Opțiuni de culoare Ciobănesc german

Opțiuni de culoare Ciobănesc german

Una dintre cele mai inteligente și căutate rase de câini din întreaga lume – Shepherd. Aceste animale, de asemenea, diferă, de asemenea, și devotamentul special pentru proprietar. Ei iubesc copiii, și copiii lor. Și aceasta, Psy în ciuda faptului că acestea sunt luptă. Suntem obișnuiți să vedem cele mai populare în rândul păstorul – german. Da, și auzind cuvântul „Shepherd“, frumusețea de culoare negru si maro apare imediat. Dar acest lucru nu este posibil doar culoarea lânii – există alte mai neobișnuite. Despre ele și vor fi discutate în articolul nostru.

Genetica

Genele si alei – nu pe deplin tema studiată. Uneori, nu este clar de ce câinele are exact această culoare. Pigmentul care este responsabil pentru culoarea lânii – Melanina. La rândul său, el este deja împărțit în două pigmenți care sunt responsabile pentru întuneric și culorile roșiatice. Dintre variantele de nuanțe roșiatice pot apărea, de asemenea,. Vom încerca să nu se adâncească în natura genelor, dar vom lua în considerare încă un pic.

Exista doua tipuri de gene: dominante și refulate. Dominant – Main. Prin urmare, cele mai multe dintre PSA va fi afectat de aceasta gena. gena Publicat – secundar. Datorită lui, pete, linii, desen.

Dar, în cele mai multe cazuri, prezența a două tipuri de tipuri sugerează că numai gena dominantă se va arăta, dar nesupresibilă va rămâne neobservat.

Gene Locul de amplasare – Departamentul cromozomilor. Departamentele de astfel de numai 12, și variații genetice la fiecare departament la 2 la 6. Opțional, toate aceste gene vor fi în fiecare departament.

ciobanii germani sunt împărțite în mai multe tipuri – așa-numitele linii. Fiecare linie este locul de reproducere a acestei rase. Total de linii de aproximativ 10. Fiecare linie este diferit unul de altul prin amplasarea și desenul acestuia. Opțiunile de culoare sunt un set imens.

Cea mai populara linie este Germania de Vest, sau mai degrabă de mare. Cu excepția liniilor de lucru. ciobani belgian și daneză germană le aparțin.

Est Linia germană, cehă, american și chiar vechi american. Printre linii neobișnuite, Panda este alocat în special. Acest caine are o culoare incredibil de alb-negru, care seamănă cu un colorant panda. Există soiuri fără mască. Astfel de păstori nu au desenul de obicei pe fata.

Și pentru a face clar, ar trebui să ia în considerare toate cele mai multe tipuri de bază de culori ale German Shepherds.

Principalele tipuri de culori

strat de culoare Ciobănesc german este cel mai adesea aproximativ aceeași. Dar uneori nu înțelegeți imediat ce este înainte de a păcăli și nu o altă rasă de câine. Diferența poate fi în lungime și rigiditate lână, precum și în figura.

saddlecloth

Un nume neobișnuit ascunde un fir de păr negru pe spate. Abdomenul, gât și picioare pot fi mai multe opțiuni de culoare: de la gri la roșu. Pe fața în cazul în care poartă o mască pentru tonul spate.

gri

Nu a fost recunoscut în vederile culorile comunității mondiale, mai puțin frecvente, dar nu este o culoare rară.

Wolf (sau samur)

Din titlu este clar că culorile sunt ca lupul. Differently colorant numit Sable. Culoarea de pe inelele de fire de par de acoperire situate. Fiecare fir de par are o culoare neagră pe cele din urmă, apoi merge de culoare galben, din nou negru, și se închide nuanta mai deschisa acest inel. În picioare urechi și un bot alungit – toate acestea sunt combinate într-un păstor de acest tip.

Standard

Pentru astfel de păstori suntem obișnuiți cu cele mai. În acest caz, există o combinație de culoare maro închis cu lumina galben-portocaliu.

Ciocolată

Destul de specii rare. Poate se manifeste de la părinții de culori standard, în timp ce nu este considerat o colecție de genetica. Maro închis și lână lung au o combinație bogată.

Negru și lateral

Acest tip de lână în natură este destul de comună. Acesta poate fi atât slăbit și întunecat, saturate. Cel mai adesea, de culoare neagră și verso este considerată a fi o opțiune de culoare – un caine negru cu pete maro. Un astfel de costum amintește foarte mult culorile Doberman lui.

opţiuni de rare

Printre toate culorile există întotdeauna excepții – cele mai rare culori care folosesc natura pentru a da un tip neobișnuit de ciobanesc german. Să vă familiarizați cu ei.

Negru

Elite și culoare exclusivă – negru. Un astfel de câine este foarte greu de găsit, pentru că în întreaga lume există mai puțin de 4%. Culoarea arata foarte nobila, la prima vedere si nu poti spune ca este ciobanul german. O astfel de culoare în agregat cu caracterul preoției și cu ușurință de precizie reprezintă una dintre combinațiile preferate ale crescătorilor de câini.

Păstorii negri germani au devenit o raritate treptat, deoarece ei tricotă cu rudele unei umbre ciudate. Astfel, piesele cu părul negru au devenit foarte puțini.

Cel mai interesant lucru este asta La nașterea unui catel, este imposibil să se determine ce culoare va fi în viitor, deoarece apare schimbarea constantă a umbrei. Culoarea clară devine numai atunci când câinele transformă lâna de sus. Există excepții atunci când o culoare din copilarie catelus rămâne aceeași pentru viață.

Albastru

Aceasta culoare se gaseste in natura sheepdocks chiar mai puțin. Mai mult decât atât, aceasta este apariția unei gene suplimentare care promovează pur și simplu slăbirea pigment negru. Factori precum câinele este considerat un defect. Pe plan extern, dimpotrivă, câinele arată foarte drăguț și neobișnuit. În plus față de aceste bucăți de ochi albaștri.

Ghimbir

Foarte culoare frumoasa, care arata grozav pe câine. O astfel de culoare a este, de asemenea, respinsă. Uneori are o nuanță de culoare roșie sau pur și simplu merge roșu, care este, de asemenea, norma și standardul nu este. Și aici este o culoare chapacious cu stropi de roșu, este foarte binevenit.

alb

Poate cel mai controversat tip de culoare. El este recunoscut numai în SUA și Canada. Există retras în mod specific o rasă albă separată. Peste tot în lume, această culoare este de asemenea căsătorie.

Un astfel de câine nu poate fi numit albinos, care este, de culoare alba nu este o mutație sau deformare în domeniul sănătății. Ochii câinelui sunt neapărat întuneric ca nasul și gura. Toți păstorii sunt foarte liniștit stăpânilor lor și copii mici, dar cu caustică și se referă neîncredere față de străini. Ciobanii albe sunt mai relaxate față de persoane necunoscute, iar la Dresser, este nevoie de mai loiali decât rudele abordarea educației.

Când păstorii schimbă culoarea lână?

Ca o schimbare de dinți, prima năpârlire este foarte important pentru animal, inclusiv pentru Ciobanescul German. În această perioadă, lână netedă se înlocuiește cu persoane adulte lână greu. Începutul matriței poate fi observată la aproximativ 3,5-4 luni. După 7 luni, puteți vedea Chep clar conturat. Până la 10 luni înălțimi de creștere în greabăn, dar în același timp, animalul nu este încă considerat un caine adult.

În cele din urmă, devine adult timp de un an. Din acest moment, schimbarea culorii nu va mai.

Catelusii se nasc foarte drăguț, grăsuț. Cantitatea într-un singur gunoi poate ajunge la doisprezece! Și toate, cel mai probabil, va arăta aproximativ la fel. Numai cu vârsta fiecărui catelus se va manifesta culoarea sa unică. Încă de la naștere și vechi aproximativ trei săptămâni, ei au toate despre o singură specie – un bot ascutit, un nas negru mare și strălucitor lână scurt.

Pornind de la prima săptămână, o atenție specială este necesară pentru lână. scăldat Neaparat de 2-3 ori pe săptămână, precum și pieptănare după. În perioadele de câini molting, cere creștere: Combinarea în fiecare zi. Puteți aplica pentru acest lucru sau un FURminator, care este foarte convenabil pentru animale cu diferite lungimi, sau un pieptene de metal. Al doilea este convenabil mai puțin, dar poate că este optimă pentru tine – fiecare dintre noi este individual.

Astfel încât după prima lână plutească părea sănătoasă, se uită și culorile ei au fost saturate, Trebuie să hrănești în mod corespunzător catelul din primele zile ale vieții. Inițial, în primele două săptămâni, catelul de catelus pe laptele mamei. Mai târziu începe să intre în momeală. Acordați o atenție deosebită compoziției de carne. Ar trebui să fie în dieta de cel puțin 60%.

Păstorul german – una dintre cele mai deștepte de câini. Are o psihică stabilă și se întoarce perfect la orice antrenament și poate fi, de asemenea, adaptat perfect la orice condiții de viață. Păstorul german poate deveni un prieten frumos și un apărător excelent al familiei dvs. Dar datorită îngrijirii și îngrijirii adecvate, animalele de companie vor deveni, de asemenea, subiectul mândriei și frumuseții.

Detalii despre culoarea păstorului german vezi mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: