pești și plante Nanoacarian

pești și plante Nanoacarian

Un nume neobișnuit rezervoare aparent obișnuite pentru conținutul de pești exotici – Nanoachvarum – astăzi este foarte popular în mediul de Fishkiping la domiciliu. Termenul „nano“, adica ceva mic, a venit la noi din Grecia. Nu atât de mult timp în urmă, acest lucru a fost legat de acvarii creând un efect de mini-recif, ei erau uriașe și a ocupat o mulțime de camere în cameră. Producătorii de azi oferă acvarii marine, cu un volum mai mic de 300 de litri, există containere de la 10 la 40 de litri. Un astfel de nanoacarium va fi o decorare decentă a oricărui birou sau apartament.

Selectați containerul

În prezent, oricine poate dobândi un acvariu de apă dulce ropic în dimensiunea 5, 10, 20, 25 și 30 de litri, puteți cumpăra un volum de nanoacarium de 100 de litri. Multe dintre ele sunt oferite de echipamente speciale deja echipate: diverse lămpi, filtre și în unele cazuri – chiar sol.

Capacitatea mică de dimensiuni în 30-40 de litri sunt potrivite pentru pește de acvariu mic, creveți sau cristale roșii, dacă doriți.

Echipamente

Pentru a menține durata de viață a peștilor și a plantelor din acvariu, este necesar să se achiziționeze echipamente speciale pentru a crea condiții de floră și faună subacvatică.

În primul rând, este un filtru de curățare, care nu va fi dificil dacă dimensiunea capacității nu este o rată de 40 de litri.

Un lucru puțin mai dificil despre iluminatul pentru nanoachvarums. În unele cazuri, o capacitate de 40 de litri este suficient doar pentru a achiziționa lămpi obișnuite luminescente mici și să le atașați la capac.

În ceea ce privește foarte mici „imitație Ocean“, apoi lângă ei puteți instala pur și simplu lămpi compacte desktop pe un maner special, cu care va fi posibil să se schimbe direcția și înălțimea lumii.

Și dacă decideți să achiziționați un nanoacarium un pic de dimensiuni mari, va trebui să plătiți pentru plăcere achiziționarea unei capacități cu lămpi deja instalate și filtrele corespunzătoare. Conform specificațiilor tehnice de iluminare în acest caz Trebuie să existe cel puțin 2-3 W pe 3-4 litri.

Lumea de legume

Alegerea reprezentanților florei pentru lumea lor subacvatice, reinfeit la acest proces mai mult decât gravă. Nu vă străduiți pentru plante cu frunze foarte mari – nu se vor arăta într-o mică capacitate. Este mai bine să nu cumpere plante cu creștere rapidă, în caz contrar va trebui să le închidă foarte des, petrecerea timpului suplimentar. Opțiunea este perfectă soiuri de mici și cu creștere lentă de mușchi sau ferigi.

Specialiștii recomandăm să acordați o atenție Fern Microsorum specii Nana sau Nana Petite. Aceasta este o plantă destul de original, mici, care formează desișuri dense de smarald. Puneți-l, de obicei, în prim-planul acvariu.

O achiziție bună va fi un cryptocorine mic (Cryptocoryne), o plantă destul de popular în acvaristi, umbra de măsline cu interiorul roșiatică, înălțime – de până la 12 cm.

Yavansky Moss Taxiphyllum este foarte bun în acvariu, Dar creste destul de repede, astfel încât în ​​capacles mici, el acoperă rapid întreaga suprafață. Prin urmare, se recomandă experți soi Vesicularia Montagnei sau mușchi în creștere mult mai lent. Un fel de mușchi din China, lățimea fiecărei agitații ajunge la 5 cm, aspectul seamănă cu IVI, pentru care acest nume a primit.

Ca decor bun și Echinodorus, creând un covor plutitor întreg. Este foarte blând și aer, cu frunze liniare, lungime – până la 4 cm, este capabil să creeze țesute întregi. În unele cazuri, florile Echinodorus sunt colectate într-o umbrelă, uneori sunt simpli localizați unul pe celălalt. Absolut nu exigentă în îngrijire.

Plante roșii cum ar fi Rotala wallichii și creeping ludwigia ‘rubin, Creați un efect unic asupra fundalului verdeață. Ei au nevoie de iluminare luminoasă și de tăiere constantă.

Piste sau salată de apă – o plantă uimitoare pentru nanoamarul tău. Prize plutitoare mari pe suprafața apei creează un sentiment de nedescris. Diametrul frunzelor mari ajunge la 25 cm, sistemul de rădăcini este coborât în ​​partea de jos, iar în țesătura ei este fericită de peștele Frolic. Necesită iluminare puternică și de temperatură de la +24 la +30 grade Celsius, în apă rece creșterea frunzelor Incetinește.

De la plante stem experti recomanda Rotala Wallichii sau Didiplis Diandra, care arata bine și în fundal de acvariu, cu toate acestea, creșterea lor este destul de rapid – până la câțiva centimetri pe zi.

Listă de plante poate continua la infinit – totul depinde de imaginatia si nanoacarium dimensiunea.

locuitori subacvatice

În calitate de un volum diferit, expertii recomanda sa se inmulteasca doar un anumit tip de pește, astfel încât este confortabil și nu au dus la moartea lor.

De exemplu, în acvarii mici „decontate“ mini-pește, cum ar fi, de exemplu,, Green Horadandia (Horadandia Atukorali). Lungimea maximă a acestui locuitor modest al fundului mării – 2 cm. Ele sunt foarte buggy, păstrați într-un pachet, mai bine cumpara duzină lor, astfel încât ei să se simtă confortabil.

Tetra Amanda – peștii roșii mici se simte perfect ca un acvariu mic. Aceasta este o decorare reală a oricărui peisaj marin, cu toate acestea, nu ar trebui să-l supraîncărcați cu o mulțime de. A primit-o relativ recent – în 1987, și a câștigat o mare popularitate datorită aspectului său de aur.

Pickarf Peculobricon surprins de înotul lor neobișnuit, înclinat. Au mai multe nume, dar traducerea principală este o rachetă, care este destul de compatibilă cu stilul comportamentului acestor pești. Acest pește are aripioare transparente atât pe peritoneu, cât și pe piept. Dar benzi roșii care trec prin furia anală dă peștele de misteriozitate, precum și schimbarea inexplicabilă a modelului de pe corp.

Great Opțiune – Rezistent la pește Guppy. vopsele luminoase, de dimensiuni mici si rezistenta guppy le face destul de popular.

FISH GORASS (Trichopsis) ajunge la 3,5 cm lungime și publică sunete abia audibile, foarte nepretențios în îngrijirea.

pește Lupta Petushok Decorare de orice acvariu: colorare luminos, viteza de deplasare, fluturând o coadă velial – de la un astfel de exemplu, este dificil să se rupă cu ochiul. Colorat este diversă de luminos roșu la besin-negru, lungimea corpului de pana la 6 cm.

Motidus Nannostomus Nannostomus In lungime ajunge pana la 3,5 cm. Ele nu pot fi plasate cu reprezentanții prădătoare mai mari de pe fundul mării, în caz contrar ele vor fi consumate. Temporizare în straturile superioare de apă, să păstreze o putoare.

capturile Dwarf longwhere dragostea celor care sunt implicați în creșterea peștilor. Ele sunt active, prietenos, dar din cauza dimensiunilor mici pot fi miniere pentru pești mari. Pop-up la suprafață pentru uluitoare. În căutarea pentru produsele alimentare pot fi scotocit în sol, creând o furtună „prăfuit“.

Pentru acvarii mai volumetrice se potrivesc perfect bug-uri TRIMMA CANA sau ELACATINUS RANDALLI, Cultivarea până la 6 cm. câini de mare va arata bine, Blenniidae, mai mult de 300 de soiuri. Lungimea corpului – până la 30 cm, se hrănesc cu alge și plancton. Apropo, în loc de solzi, acești pești au un strat gros de mucus. Colorat este diversă – de la lamaie la o nuanță de camuflaj. produse alimentare hranei pentru animale și moluște.

Pentru fundul mării în nanoacariums mari sunt adecvate Pește din familia pseudochromis (pseudochromidae). Lungimea corpului lor ajunge la 50 cm, la indivizii medii preferate de până la 29 cm. Ei au aripioare dezvoltate, un corp alungit și colorat luminos, care trăiește bine decorul Water World. Crustacee furajere cu, a vrut locuri pentru adăposturi – suc de fructe, pietre. Uneori au un caracter agresiv.

clovni populare De asemenea, arata frumos în capacități mari. Activ, mânca o mulțime care creează o poluare suplimentară. Amphiprion clarkii, Așa cum sunt numite, necesită un volum mare de apă, a căror temperatură ar trebui să fie de cel puțin +24 grade Celsius. Mâncarea hranei, dragostea de fructe de mare – creveți și calmar.

Apropo, creveții și melcii pot, de asemenea, să vă decoreze lumea de apă. Aceștia sunt cei mai buni indicatori ai calității apei în acvariu, lucrează „sanitari”, intră în rămășițele de hrană. Perfect rasă.

Bucurați-vă de spectacolul colorat al nanomyrului dvs. va ajuta conținutul și îngrijirea corectă a florei și faunei. Ascultați sfatul specialiștilor și veți obține o adevărată plăcere din contemplarea lumii subacvatice.

Pentru detalii despre nanoacarums, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: