Parrot Jaco: Descrierea de specii, caracteristici de conținut, reguli de politică

Parrot Jaco: Descrierea de specii, caracteristici de conținut, reguli de politică

Astăzi nu este atât de des puteți întâlni familii fără animale de companie. În plus față de cele mai căutate după câini și pisici, este în valoare de separare papagali separat. Parrot Jaco – Bird Smart, datorită cărora se află perfect într-o cameră cu oameni, și din moment ce penele sunt de lungă durată, un astfel de animal poate trăi alături de un bărbat pe tot parcursul vieții.

Descriere

Jaco este o pasăre destul de populară, care este menționată științific ca papagusul african gri Psittacus, ceea ce înseamnă „papagalul african gri”. Datorită moralului unic, această pene în locuințe, unde sa stabilit Jaco, va exista o atmosferă ciudată și fermecătoare. Bird vine de la familia papagalului și este singurul reprezentant al tipului de stupid. Din moment ce Jaco este încă o pasăre exotică, Înainte de cumpărare, se recomandă studierea acesteia în detaliu de temperamentul și caracteristicile conținutului.

Dimensiunile individului adult compun aproximativ 30-35 centimetri, în timp ce durata medie a aripilor poate depăși 60 de centimetri. Aripa în sine are o lungime de aproximativ 20-25 de centimetri, la sfârșitul aripii este puternic dezvoltată. Coada de papagal Jaco mici, lungimea sa nu va fi mai mare de 8-9 centimetri.

păsările adulte evidențiate cu lor filmate în jos ciocurile vopsite în membrele negru, gri și iris galben strălucitor ochi.

Rasa este nările pieloase izolate și un căpăstru situate în zona de organe de păsări. Păsările pot avea mai multe opțiuni pentru culoarea penajului: astăzi puteți găsi papagali cu culoare din paleta de culori de nuanțe mouse-ului, precum și strălucitoare violet-roșu Jaco.De regulă, caracteristici externe sunt legate de gen – masculii au un cioc mai puternic și craniu îngroșat, în timp ce capul de sex feminin, se repetă de contururi în formă de dom. Cu toate acestea, după păsări de curte în creștere, diferențele externe nu vor mai avea un caracter pronunțat.

Iacov – NSapoi un papagal vorbitor, care poate fi păstrată la domiciliu. Pasărea are capacitatea de a imita vocea unei persoane, în plus, Jaco sunt longevivi, care pot trăi într-o familie de cel puțin doisprezece ani șapte. Printre păsările acestei rase întâlnite și persoanele care au trăit până la 90 de ani.

În ceea ce privește mediul natural, în cazul în care viața papagal gri, atunci există păsări, uneori, publica o destul de strident chiar plâng și fluier, în timp ce destul de tare ușor cu ciocul. La domiciliu, pasărea poate, de asemenea, să se comporte extrem de emoțional, dar aceste trăsături de caracter gestiona pentru a netezi, dacă aveți o atenție adecvată pentru animale de companie, pentru a face față cu ea, să aibă grijă cu atenție. Se observă că Jaco, pe tot parcursul vieții, memorizarea extrem de mare și de observare.

În cazul în care temporizări?

Numele pasării nu a primit niciun motiv, deoarece patria ei este considerată a fi Africa. În funcție de rasa de păsări, reinstalarea puțin diferită a indivizilor de pe continent. Astfel, pasărea roșie locuiește Congo și Tanzania, iar speciile Burohvosty preferă zonele din Liberia, Guineea și Sierra Leone. Astăzi, totuși, ca Ptah pot fi găsite în întreaga lume. Jaco zboară ceva greu, în sălbăticie poate face zboruri lungi cu scopul atacurilor asupra terenurilor agricole.

Birds Roost pe vârfurile copacilor verzi, așezându-se acolo aproape de apusul soarelui. Datorită picioarelor sale tenace, ghearele, ele sunt alpiniști buni pe trunchiurile de culturi de fructe în căutarea de bunătăți pe terenul în jos pentru apă, se întâmplă de obicei în prima jumătate a zilei.

Localnicii vânează păsări mari pentru a obține carne și vânzarea de pui.

Vizualizări

Împărțirea rasei pe tipurile realizate de caracteristicile externe referitoare la culoarea coada. Astăzi, într-un mediu natural și în case există două specii principale și subspecii de pene exotice.

Citește mai mult  Alb Aquarium Frog: Descriere și recomandări pentru conținut

Pyrrhura

O astfel de pasăre crește până la o lungime de 37 de centimetri, culoarea dominantă a penelor este gri deschis. Culoarea penelor de pe coada este puternic în contrast cu corpul, deoarece Se ridică un luminos roșu stilou tentă.

Burohvosty Grays

Bird este dimensiunea un pic mai mic decât tipul precedent – parametrii medii de papagali adulți nu va depăși marca de 30 de centimetri. În acest penaj gri usor mai inchisa decat Red-congener. Pene coada pictat în ton roșu-maroniu, cu ciocul Are o nuanță de fildeș.

subspecie Royal

Pasărea arata aproape ca o similitudine papagal burohvosty observate în pene de culoare. Cu toate acestea, din cauza mutației artificiale pot fi găsite acum cu păsări de culoare alb complet, precum și papagal gri-roz.

Cum de a alege?

Dacă intenționați să conțineți o singură pasăre a acestei rase în casă, atunci experții sunt recomandați să achiziționeze o persoană de sex masculin la vârsta frană. Deoarece bărbatul este mult mai rapid într-un loc nou mult mai rapid.

Există mai multe recomandări privind alegerea păsărilor exotice.

  • Pentru inceput Ar trebui să ia în considerare propunerile pentru vânzarea de Jaco, efectuate numai din pepiniere specializate și certificate. Toate papagalii prezentați trebuie să fie incerne. Pe un inel nedemlabil, trebuie să existe principalele informații despre animalul de companie.
  • Chick-livada Se dovedește a fi complet mână, pe labele sale va avea scale netede, ciocul va fi, de asemenea, neted. Puteți distinge tânărul în ochii negri, care numai pentru o jumătate de ani sau doi ani devin galbeni. Vârsta optimă a puii de cumpărare – 3-4 luni.
  • Când cumpărați un papagal adult Este necesar să se acorde atenție comportamentului său atunci când contactați o persoană, deoarece unele vânzători fără scrupule vinde păsări sălbatice sub masca manualului. Dacă papagalul țipă tare la vederea unei persoane, atunci o astfel de persoană, cel mai probabil, nu a fost instruit, probleme atât de grave pot apărea la domiciliu.
  • Cu privire la abilitatea de a vorbi Paul Parrot nu are nicio influență, astfel încât să puteți imita discursul uman la domiciliu, puteți și bărbați.

Trebuie amintit că papagalii sunt păsări sociale, Prin urmare, pentru ei, un punct important este interacțiunea cu toți membrii familiei. Dacă, în timp, compoziția sa va crește fie în locuință există un alt animal de companie, este important să distribuie corect atenția pentru fiecare.

De regulă, Jaco poate fi perfect într-o zonă cu câini și chiar pisicile, cu toate acestea, o monitorizare strictă a gazdelor în acest caz va fi obligatorie.

Care conține reguli

Merită subliniat principalele caracteristici care se referă la conținutul de păsări exotice vorbind în spațiile de locuit.

Alegerea unei celule

Casa Parrot este selectat cu tipul și dimensiunea sa, precum și numărul de păsări care sunt planificate să fie păstrate în aceeași celulă. Asa de, Dimensiuni optime pentru o casa Bird va fi dimensiunile de 65x45x80 cm, se aplică locuințe pentru o pasăre.

Deoarece Jacob ciocuri destul puternice, tije din celula trebuie să aibă un diametru de cel puțin 3 milimetri. închizători sigure vor fi necesare pentru alimentatoare interior plasate și abțibilduri. Pentru un papagal, acesta este în valoare de celule alegand variante conținând inserția din plexiglas, în partea de jos trebuie să fie prezent grila de protecție.

Ca o pasăre exotică iese în evidență la inteligența sa și memorie bună, Este în valoare de vedere opțiunile de cazare cu un astfel de tip de castel, care Jaco nu va fi în măsură să deschidă în mod independent,. Pentru confort suplimentar, proprietarii de papagali oferă celule mobile care au roti in partea de jos.

Citește mai mult  Inele pentru câini: Ce este și cum să le alegeți?

Conținutul intern al celulei este de asemenea important: în plus față de introducerea de îngrijire cioc, pasărea va avea nevoie de o varietate de entorse, bastoane și crengi, folosiți de preferință părți de pomi fructiferi. Trebuie să existe o mulțime de jucării în cușcă, Foarte populare sunt accesorii pentru joc cu plasate în delicatețe.

Celula trebuie să fie dezonorat nisip grosier. curățare Cell este recomandat pentru a efectua fără utilizarea substanțelor chimice de uz casnic, cel puțin o dată pe săptămână sau contaminate.

Nutriție

Parrot Food este plasat în dispozitivele de fixare colivie, acestea trebuie să fie realizate din polimer rezistent la impact, ceramică sau oțel inoxidabil. păsări alimentare sunt hrană diferite, respectiv, trebuie să existe trei sau patru alimentatoare în cușcă. În plus, ar trebui să aveți grijă de prezența în cușcă. Cu toate acestea, hrănirea echilibrată a JAC și diferite fructe și legume va permite păsării să umple echilibrul apei, astfel încât acesta poate fi extrem de rar în apă.

Papagalul de hrană la domiciliu este necesar în acest fel, Pentru ca vitamina și compoziția minerală a alimentelor cât mai aproape de condițiile naturale. Cu feed-uri noi de Ptahu, ar trebui să vă familiarizați treptat și extrem de atent. Toate tipurile de legume și fructe utilizate ar trebui să fie proaspete, iar dieta este diversă. Afectează în mod pozitiv sănătatea păsărilor, prezența în alimentatorul culturilor de cereale, nuci, precum și plantele erbacee recomandate pentru papagali.

În ceea ce privește porumbul și grâul, astfel de cereale sunt cel mai bine să ofere un animal de companie într-o formă blândă.

Alternativa la feedurile de mai sus sunt opțiuni uscate, Dar, în acest caz, apa trebuie să fie prezentă în cușcă. Este mai corect să utilizați lichidul filtrat, dacă nu există o astfel de posibilitate, atunci apa de la robinet trebuie lăsată să stea cel puțin o zi. Din când în când, este posibil să cumpărați apă minerală non-carbogazoasă, care va afecta pozitiv digestia și imunitatea păsărilor.

În sălbăticie, dieta papagalului va varia în funcție de sezon, astfel încât unele schimbări în legume și fructe folosite pot fi acasă. Hrana papagalul din tabelul total de familie este interzis, În ciuda faptului că pasărea va arăta un interes real în mâncarea gospodăriilor. Conduceți de acest pericol potențial de cele mai multe feluri de mâncare pentru papagali, fructe și legume poate acționa ca o excepție.

Igienă

Cea mai importantă nuanță privind îngrijirea este papagalul de înot. Aceste pasari adora proceduri de apa, deoarece înot le oferă posibilitatea de a menține penaj, piele, cioc și membrele într-o stare mai pură. Procedurile de apă li se recomandă să efectueze în mod regulat, Dar, evitând în același mod necesar proiecte și scăderea temperaturii aerului din încăpere, după evenimentele de igienă Ptahi.

Pe penele, un trasor sub formă de pulbere de culoare albă poate apărea. Aceasta este o normă fiziologică care permite animale de companie pentru a menține o înmormântare în condiții normale. Pentru scăldat și controlul cantității de pulbere de pe aripi, proprietarul poate efectua o pulverizare a păsării din spray-ul cu apă caldă. De asemenea, pasărea este capabil de înot în mod independent, va fi nevoie de un container de apă pentru acest lucru.

În ceea ce privește reproducere și crearea unei perechi, atunci Păsări exotice sunt destul de selectivi în ceea ce privește alegerea unui partener, în special în captivitate. Unele persoane și petrec întreaga viață singuri. Și chiar cazarea a doi papagali diferite nu garantează că acestea vor crea un cuplu.

Citește mai mult  Totul despre pisicile umede se potrivesc perfect

Dar dacă totuși sa întâmplat, atunci pentru „iubitorii“ este necesar să se evidențieze cuiburi, în care femela, după un timp, după împerechere, mai multe ouă vor amâna. Funcția durează aproximativ 30 de zile, aceasta este angajată într-o persoană de sex feminin, iar masculul oferă hrană. Tânărul va înțelege pe deplin mai aproape de trei luni, până la data aceasta va avea grijă și puii de furaje vor fi părinți.

Se taie aripile Jaco, care trăiesc la domiciliu, este interzisă deoarece acestea dau o pasăre un anumit efort fizic. Ia-l într-un mod diferit, pasărea pur și simplu nu va fi capabil de a fi extrem de negativ va afecta sănătatea ei.

Bird este capabil să moară din cauza contactului cu aparate electrice de uz casnic, sticlă, Prin urmare, apartamentul este pentru Jaco loc nesigur, în care papagalul afara celulei ar trebui să fie sub supravegherea mai aproape.O atenție specială trebuie acordată ferestrele care trebuie să fie închise. Dacă pasărea rămâne singură cameră, apoi Jaco trebuie plasat într-o cușcă.

Inteligență

Aceasta rasa poate fi atribuită în condiții de siguranță la categoria de cel mai deștept, așa că experții includ Nivelul de dezvoltare a intelectului unui invitat exotice gri la 3-4 ani copil. Bird vorbește, repetarea nu numai sunetele auzite, dar, de asemenea, trecând în mod clar intonația, cu care o persoană spune fraze sau cuvinte. Oamenii de știință converg în opinia că Păsările sunt destul de sensibile la situația, astfel încât acestea să poată reproduce sunete cu o încărcătură semantică.

Ca o regulă, jocuri și clase cu o pasăre începe să-și petreacă destul de devreme, de cele mai multe păsări vor fi gata pentru acest lucru de la aproximativ 2-3 luni. Bird este capabil să-și amintească sute de ordine de cuvinte.

Boli si tratamentul lor

În captivitate, aceasta rasa suferă de auto-implementare. O astfel de boală o poate provoca următoarele puncte:

  • Erori privind îngrijirea în lumina a ceea ce păsările au apărut paraziți+
  • Leziuni psihologice+
  • Erorile alimentare.

Pentru a ajuta pasărea să iasă în acest stat, Ar trebui să se stabilească și să revizuiască condițiile de detenție, să atribuie un papagal la recepție la un specialist. La boli de natură parazită, de la care animalul poate suferi, ar trebui să fie atribuită helmintiazei. Pentru tratament, vor fi utilizate formulări medicale specializate, precum și efectuarea prelucrării tratamentului de dezinfectare. Bolile nereușite ale papagalilor se confruntă cu obezitatea, de a combate că este necesar să se reconsidere momentele conținutului și hrănirii Jaco. În cazuri rare, pasărea poate obține tuberculoză, ceea ce nu este supus tratamentului.

De regulă, este posibil să se determine că papagalul gri suferă de orice afecțiune, este posibil în comportamentul său tulburat. Salturile frecvente în starea de spirit, respingerea alimentelor, apatiei sau iritației vor deveni primele semnale alarmante, Indicând unele probleme de sănătate în păsări.

Recenzii de proprietate

Cei mai mulți crescători ai papagalismului acestei rase îl caracterizează, ca fiind curioși și activi din punct de vedere social. Cu toate acestea, pentru a avea în casa jaco-ului inteligent și sănătos, Proprietarul va trebui să acorde o atenție maximă păsării. Lecții regulate, dietă echilibrată și îngrijire competentă vă vor permite să crească o persoană inteligentă și frumoasă la domiciliu, capabilă să aducă o mulțime de emoții pozitive și adulți, iar generația mai tânără a familiei.

În următorul videoclip așteptați caracteristicile conținutului, alimentației și îngrijirii Papagalului Jaco.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: