Pisicile merg!

Pisicile merg!

Toți proprietarii de animale de companie sunt cunoscuți că nivelul de sănătate al animalelor lor de companie depinde în mod direct de calitatea nutriției. Selectarea rații gata făcute, proprietarii de îngrijire bună să ia în considerare nu numai componenta financiară a problemei, dar, de asemenea, impactul hranei pentru animale asupra vieții și activitatea cu patru picioare prieten. Desigur, produsele holistice de clasă vor costa. Cu toate acestea, producătorii de astfel de produse oferă o nutriție completă echilibrată, care asigură organismului toate microelementele macrocomanda necesare și pentru a menține stare bună de sănătate și longevitate.

Particularități

Producătorul de feed de feline merge! Este o întreprindere canadiană Petcurean Pet Nutrition. Această firmă a apărut relativ recent – numai în 1999., Dar în două decenii ale muncii noastre au reușit să se stabilească ca producător de pisici de înaltă calitate pentru pisici și câini.

Conceptul principal al producției a fost crearea unor rații echilibrate bazate pe produse agricole naturale și carne proaspătă.

Formula Dezvoltat cu participarea medicilor veterinari, zootechnologists și nutriționiști de conducere. Produsele oferite se referă la categoria Super Premium și holist. În plus față de produsul GO!, Compania oferă mai multe alte tipuri de animale:

 • Acum proaspete – produs Messenger pentru pisoi si pisici adulte+
 • Summit-ul holistică – dieta Premium pentru animale de diferite rase și vârste+
 • Adunați organice – produse alimentare fabricate folosind ingrediente organice.

Petcurean Pet Nutrition declară că hrana pentru animale sa poate fi utilizat pentru pisici adulte și animale tinere. O astfel de poziție a se explică prin faptul că, în condiții naturale, hrană pentru animale de pradă de diferite vârste nu este divizat, numai doze diferite. Acest lucru înseamnă că același tip de nutriție corespunde naturii pisicilor prădătoare.

Produsele includ o cantitate mare de componente care conțin carne de origine naturală. Furajul este îmbogățit cu Omega-3 și Omega-6 acizi grași, includ suplimente bioactive utile necesare pentru menținerea sănătății animalelor domestice: biotina, taurina, vitamine si complexe minerale, probiotice și antioxidanți.

Nu există OMG-uri, conservanți, atractive și amplificatoare de gust.

Nutriție pentru pisici du-te! nu conține culturi de cereale. Aceasta este exact ceea ce distinge produsele de acest brand din rațiile economie de clasă, în care un volum mare cade pe grâu și porumb. Aceste produse aparțin carbohidraților, ele sunt slab absorbite de organismul animalului. Cu conținutul lor crescute în hrana pentru animale, animalul de companie nu va fi în măsură să proteine ​​și lipide de lansare, care are nevoie pentru creștere și dezvoltare completă. Ca urmare, sănătatea și bunăstarea pisica va avea de suferit.

Toate proteinele din rații merg! are o origine excepțională a animalelor. Acesta este extras din carne de miel, curcan, pui sau rațe. Făină de oase este introdusă ca o componentă suplimentară. Unele produse au făină de pește și ulei de somon, dar în doze minime, astfel încât să nu dăunează sănătății aspirată pufos.

Foarte important pentru animalele de companie lipidelor. Pentru a fi cât mai utile posibil, acestea trebuie să aibă o origine animală. În du-te! acestea sunt reprezentate de pui sau pește gras. Acest aditiv conține taurină și Omega-3 acizi, datorită cărora se îmbunătățește activitatea creierului, normalizeaza activitatea tractului gastro-intestinal și îmbunătățește imunitatea.

Citește mai mult  greutate pisoi Scottish de luni

Felin du-te de alimente! diferit de multe alte introducere în legume, fructe, fructe de pădure și chiar verdeață. Acestea ofera vitamine si oligoelemente utile. De exemplu:

 • Lucerna contribuie la purificarea rinichilor și reduce riscul de alergie dezvoltare a animalului+
 • Cranberry va fi o bună prevenire a formării de pietre în rinichi și cistită+
 • Morcovii ajuta la colesterol plumb și indicatori de zahăr din sânge+
 • Un mar este o sursă bogată de pectină, imbunatateste peristaltismul intestinal, promovează formarea de căruțe.

Produsele pot fi găsite mazăre, Batt, spanac, broccoli, afine și alte produse vegetale utile în funcție de categoria de furaje. Un alt aditiv interesant este condimente și mirodenii. Cel mai adesea, rozmarin este inclus in dieta, imbunatateste mirosul gurii pentru animale de companie și accelerează metabolismul.

Unele fluxuri conțin tomate pulpă, această componentă este folosită ca un amplificator de gust natural. În plus, se elimină problema formării de bulgări de lână în esofag și stomac de pisici. Sub acțiunea pulpa de blana, care a căzut în tractul digestiv, nu comemora, și sunt eliminate în mod natural. Tomato este o sursă bogată de vitamine de grup, ceea ce înseamnă că îmbunătățește starea ochiului animalului, face lână netedă și matasoasă și îndepărtează iritarea pielii.

În dieta de pisică merge! Conține ulei de lenjerie și canabis. Aceste produse sunt saturate cu aminoacizi indispensabili, precum și omega-3 și omega-6. Ele contribuie la intensificarea activității creierului și la îmbunătățirea imunității.

Una dintre cele mai importante componente din produs. Specialiști numesc Schidiger Yukku. În natură naturală, această plantă se găsește în sud-vestul Statelor Unite în zonele desert. Yucca este bogat în magneziu, fosfor, fier, calciu, precum și beta-caroten, niacin și vitamine. Introducerea acestui supliment ajută la eliminarea mirosului neplăcut al animalelor de companie de animale de companie. Aceasta este o componentă complet naturală, deci nu are un impact negativ asupra activității tractului gastrointestinal.

Cota considerabilă a produsului cade pe prebiotice și probiotice. Aceste substanțe mențin funcționarea deplină a sistemului digestiv al pisicilor și pisicilor. Dieta include lactobacillia si bifidobacterii. Aceste componente îmbunătățirea microflorei intestinale, contribuie la o mai bună digestie a alimentelor imunității și creșterea animalelor. Printre beneficiile produsului, puteți aloca mai multe.

 • Concentrația ridicată de proteine ​​de origine animală derivate din ingrediente naturale proaspete. Cota lor variază de la data de 31 la 48%.
 • Feed nu conține culturi de cereale, hormoni de creștere și organe, nu există conservanți artificiali, atractanți, coloranți și OMG.
 • Dieta include un volum mare de componente de vitamine si minerale, importante pentru pisici sănătoase.
 • Produsul este larg reprezentat în vânzare. Puteți să-l cumpere în orice magazin pentru animale de companie.

Pentru crescătorii să fie mai ușor de navigat în gustul caracteristicile furajului propus, producătorul a furnizat o etichetare de culoare:

 • Purple – Fit + GRATUIT (cu mai multe tipuri de carne)+
 • Verde – Sensibilitate + Shine (cu pește)+
 • Roșu – Zilnic de apărare (cu carne de pui si somon carne)+
 • Galben – Sensibilitate + Shine (cu carne de rață)+
 • albastru – cu fileuri.
Citește mai mult  Alb Fluffy Dog Prezentare generală

Cu toate acestea, există defecte. În special, în descrierea compoziției dietei nu există informații privind proporția componentelor principale. Unele produse din lista de ingrediente în primele poziții sunt cartofi și mazăre.

Desigur, acestea sunt mult mai utile pentru pisici și pisici, mai degrabă decât cerealele, în afară, sunt o sursă bună de fibre si carbohidrati de calitate inferioară. Cu toate acestea, în hrana pentru animale de înaltă calitate, prezența lor în cantități mari nu este permis.

in afara de asta, Produsele se disting printr-un cost ridicat, este uneori mai mari decât costurile de produse, cum ar fi Whiskas, citați și le place. Cu toate acestea, în comparație cu alte clase de suport de clasă, GO! are un cost relativ disponibil. Dacă cumpărați imediat un ambalaj mare, atunci produsul va costa aproximativ 550 de ruble / kg. Aceeași sumă este, de exemplu, bine anunțată și cunoscută tuturor crescătorilor Royal Canin, care, potrivit producătorului, se referă la un produs super premium. Dar judecând după compoziție – aceasta este cea mai mare clasă de primă clasă, și mai degrabă chiar și economia datorită concentrației ridicate de componente de cereale și de organe.

Sortiment de alimente uscate

Linia de asortiment de hrană uscată este reprezentată de mai multe produse.

Merge! Fit + gratuit

Messenger Dieta bazată pe 4 tipuri de carne (rață, pui, curcan, precum și somon). În plus, grăsimi de pui, cartofi, mazăre, ouă solide, brânză extrudată sunt introduse în produs. Sursa de vitamine este dovleac, un măr, o batt, o rădăcină uscată de cicoare, precum și rozmarin uscat. Formula este imbogatita cu probiotice utile:

 • Lactobacilia – bacterii aerobe care contribuie la îmbunătățirea digestiei+
 • Enterococcus Faecium – microorganisme utile incluse în microflora stomac animal+
 • Aspergill – mucegai ciuperci aerobe, contribuie la împărțirea completă a grăsimilor în intestine, acționează ca un antioxidant natural.

Dieta este îmbogățit cu vitamine din grupele B, A și D.

Merge! Sensibilitate + Shine

Dieta este conceput pentru pisici cu digestie sensibilă. Sursele de primăvară sunt păstrăv proaspăt, precum și hering deshidratat și somon. Produsul conține făină de cartofi, fibră de mazăre, cașcaval. furnizori de grăsime de pui sunt metabolismului lipidic și grăsime de somon. Legume, fructe și vitamina suplimente minerale sunt aceleași. introdus în plus L-lizină.

Merge! zilnică de apărare

Produs cu carne de pui solidă și somon. Acesta este singurul produs în care sunt conținute de cereale. Ele sunt reprezentate de fulgi de ovăz și orez brun, care sunt bine absorbiți de organismul animalului.

Responsabil pentru primirea de grăsime lipide de pui, ulei de floarea soarelui, ulei de semințe de in și ulei de somon. In plus, produsul uscat introdus ou și pui bulion ca atractant. Componentele de plante sunt de cartofi făină, afine, morcovi și lucernă. Dieta este bogat în minerale, vitamine, antioxidanti si prebiotice.

Merge! SENSIBILITATE + SHINE LIMITED INGREDIENT

Bezzlakovy dieta pentru animalele de companie sensibile la bolile alergice. Acesta este facut din carne de rață proaspătă file și carnea sa deshidratat. Conține ouă uscate, făină de mazăre și linte. Ca parte din prezenta tapioca, precum și semințe de in.

Merge! HOLISTICĂ NATURAL

Bezzernovoy Pollock produs. Conține oua, mazăre, linte și năut. Compoziția include ulei de nucă de cocos și rapiță.

Citește mai mult  Sortimentul de hranei de feed delicatese din sat

umed conserve

Conserve marca GO!, sub formă de granule uscate, realizate exclusiv din ingrediente naturale. Ei nu au culturi de cereale. Hrana este un pate de carne proaspătă cu ulei de floarea soarelui, un extract SHIDIGER SHIDEIGER și supa de legume. Oferit în mai multe opțiuni de gust.

 • Pui pas cu Turcia + Duck – Pate cu 3 tipuri de carne. Conține 30% carne de pui și curcan și făină de 10%.
 • Pui Pate cu pui – 70% constă din carne de pui.
 • TURCIA PATE – 70% constă din Turcia.

Conserve contin toate suplimentele necesare de vitamine si minerale biologice pentru creșterea și dezvoltarea completă a animalelor. Pentru fiecare conturi bancare:

 • D3 – 20 mine+
 • Taurina – 100 mg+
 • Calciu iodat – 0,08 mg+
 • sulfat de cupru – 0,05 mg+
 • Manganul Chelat – 0,4 mg+
 • Zinc chelat – 1,6 mg.

Energia și valoarea nutritivă a tuturor tipurilor de furaje umede este de aproximativ aceeași:

 • Proteine ​​- de la 10,8%+
 • Lipidele – 5,8% -6.4%+
 • fibră – 0,5%+
 • Solness – 2,4%+
 • umiditate – 80%.

Examinați recenzii

Proprietarii de animale vorbesc foarte bine despre feed-urile de marca GO! In ciuda costurilor ridicate, acestea justifică pe deplin prețul lor – produsul are o compoziție echilibrată bazată pe componente de carne naturale. Pisicile repede se obisnuiasca cu aceasta dieta. În mod regulat folosi, animalul devine activ, iar lâna ei este netedă și strălucitoare.

Alimente care satisface, animale de companie sunt saturate chiar și o doză mică și pentru o lungă perioadă de timp nu cere o nouă porție.

Hrana este potrivit pentru animalele de companie castrati și sterilizate, acesta poate fi utilizat pentru hrănirea pacienților de animale și animalele în faza de recuperare după o boală severă. Atunci când se compară produsele GO! Cu alte feed-uri de la același producător, proprietarii de pisici aloce unele diferențe.

 • Linie de produse ACUM! Conține un sortiment pentru pisici de vârste diferite: Pentru pisoi mici, animalele adulte. rațiile GO! Oferta compuși universale. În formula acum! Sunt introduși acizi polinesaturați DGK și EPC, contribuie la o scădere a greutății corporale a animalului și să îmbunătățească activitatea creierului.
 • Summit-ul cu 3 tipuri de carne este un produs delicios, de înaltă calitate. Cu toate acestea, este reprezentat doar de un tip de hrană, deci în timp începe să sosească cu pisici. Conține cereale (orezul de ovăz și brun) pot fi utilizate pentru animale de companie de toate vârstele.

Evident, pe fundalul altor furajele de clasă holistică a aceluiași producător merge! Are un raport favorabil al prețului. În plus, este oferită într-o gamă mai largă. Prin urmare, fiecare proprietar poate face întotdeauna o dietă a animalului său mai diversificat și, prin urmare, mai util. Cel mai important lucru este să adere la standardele de alimentare recomandate.

Evaluați ridicat compoziția de furaje și veterinari. Ei remarcă faptul că formula lor echilibrată susține funcționarea normală a tractului gastrointestinal al pisicii și îmbunătățește imunitatea animalelor.

În același timp, experiența personală de a folosi astfel de hranei nu are veterinari, prin urmare, recomandări directe din zootehnologi pe forumurile de specialitate-Otzovikov găsite.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: