Orez Amadina: Conținut și reproducere

Orez Amadina: Conținut și reproducere

Orez Amadins – Păsări mici, dar foarte frumoase. Acestea sunt creaturi sălbatice, dar acasă cu îngrijire adecvată, se simt minunați. Caracteristică distinctivă a acestei specii – cântări melodioase puternice. Ce altceva sunt aceste păsări sunt de remarcat și cum să le țină în captivitate, articol va spune.

Descriere

Rice Amadina (orez) – Cel mai faimos și popular varietate de acest gen. Pentru prima dată, păsările au fost găsite pe insulele Bali și Java. Multe domenii sunt semănate orez, care au căzut în pennați. Aceasta este ceea ce explică numele lor. În timpul iernii, orez locuit în grădini și livezi, unde se hrănesc cu seminte diverse. Dar, cu debutul primăverii, se întorc la cei dragi. Ca o regulă, în natură păsări trăiesc în perechi sau familii mici.

Cel mai frecvent tip de culoare – cenușă. Aceste râuri au un desen alb-negru contrastante pe cap. Obrajii în același timp, ei au alb-zăpadă, iar macushkin este acoperit cu o pălărie de culoare închisă. O parte a capului sub ciocul roșu este de asemenea inchis. Pe stomac puteți vedea pene de culoare gri pal. Uneori, ele au o nuanta roz sau bej. Spin, părțile laterale și în piept au un gri mai bogat cu o tump perla. Coada este aproape negru, iar zona de sub coada – complet alb.

Unele râuri au pene albe ca zăpada pe tot corpul. Acest tip spectaculos a fost condus de o persoană. În același timp, gena „Albul“ este dominant. Prin urmare, la trecerea indivizilor de culori naturale (gri) și păsări albe de zăpadă, cele mai multe pui sunt obținute alb. Interesant, specimenele luminoase sunt mai stresante. În plus, aceștia sunt în mod activ și dau un descendent mare. Există variante rare de culori – de exemplu, păsări cu pene de culoare gri delicată și burtă albă.

Toate opțiunile sunt frumoase și găsiți fanii lor. Ar trebui să fie negociat în minte Culoarea penajului și a ciocului se schimbă ușor ca anunțuri. Versiunea finală a „costumului” este achiziționată cu 4 luni. Este demn de remarcat că Culoarea masculilor și femelelor este aproape la fel, în timp ce multe pene sunt mai frumoase sunt bărbații. Face ca râurile să fie mai de dorit animale de companie de casă.

Determinați orezul de orez Amadine nu este ușor. Acest lucru se poate face numai prin compararea mai multor indivizi.

Bărbații se disting printr-un cioc mare cu „Gublock”. Ei au, de asemenea, capete mai mari, spre deosebire de sex feminin grațios. Un cuplu de cuvinte merită spus despre sunetele. Faptul este că doar bărbații cântă. „Concerte Giving“ ei încep atunci când ajunge la 4 luni. Cântând melodic, ci mai degrabă tare și frecvente. Atunci când cumpără este în valoare în considerare în acest moment.

Condiții de creștere

Pentru conținutul acasă pentru a alege un cuplu de aproximativ o vârstă. Este demn de remarcat faptul că este mai bine să treacă păsările din familii diferite. În caz contrar, puii vor fi slab. Puteți contacta diferiți crescători. Atunci când alegeți, da preferință pentru deplasarea păsărilor de curte cu penajul curat. Camera în care pasărea va trăi trebuie să fie cald și lumină. Regimul Temperatura optimă – de la 22 până la 30 s. Celula trebuie să fie spațioasă. În perioada de căsătorie ar trebui să organizeze mai multe locuri de cuibărit (deschise și închise) – astfel încât pennate va fi alegerea. cuiburi syntaxă. Aceste pasari din ramuri, copac muguri, mușchi, fân. Watts, fire și cârpe nu pot fi utilizate. PET este confundat într-un astfel de cuib, ceea ce poate duce la rănire.

Pentru dezvoltarea corectă a labei și a bunei stări, râurile au nevoie de paie din lemn sau din materiale plastice. Diametrul produsului optim – 1,5-2 cm. Pentru o pereche de pene destul de două bucăți instalate la diferite înălțimi.

De asemenea, este necesar să aveți în celula de piatră minerală. Oferă păsărilor de substanțe utile și vă permite să spuneți ciocului.

Îngrijire corectă

Din cușca de păsări este mai bine să nu se elibereze. Sentimentul de libertate, Amadins încep să se agită și să zboare în jurul camerei. Poate duce la un accident. În plus, aceste păsări sunt foarte buggy. Din cauza unui sunet puternic, ei se pot ascunde în spatele mobilierului sau într-un alt loc greu. Dar amadinii iubesc să înoate. Asigurați-vă că plasați procedurile de apă în celulă. Apa în ea trebuie schimbată zilnic. Periodic trebuie să curățați celula. Spălarea paletei și schimbarea materialului subliniat trebuie efectuate în fiecare zi. Spălați cușca complet urmează 1 timp pe săptămână.

La momentul curățării orezului, trebuie să transplantați. Pentru a face acest lucru, merită să cumpărați o mică cutie de rezervă. Acesta din urmă poate veni la îndemână în alte situații. De exemplu, Când cumpărați o nouă pasăre, ar trebui să o păstrați departe de restul primului.

Va fi util și pentru a face pui și pentru umflarea lor ulterioară. Amintiți-vă că, dacă părăsiți păsările maturate observate cu părinții, ei pot începe lupta pentru teritoriu.

Este important să monitorizați îndeaproape starea animalelor de companie cu pene. Dacă este necesar, este necesar să o tăiați cu gheare, deși aceste păsări nu-i place cu adevărat contactul cu o persoană. Când se găsesc un fel de dezamisare la râuri, trebuie să căutați ajutor de la un specialist.

Ce și cum să hrănești?

Feed Orez Amadine Amestec de cereale destinate păsărilor exotice. Puteți cumpăra astfel de alimente într-un magazin specializat. Unele produse adaugă la boabe. În dietă, păsările pot include semințe de floarea-soarelui, ouă fierte și orez fierte, precum și brânză de vaci. În ceea ce privește legumele, vă poate da, uneori, un castravete pennate. Este interzisă hrana pentru animale Amadin ceapa si marar.

În timpul cuibării, supraviețuirea ouălor și hrănirea descendenților, produsele proteice dau râuri la fiecare 2 zile (puteți zilnic). În timpul restului, îmbogățirea dietei este protejată de câteva ori pe săptămână. De asemenea, în timpul reproducerii amadinelor necesită hrănire minerală cu conținut de pietriș. Hrănirea poate fi turnat într-un recipient separat sau adăugați la cereale. Asigurați-vă că oferiți păsări cu apă potabilă curată. Ai nevoie de ea în fiecare zi. În timpul verii (în special în zilele fierbinți), este mai bine să înlocuiți apa de două ori pe zi.

Reproducere

Dacă cumpărați păsări pentru reproducere, rețineți că Numai persoanele cu vârsta mai mare de un an pot multiplica. Semnalul pentru începerea jocurilor de căsătorie este instalarea de cuiburi, care au fost deja menționate mai devreme. Puteți folosi coșuri de la o viță de vie ca pe cea din urmă. Chiar și o cutie de placaj mic fara capac. Este necesar doar să tăiați în partea de jos a depresiei pentru zidărie. Pentru comoditate, trebuie să cercetați pe fundul designului fibrei de fân sau de nucă de cocos.

Nu ar trebui să pună cuibul în cușcă până când ajunge de sex feminin de 1 an, ca indivizii tineri de depunere a ouălor este contraindicată. Procesul poate afecta negativ sănătatea păsărilor. De asemenea, nu ar trebui să provoace o pereche de reproducere în timpul perioadei de acoperire. În acest moment, organismul feminin este slăbit, astfel încât reproducerea poate fi o mare stres pentru el. Că Amadins sunt gata să se împerecheze, este ușor de înțeles. Bărbatul începe să se întoarcă la prietena, să facă dansând căsnicia, îndreptarea. Sectorul feminin va fi responsabil de semnul atenției cu fluierul luminos și comportamentul energetic. Perechea „vorbește” unul cu celălalt, manifestă o excitabilitate crescută, ruperea șervețelelor și a altor materiale subliniate.

O săptămână după împerecherea ouălor. De obicei, suma lor variază de la 3 la 7 bucăți. Când femeia și bărbatul se întorc să se așeze, este important să observăm tăcerea în cameră. Abordarea celulei încă o dată nu merită. Contraindicate mama și schița. Temperatura interioară în nici un caz nu ar trebui să scadă sub 20 s. De asemenea, este de dorit să se ofere umiditatea aerului bun – acest lucru nu va permite ca coaja să devină prea uscată.

După 2 săptămâni, apar puii. Câteva săptămâni învață să zboare. Când realizați 1,5 luni, păsările tinere devin independente. Le puteți dezmembra într-o altă cușcă.

În următorul videoclip, veți găsi mai multe informații despre Rice Amadine.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: