Pro și Cara Caracter Kane Corso

Pro și Cara Caracter Kane Corso

Pots Kane Corso sunt universale și unice. Multe calități sunt conectate în ele: Abilitatea de a vă proteja stăpânul, depozitul puternic al minții, prietenia și devotamentul. Câinele va deveni cu siguranță cel mai credincios prieten și gardă de securitate pentru familia și teritoriul său.

Demnitate

Canoe Corso – rasă de încredere și prestigioasă din Italia. Originea ei merge din Roma antică. Rădăcinile Cana-Corso sunt strâns legate de câinii Moloss, care au servit drept protecție și au gestionat serviciul de securitate pentru persani. Acești strămoșii romani vechi s-au distins prin puterea lor, dimensiuni impresionante și apoi au fost o rasă populară pentru servicii și securitate.

De-a lungul timpului, Kane Corso merită și iubire populară. Acestea au fost combinate pentru a deveni, calități de securitate, prietenoasă, și, uneori, funcții nanniki. Țăranii nu s-au temut să părăsească ferma lor, vite mici sau copii mici. Mai târziu, orașele au început să se dezvolte rapid, iar locuitorii satului au început să se mute mai aproape de civilizație, Kane Corso a început să-și piardă popularitatea.

Secolul al XX-lea, cu acțiuni militare și devastări distruse în cele din urmă aceasta rasa. Și numai crescători italieni din Sicilia au găsit câteva persoane care au supraviețuit acestei rase și eforturile titanice au permis câinii să rămână mândri de națiunea italiană.

Devotament, fearlessness, inteligență, calități de securitate – Acest caine va cuceri inima oricui, care a decis să înceapă un prieten cu patru picioare. câini statice puternice nu sunt numai o protecție excelentă pentru întreaga familie. In ciuda aspectului lor formidabil, Kane-Corso -Mir-iubitor prieten prietenos și devotat. Ca orice rasă de câini, Kane Corso necesită îngrijire, atenție și responsabilitate.

Teritoriul mare al câinelui nu este necesar, în ciuda dimensiunii sale, nu necesită o mulțime de spațiu. Dacă câinele își alocă propriul colț sau loc, ea va trăi liniștit acolo.

Citește mai mult  Belgian Griffon: Descrierea de câini și conținutul acestora

dezavantaje

Caracteristicile caracterului lui Kane Corso în reținere și capacitatea de a-și păstra emoțiile. Câinele are o mare inteligență, sângele nobil și temperamentul fac ca această rasă să fie și mai maiestuoasă. Câinele nu este agresiv, echilibrat, prima nu va ataca. Dar nu tachinează și provoca un animal. Senzație de pericol, Kane-Corso rapid rapid, iar acțiunile sale pot fi imprevizibile.

În descrierea rasei, merită să se acorde o atenție deosebită bărbaților. Ele sunt mai mobile și încăpățânate, posedă un caracter cu adevărat masculin. Această rasă are rădăcini italiene, și înseamnă că strămoșii lui au împrumutat sânge fierbinte, deci Sentimentul de agresiune poate servi drept atac. Există o diviziune clară pe cont propriu și străini. Câinele se referă la străini este neutru și se comportă pașnic, prezența altora ignoră.

Înainte de animalele vii și uneori încăpățânate, proprietarul din când în când trebuie să-ți dovedești superioritatea în duritatea personajului. În nici un caz nu pot fi aplicate.

Respectarea proprietarului și a fricii de el – lucruri diferite, iar câinele poate dovedi acest lucru la un caz convenabil. Cu o educație adecvată, bărbații devin gestionabili, dar dacă nu există dorință de a pune un animal de companie intens și de a concura cu el în caracter, atunci ar trebui să începeți o cățea. Fetele sunt mai afectuoase, cu un personaj moale preot. Ei merg mai repede pentru concesii și mai bine se înțeleg cu copiii. Instinctul matern se simte. Câinii vor apăra și punitive atât copii cât și străini lor.

Canoe Corso Cainii din rasa sunt foarte sensibile la frig. condiții ideale pentru șederea lor – cămin cald sau un apartament. catelusi mici trebuie să conțină doar cald. În cazul în care câinele adult trăiește pe stradă, atunci ar trebui să aibă grijă de încălzirea unui stand câine sau voliera. Dar trebuie amintit ca aceasta rasa nu va putea în mod constant în direct pe stradă. Nu este vorba doar de vreme: Animal are nevoie de un contact permanent cu omul.

Citește mai mult  Care sunt numele de melci?

Ghivece de aceasta rasa sunt foarte activi. Acesti caini sunt sportivi adevărați. Activitatea fizică este necesară pentru câini de sănătate mintală, contactul cu proprietarul este, de asemenea, foarte important.

Durata de mers pe jos ar trebui să fie de cel puțin 2 ore.

În vârstă și persoanele inactive un astfel de câine nu se va potrivi. Jogging, alerga, jocuri au nevoie de un câine pentru deșeuri sănătos al energiei lor. În caz contrar, se va reflecta asupra bunăstării animalului și starea camerei, în cazul în care viața de câine. mobilier și alte probleme alintate nu va face mult de așteptat.

Proprietarul trebuie să urmeze starea dinților, urechi și lână. Pentru dinți este recomandabil să cumpere oase speciale de mestecat care contribuie la curățirea cavității câinelui. Curățarea urechilor și igiena lor trebuie să fie regulată. linii pe tot parcursul anului Kane Corso. Este necesar să se pieptene sistematic și scălda animale.

În timpul creșterii și formarea unui catelus, o atenție deosebită trebuie acordată hrănire. Nu poți merge pe copil imediat după masă. Aceasta poate provoca dezvoltarea deformare la nivelul coloanei vertebrale și a membrelor, deoarece articulațiile și ligamentele sunt încă destul de slab.

calități de securitate de câini

Unii considera acesti caini cel mai bun caine de paza. Servicii de serviciu și de protecție sunt dezvoltate excelent. Dutching și de formare de câine nu au nevoie. Ea și fără ea va face perfect cu îndatoririle ei. Aceasta se referă la protecția atât a persoanei, cât și a familiei sale și a teritoriului.

În cazul pericolului și a disponibilității oricărei agresiuni, câinele fără instrucțiuni în gazda acționează imediat.

Cum Kane Corso se referă la copii?

Câine de această rasă de dimensiuni impresionante. Protecția micilor și a deficiențelor în sânge. Canoe Corso este protejat perfect cu copii. În jocul cu ei, se distinge prin răbdare și rezistență. Dacă se plictisește, ea merge sau se ascunde, fără a arăta ferocitatea sau agresiunea. Canoe Corso nu va trăda niciodată un copil și nu se va lăsa să-l sperie.

Cel mai rău pentru câini plânge copilul, pe care ei merg. Adulții nu sunt necesari pentru a se teme, plecând la domiciliu cu copiii din Kane Corso. Câinele cu sensibilitate va avea grijă de membrii familiei mai tineri. Dar dacă copilul este complet mic și tocmai a început să se târască, părinții nu ar trebui să părăsească copilul singur cu câinele.

Un copil mic glumă poate provoca dureri din neatenție dureroase, iar reacția va fi imprevizibil. Această rasă este loială copiilor mici, dar în ciuda acestui lucru, Adulții nu pierd vigilența.

Citește mai mult  Cresc pisici cu un bot strălucitor

Relațiile cu alte animale de companie

Canoe Corso – rasă iubitoare de pace. În prezența pisicilor, papagalii sau alte animale de companie, câinele se comportă prietenos. Chiar dacă nu este fericită, ea nu va ataca sau nu va arăta caracterul lor. Dar speranță pentru o prietenie permanentă și faptul că animalul va fi un tovarăș, încă nu are nevoie.

De la vârsta foarte fragedă este necesar să se angajeze în socializarea căței pentru a controla emoțiile animalului. Nu pot fi în mod special câini furioși.

Acest lucru duce la un sistem nervos impasibil pentru animalele de companie. Formarea și comunicarea adecvată vă vor economisi și pe alții de la agresiune inutilă și acțiuni imprevizibile de la animal.

Vezi mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: