsă, moale. Există culori gri, alb, roșu, podea, negru cu pete albe, Chubar.

Caracteristică principală – Abilitatea de a vâna în condiții de munte. Ele sunt atrase de Fox Hunting, Badger. În forma un grup de vânătoare într-o echipă de 2-3 câini, un lup, Arhara (Muntele Baramber) și un munte de capră sunt capabile de agitare.

Adesea folosite într-o vânătoare comună cu Berkut.

Pentru ping-uri se caracterizează prin curaj, vigibilitate, dexteritate și viteză. În plus față de abilitățile de vânătoare, abilitățile bine dezvoltate și păzite. Adepții proprietarilor iubesc copii. Foarte independente și echilibrate, de separare de transfer, câinii pot fi lăsați calm la domiciliu. Iubiți pline de plângeri lungi cu proprietarul.

Citește mai mult  Istoria rasei de Velsh Corge

Care conține reguli

Pentru dezvoltarea completă și manifestările cele mai bune calități, nevoile de spațiu. Ele nu se potrivesc cu apartamentul Condiții de viață (cu o excepție de la Greyhound rusesc). Conținut în gospodării private, mai bine în avioane, și nu pe lanțuri. Libertatea de mișcare este necesară, fără ea, ele pot deveni distructive și, din păcate, latră.

Dar chiar dacă există un mare avoire, aveți nevoie de plimbări pentru activități fizice. Câinii iubesc să alerge rapid, dar le permit că este posibil doar într-o zonă sigură și liberă.

În timpul plimbări urbane, asigurați-vă că țineți o leșie.

Lana brută nu necesită dificultăți în îngrijire. Suficient pieptene de 1-2 ori pe săptămână. Pentru a preda această procedură din copilărie, astfel încât în ​​starea adultă, lupele nu au avut nici o rezistență. Baie de baie o dată la 2 luni, Dar dacă câinele este foarte murdar, este posibil și mai mult. Ghearele la câini care trăiesc în case particulare, cu curte sau complot sunt cel mai adesea ei înșiși pas cu pas, dar ele trebuie să fie monitorizate pentru lungimea lor și, dacă este necesar, șoc.

Printre proprietari este adesea eroarea pe care lupul au o imunitate puternică și nu au nevoie de vaccinări. Dar, în timpul perioadei de creștere activă a puiilor și schimbarea dinților, ea scade semnificativ, iar riscul crește infecția. Prin urmare, este mai bine să protejăm animalele de companie și Efectuați vaccinări planificate de la vârsta de 4-8 săptămâni și mai departe în conformitate cu programul de vaccinare.

Hrănire

Alimentele trebuie să fie echilibrate. Este necesar să se asigure că utilizarea caloriilor corespunde consumului lor. Aruncându-l nedorit, deoarece nu se referă cel mai mult asupra sănătății animalelor. Puii dau alimente de 4 ori pe zi, iar câinii adulți ar trebui să aibă doar 2 mese. Dieta zilnică ar trebui să includă carne, carne de vită sau un recipient mai bun.

Dacă se preferă alimentarea finisată, este important să calculați corect volumul lor în funcție de greutatea celor patru prieteni.

Cu nutriție naturală utilizați în mod necesar de vitamine speciale, Având în vedere că lipsa microelementelor afectează în mod negativ starea de lână și activitatea organelor interne. Din cauza dimensiunii mari a ogarul, sarcina asupra articulațiilor este testată, așa O atenție specială trebuie acordată debit suficient de calciu în corpul lor.

educație

Wolfaging este întârziată timp de 2 ani, în acest timp au un caracter și relația cu membrii familiei. În această perioadă, ar trebui să se facă eforturi pentru creșterea și socializarea lor.

Ajutor în această formare poate că ar trebui să înceapă cât mai curând posibil.

De la pui este necesar să se solicite prezentarea, astfel încât acestea dau seama că proprietarul este imposibil să nu se supună. Comenzile de completare trebuie să fie adus la automatism, cu toate că acest lucru poate necesita o mulțime de timp. Nu va fi în continuare un apel la primul antrenament pentru antrenori profesioniști. Atunci când proprietarii de tachelaj, puii sunt instruiți rapid. Dar dacă neascultarea este de mai multe ori, animalele inteligente vor înțelege că cerința nu poate fi efectuată și va trebui să depuneți eforturi maxime pentru a restabili ascultarea.

Când mersul pe jos, ar trebui să socializați puii cu alte rase. În absența agresiunii de la alți câini, lupi mici trebuie să poată comunica cu ei. Manifestarea agresiunii fără precedent, în special în raport cu câinii mici, trebuie să fiți opriți cu o voce imperioasă puternică. Smart Wolfhounds trebuie să învețe asta Nu poți ataca colegul. Odată cu creșterea corectă a lupilor devin disciplinate până la sfârșitul primului an de viață, iar comunicarea cu ei va fi livrată proprietarilor.

Despre caracteristicile lupilor uita.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: