Pisici și pisici de rasă cu urechi mari

Pisici și pisici de rasă cu urechi mari

Există multe rase de pisici din lume. Ele pot fi pufoase sau cu părul neted, iar unele – complet fără lână. Pisicile sunt mici și mari, vânători și traverse, curioși și leneși, într-un singur cuvânt, pentru fiecare iubit de pisici există un animal de companie. Există o subclasă separată de pisici unite de un astfel de semn ca urechi mari. Unele dintre ele au urechi chiar numite imense. În același timp, rasa este foarte diferită.

Particularități

Care este diferența dintre lacurile de pisici de la toate celelalte? Destul de ciudat sunete, dar abilitatea de a se răcește repede. La urma urmei, pisicile cu urechi mari – nativi din tari calde. Ei au o piele foarte subțire pe urechi și sub ea – un număr mare de vase de sânge. Astfel încât au răcit suficientă briză ușoară. Cu cât temperatura ambiantă este mai mare, cu atât circulația sanguină mai rapidă, ceea ce înseamnă că o cantitate mare de sânge va trece prin capilarele urechii, răcește-le.

Fani ai pisicilor mai mari de rasă suficient, pentru că în aparență sunt într-adevăr foarte neobișnuite. Cu toate acestea, va presupune că urechea unor astfel de roci este mai bună decât restul pisicilor. Nu, toate rasele sunt auzite la fel de bine. Chiar și cel mai leneș și perturbat în scrantă răsucite urechile, controlând fiecare sunet de transport. Unele dintre aceste animale sunt excelente – aud tot ceea ce se întâmplă într-o rază de 500 m în jurul valorii de, chiar și o scârțâit de șoareci. În același timp, nici pereți, nici straturile Pământului și alții nu împiedică.

Descrierea rasei

Luați în considerare ce roci pot fi atribuite celor mai mari.

Pisica abisiniană

Acești reprezentanți ai feline sunt de dimensiuni reduse, iar culoarea lor este incredibil de frumos. Ochii ca și cum ar fi vopsită cu ochiul negru, urechile au o formă de con, o dimensiune mare, dar arată curat. Acestea sunt animale cu părul scurt, cu un tors muscular. Abyssinienii sunt foarte activi, jumper, dragostea de a juca.

Vara fierbinte nu va fi înspăimântată, sunt activi și se bucură în orice moment al anului. Culoarea pisicilor abisiniene se numește „savannah” sau „safari” – deoarece fiecare coajă de blană este pictată în două sau chiar trei nuanțe. Cu fiecare pisică se mișcă, lâna ei „se mișcă”, pe ea, în mod surprinzător de a juca culoarea, creând overflfuri diferite.

Costul pisicilor din pisica abisiniană este de la 10.000 la 40.000 de ruble, în funcție de pedigree.

Somalia

O varietate de pisici abisiniene sunt somalezi. Au o lână complet elegantă cu jumătate de inimă în nuanțele de roșu și maro. Este încă neclar modul în care abisinele cu părul scurt s-au transformat în somalia cu părul lung, felinologi consideră că este o mutație naturală de rasă. Urechile din Somalia mare și mobile și ei înșiși sunt agili și foarte energici. Somalia Kitten În funcție de cât de mult „steaua” este părinții lui, costă de la 20 la 35 de mii de ruble.

oriental

Despre reprezentanții acestei rase există o glumă destul de laugantă, că păreau să fie atrași de cineva care nu a văzut niciodată pisicile, ci le reprezintă doar teoretic. Ele sunt rude ale pisicilor Siameze, totuși, nu există o mască neagră pe față, nasul nu este, de asemenea, mereu pictat cu întuneric. Orientale frumoase, subțiri și musculare. Ele sunt cu părul scurt, au un gât elegant lung, un cap de formă neregulată, cu un bot alungit. Posedă caderi foarte lungi disproporționate. Urechile orientale au o dimensiune foarte mare și de formă triunghiulară. Standardul rasei impune ca linia de urechi este drept cu Skyl bumbac.

Rasa este neobișnuit de sociabil, îi place să fie în centrul atenției. Ușor ofensat de către proprietar, în cazul în care prea mult timp (în funcție de pisica) este ocupat cu propria afacere. Oriental are intuiție excelentă, de exemplu, ei simt că proprietarul este bolnav. Felinologists rețineți că Natura acestor pisici nu este absolut o felină, ele sunt mai „câini“ asupra comportamentului. Pisoii rasa orientala de tăcere, costul lor variază de la 2-40. rubles.

Kanaani

Pisicile cu o trăsătură caracteristică – labele din spate pe care le au mult mai mult decât partea din față. O culoare dintre ei leopard. A primit ca urmare a trecerii experimentale Bengal, abisinian, de stepă libian și pisicile domestice obișnuite. Kanasan a absorbit trăsăturile tuturor „strămoșilor” lor: ea este un devotat și moarte, cu iubire de libertate, are un instinct de vânător bine dezvoltat.

Kanaani Shorthair, au o lână tare, nu au nevoie de îngrijire atentă, totuși, este extrem de ca să vă plimbați în natură.

Havana

Rasa a fost adusă în Marea Britanie la mijlocul secolului al XX-lea. Scopul care stătea înainte de crescători este să obțină o pisică de ciocolată întunecată, cu o culoare uniformă fără stropi de altă culoare. Eforturile pe termen lung au condus la primirea Havana, deși a fost inițial așa numită numai culoarea.

Rasa a fost numită Oriental Chestnical. Crediții din America au continuat să lucreze cu reprezentanți ai rasei. Ca urmare a trecerii pisicilor orientale și americane cu părul scurt, Havana a fost crescută. Înregistrarea rocilor a avut loc în 1964. Havana-pisici posedă har natural, frumusețe și rafinament. Ele sunt prietenos și afectuos, și ei nu pot fi singuri.

Devon Rex

De îndată ce Devon Rex! Străinii pisici, străinilor pisici, și nu este o coincidență. Apariția acestor reprezentanți ai familiei felinelor este atât de unic, ceea ce sugerează că extratereștrii există cu adevărat și a lăsat unele moștenire pe pământ în formă de Devon Rex. Aceste pisici au un aspect foarte colorat: ochi-farfurioară stând aproape pe părțile laterale ale capului, urechi uriașe, forma capului, în același timp și se întinse, iar somnul, gâtul este subțire și lung.

Devon Rexa posedă un vârf de cuțit trunchi, lână scurt și ondulat, care seamănă cu un miel. În plus, Devon Recks au un obicei neobișnuit ducerii cozii, dacă ceva deliberat. Caracterul reprezentanților rasei posedă preotul, jucaus. Acestea sunt legate de proprietari, îi iubesc, foarte multă atenție.

Fie singur pentru o lungă perioadă de timp în care sunt plictisit.

Costul de Devon Rex de la 15.000 până la 30.000 de ruble.

Turcia Angora

Aceste frumuseti și bărbați frumoși cu ochi multi-colorate sau albastru ca cerul va cuceri cele mai exigente pisici. Ele sunt atât de atractive încât proprietarii să acopere ochii lor asupra abundenței de lână moale, alb, pe toate suprafețele din casă, ca reprezentanți ai acestei rase Foarte mult Lenjerie. Cu toate acestea, ele sunt afectuos inteligent, că acestea din calitățile lor reconcilia cu mol. Statisticile Sad spune că aproximativ 63% dintre pisici Angora surd, fie pe una sau ambele urechi.

In grupul de risc există pisici și pisici cu două sau un ochi albastru. Din moment ce turc Angora este o rasa inegală, pisoi costă în jur de 2 mii de ruble.

Canadian sphinx

Un alt posesor al aspectului extraordinar sunt: ​​au ochii (imens și rotunzi) și urechi (triunghi și uriașe) pe părțile laterale ale capului. Lână poate fi ambele prezente sub forma unui puf de lumină și de lipsă, la toate. Pe corp la sfinxele o mulțime de pliuri de piele. Labele din față sunt furnizate pe scară largă, deoarece pieptul are un volum mare.

Sphinxes sunt foarte afectuos si iubitor proprietarii de pisici, dar să aibă grijă de ei nu este ușor. În orice caz, nu poate fi în niciun caz, deoarece acestea Ușor de atrăgător. toamna târziu și au nevoie de haine de iarnă cald. În plus, este necesar să se ocupe de nutriția sfinxelor – acesta trebuie să fie echilibrat. Curatare pliurilor cutanate trebuie făcute zilnic.

Elf

În ceea ce privește cele mai neobișnuite forme ale urechilor, pisicile elfi conduc aici. Urechea lor are forma de „cochilii”, îndoită. Elf este o rasă relativ tânără, nouă. În plus față de urechile unei forme neobișnuite de caracteristici – o burtă rotundă, o piele de moale mare, absența mustarii și sprâncenele, de asemenea, fără lână. Elfs sunt categoric contraindicate în schițe, ele sunt foarte sensibile la răceli.

Pisicile elfii afectuos, legat de proprietar, iubesc să fie în centrul atenției și să-i ceară de la proprietari. Pisicile elfi sunt foarte scumpe, unul va costa 1-1,5 mii de dolari. Cumpărați că nu este ușor, numai prin comandă specială. Fișa de așteptare pentru pisoi este programată de câțiva ani înainte.

Savannah, Serengeti

Rasele sunt unite de faptul că ambele au fost aduse pentru a obține o copie domesticită a servilor africani. Dar ele nu sunt rude unul de celălalt. Serengeti a declanșat trecerea pisicilor Bengal și Oriental. Și Savannah sa dovedit de la trecerea (mulți ani) pisici domestice cu servale africane. Savanna rasa a primit numele ei în numele unei pisici, care a fost primul reprezentant al rasei. Ochii Forma de migdale Savannah și dimensiunea mare. Ochii au un accident vascular cerebral negru, pete cu pete asemănătoare culorilor serviciului.

Savannas sunt scurte, lâna lor rigidă. Urechile sunt foarte elegante, mari. În aparență și mișcări grațioase, Savannah arată ca un prădător sălbatic, și în caracter – pe o pisică curioasă și jucăușă de casă. Savannah ca o rasă până acum la stadiul inițial al recunoașterii mondiale. În ciuda acestui fapt, Kittens Savanna sunt una dintre cele mai scumpe, costul lor este de la 4.000 de dolari la 7.500 dolari, iar pisicile de primă generație sunt de la 20.000.

În ceea ce privește Serengeti, numele său sa întâmplat de la Habitat de Servere Wilder. Greutatea reprezentanților rasei ajunge la doisprezece kg, dar în același timp nu arată masiv. Organisme mușchii lor și „uscate”. Până în prezent, selecția de selecție nu sa terminat, astfel încât standardele de rasă sunt oarecum neclare.

Serengeneti au ochi rotunzi mari și urechi deschise triunghiulare. Urechile în înălțime trebuie să fie egale cu înălțimea capului. Searhetheet labe destul de lungi și puternice. Coada lungă, proporțională cu lungimea corpului. Serengeti astăzi este permisă pentru patru tipuri de colorat, există o strălucire ușoară.

Caracterul reprezentanților rasei este activ, jucăuș, curios. Foarte iubire pentru a verifica personal toate colțurile izolate, pentru a atinge elemente și suprafețe necunoscute. Există o mare dezvoltare a instinctului de vânătoare. Dacă Serengeti locuiește într-o cabană rustică și are ocazia să vâneze rozătoarele, este foarte bun. Dacă locuiți în apartament, va trebui să aveți grijă de un număr mare de jucării tematice care vor deveni „pradă” ei.

Pe temperamentul coleric Serentheet, nu-i place să stea la fața locului, promptă.

Costul pisicuței Serengeti variază de la 30.000 la 35.000 de ruble.

Siamskaya

pisicile siameze sunt vopsite într-o specială, și nu le vor confunda cu nimeni. În ciuda faptului că rasa este una dintre cele mai vechi, puritatea sa a fost salvată în această zi. Acestea sunt pisicile cu un har mare, foarte proporțional pliat și musculos. pisici siameze fac parte din grupul oriental, urechi atât de mare și un bot alungite sunt caracterizate pentru ei. Ochii au o formă de migdale și de producție oarecum diagonală.

Aceste animale au un temperament coleric, foarte independent, în timp ce sa angajat la proprietar. Ele sunt foarte dezvoltate de instinct vânătorului, jocurile sunt inofensive, cu toate acestea, în timp ce Siameza este neobișnuit de sensibilă și poate, în timp ce jignit, amenințând laba, și că și dinții. În casa în care există o pisica siameza, este mai bine să nu înceapă alte animale de companie. Preferatul tău a căzut de la gelozie, în plus, este foarte încăpățânat și este, de asemenea, nu este nevoie să uiți de asta.

Cum de a alege?

Alegerea unui pisoi mai mare, ar trebui să navigați atât la apariția sa (multe, de exemplu, nu tolerați tipul de pisici fără lână sau nu sunteți gata să puneți cu oglinda angoră turcească) și caracteristicile naturii. Familiile în care sunt copii trebuie să fie precauți să aleagă reprezentanți ai unor astfel de rase ca Savannah, deoarece aceste pisici pot fi foarte active și chiar agresive. Aceleași se referă la pisicile Siameze, în care „chemarea strămoșilor sălbatici se trezește periodic și nu pot să muște sau să se grăbească unei persoane cu acest lucru, chiar dacă acest proprietar adorabil.

Asigurați-vă că luați în considerare dimensiunea pisicii și relaționați-le la dimensiunea locuinței dvs. Va fi pentru un animal de companie mobil, cum ar fi, de exemplu, pisica abisiniană sau serengeti, abilitatea de a alerga și de a urca suficient? Vor fi suficiente suprafețe orizontale pentru Havana sau Angora, astfel încât să poată harul? Sunteți gata să păstrați în mod constant ferestrele închise astfel încât adorabilul dvs. Sfinx să nu fie rece și nu le pasă? Poți să perceapă liniște manifestările temperamentului irepresibil al Siamezei?

Gândiți-vă cu atenție la toate întrebările înainte de a cumpăra un pisoi, deoarece majoritatea sunt notabile. Cumpărarea unui animal de companie, aveți grijă ca el să fie confortabil, dar nu ar trebui să trăiți în restricții permanente.

Trebuie să găsiți o astfel de pisică, astfel încât ea și ați fost mulțumiți de șederea dvs. comună.

Care conține reguli

Cum să păstrați o pisică cu urechi mari – depinde numai de roca la care aparține. Dacă ați devenit proprietarul fericit al Angorai turcești, va trebui să compuneți în mod regulat lâna ei de lux de către Pojo – și apoi este încă dispărut pe suprafețe orizontale și verticale din consecințele șederii ei. Dacă aveți un savannah plimbați o savană sau o frumusețe de Abyssink, știți că tot ceea ce este posibil poate fi scos din fiecare colț al casei și studiat astfel încât să nu existe margele, obiecte ascuțite în zona accesului său.

Luați în considerare cu atenție dieta pentru animalul dvs. de companie, consultați un medic veterinar. Faceți toate vaccinările necesare conform programului, după care veți merge cu siguranță la o inspecție preventivă cu o pisică cel puțin timp de 6 luni. Dacă pisica dvs. merge pe stradă, asigurați-vă că efectuați evenimente anticlece și antiparazitare în timp util. Dacă puteți cumpăra și puneți pe un guler animal de la căpușe, faceți-o.

Pisica la domiciliu ar trebui să aibă propriul loc pentru jocuri, somn și mese. Accesul întotdeauna trebuie să fie apă potabilă pură. Aveți grijă de zona igienă în care pisica va fi capabilă să se angajeze liniștit în lucrurile lor mari și mici, fără a interfera cu membrii familiei.

Dacă tava lui este instalată în toaletă, furnizați-l cu acces liber acolo, ușa nu trebuie închisă strâns, astfel încât pisica să poată intra în cameră.

Din motive de securitate, instalați pe ferestrele de plasă, mai ales în timpul verii. Scapă de obiceiurile pentru a sparge ferestrele manifestat, deoarece pisicile nu mișcă întotdeauna înălțimea cu care se încadrează și adesea suferă de acest lucru. Nu lăsați preferatul dvs. pentru o lungă perioadă de timp, sunt foarte plictisiți, fiind singuri. A, Zakokhav, poate fi ofensat și aranjați proprietarul lor „surpriză” pentru a se întoarce.

Despre ce fel de pisici de rasă cu urechi mari, uitați-vă în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: