Parrot Lori: Caracteristici de specii și reguli de conținut

Parrot Lori: Caracteristici de specii și reguli de conținut

Dacă doriți să faceți un animal de companie și să adăugați culori strălucitoare la viață și o stare bună, este timpul să vă gândiți la papagali. Prietenul vesel poate fi un papagal Laurie, dar înainte de a avea nevoie să studiezi caracteristicile speciilor și regulile pentru conținutul acestor păsări.

Caracteristică și descriere

Openrenimul său este izbitoare cu vopselele sale curcubeu. În „pansamentul” acestei păsări uimitoare pot exista albastru, roșu, verde, portocaliu, galben. Culoarea lor strălucitoare ajută într-un habitat natural pentru a ascunde printre culori tropicale și plante. Lungimea corpului său poate fi de 20-40 cm. Există încă un astfel de fel ca Lorichet, și ele pot fi mult mai mică decât valorile lor doborâți. In total, Loriev numerotat aproximativ șaptezeci de specii.

Laurie papagal are o coadă lungă, care este aproape jumătate din lungimea corpului. Ciocul păsării este mică și laturile sunt aplatizate. Unele tipuri de această familie sunt caracterizate printr-un ciucure la sfârșitul limbii, altele – papilligat. Aceste adaptări sunt necesare papagali pentru hrănire, acestea ajută la simplificarea absorbția lichidului, care papagali din mediul naturale sunt obținute din fructe exotice cu care se hrănesc. În plus, prada lor devin insecte și larvele lor, petale de flori, fructe de padure.

Aspectul cel mai comun este injustable Laurie. Spate, abdomen și aripi de o culoare verde, pe partea de sus a capului albastru, iar partea din spate – violet + san – rosu cu albastru, pe aripile sunt pete albe și galbene. specii populare includ, de asemenea, Rainbow Loriquet, Brilliant Laurie și Red Lori.

Rainbow Loriquet Numele în sine spune. Culoarea este prezent culorile roșu, galben, verde și albastru, există jgheaburi negre. Această specie conține adesea la domiciliu. Mă întreb de Lauries strălucitoare și mai ales să aloce Lori Cardinal din această specie. penaj roșu aprins are overflow neobișnuit de frumoase.

Red Lori În plus, culoarea principala (rosu) are mai multe nuanțe de albastru și negru. Orice tip de papagali Laurie se distinge printr-un cioc slab, hrana lor este în mare parte moale și suculent, dar nu este solid.

Aceste papagalii sunt foarte criptă, deci trebuie să fie la acest gata, le place să se joace, să comunice, să atragă atenția. Capabil să imite discursul uman și să vă amintească până la 70 de cuvinte dacă acest lucru este dat timp.

O caracteristică distinctivă a comportamentului lor este observată. Prin urmare, proprietarul trebuie să fie pregătit pentru faptul că îngrijirea va dura timp, ca și pentru orice alt animal de companie.

Sfaturi pentru alegerea

Inainte de a cumpara un pui, trebuie să cântărească totul pentru și împotriva și de a face o decizie. Odată cu achiziționarea unei vieți a unui prieten de pene în casă se va schimba și trebuie să fiți pregătiți pentru asta, că, cu anumite dificultăți de față, așa cum ar trebui să fie în educația și conținutul oricărui animal de companie.

 • Când cumpărați o pui, trebuie să acordați atenție aspectului său. El trebuie să aibă labe sănătoase, fără fisuri, deteriorări și orice creșteri. Ciocul ar trebui să fie neted, neted, fără nici cea mai mică semne de deteriorare. Pynes trebuie să fie curat și luminos.
 • Merită acordarea atenției ochilor: ar trebui să fie curate și clare, fără nici un indiciu pentru turbiditate.
 • Delicious Pedained Chick – un semn bun, piept trebuie să fie completă.
 • Și, desigur, papagal ar trebui să fie curate. Dacă el este o vorbește în litiera cel puțin un pic, se spune că are probleme de sanatate. Poate că este pierdut.
 • Puiul trebuie să fie activă, mobilă, manifestă un interes în tot ceea ce se întâmplă în jurul valorii de. papagal calm și liniștit ar trebui să fie atent, este mai bine să refuze această achiziție.
 • Vârsta optimă a puiului de cumpărare este 1-1.5 luni. Astfel de copii de la bun început să tren.

În cazul în care comunică în mod regulat cu ei și să se angajeze, ei încep să repete repede cuvintele pentru proprietar.

Caracteristici de îngrijire

Nu există nici un astfel de animale de companie care ar putea pasă de ei înșiși și nu pentru a furniza orice hassle. Și papagal nu face excepție.

 • Laurie are o caracteristică – așternut său este lichid, deoarece este alimentat în principal din carne. Astfel încât este adesea folosit pentru a curăța celula, cum să curățați spațiul din jurul ei. Pentru a face ca celula să fie curățată prea des, se poate așeza pe fundul rumegușului, care va absorbi umiditatea suplimentară și va scăpa de miros neplăcut pentru o vreme. Dar acest lucru nu înseamnă că cusca nu poate fi curățată – nu este necesară pentru a face în fiecare zi. Puteți pune pe stratul de jos și hârtie, dar pe partea de sus pentru a pune grila, în caz contrar va exista papagal. Acest lucru va ajuta, de asemenea, la curățarea celulelor și va accelera acest proces.
 • Parrotul acestei specii este destul de mare, deci celula are nevoie de un mare pentru a fi confortabil. În plus, acesta va trebui să fie lansate periodic, pentru că pasărea are nevoie din timp în timp pentru a acoperi, chiar dacă el locuiește la domiciliu. Va fi doar o soluție ideală dacă reușiți să organizați un pasiar unde poate locui și zbura.
 • Lori trebuie să fie păstrate în condiții de climă caldă, astfel încât o temperatură confortabilă pentru ea va fi +25 de grade. El are nevoie de umiditate ridicată și disponibilitatea apei. Prin urmare, este sigur de a avea nevoie de o capacitate de apă în cazul în care acesta va înota.
 • Nu puteți plasa o celulă în apropierea bateriile și dispozitivele de încălzire, cum ar fi pe geamuri, în cazul în care aerul rece poate veni de la. Nu este recomandat pentru a pune o celulă în care mirosuri străine sau sunete puternice sunt adesea prezente.
 • Cușca pus în mod necesar de alimentare, consumul de alcool, capacitatea de scăldat, furniza tot felul de alarme și alte adaptări, cum ar fi un leagăn și oglinzi, astfel încât papagalul nu este plictisit. Pentru o distracție confortabil în interiorul celulei trebuie să instalați o casă mică în cazul în care animalul de companie vrea să se ascundă timp de noapte.
 • Nevoile de colivie care urmează să fie selectate cu palet retractabil – l va face mai ușor pentru curățare și se va face atât de des cât de necesitatea.
 • Parrot lui Laurie va veni cu fructe proaspete suculente, cum ar fi struguri, portocale, mere, pere, banane, puteți da un morcov ras. De vreme ce Laurie trebuie să fie hrănită cu alimente lichide, iar el iubește dulce, el va absorbi cu bucurie caski cu zahăr sau miere, va trebui să facă alimente de fructe pentru copii. Alimentele uscate constând din cereale dau rareori în cantități mici. Trebuie să controlați întotdeauna astfel încât să existe apă curată în cochter. Din sucurile de fructe, pasărea nu va refuza nici.
 • În scopul sănătății papagalului, nu este atât de mult: nu este atât de mult: este bine să aveți grijă de ea, să vă alimentați corect, curățați în mod regulat cușca și spălați întregul inventar pe care îl folosește papagalul. În caz contrar, există pericolul de a prinde o boală. Determinați că pasărea sa îmbolnăvit este ușor. Este demn de alertă în cazul în care animalul refuza mancarea, trist și se comportă liniștit + dacă el are un ochi de noroi sau să cadă din pene, dificultăți de respirație sau tuse cade. În cazul în care există cel puțin un semn, ar trebui să contactați medicul veterinar, care va determina boala si prescrie un tratament. Auto-medicament este periculos în acest caz, ca o pasăre exotică cu o intervenție necorespunzătoare poate muri.
 • Dacă există o dorință de a face cu puii, puteți obține o femeie și bărbat. Ei vor fi mai distractiv într-o pereche. Ei cresc bine, dar pentru acest lucru, un nnoveshko confortabil trebuie să fie echipate cu o cușcă.

Ar trebui să fie situat la o altitudine și au o adâncime de cel puțin treizeci de centimetri, a bottomholes sunt de obicei amestecate, amestecate cu pansament pentru pui protejat de umiditate.

Formare și comunicare

Un astfel de animal de companie în cele din urmă devine aproape un membru al familiei. Cu o îngrijire adecvată și de nutriție bună, papagalul trăiește până la douăzeci de ani. Parrot iubește să joace și să zboare. Trebuie să fie eliberat din celulă, dar în același timp controlează plimbarea. Îndepărtați toate elementele pe care le pot rupe sau pata din neatenție, precum și cele care reprezintă o amenințare la adresa IT – aparate de încălzire, accesorii acute.

Citește mai mult  Sitex pentru acvarii: caracteristici și instrucțiuni de utilizare

În familie, el va alege cu siguranță un animal de companie pentru el însuși, care va asculta și se va referi la iubire. Parrot poate fi învățat să vorbească, repetând de mai multe ori în timpul săptămânii același cuvânt, plătind pentru acest moment. Când papagalul învață să-l vorbească destul de clar, puteți să vă mutați la altul. Și complică treptat sarcinile. În cele din urmă, va fi posibil să se deplaseze la fraze. Și apoi – la fraze întregi.

Desigur, prietenul cu pene se simte când este iubit și bun pentru el relaționați, așa că nu trebuie să uitați să laudeți pasărea, vorbind cu el, lăsați Pyrshki, jucați, răsfățați-vă animalul de companie.

Desigur, atunci când careing papagalul, iar atunci când sunt creșterea trebuie să fie pacient. De-a lungul timpului, curățarea celulei va intra obiceiul, și clase cu papagalul va aduce bucurie. Bright pasăre destul va incanta timp de mai mulți ani.

În videoclipul următor puteți arunca o privire la blackcap lui Laurie.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: