Plante de nivel de sunet în acvariu

Plante de nivel de sunet în acvariu

Designul frumos de acvariu este imposibil fără plante de sol. Cu numele și caracteristicile conținutului acestor specii, vă veți familiariza în acest articol.

Pentru ceea ce este necesar?

acvariu bine îngrijit, cu luminoase de pește și delicii exotice alge – doar ochi nu se rupe. Crearea unui peisaj frumos într-o mică regatire subacvatică este imposibilă fără plante de sol.

Redarea și planta de gazon pe planul din față și mijlocul acvariului. Acestea acoperă grotele, snaguri bizare, punți decorative, vase, cufere și nave, creând algele majore și peștii Motley evidențiate profitabil.

Solul obișnuit fără aceste plante va fi plictisitor, iar compoziția totală este neterminată.

Vizualizări

Orice acvarist experimentat vă va spune că nu există nici o specie de plante de sol. Toate acestea fac parte din diferite tipuri și familii, dar au multe în comun:

 • Maestre orice spațiu care acoperă covorul frumos dens+
 • Sigur pentru locuitorii acvariului+
 • Nu poluați apa, nu înfundați filtrul+
 • au un cost ridicat: există cazuri disponibile numai pentru iubitorii bogați.

Industria populară a solului include:

 • Yavansky Moss (familia hipnoe Mossi)+
 • LILIOPSISES (familia Celera)+
 • Ușoară (familie)+
 • Chemianatus Cuba (familia Norichikov)+
 • Riccia (mușchi de ficat)+
 • Echinodorus blând (Familia Freak)+
 • Marty patru linii (Clasa de Fern, Familie de Martyev)+
 • Glosstigma (familia norichikov).

Caracteristicile conținutului

Condiții de detenție și de cultivare ar trebui să fie aproape de habitatul lor natural. Toate plantele de acoperire care au devenit „rezidenți“ de rezervoare interne, sa mutat aici din Noua Zeelandă, Brazilia, Thailanda, în cazul în care căldura și însorită. Unele dintre ele sunt foarte complexe în îngrijire, și iubitorii de novice va putea face față cu ușurință cu alte persoane.

Pentru un habitat confortabil de orice plante de sol, este necesar:

 • menține temperatura optimă (până la 28 de grade) și nivelul de iluminare cu halogenuri metalice Lămpi cu o capacitate de 0,5 W per litru de apă+
 • Păstrați curățenia în acvariu: stai cu atenție „covor viu“ și apă schimbare+
 • hrăni solul cu fertilizant lichid+
 • satura apa CO2: este nevoie de concentrație ridicată de oxigen pentru unele cazuri.

Cel mai nepretențios

Liliopsis

Plant are 9 soiuri. Cele mai frecvente dintre acestea sunt:

 • Lillopsis brazilian+
 • Liliopsis Carolinsky.

Locksis brazilian

Liliopsis – azil pentru pești și artropode de locuitori acvariu. Se pare ca iarba de gazon plante, În cazul în care respectă toate condițiile necesare, crește la fel de bine și frumos, și cel mai important – nu are nevoie de tunsori.

Combinat cu alte specii de plante, în special uita în mod eficient pe fundalul, copii cu tole lucioase netede. Însămânțat cu tufe mici, furios, necesită subtierea regulat, astfel încât să nu buruieni năpădi.

Așa că Polyanka verde îți place de mai mulți ani, planta este atent:

 • pentru hrana animalelor+
 • Observați regimul de temperatură de la 18 la 28 de grade+
 • Sprijinirea rigiditatea medie necesară și alcalină compoziția apei+
 • Pentru setul de creștere rapidă în modul de 12 ore lumină.

Liliopsis Carolinsky

În apă, acesta este, practic, nu se deosebește de brazilian. Este, de asemenea, plantat pe prim plan și evidențiați. Cultura este nepretentios la duritatea apei, prefera aciditatea alcalina slab.

Marcília

Martilia patru linii – târâtor plante cu o înălțime de nu mai mult de 10,5 cm, cu frunze mai rotunjite decât colegi brazilian. Se pare mare în aquapacks, curse covorul dens la partea de jos. Este bine să-l folosească Pentru a crea anumite zone și Lunas.

Dacă sunteți de planificare de aterizare și alte plante, Ajustați creșterea Marcelia, în caz contrar se va lua rapid tot spațiul liber.

În îngrijire, cultura este foarte modest: nu are nevoie de iluminare suplimentară, este legată de neutru rigiditatea și aciditatea apei.

Yavansky Moss

In acvariu, aceasta planta arata doar o magie – o tulpină moale, acoperite cu mici pliante lumina verde subțire, ușor se deplasează în apă, doar fascinează.

Rularea, mușchi creează doar fantastic luminoase desișuri verzi. Este montat fără probleme pe orice suprafață și crește fără sol pe scoici, Snag, chiar și filtrele de acvariu și din sticlă. Cu aceasta, puteți să aduceți o idee de designer, punând un fir puternic la suportul dorit.

La condițiile lui Yavansky Moss complet inadecvat. Principalul lucru pentru specie este apa curată, fără niciun gunoi, altfel planta, porii care vor înfunda repede, vor muri.

Prezența în acvariul lui Yavansky MCH nu este doar o plăcere estetică pentru proprietar, ci și un cuib mare pentru locuitorii săi: mulți pești preferă să-i spună în bibelurile sale.

Riccia

Această plantă va face un peisaj frumos frumos chiar și un acvarist novice. Straturile plantelor cresc foarte repede, creând insule pitorești care plutesc în stratul superior de apă. Bulele de aer penetrant între straturile lui Ricciii fac ca luxul și aerul.

Acest mușchi este capabil de a trăi pe orice suprafață, în ciuda lipsei de rizomi, tulpini si frunze. Această Riccia a însușit suprafața necesară, Acesta este atașat folosind o linie de pescuit. În partea de jos a plantelor formează dealuri pitorești și dealuri, crescând pe pietre.

Condiția principală a conținutului Riccia este iluminatul luminos și înlocuirea regulată a apei. La restul condițiilor din acvariu, cultura nu este publicată.

Păcat

   Planta creează o vedere natural și atractiv pentru un rezervor acasă. Pitorescul lui verdeață nu numai acvariu Decora, dar, de asemenea, servește ca o carcasă minunat pentru pești.

   Există mai multe tipuri de plante.

   • Stând mic. Înălțimea maximă a plantelor – 10 cm. În afară, seamănă cu o iarbă moale, groasă și suculentă.
   • stând niphels. Plante de înaltă – 40 cm înălțime, potrivit pentru crearea unui peisaj în fundal. Amintește că becurile mici colectate de la lăstari foarte subțiri și moi.
   • Acul așezat. Are subțire muguri de lumina verde, similar cu ace, 15 cm înălțime.
   • stând șurubul. Caracterizat prin linii drepte si tulpini subtiri roșcate, flori similare panicule sale.

   Planta formează un gazon în 1-1,5 luni. Așa că lăstarii nu se trage foarte mult înainte de aterizare.

   Pentru iluminare, cultura este loial, dar puritatea în acvariu este cheia pentru creștere de succes în rezervor dvs.

   Mai multe despre plantele de sol din acvariu a spus în următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: