Pasul pisicii Finalizatoare de toaletă Feline

Pasul pisicii Finalizatoare de toaletă Feline

Fiecare casă trăiește pâine pură sau pisicile obișnuite. Afectuos, ajutând la supraviețuirea singurătății, ne întâlnesc bucurie Mowukan. Astfel încât să nu rănească și să nu se enească de mirosul neplăcut din toaleta lor, au nevoie de îngrijire adecvată pentru ei, o parte importantă a cărora sunt umpluturile cu pas a pisicilor.

Particularități

Printre proprietarii de pisici în mare a cererii, umplutura pentru etapa pisica etapa Cat este folosit. Acesta a fost proiectat și fabricat de întreprinderile amma situate pe teritoriul Republicii Populare Chineze și Boemia Cehă. Producătorul chinez sa concentrat pe piața rusă.

Cat Etapa are calitati tehnologice, cum ar fi alte materiale de umplutură. Dar, spre deosebire de ei, el are următoarele avantaje:

 • Utilizare ușoară+
 • Ei bine, absoarbe fecale+
 • Ea nu se simte mirosul de toaletă+
 • nu praf+
 • Înlocuirea completă este rară+
 • nu se lipește de labe și lână+
 • eficient chiar și atunci când există mai multe pisici în casă.

Materialul de umplutură este produs sub formă de granule având o suprafață poroasă. Este ea, care vă permite să neutralizeze duhoarea și absorbi excremente.

Vizualizări

Ca materiale pentru a face toaleta de umplere pentru pisici pornire, sunt utilizate Cat Step:

 • gel de silice, proprietăți absorbante possessable+
 • bentonită alb, având o structură de argilă (depozitele sale sunt dezvoltate în Republica Cehă)+
 • soia, Tehnologii speciale crescute – după prelucrare, se obțin granule comprimate din fibre+
 • talaș, conifer.

Există o mare varietate de materiale de umplutură, care diferă în compoziție, culoare, miros.

În interacțiunea cu fecalele pisicilor există două tipuri.

 • Comercial Fabricată din argilă bentonită, fibre de soia și așchii de lemn. Atunci când interacționează cu fecalele pisicilor, umplutura se transformă într-o bucată, care este apoi eliminat din tava.
 • Absorbant constau din gel de silice și argilă gri. Ele nu formează bulgări, granulele de substanță sunt învăluindu fecale de animale, nu da mirosuri pentru a răspândi în jurul valorii de apartament.

În ciuda cantității mari de gama disponibilă, producătorul a plăcut proprietarilor de pisici noi Pasul Pisica Tofu Original și Cat Pasul Tofu Green Tea, creat pe baza fibrelor din soia.

Silichagelian

Filler produs pe baza de silicagel are proprietăți neutralizând efectiv produsele de viață pisică. Se compune din granule transparente de silicagel. Impactul antiseptic și o formă specială a unei substanțe permit mult timp să mențină mirosuri în interiorul umpluturii. Nu necesită înlocuirea frecventă a conținutului tăvii.

Avantajele silicei gel includ:

 • Absorbția rapidă a excrementelor+
 • nu căzând din tavă+
 • Ușor de folosit+
 • Salvarea bugetului familiei, deoarece produsul se schimbă mai puțin frecvent decât alte materiale de umplutură.

Momente negative în utilizarea silicagelului:

 • Dacă urina devine, poate face o crăpătură, capabilă să sperie un sunet neobișnuit de animale+
 • Nu toate pisicile ca cristalele solide+
 • Are un miros specific+
 • imposibilitatea de eliminare prin canalizare, deoarece conductele pot fi înfundate.
Citește mai mult  Caracteristicile formatorului natural pentru câini

CAT umpluturi gel de silice STEP sunt disponibile în următorul sortiment.

 • Arctic alb – este format din cristale transparente antibacteriene, cu adaos de granule albastru-culoare care nu miros. Ambalajele care cântăresc 2,3 kg suficient timp de 2,5 săptămâni.
 • Arctic roz este format din incolor transparent non aromatizată și cristale roz. Ambalare 3,8 litri va fi de ajuns pentru o medie de 3,5 săptămâni.
 • Arctic Strawberry Are cristale incolore și roz, cu miros de căpșuni. Ambalare cu un volum de 3,8 litri este suficient pentru o luna.
 • Arctic Lavandă Are cristale violete și incolore, cu aromă de lavandă. Produsă în cutii de 3,8, 7,6 și 15,2 litri. Prin urmare, acestea sunt cheltuite în termen de 1, 2 și 4 luni.
 • Arctic Fresh Mint – verde si cristale albe, cu miros de mentă. Ambalare 3,8 litri se calculează timp de 1 lună.
 • Art Arctic produse sub formă de granule multi-colorate inodor. Volumul ambalajului 3.8 litri – Operație de 1 lună.

Proprietarii de pisici adesea nu au ocazia de a schimba conținutul de toaletă a unei pisici zilnic. Pentru a avea grijă de pisici, acestea sunt cele mai convenabile pentru umplere gel de silice utilizat. Acesta va fi de 2-3 săptămâni pentru a absorbi fecale feline, absorbind duhoarea de la ei. După expirarea, trebuie doar să schimbați complet conținutul tăvii.

Comutare

Filtrele de umplutură Pasul CAT sunt produse pe baza mineralelor și a originii de legume. Minerale în compoziție conțin argilă alb bentonită, având proprietăți excelente de adsorbare. Filler comercial de legume produs din soia și lemn. Tehnologia specială face posibilă producerea granulelor din soia, care își îndeplinesc bine scopul și dispune cu ușurință. Ele pot fi la culoare în toaletă.

Fibrele din soia nu sunt prelucrate de substanțe chimice, astfel încât acestea sunt sigure pentru animale de companie cu patru picioare, chiar și cele mai mici. Nu provoca reacții alergice. Heliu sunt strâns invaluite pisici, formând un nodul, care este ușor de îndepărtat din tava. În locul său trebuie să forfetare de produse proaspete.

Gama de materiale de umplutură din soia comerciale este prezentat cu 2 specii.

 • Tofu original – Din fibre de culoare bej granulata de soia, nu miros, cu adaos de amidon de porumb. cutii cu 6 litri ar trebui sa fie suficient timp de 4 săptămâni, 12 litri – timp de 8 săptămâni.
 • Tofu Green Tea – produs din fibre de soia cu adaos de ceai verde concentrat și amidon, granule au o frumoasă culoare verde deschis. Pachetul de 6 litri este cheltuită într-o lună, 12 litri – timp de 2 luni de funcționare.
Citește mai mult  Caracteristici Provipet de alimentare

Vegetal

Umplutura produs din lemn de roci conifere are proprietati antiseptice, potrivite pentru toate pisicile – adulți și copii. umplutură buclat face din așchii de lemn. În primul rând, este zdrobit, și apoi se granulează în particule de diferite valori. utilizarea mai mică pentru pisici, și mari – pentru pisici adulte. Granulele care intră în contact cu rândul său, excrementele în bulgări care trebuie să imediat delete. Conținutul săptămânal schimbare tavă.

Următoarele calități sunt caracterizate de umplere de plante:

 • preț scăzut+
 • Compoziția materialelor naturale fără aditivi+
 • proprietăți antiseptice+
 • Biodegradabili produsului – complet și se descompune nu duce la poluarea naturii.

Proprietățile negative includ faptul că, dacă nu scoateți tava pentru o lungă perioadă de timp în tavă, duhoarea se va răspândi peste tot în casă. Cu umiditate ridicată, granulele se destrame și se agăța de labe feline. Amma produce un umplutură lemnoasă numită Original Cat Pas. Componentele biodegradabile sunt fabricate din lemn de rasinoase. Nu miroase, nu produce praf, nu se va lipi de labe. Produsă într-un pachet care cântărește 2,3 kg pentru luna de utilizare.

Filler de lemn – o alegere excelentă de îngrijire a pisicilor. Nu există suplimente dăunătoare animalelor, iar copacii de conifere rășină ucide microorganisme dăunătoare. Dar este necesar să monitorizeze în mod constant tava, eliminând bulgări.

Mineral

Minerale de umplutură a brandului PAT Pasul produse din lut alb natural și gri bentonite. Bentonite albă face comerț și de la umpluturi de absorbție gri. Ambele au indicatori excelenți pentru a elimina mirosurile din tăvi. Combații necesită îndepărtarea în timp util a buldurilor. Puteți aborda tranzacții cu argilă gri mai puțin, amestecând periodic conținutul lor.

La fabricarea de umplutura din argila alba bentonită, acesta este curățat de praf și procesarea termică. Se face mici granule din ea, permițând folosească economic de umplere. Atunci când excrementele în tavă, argila se transformă instantaneu în bulgări, nu da lichide să crească și complet previne mirosurile. Punctul negativ al utilizării de argilă bentonită este incapacitatea de a dispune de ea în toaletă.

Sortimentul de CAT STEP Bazat pe bază de argilă Wide. Lista unele dintre opțiunile.

 • Compact Alb Original este format din particule de argilă mici albe. 5 litri sunt destul timp de 20 de zile.
 • Compact carbon alb. În afară de bentonita, prezintă carbon, care ucide bacteriile si reduce riscul de miros activat. Materialul de umplutură are culoarea albă cu stropi negri. Mărimea granulelor variază de 0.6-2.2 mm. 5 litri petrecut aproximativ 1 lună, 10 litri – aproximativ 2 luni.
 • Compact Alb Lavandă. Compoziția a adăugat granule de umbră violet cu aromă de lavandă, cameră răcoritoare. Pachet de 5 litri este suficient pentru 20 de zile.
 • Pulbere compactă a copilului alb Conceput special pentru pisici. În structura sa există pulbere pentru copii. Bulgări de lut de dimensiuni închise de la 0,6 la 1,7 mm. Pachetul de 5 litri este suficient timp de 4 săptămâni.
 • Cat Step Professional Ultra Gri, fără coloranți și arome. Pentru luna de funcționare, 5 kg.
 • Cat pas profesionist elite. Granulele de gri, posedă un efect antibacterian. 5 kg – timp de 3-4 săptămâni.
 • CAT STEP PROFESSIONAL LIGHT. Noua versiune a umpluturii ușoare. Pachetul de 6 litri cântărește doar 2,5 kg. În același timp, acesta absoarbe lichidul cu 30% mai bine decât altele.

materiale de umplutură bentonită sunt cele mai potrivite pentru pisici. Ele sunt fabricate din material natural pur. Ușor de operat, poate fi folosită atât de pisici adulte si pisoi.

Absorbant

Materiale de umplutură care pot absorbi mijloacele de trai ale pisicilor fără a face bulgări se numește absorbție. Ele sunt produse din gel de silice și lut gri. Depozitele de argilă gri sunt în Italia. Acesta neutralizeaza produsele de viață și a mirosurilor lor. Mineral are o structură lamelară care înconjoară rapid excrementele pisicilor fără a le da să se descompună. Nu este prelucrat chimic, atât de inofensiv pentru animale și proprietarii lor.

 • Pasul pisicii Urial extra uscat constă din granule gri mici. Nearomatizat. Concepute special pentru persoanele și animalele sensibile la parfumuri. Volumul pachetului – 5 litri, apucă timp de 3-4 săptămâni.
 • CAT STEP EXTRA DRY ORANGE Are pelete portocalii cu miros de portocale. Produs de un volum de 5 litri. Grabs pentru o perioadă într-o lună.
Citește mai mult  Totul despre alimentările Aatu

Instructiuni de folosire

Pentru a aplica CAT materiale de umplutură pas, urmați acești pași.

 • Într-o tavă curată, umple de umplere:
  • Comutare – strat de cel puțin 8 cm+
  • absorbant – 3-5 cm.
 • Schimbare pe deplin necesară, dacă este necesar, aderarea la instrucțiunile disponibile pe ambalaj.
 • Absorbirea produs ar trebui să fie periodic amesteca.
 • Curățați bucăților de bulgări cât mai mult posibil. În același timp, este necesar să conectați noua umplere, astfel încât stratul nu scade.
 • În cazul în care proprietarul are o mulțime de pisici, atunci nu trebuie să crească stratul. Destul de des îl înlocuiește complet.
 • A pastraambalare Cu umplutura ai nevoie într-un loc uscat, departe de alimente.

Gama larga de Cat Step oferă posibilitatea de a alege un material de umplutură individuală să aibă grijă de o pisica in functie de rasa, vârsta și starea sa fizică. Ea nu se lipește de lână pisica, nu praf, iar tava după îndepărtarea excrementele este ușor de curățat.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: