Pisici de ras cu ochi mari

Pisici de ras cu ochi mari

Lumea toarce tailed este diversă – oricine poate găsi o pisica perfecta pentru ei înșiși și culoare. Atunci când alegeți un animal, potențialii proprietari uita-te la diferite caracteristici. Pentru unii din cel mai important criteriu, culoarea este servită, pentru alții – lungimea lânii, poziția urechilor este importantă pentru a treia. Există printre pisici pentru pisici și cei care cel mai mult ca animale de companie mare cu părul.

Nu este surprinzător, deoarece aspectul devine arma principală a pisicilor atunci când vor să-și facă farmec unei persoane. Ochii femeilor frumoase se compară adesea cu ochii acestor animale, în plus, există o tehnică separată de machiaj cu același nume. Cu toate acestea, nu toate rasele se pot lăuda cu ochii cu adevărat mari, dar numai unii dintre ei. Vom spune despre cele mai izbitoare reprezentanți ai acestui grup în articolul nostru următor.

Descriere

Nu mulți știu că de la toate pisicile pisicile au cele mai mari ochi cu privire la dimensiunile totale ale corpului. Dacă traducem proporțiile umane în felină, atunci oamenii ar avea un ochi cu un diametru de aproximativ 20 de centimetri. Și acest lucru ia în considerare datele pisicii medii și ce să spun despre rocile cu ochi mari.

Spre deosebire de câini, pisicile văd lumea multi-color și există doar câteva tonuri pe care nu le distinge, dar nu le împiedică în viața de zi cu zi. Cu iluminarea slabă a posibilității viziunii lor, ele sunt dezvăluite forței depline și în întunericul de teren îi ajută nasul, viziunea și mustața. Ei au un mic hipermetropie, dar mai mici mișcări de obiecte sunt perfecte. Unghiul de prezentare a pisicilor este de 200 de grade, iar la om este la numai 180 de grade.

Aceasta este natura acestor vânători înnăscuți – nimic nu le evită din ochiul lor.

Există diferite rase de pisici de dimensiuni mari. Imaginile lor au inundat pur și simplu internetul, pentru că aceste creaturi fermecătoare arată încă îngrijitoare decât coniferele lor cu coadă. De-a lungul datorită structurii ochiului, ochiul pare mai viclean și viclean, alții – blând și chiar atinge. În general, ochii lor sunt cel mai adesea inerente rotunjite formularul, iar elevii acestor pisici par doar imens.

Cele mai bune rase

Aducem în atenție o listă a principalelor „biglazikov“ printre pisici. Printre acestea vă puteți întâlni ambele rase populare și puțin cunoscute.

Persanii

Au primit numele lor, din cauza țării din care au fost aduse în Europa în urmă cu aproximativ 400 de ani – Persia. ochi imenși larg distantate a devenit o trăsătură distinctivă a acestei rase pe picior de egalitate cu lână lor lung și, așa cum ar fi, o față fructuoasă. Irisul are nuanțe diferite: auriu, cupru, verde și albastru. Intitulat Reprezentanții acestei rase, de regulă, au cei mai mari și mai expresivi ochi.

Shortcock exotic

În ciuda haina de blană modestă, aceste pisici provenit de la persi. Ei au fost crescute în anii ’60 ai secolului trecut în America. În plus față de lungimea lânii, ei practic nu diferă de la colegul lor.

Unul dintre cei mai populari reprezentanți ai exotic a fost chineză pisica a izbucnit. Datorită aspectului său neobișnuit, a dobândit armata de fanii – un număr mare de oameni din rețelele sociale, semnate pe acesta și toate așteaptă noi fotografii de pe animalul lor de companie. Numele lui chiar a început să cheme o rasă întreagă.

Papusa de carpa

Spre bucuria iubitorilor de albastru cu ochi Murok se poate opri în condiții de siguranță alegerea pe ea: ochii reprezentanților acestei rase nu sunt doar mari, ele par să strălucire și strălucire. Culoarea stratului de ragdoll poate avea două opțiuni – Harlequin sau două culori.

Această pisică mare centrată cântărește sub 12 kg, are lână lungă, care este recomandabilă pentru pieptene în fiecare zi. Nasul ei este destul de larg, iar obrajii au o umflare plăcută. Mulți proprietari ca în această orientare de rasă pe persoană, o voce liniștită și un temperament echilibrat calm.

Macchin

Bolshable Giulgiul Satika cucerit inima pisicile cu fermecător și o vedere de apărare puțin. Particularitatea acestei rase este ca ei, uneori stau pe crupa și să se odihnească pe coada – deci este mai convenabil să ia în considerare orice. Cu toată cea mai scăzută, ele sunt suficiente și îndrăznețe, iubesc să urce pe „orașe” și să comunice cu proprietarii. Dragostea de a face „Zakachki” de la jucării și alte articole aparținând.

britanic

Desenul de pisică a ajuns în această zi, găsită pe teritoriul actualului Anglia din 700 de ani. Acest lucru sugerează că această rasă a existat de foarte mult timp, deși povestea ei este confuză. În plus, există dovezi că Era britanic Murka care a câștigat primul din istoria expoziției oficiale a pisicilor. Printre acestea sunt persoane cu ochi multi-colorate, pe care le oferă și mai mult farmec.

Scotish lop-ured

Aceste frumuseti sunt derivate din anii 60 ai secolului XX. Ei pur si simplu adora pentru expresia drăguț a feței. Ochii rotunzi ca un aspect farfurioara chiar mai deschis din cauza unui cap rotunjit și urechi mici pliate.

Online puteți vedea fotografii populare de rock bovine ori. Numărul abonaților săi în rețelele sociale pot invidiez multe stele.

Devon Rex

Zvelt, aristocrați rafinate Devon Rex sunt derivate în orașul Devonshire (Anglia). Ele se disting nu numai prin dimensiunile impresionante ale ochilor, dar lână creț. În plus, ei au urechi mari care par a fi chiar mai impresionant datorită cap îngust în formă de inimă. Unele admira aceste animale elegante, altele găsesc aspectul lor exotic exotice. Pentru un astfel de aspect neobișnuit de Devon Recks comparativ cu elfi și străini.

Levka ucraineană

Urechile lor nu sunt la fel ca pliate Scottish Fold, dar chiar și ușor atârnă în jos. Corpul frunzei este subțire și grațios, labe și coadă – lung, ei disting, de asemenea, ochii lor mari, pe scară largă a plantat pe un bot mic. În caz contrar, ei seamănă cu Sphinxes – un corp lung elegant, falduri, os îngust. Cu toate acestea, corpul lor este încă acoperit cu o muscă de pluș.

Numele tau rasa a primit din flori ale căror petale se rotesc ca urechile de pisica. Mai multe plusuri de rasa sunt Deblocare, abilități deosebite pentru formare, devotamentul față de proprietar și discret.

Singapore

Acest lucru destul de tânără rasa a adus crescatorii americani de la sfârșitul secolului trecut. Miniatura Cutie Singapore are un aspect de marionetă, iar viziunea ei pare naivă și foarte drăguță. Pentru corpul ei, acești ochi arată doar imens.

Forma lor este în formă de migdale, cu un „eyeliner” maro, care dă rasei efectul unui farmec special. La fel ca fiecare rasă tânără, Singapore nu este doar dobândită și poate fi găsită în expoziții.

Cum de a alege?

Acum, să mergem la întrebarea cum să alegeți un pisoi cu ochi mari. Pentru a obține animalul pe care doriți să îl contactați mai bine pe crescătorii oficiali. După oprirea la o rasă specifică, trebuie să contactați grădinița angajată în reproducerea acestor pisici. Informațiile despre ele pot fi găsite pe internet, vă puteți familiariza cu prețurile și puteți afla cât de des sunt puse în ea pisoii.

De asemenea, important este faptul că, pe paginile lor oficiale ale crescătorilor de pus fotografii ale absolvenților lor – pe ele, va fi capabil de a judeca modul în care pisoi lor va fi când va crește.

Acesta va fi util pentru a comunica cu oameni ca-minded, care au păstrat aceasta rasa pisoi. Găsiți un club de interes și de a primi sfaturi de la proprietari cu experiență din rasa sunteți interesat de. Ele sunt prompte, ar trebui să se aplice la orice grădiniță și ce – nu.

De regulă, atunci când cumpără un pisoi cu ochi mari proprietari viitoare sunt ghidate de următoarele criterii:

 • aspect+
 • stare de sănătate+
 • Disponibilitatea pedigree+
 • comportament+
 • vârstă.

După cum puteți vedea, acești parametri nu diferă de cele care sunt, de obicei ghidate atunci când cumpără pisoi de alte rase. Notă starea ochii și urechile copilului – acestea sunt destul de curate. haina lui de blană ar trebui să arate bine îngrijit, în caz contrar probabilitatea nu este suficient ca amelioratorul nu are cu atenție și cu atenție îngrijit pentru un animal sau o pisică de nesănătoase. Fiecare pisoi trebuie să aibă un pașaport veterinar, care afișează făcut toate vaccinările, precum și operațiuni în cazul în care acestea au fost.

Pisoii care corespund tuturor criteriilor de rasa au un pedigree. Acesta conține părinți. Acest document va da pisica pentru a participa la expoziții, din moment ce numai el confirmă în mod oficial apartenența la una sau alta rasa. De asemenea, cu ajutorul unui pedigree puteți continua starea Murlyki dvs., după ce a primit aceleași pisoii de rasa.

Comportamentul de pisica ar trebui să fie activ, în timp ce el ar trebui să trateze oamenii de bine, nu șuieră și nu ascunde de la ei. pisoi prea pasiv, de asemenea, nu este recomandată. Opțiunea ideală este un copil echilibrat și prietenos, gata și joacă și spectacol afiliat la proprietar. Cele mai multe pisici mici, într-un aspect mai frumos gunoi, dar ele sunt adesea mai puțin viabile, mai puțin adaptate la noile condiții sau să crească închise.

Cu toate acestea, de multe ori alegerea prietenul viitorului patru picioare de proprietari este o „dragoste la prima vedere“, cu, uneori, nu cea mai avantajoasă dintre toate familia pisoi felin, și-l ia exact. Și este destul de bun, pentru că principalul lucru este de a găsi pisica, pe care îl va ridica în dragoste și îngrijire.

  Așa că, probabil, copiii adaptat bine într-o nouă familie și mai ușor de transferat separarea cu mama, crescatorii cu experienta le atașați, de obicei, nu mai devreme de 12-14 săptămâni. Este în 3 luni, care au pus prima vaccinare, pe care sănătatea viitoare a pisicii depinde. Și proprietarul bătute nou doar ei pot uita să facă că va amenința viața unui animal mic.

  Comunicarea cu mama și colegii în primele 3 luni are o importanță psihologică, nu doar importanta. Împreună cu rudele, el învață să contact cu alte pisici, și, de asemenea, devine abilitățile necesare: igiena, alimente și alte. Copiii care sunt excavate devreme de mame riscă murdar sau sălbatice în creștere.

  Unii crescatori permit proprietarului viitor să vină la grădiniță înainte de alegerea finală este făcută. Acest lucru vă permite să alegeți cea mai potrivită persoană sau stabili un contact cu copilul deja selectat. Întrebați dacă amelioratorul pisoi făcut prevenirea paraziți și purici. Să-i spun și ce fel de mâncare este obișnuit cu copilul, care branduri de hrana pentru animale și sunt folosite materiale de umplutură.

  Uneori, crescătorii dau memorii cu solicitări atunci când trebuie depuse vaccinări și măsuri preventive.

  Caracteristici de îngrijire

  Pentru a evita bolile oculare, care sunt mai susceptibile la unele rase largi, este necesară o atenție deosebită.

  Fluidul de rupere pentru hidratarea ochilor este produs mai intens, deci crustele pot fi formate în regiunea adiacentă. Utilizați loțiuni speciale pentru igiena ochilor, dar nu mai des decât acest lucru este recomandat în instrucțiunile pentru fonduri.

  Persanii și alte „bolșeglasiki” cu părul lung trebuie să fie combate. Ele sunt zgâriate săptămânal, astfel încât Koltuns nu apar în haina de blană. Pisicile de scurgere se eliberează mai puțin adesea, o dată în câteva săptămâni.

  Deoarece pisicile cu ochi mari se găsesc, de obicei, numai printre indivizii cu rasă, ei necesită o nutriție echilibrată, concepută special pentru ei. Puteți dezvolta și o dietă naturală, dar trebuie să fie convenită cu medicul veterinar.

  Indiferent de Murki ați ales, vă va plăcea întotdeauna cu aspectul fermecător. Nu uitați să vă îngrijiți în mod regulat pentru ea și să vă hrăniți alimentele cu toate vitaminele și mineralele necesare, iar apoi va deveni o mândrie reală pentru toți membrii familiei dvs.

  Despre cum să aibă grijă de ochii pisicilor scoțian, uita-te în videoclipul de mai jos.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: