Pisici de rasa Araba Mau: Descriere și caracteristici de îngrijire

Pisici de rasa Araba Mau: Descriere și caracteristici de îngrijire

Arabian Mau este o rasa de pisici cu lână scurtă, având originea pisicilor de stepă, care a trăit pe teritoriul țărilor arabe. Ei au adaptat perfect la climatul extrem de cald a statelor arabe. În căutare de hrană, s-au mutat treptat, mai aproape de oameni, iar apoi a ales existența în apropiere cu o persoană.

Originea și descrierea rasei

Pentru o lungă perioadă de timp, societatea nu a fost pe deplin fascinat de acest tip de pisici. Numai la sfârșitul anului 2003 a început un proiect de rasa o astfel de rasa. Până în prezent, numărul arab Mau a crescut, iar producătorii de a îmbunătăți numai. Arabian Mau este destul de pisici de mare, cu o structură musculară bine dezvoltată. Masculi Femele mai mari, iar masa lor este de aproximativ până la 8 kg. Reprezentanții rasei au propriile lor caracteristici externe.

 1. Capul de vedere vizual arata rotund, dar este de fapt minorly mai mult în lungime, cu perne bine manifestate mustăților. Botul este un pic dislocat, bărbia este o speranță mică.
 2. Urechile lui majore, pur, uita-te un pic la laturile.
 3. Ochii sunt rotunjite, tonul lor este amestecat cu culoare (de regulă, verzui sau gălbui).
 4. Corpul este puternic, mușchi puternic.
 5. labe mari, cu perne rotunjite.
 6. Lungimea tipică tipică, se îngustează.
 7. Lână scurtă, în imediata apropiere a corpului. Pentru blana rămâne la pisici senior nu sunt foarte matasoasa, cel mai solid.

  Pictura din rasa prezentate pot fi diferite. Cele mai multe nuanțe comune de lână: alb, roșcata luminoase sau roșcată cu stropilor de alb, negru, alb-negru cu pete luminoase, gri.

  Caracter

  Arabian pisici adora membrii de familie mici. Dacă există deja alte animale in casa (de exemplu, hamsteri sau șobolani), nu este recomandat pentru a face o pisica din aceasta rasa, împreună cu ei.

  Arabian Mau este considerat un vânător magnific, din moment ce progenitoare lui în sălbăticia erau industrial, în care el a extras alimente.

  Instinctele lor extraordinare de vânătoare sunt perfecte pentru a trăi într-o curte mare. Dacă pisica este achiziționată pentru habitat în apartament, ea, cum ar fi aerul, este nevoie de zilnic de mers pe jos. MAU preferă să facă salturi mari, ca și colegul lor de la Savanna. Animale de companie, ar trebui să fii gata.

  MAU se caracterizează prin iubire pentru libertate și independență. Astfel de caracteristici sunt, de asemenea, specifice triburilor lor sălbatice.

  pisici arabe distinge inteligenta de mare. Ele sunt ușor instruite, din cauza cărora sunt adesea comparate cu cei mai buni prieteni ai unei persoane – câini. Calitatea ca curiozitate, minte acută și curioasă, neconflict fac ca această rasă una dintre cele mai iubite. Cat Mau găsește cu ușurință o limbă comună cu alte animale de companie și copii. Cu toate acestea, animalul nu va suporta o atitudine familiară față de el însuși.

  Ei aleg un proprietar care dă sensibilitatea și afecțiunea lor. Aceste pisici sunt sociabile și prietenoase, ele sunt perfect potrivite ca un tovarăș pentru o persoană singuratic. Loialitatea lor nu cunoaște frontierele. Mau peste tot și peste tot va fi fericit să însoțească proprietarul – în vacanță, acasă, în timp ce vizionează emisiuni TV preferate, gătit, reparații, divertisment.

  Una dintre caracteristicile acestei rase este tăcerea lor. Aceste calități sunt similare cu pisica lui Berman. MAU nu va face griji proprietarii inutili mauturi inutile. Cu toate acestea, animalul acestei rase nu va reprezenta câteva ore pentru a se înclina și a renunța la mâinile proprietarului, cel mai probabil că va ajunge alături. Cu oameni neautorizați, pisicile se comportă cu curioși, nu se tem și nu se duc la mâini.

  Un alt animal poate fi perfect adaptat la tot ceea nou și va petrece o mulțime de energie pe studiul unui loc neobișnuit.

  Reguli de îngrijire

  Acest individ este considerat absolut autosuficient, deoarece pisicile aparținând acestei rase, de mult timp au avut grijă de o nutriție proprie. Datorită rădăcinilor antice, rasa descrisă este evidențiată de curățenie temperată,. Aceste pisici se află la câștigul în greutate, deoarece nu cunosc măsurile din alimente. Proprietarul animalului acestei rase este recomandat să controleze volumul alimentelor consumate de acestea.

  Cel mai bine este să hrăniți MAU cu un amestec de hrană uscată având o compoziție cu drepturi depline sau produse de casă bogate în proteine ​​și fibre. Dulciuri, muraturi, gras, acută și alimente prajite sunt interzise.

  Monitor lână lor absolut. Pentru a face acest lucru, să fie realizate cu pensula lor speciale, în mod periodic spălare special selectate geluri detergent și șampoane. Când contaminarea, aveți nevoie pentru a curăța urechile chiuvete, observă că paraziți apar în ele – clește. Cel puțin de două ori pe lună, este necesar să ghearele tăiate, deoarece acestea cresc rapid si devin destul de compatibile, care crește riscul de deteriorare a animalelor de elemente de mobilier și posibila aplicare a familiei ruse.

  De asemenea, este necesar să se efectueze prelucrarea preventivă a pisicilor de la paraziți. Pentru a menține sănătatea animalului și pentru a preveni boli grave, ar trebui să arate în mod regulat MAU medic veterinar. In clinica, animalul de companie va fi examinat și va face vaccinări, dacă este necesar. În general, Arabian Mau este inerent de sănătate excelentă, care oferă imunitate puternică, dată de natura. Sub rezerva regulilor de îngrijire și de conținut, pisicile arabe pot trăi cel puțin 10-15 ani. Această pisică nu necesită prea multă atenție și timp pentru a avea grijă, dar ar trebui să meargă cel puțin o dată pe zi.

  Trebuie să jucați cu ea: o bună activitate animală este o condiție prealabilă pentru sănătate și sănătate bună. Puteți construi o mică casă de felină, unde iubirile domestice pot volat.

  Pisica arabă devine o persoană adevărată și fiabilă.

  Unde să cumpărați un pisoi?

  Mulți sunt interesați de ce preț puteți cumpăra un pisoi. Având în vedere că rasa este tânără și mică, pot apărea unele dificultăți la achiziționarea unui animal de companie. Pe terenurile Rusiei, Ucrainei, Pepinierele Belaruse, care sunt implicate direct în creșterea MAU, nu au. Pepincăria principală este în Dubai. Cumpărați și cumpăra o pisicuță Arabian Mau va fi complet costisitoare, deoarece prețul include și transportul. Pretul final poate ajunge la $ 1000.

  Totul despre rasa de pisici Arabian Mau A se vedea în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: