Osmoza pentru acvariu: Ce este și cum să îl utilizați corect?

Osmoza pentru acvariu: Ce este și cum să îl utilizați corect?

Orice proprietar al rezervorului de acasă știe că bunăstarea populației acvariului depinde puternic de calitatea apei. Pentru a crea un habitat favorabil în partea de origine, vor fi necesare sistemele de purificare a apei și de circulație. Utilizarea lor va fi influențată pozitiv de speranța de viață a animalelor de companie. Luați în considerare una dintre cele mai avansate osmoză inversă.

Ce este?

Procedura de filtrare a fluidului atunci când umiditatea trece printr-o diafragmă specială, care întârzie aproape 90% din toate impuritățile inutile și dăunătoare, se numește osmoză inversă. Prin membrana este exclusiv apă, toate celelalte impurități sunt întârziate pe ea. Este necesar să luați în considerare toate substanțele benefice și mineralele. Există diferite tipuri de sisteme de filtrare a apei prin osmoză inversă. Ele pot fi împărțite în mai multe specii care diferă în astfel de paragrafe:

 • Nivelul de filtrare+
 • eficiență eficientă+
 • opţiunea diafragmă.

Cel mai popular este sistemul de filtrare cu o membrană de film de compozit. Este foarte înaltă calitate, curata lichidul din acvariu. In plus, ajuta la umiditate pentru a elimina filtrele mecanice și de cărbune.

Avantajele sistemului de osmoza inversa

  Aparatul a primit datorită pe scară largă la următoarele.

  1. Ecologie. La fabricarea produselor din această specie, numai dovedit, ecologice materiale prietenoase sunt utilizate. Deci, se tem pentru sănătatea și viața animalelor de companie nu există nici un motiv.
  2. curățenie. Datorită performanței ridicate, COPES filtrul cu poluarea umiditate, rapid și eficient ștergerea tuturor aditivilor.
  3. Mărime mică. Produsul are dimensiuni compacte și disponibile în uz.

  Utilizarea de osmoza inversa

   Grija pentru acvariu, cu excepția plăcerea estetică, creează unele probleme. Proprietarii acvariilor nu observă că fiecare tip de pește trebuie să creeze condiții perfecte pentru viață. Inclusiv lichidul din rezervor trebuie să conducă la o stare acceptabilă pentru un sejur confortabil în el. OSMOS va ajuta în acest sens, utilizarea căreia va conduce o soluție apoasă într-o stare aproape de optimă.

   apa Osmosy are loc filtrarea atat in acvarii de apa dulce si cu mare. În acvariile de apă dulce, utilizarea unui sistem de filtrare a fluidului prin metoda osmozei inverse nu este obligatorie, există și alte opțiuni mai ieftine. Dar dacă creați pește și alte creaturi, în special cererea de rigiditate a apei, apoi cel puțin un filtru pe care îl mai aveți nevoie.

   Pentru corpurile de apă cu apă de mare, în care sunt conținute tipuri speciale de pește sau corali, achiziția de osmoză inversă va fi avantajoasă. Deoarece sistemul are un preț destul de mare, aceasta este în valoare de gândire în cazul în care într-adevăr este necesar. Înainte de cumpărare, trebuie efectuat studiul de apă, pe care îl utilizați pentru a umple acvariile și pe rezultatele testelor, luați o decizie. Înainte de a aplica sistemul de filtrare, trebuie să vă amintiți câteva reguli simple.

   • O schimbare accentuată a calității apei pentru mai bine poate intra în locuitorii acvariului în stare stresantă. Trebuie să ia în considerare cantitatea de lichid modificat.
   • Umplerea completă a rezervorului de apă purificată este interzisă. În acest lichid nu există substanțe utile care sunt necesare pentru un sejur confortabil de animale de companie în acvariu.

   Condițiile de viață ale peștilor decorative diferă de natural. Pentru ca locuitorii rezervorului de acasă să nu fie bolnavi și nu au murit, trebuie respectate caracteristicile speciilor de pești.

   Principiul de funcționare

   Pentru a obține apa de osmoză, sistemul de filtrare se conectează la rețeaua sanitare și primește un fluid de curățare din acesta și toate inutile și dăunătoare sunt trimise la canalizare. Pentru a proteja împotriva eșecului celui mai important element al produsului – membrana, trebuie să acordați atenție stadiului de preservire. În acest proces, pot fi utilizate până la 3 filtre diferite, a cărei scop este de a prepara o soluție apoasă înainte de funcționarea diafragmei.

   Inițial, apa este purificată de un filtru mecanic care elimină o varietate de substanțe, cum ar fi nisip, argilă și alte impurități. Apoi se duce la un filtru de carbon, metale grele, clor și alte substanțe chimice sunt eliminate cu acesta. Calitatea filtrului de cărbune este importantă, a cărei sarcină principală este purificarea apei din tot felul de compuși chimici.

   Și în stadiul final, umiditatea intră într-un filtru de curățare fină, care elimină de cele mai mici impurități mecanice. După efectuarea acestor proceduri, apa din filtru cade pe o curățare finală a diafragmei. În procesul de osmoză inversă, lichidul cel mai pur, aproape distilat, care poate fi utilizat numai în cantități limitate.

   Pentru a repara acest defect, trebuie să îmbogățească mineralele de apă. Remineralizare – Procedura de adăugare a apei aditivilor minerali în ansamblul anterior.

   Este necesar ca pentru a preveni procesele de decolorare a plantelor în acvariu și boală de pește.

   Îngrijire

   Toate dispozitivele necesită servicii, inclusiv sistemul de filtrare a osmozelor. Din când în când, utilizatorii trebuie să controleze rigiditatea apei și nivelul concentrației de hidrogen. Dacă indicatorii se schimbă și încetează să aranjeze proprietarul, atunci Înlocuiți filtrele și diafragma.

   Despre ce este nevoie de filtru de osmoza inversa pentru acvariu, consultați următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: